User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 14

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
8 months and 2 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Tips menulis artikel blog isu semasa

Salah satu topik sesuai untuk ditulis dalam blog adalah berkaitan isu semasa. Ini adalah kerana isu yang sentiasa berlegar samada di internet atau surat khabar [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
2 months ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
10 months and 4 weeks ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 3 weeks ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 months and a week ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
7 months and 4 weeks ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
8 months and 2 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
9 months and a week ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
10 months and a week ago.

 

Mazda Premacy MPV kompak dan padat

Mazda Premacy adalah MPV kompak dan kereta import yang dibina oleh pengeluar Jepun Mazda dari tahun 1999. Generasi pertama Premacy dibina di Jepun dan dieksport [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
3 days and an hour ago.

 

Honda Odyssey kereta faimili yang ideal

Honda Odyssey adalah sebuah minivan yang dikeluarkan oleh pembuat kereta Jepun Honda sejak tahun 1994, dipasarkan di kebanyakan dunia dan kini di generasi kelima di [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
5 days and 11 hours ago.

 

Toyota Voxy tetap mengancam dengan harga yang ekonomi

Toyota Voxy adalah minivan yang sangat popular yang dibuat oleh Toyota di Jepun. Ini adalah minivan sederhana / besar, dengan 8 tempat duduk dan 5 [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
6 days and 20 hours ago.

 

Budget 2019 Malaysia adalah belanjawan yang sayangkan rakyat

Berikut dinyatakan faedah-faedah Budget 2019 Malaysia mengikut stakeholder: Pertanian Sektor pertanian adalah diantara yang menerima bajet terbanyak seperti yang dibentangkan dalam budget 2019 Malaysia di [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
1 month and a week ago.

 

Sistem pendidikan negara perlu dahulukan adab sebelum ilmu

Sewaktu mahu menulis topik ini waktu itu belum lagi kedengaran apa-apa pembaharuan yang gempak dari Kementerian Pendidikan melainkan dari kehangatan isu warna kasut dan stokin. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
1 month and a week ago.

 

Badan terasa berat makanlah bawang putih bakar

Perasan tak kadangkala ada hari-hari tertentu yang kita rasa badan berat dan lesu? Iaboleh jadi umur yang lanjut tapi hati masih rasa muda dan nak [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
1 month and a week ago.

 

Daun kari tambah Kalsium elak Osteoporosis

Daun kari selalunya digunakan dalam masakan kari. Daun kari juga sinonim dengan kaum India di Malaysia dan juga restoran Mamak yang rata-rata dan hari-hari mesti [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Daun kari tambah Kalsium elak Osteoporosis

Daun kari selalunya digunakan dalam masakan kari. Daun kari juga sinonim dengan kaum India di Malaysia dan juga restoran Mamak yang rata-rata dan hari-hari mesti [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
1 month and 2 weeks ago.

 

3 kunci utama elak sakit mental kemurungan (depression)

Sakit mental merupakan jenis sakit yang bakal meningkat kepada yang kedua penting selepas sakit jantung di Malaysia menjelang tahun 2020. Punca utama sakit mental adalah [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
1 month and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »