User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 3 days ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and 2 weeks ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and a week ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
4 months ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months and 2 weeks ago.

 

Kisah seram yang berlaku di Hotel Amber Court Genting Highland.

Kisah seram yang berlaku di Hotel Amber Court Genting Highland | Assalamualaikum salam sejahtera. Hari ini Mrejoy nak cerita pasal kisah seram pulak. Bukan apa, 2-3 menjak ni, cerita pasal cerita seram di Amber court, genting highland, bermain di wall facebook Mrejoy. Ini mungkin berkaitan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
13 hours and 2 minutes ago.

 

Sinopsis filem tombiruo 2017

Sinopsis filem tombiruo 2017 | Assalamualaikum salam sejahtera. Nampaknya ramai penonton yang memberikan 5 bintang kepada file mini. Mungkin kerana hero filem ini sedang meletop dengan tayangan drama Titian cinta agaknya? Atau mungkin benar, filem ini merupakan salah satu filem yang terbaik 2017? Buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 day and 10 hours ago.

 

Cara melombong bitcoin.

Cara melombong bitcoin | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baik, kali ini kami nak kongsikan pula cara nak melombong bitcoin. Ahha! Mesti ramai yang tertunggu tajuk ni kan? Atau kami sahaja yang beriya-iya nak tulis? Hehehe. Baiklah, macamana caranya nak melombong bitcoin ini? Lanjutkan bacaan korang dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Jutawanbitcoin
3 days and 13 hours ago.

 

Flakka : Dadah yang menukarkan manusia menjadi Zombie!

Flakka : Dadah yang menukarkan manusia menjadi Zombie! | Assalamualaikum salam sejahtera. Baru-baru ni Mrejoy ada tengok 1 video dekat laman sosial facebook. Tajuk memang seram! Manusia bertukar menjadi zombie dekat luar negara! Bila tengok video tu, mrejoy terus jadi takut! Dah kenapa sampai jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 14 hours ago.

 

Apakah itu Bitcoin?

Apakah itu Bitcoin?| Assalamualaikum salam sejahtera. Baik, ramai sebenarnya yang bertanya, apa itu bitcoin? Kenapa sebelum ni tak pernah dengar pun pasal Bitcoin? Bila bermulanya bitcoin ni? Dan pelbagai lagi persoalan lain. Hari ini kami akan cuba terangkan secara ringkas kepada anda semua apakah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Jutawanbitcoin
3 days and 15 hours ago.

 

Selamat datang ke blog Jutawan Bitcoin.

Selamat datang ke blog Jutawan Bitcoin | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, semoga semuanya sihat-sihat hendaknya. Duit digital bitcoin semakin mendapat tempat di dalam masyarakat malaysia. Walaupun ianya masih di anggap baru di sini, namun duit digital ini telah "mengemparkan" dunia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Jutawanbitcoin
3 days and 16 hours ago.

 

Harga rasmi iphone X Malaysia.

Harga rasmi iphone X Malaysia | Pastinya peminat-peminat iPhone di malaysia menantikan harga iPhone X Malaysia selepas pengumuman harga iPhone 8 dan 8 Plus bermula RM3649 hingga RM4899. Harga yang diumumkan ini juga sebenarnya menimbulkan pelbagai reaksi pengguna kerana dikatakan terlalu mahal. Dan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 days and 10 hours ago.

 

Kelebihan mereka yang berdarah O

Kelebihan mereka yang berdarah O | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, kembali menulis setelah bercuti 3 hari. Apa khabar rakan-rakan semua. Semoga dengan cuti sekolah ini dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan sesama kita ya, insyaAllah. baik! Siapa yang berdarah O? Jika korang berdarah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 days and 17 hours ago.

 

7 lokasi glamping paling mewah di dunia

7 lokasi glamping paling mewah di dunia | Assalamualaikum salam sejahtera. Pernah dengar mengenai glamping? Di malaysia juga punya lokasi glamping. Glamping itu apa? Glamping adalah 1 cara percutian dalam khemah versi mewah! Tidak seperti kebiasaan dalam konsep berkhemah, percutian versi glamping...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and a day ago.

 

Lelaki ini Jadi viral selepas menukar suasana bosan “flight delay” kepada sesi karaoke!

Lelaki ini Jadi viral selepas menukar suasana bosan “flight delay” kepada sesi karaoke! | Selain daripada keseronokan melancong mengembara, ada 1 perkara yang tidak disukai hampir kesemua penumpang pesawat terbang iaitu “flight delay” ataupun kelewatan penerbangan atas beberapa faktor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and a day ago.

 

Impian Mrejoy dalam dunia blog.

Impian Mrejoy dalam dunia blog | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, hari ini, terasa macam nak berkongsikan apakah impian Mrejoy dalam dunia blog. Ada banyak sebenarnya. Ada yang dah berjaya capai, dan ada yang masih dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »