User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 5 days ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
2 months ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and 2 weeks ago.

 

Jalan Jalan Melaka (Istana Kesultanan Melaka Bukit St. Paul)

Jalan Jalan Melaka (Istana Kesultanan Melaka Bukit St. Paul) | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Rasanya semua sekarang ni dalam mood Sukan Sea 2017 ni. Apa pun, aku nak kongsikan aktiviti keluarga aku pada hujung minggu lepas. Sebenarnya dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
18 hours and 50 minutes ago.

 

Tubuh badan dah menunjukkan tanda-tanda..

Tubuh badan dah menunjukkan tanda-tanda.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diizinkan untuk menulis di sini, di blog mrejoy.com. Dah baca cerita mengenai Burger Pedas Mcd? Hari ini aku nak kongsikan cerita mengenai tubuh badan aku yang mula menunjukkan beberapa symptom tidak baik.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 13 hours ago.

 

Pedas sangat ke Spicy Korean Burger Mcdonald's tu?

Pedas sangat ke Spicy Korean Burger Mcdonald's tu? | Ceritanya, wife aku dah terpikat dengan iklan Mcdonald’s ni. Biasalah, iklan yang terbaik adalah iklan yang mampu mengiurkan sesiapa sahaja yang melihatnya. Kalau sebelum ni, iklan ayam goreng mcd menjadi viral dek kerana terlalu ramai pelakon yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 12 hours ago.

 

Hati penuh riang, tapi..

Hati penuh riang, tapi.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberikan kesempatan untuk menulis di blog ini. Nampaknya, perkongsian mengenai Resepi Teh Tarik Dhaka mendapat perkongsian yang memberansangkan daripada pembaca blog mrejoy.com. InsyaAllah, aku akan cuba kongsikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 20 hours ago.

 

Resepi Teh Ais Dhaka yang confirm sedap dan memikat!

Sumber Google.Resepi Teh Ais Dhaka yang confirm sedap dan memikat! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dalam beberapa minggu ni, aku dah mula nampak menu ini di sekitar kawasan rumah aku. Kebanyakannya di kawasan pasar malam la. Pernah terbaca cerita viral mengenai Teh ais Bangladesh atau Teh Ais Dhaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Sakit kepala sebelah kiri dan penyebabnya.

Sakit kepala sebelah kiri dan penyebabnya | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk meneruskan kehidupan dan terus menulis di sini, alhamdulilah. Hari ini nak bercerita pula pasal sakit kepala. Ramai yang anggap sakit kepala ni normal. Stress sangat pun boleh jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Melaka tengah di landa banjir!

Melaka tengah di landa banjir! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nampaknya dalam seminggu ni, negeri Melaka hari-hari hujan. Bermula awal pagi hingga ada yang membawa ke petang. Dan hari ini, dapat perkongsian melalui aplikasi whatsapp yang daerah Melaka tengah di landa banjir! Dan air juga turut naik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 3 days ago.

 

Kenapa mesti 3000 tahun dan bukannya seumur hidup?

Kenapa mesti 3000 tahun dan bukannya seumur hidup | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Sekarang ni agak kecoh juga berita mengenai seorang bapa durjana yang berdepan hukuman penjara selama 3000 tahun berhubung dakwaan meliwat dan merogol anak kandung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 3 days ago.

 

Resepi air mangga susu sedap

Resepi air mangga susu sedap. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang-petang macam ni, kalau dapat minum air buah, memang best kan? Kena pula kalau dapat minum Air mangga susu! Wah! Memang mengancam habis! Tapi dalam waktu-waktu macam ni, memang agak susah nak dapat air buah ni. Cara yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 4 days ago.

 

7 lokasi hiking buat mereka yang baru ingin bermula

7 lokasi hiking buat mereka yang baru ingin bermula. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca cerita mengenai 12 lokasi wajib kunjung jika datang ke Lombok, Indonesia. Kali ini Mrejoy nak kongsikan dengan korang yang suka memanjat bukit/gunung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 4 days ago.

 

12 lokasi wajib kunjung jika datang ke Lombok, Indonesia

12 lokasi wajib kunjung jika datang ke Lombok, Indonesia | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca cerita mengenai Lokasi-lokasi menarik jika anda berkunjung ke Yogyakarta? Hari ini aku nak sambung pula mengenai satu lagi lokasi yang agak top juga, yang sering menjadi pilihan pelancong iaitu Lombok!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 6 days ago.

 

11 lokasi menarik jika anda berkunjung ke Yogyakarta, Indonesia

11 lokasi menarik jika anda berkunjung ke Yogyakarta, Indonesia | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, kali ini aku ingin meneruskan penulisan mengenai lokasi percutian menarik di Indonesia iaitu Yogyakarta. Jika sebelum ini, jika sebut negara Indonesia, aku lebih memikirkan mengenai bali,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks ago.

 

Cara mudah tukarkan Sijil SSP BSN kepada wang tunai.

Cara mudah tukarkan Sijil SSP BSN kepada wang tunai | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Yang sebenarnya, apa pun perkara di dalam dunia ini, jika kita melihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 3 days ago.

 

Cara paling mudah tukar template blog.

Cara paling mudah tukar template blog | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah. Hari ini nak kongsikan di antara perkara paling kerap para blogger buat dekat blog mereka. Tukar template blog! Ahha! Ada blogger yang sebulan 2-3 kali tukar template. Harus di ingat juga ya, kerap bertukar template...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 4 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »