User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 3 weeks ago.

 

5 cara mudah hilangkan bau badan dan ketiak yang confirm berkesan!

5 cara mudah hilangkan bau badan dan ketiak yang confirm berkesan! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Memang rasa tak selesa kan kalau badan dan ketiak berbau ni. Keyakinan untuk berjumpa dengan orang pun akan jadi rendah. Dah cuba macam-macam tapi bau badan dan ketiak masih kuat? Aduh! Memang stress...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and 3 weeks ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and a week ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and 3 weeks ago.

 

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months and 2 weeks ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months and 3 weeks ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and a week ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
8 months and a week ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 2 weeks ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
10 months and 2 weeks ago.

 

Tahniah Hafizh Syahrin! Sah bergelar pelumba MotoGp!

Tahniah Hafizh Syahrin! Sah bergelar pelumba MotoGp! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Memang sesuatu yang sangat membanggakan kita rakyat malaysia bilamana “Rider” daripada negara kita berjaya menempatkan diri dalam kelas utama perlumbaan MotoGp! Bila dapat tahu, Hafizh Syahrin di panggil untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 day and 21 hours ago.

 

Boleh atau tidak makan daging tupai?

Boleh atau tidak makan daging tupai? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baru-baru ini aku ternampak 1 posting di facebook yang menceritakan Hukum Makan Daging Tupai. Secara jujurnya, ini adalah pertama kali aku tahu yang ada orang makan daging tupai. Pernah dengar orang makan biawak, ular, monyet dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 20 hours ago.

 

Kerja cuti, blog pun cuti juga

Kerja cuti, blog pun cuti juga | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar rakan-rakan semua. Harapannya baik-baik sahajalah ye. Rasanya hari ini semua dah start kerja kan? Ada yang dah mulakan kerja semalam. Apa pun, cuti raya cina dah habis dan kini masanya untuk kembali bekerja. Biasalah,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 22 hours ago.

 

Tersesat dalam kampung bunian rupanya..

Tersesat dalam kampung bunian rupanya.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Siapa yang tengok drama Kisah yang Hilang dekat TV3 semalam? Ha, semalam episode akhir tau. Maka dah terungkailah kenapa apa yang ditulis Aqil semuanya menjadi kenyataan! Aku memang tertunggu-tunggu episode akhir ni. semuanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 3 days ago.

 

Teknik berdoa yang betul semoga rezeki melimpah ruah

Teknik berdoa yang betul semoga rezeki melimpah ruah | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Agak berat juga tajuk kali ini. Tapi aku cuba untuk sampaikan di antara cara-cara berdoa yang betul agar diberikan rezeki yang melimpah ruah dan luas. Ramai sebenarnya daripada kita yang dalam sedar tak sedar,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 3 days ago.

 

Inginkan percutian luar biasa di tanjung malim, perak? Ayuh ke Ma-Ni Villa!

Inginkan percutian luar biasa di tanjung malim, perak? Ayuh ke Ma-Ni Villa! | Selepas mendapat tahu mengenai 1 lokasi percutian menarik di Kuala Kubu Bahru, hari ini aku jumpa 1 lagi lokasi konsep percutian gaya antarabangsa yang terletak di dalam negara kita. Yes! Mula-mula, sewaktu tengok gambar-gambar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 4 days ago.

 

“Bagaikan dijampi” berjaya merangkul anugerah juara lagu ke 32!

“Bagaikan dijampi” merangkul anugerah juara lagu ke 32! | Assalamualaikum dan selamat pagi. Malam tadi telah berlangsung Anugerah Juara lagu ke 32 AJL32 2018. Memang tidak dinafikan, kesemua artis memberikan persembahan yang terbaik. Namun, pujian harus diberikan kepada pengacara Alif satar sherry...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 4 days ago.

 

The sticks, percutian Semulajadi Tersembunyi Di Kuala Kubu Baru.

The sticks, percutian Semulajadi Tersembunyi Di Kuala Kubu Baru | Sewaktu mula-mula tengok gambar lokasi percutian ini, aku rasa macam tak percaya yang lokasinya berada di dalam negara ini, Malaysia! Kebiasaannya, lokasi percutian semacam ini banyak berada di negara jiran, Indonesia dan negara luar! Wah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks ago.

 

Derita Sakit Gigi Geraham Bawah

Derita Sakit Gigi Geraham Bawah | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah. Masih diberikan kesempatan untuk menulis. Hari ini nak share sikit cerita mengenai Sakit Gigi Geraham Bawah dan Berlubangni. Yang sebenarnya, bukan Mrejoy yang sakit gigi geraham ni, tapi wife Mrejoy. Sakitnya pula bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »