User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Hebat budak-budak sekarang, darjah 6 siap ada “Prom Night” kat hotel 5 bintang!

Hebat budak-budak sekarang, darjah 6 siap ada “Prom Night” kat hotel 5 bintang! | Agak memeranjatkan juga kami bila dapat tahu mengenai hal ini. Nampaknya dunia semakin deras! Jika sebelum ini wujud isu mengenai budak sekolah rendah dikatakan lebih “menawan” dan “advance” daripada orang dewasa,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 week and 6 days ago.

 

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Top 3 Pekerjaan Freelance Yang mendapat bayaran tinggi Di Malaysia pada tahun 2018

Top 3 Pekerjaan Freelance Yang mendapat bayaran Paling tinggi Di Malaysia pada tahun 2018 | Freelance mungkin menjadi pekerjaan impian pada semua orang. Ini adalah kerana, masa pekerjaan yang fleksibel berbanding perlu bangun awal pagi dan pulang lewat petang yang mana lazimnya bagi mereka yang makan gaji.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 weeks and 5 days ago.

 

10 lokasi tercantik dan wajib kunjung jika bercuti ke New Zealand.

10 lokasi tercantik dan wajib kunjung jika bercuti ke New Zealand | New Zealand merupakan salah satu daripada lokasi yang sering menjadi pilihan pelancong daripada seluruh dunia termasuklah malaysia. Bentuk muka bumi nya yang bergunung ganang dan pemandangan yang cukup indah sangat sesuai buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month ago.

 

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 2 weeks ago.

 

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
5 months and 4 weeks ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and a week ago.

 

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas | Selepas isu sekolah tahfiz yang dibakar atas perbuatan khianat, terkini, sebuah pusat jagaan warga emas, Pusat Jagaan Novel Care Home Centre terbakar awal pagi tadi dan mengorbankan 4 warga emas. KAJANG - Empat warga emas maut dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
17 hours and 52 minutes ago.

 

Tanggang moden! Sisihkan bapa kandung lepas dapat harta jutaan ringgit!

Tanggang moden! Sisihkan bapa kandung lepas dapat harta jutaan ringgit! | Hati bapa mana yang tidak hancur bilamana anak-anak sendiri menyisihkan dirinya setelah mendapat kesemua harta yang ada. Benarlah, harta kekayaan mampu membalikkan hati manusia dan menghancurkan hubungan kekeluarga yang telah lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
23 hours and 24 minutes ago.

 

Stress! Buat kesilapan yang sama berulang kali

Stress! Buat kesilapan yang sama berulang kali | Assalamualaikum salam sejahtera. Lama dah tak menulis kat sini. Semuanya sebab fokus pada membangunkan blog baru. Yang tujuannya tak lain tak bukan, memberikan pendapatan sampingan dan mungkin 1 hari nanti, memberikan pendapatan utama kepada pemiliknya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 days and 21 hours ago.

 

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut.

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut | Urusan pampasan insurans kemalangan dia yang uruskan. Permohonan sijil faraid di mahkamah syariah pun dia yang uruskan itupun sebab syarikat insurans yang arahkan, kalau nak keluarkan pampasan insurans kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
2 days and 22 hours ago.

 

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri | Mungkin ramai daripada kita yang ada perancangan untuk berhenti kerja makan gaji dan memulakan perniagaan sendiri atau dalam kata yang lebih tepat, bekerja sendiri. Kami dah jumpa ramai yang berjaya mencapai impian mereka,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 days ago.

 

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh!

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh! | Isu mengenai Fathia Latiff nampaknya belum reda. Terbaru, artis sensasi ini telah memuat naik status di laman twitternya yang memberitahu beliau telah menerima ugutan bunuh daripada seorang lelaki yang dikenalinya. Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 days and 22 hours ago.

 

10 negara penyimpan Rizab Emas terbesar dunia!

10 negara penyimpan Rizab Emas terbesar dunia! | Logam berharga yang tersangat bernilai ini digunakan sebagai penentu matawang kertas yang digunakan sekarang. Dan kami disini ingin berkongsikan dengan semua, 10 negara penyimpan Rizab Emas terbesar dunia seperti yang dicatatkan World Gold Council's World...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
5 days and 6 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »