User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 8

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 3 weeks ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
1 month ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
1 month and 2 weeks ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and 2 weeks ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
8 months and 2 weeks ago.

 

How to get my child to read?

In a world that is slowly but surely turning away from books and getting glued to monitors or television screens, the importance of developing a passion for reading cannot be overlooked. Reading is a habit and should be established when the child is relatively young. What can you do to foster this habit?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
1 week ago.

 

Cara jaga enjin Myvi

Tips mudah jaga enjin ialah pastikan cukup mileage tukar minyak hitam tukar oil filter. Ini tips paling basic semua orang kena tau. Kalau tak nak tukar benda ni memang confirm tak pakai lama la enjin korang. Minyak hitam bukan sebarang minyak ya. Paling cikai kena la pakai minyak semi sintetik. Boleh je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks ago.

 

Cara kumpul duit beli phone

Ada satu cara jimat duit gaji yang paling mudah. Ini basic tapi takde yang sanggup buat. Caranya ialah dengan rekod belanja bulanan. Ambil satu kertas. Tulis satu tajuk besar atas GAJI SAYA = RMXXXX.XX Kemudian dibawahnya tulis senarai duit keluar beli apa. Contoh: Makan = RMXXX.XX Bil api =...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks ago.

 

Kitaran haid tak teratur?

Kitaran haid teratur adalah disebakan oleh keseimbangan hormon yang terganggu. Secara normal haid datang dan mengeluarkan darah kotor yang ada dalam badan. Oleh yang demikian adalah sangat penting untuk memastikan kitaran hormon dalam badan sentiasa berada dalam keadaan yang normal bagi menjamin kesihatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
2 weeks and 6 days ago.

 

Kebaikan ESP Shaklee

Dalam memilih sesuatu produk untuk diamalkan, kandungan produk perlu dititikberatkan. Kenapa ESP diminat ramai? Semuanya kerana 9 asid amino perlu yang ada dalam ESP. Tahu tak, dalam otot, sel dan tisu manusia iaitu kita terdiri daripada asid amino sebagai komponen kedua terbesar. Saya ulang KEDUA...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
3 weeks and a day ago.

 

Anda ada masalah bagaimana nak jual Shaklee di Instagram?

Anda pakai smartphone? Hanya pandai posting gambar? Lidah kelu nak berkata-kata? Tangan pula gigil nak menaip perkataan? Sememangnya susah betul nak buat marketing kan. Sekarang ni persaingan makin sengit. Media sosial pulak makin sesak. Semua orang nak menjual. Huhuboleh stress dibuatnya. So .. nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and a day ago.

 

Pelaburan pasti untung yang tidak akan rugi

Anda yang baca artikel pasti akan tertanya-tanya. Nampak macam scam je. Tapi dalam hati nak tau jugak kan. Hati tak tenteram. Dah tau scam tapi teringin juga nak baca. Nak baca jugak hehe. Bila klik dan baca baru tau apa yang cuba nak disampaikan. Maksud yang yang disebutkan disini ialah sedekah. Nasihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

Syarat berjaya

Tips simple je ni. Ada dua amalan yang selalu di beritahu dalam Al Quran dan dinyatakan bersama. Nak tahu apa dia amalan tu? Semua orang pun tau. Solat dan zakat. Nampak mudah je tak ada surprise langsung! Nanti dulu Ini orang kata batu asas nak berjaya. Kalau ini pun tak boleh buat memang sukar nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and a week ago.

 

Kebaikan Shaklee Vivix bagi ibu berpantang

Kenapa Vivix bestttt diambil sewaktu berpantang besalin? . Vivix Terbaik Dalam Menyembuhkan Luka Dari Dalam Di sinilah Vivix memain peranan dalam meyembuhkan luka ibu bersalin czer. 1. Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan resveratrol yang tinggimembantu dalam penyembuhan luka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
1 month and 2 weeks ago.

 

3 tips bisnes berjaya

3 tips ni dikongsikan oleh CEO Al-Ikhsan. Solat sempurna Berbakti pada ibubapa Sedekah Solat terbaik adalah berjemaah. Awal waktu. Lebih baik tepat waktu sebaik azan terus solat. Berjemaah di masjid lebih afdal. Berjemaah dirumah pun ok. Solat ni tiang kehidupan. Buat solat dulu utamakan solat lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 3 weeks ago.

 

Petua ubati keracunan makanan

Rasanya ini kali kedua saya menulis untuk topik ini sebabnya baru-baru ni hampir-hampir keracunan nak jadi semakin teruk tapi teringat tips lama. Asalnya kerana ada beli kentang goreng cheezy wedges yang sedap tu. Makan tak habis simpan dalam peti sejuk. Esoknya teringin pula bukan sebab mengidam ke apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 3 weeks ago.

 

Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Mungkin dah selalu sangat orang guna Facebook jadi baik juga bagi yang baru nak mula bisnes dengan mencuba dengan instagram. Asalnya instagram adalah sosial media untuk kita share gambar. Oleh itu kita kena bijak untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Next »