User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 10

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
7 months and 2 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 months and 2 weeks ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 3 weeks ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 months and a week ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
7 months and 4 weeks ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
8 months and 2 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
9 months and a week ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
10 months and a week ago.

 

Tips mudah tulis artikel yang dilupakan

Bapak mudah je tips ni. Tapi selalu lupa. Bukan lupa pun. Malas yang sebenarnya. Nak income tapi malas. Apa ke hal? Memang tak bertanggungjawab. Kau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 12 hours ago.

 

Next Big Thing – mobile friendly offer

Tadi baru sahaja menonton satu video. Video ni cerita pasal trend terkini yang ramai orang tak ambil pot. Semua orang guna teknologi ini tapi dalam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 12 hours ago.

 

Terima kasih pelawat blog

Sudi lagi rupanya orang melawat dan membaca blog ni walaupun trafik blog dah drop separuh. walaupun takde yang nak komen-komen. trafik tu tetap ada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 13 hours ago.

 

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 days and 14 hours ago.

 

Kita adalah apa yang kita fikir

Minda manusia ini sangatlah unik. Alkisah diberitakan manusia hanya menggunakan beberapa peratus dari kemampuan minda sendiri. Selebihnya tidak atau belum di gunapakai. Bayangkan dengan beberapa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
2 days and 16 hours ago.

 

Minda jutawan

Mungkin ada yang nak gelak pecah perut. Jutawan? Huh?!! Meroyan ka apa! Tak semua orang berani berangan-angan. Nanti malu dikata orang. Tak sedar diri! Duit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
2 days and 18 hours ago.

 

Siapa Donald Trump?!

Baru-baru ni si Donald Trump tiba-tiba meroyan. Tak pernah dalam sejarah Presieden U.S. seberani ini. Semua tahu betapa sensitifnya isu Palestin. Apalagi yang melibatkan Baitul

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
2 days and 19 hours ago.

 

Otak kecut

Istilah otak kecut ni memang sadis. Seeloknya biarlah otak kita ni berkembang. Jika tak kembang biar macam asal still lagi ok. Tapi kalau dah kecut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
3 days and 5 hours ago.

 

Teknik promosi klasik dan evergreen

Ini bukanlah teknik secret atau  wow. Takde yang istimewa pun dan nampak biasa je. Tapi ianya sangat berharga teknik ni. Siapa yang tak mampu buat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
3 days and 21 hours ago.

 

Kelas Taekwondo Bandar Seri Putra

Pendaftaran  baru kelas taekwondo: Disember 2017 sehingga Januari 2018 Alamat: No 4-1, Jalan Seri Putra 1/4 Bandar Seri Putra 43000 Kajang Selangor email:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 week and 2 days ago.

 

My COMICS

Hi. I love comic book. I mean really. So I start make comic on 2016. So my comic is called Scomic. As you know I

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 week and 3 days ago.

 

Shure SE530 You Must Own Unless You Are Not One Of Those Soundaround Geek Alive On The Planet

Shure SE530 is the best Shure SE530 are among the best of the best offering top notch technology and most popular ones. Each of these

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
2 weeks and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »