User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
10 months and 3 weeks ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
11 months and 3 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
9 months and 4 weeks ago.

 

Pujian Bapa Oksana kepada Sultan Muhammad V setelah Pertemuan Kali Pertama

Andrey, seorang pakar bedah ortopedik yang berasal dari bandar Rostov-on-Don, bercakap dengan sangat mengenai bekas Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V. Dia seorang yang indah. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 months and a week ago.

 

Tips menulis artikel blog isu semasa

Salah satu topik sesuai untuk ditulis dalam blog adalah berkaitan isu semasa. Ini adalah kerana isu yang sentiasa berlegar samada di internet atau surat khabar [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
5 months and a week ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 months and a week ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and 2 weeks ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
11 months and a week ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
11 months and 4 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
5th March 2017 8:46pm

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2nd February 2017 2:14am

 

Komunis vs Taliban Afghanistan namun tanpa sedar negara dijajah warga asing

Sesiapa sahaja dapat merasai pengalaman berada di Dhaka, Bangladesh dan Kathmandu, Nepal dengan hanya memandu di tengah ibu kota pada hujung minggu. Dalam pada politikus sibuk bertelagah satu pihak mengaitkan DAP dengan komunis manakala kerjasama PAS-UMNO dikatakan pakatan macam Taliban di Afghanistan namun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
5 days and 6 hours ago.

 

Rasuah boleh rosakkan individu, keluarga malah hancurkan negara

KETUA Balai Polis antara 16 individu ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) selepas dipercayai terbabit melindungi serta menerima wang sogokan daripada pemilik pusat urut di Kuala Lumpur. Mengikut berita yang ditulis rumah urut pernah diserbu dan disita tetapi kemudian beroperasi semula.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
5 days and 7 hours ago.

 

Macamana PATI Myanmar, Bangla, Nepal boleh jadi tauke?

JIKA sebelum ini mereka hanya bekerja di kilang, restoran atau tapak pembinaan, namun sekarang sudah menjadi ahli perniagaan dengan menjual pelbagai barang. PATI sepatutnya tidakboleh menjalan sebarang aktiviti niaga apatah lagi memiliki perniagaan. Kebanyakan pandatang selain PATI yang datang ke Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
6 days and 9 hours ago.

 

Macamana PATI Myanmar, Bangla, Nepal boleh jadi tauke?

JIKA sebelum ini mereka hanya bekerja di kilang, restoran atau tapak pembinaan, namun sekarang sudah menjadi ahli perniagaan dengan menjual pelbagai barang. PATI sepatutnya tidakboleh menjalan sebarang aktiviti niaga apatah lagi memiliki perniagaan. Kebanyakan pandatang selain PATI yang datang ke Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
6 days and 9 hours ago.

 

Eken H9R/H9 Ultra HD 4K Action Camera yang osem murah harga tapi kualiti baek punya

Berhati-hati bila beli action camera. Banyak yang claim original tapi sebenarnya copy ori AAA. Nak tau betul atau tak sila beli dulu. Bila dah pakai baru tau bila tengok kualiti foto dan video yang direkod. Jadi jangan beli sebarang. Boleh tengok LAzada, banyak seller offer ori go pro dengan harga tak masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 weeks ago.

 

Ubat batuk kahak yang mujarab yang mungkin korang pun dah tahu

Semenjak dua menjak cuaca panas ni aku memang dapat batuk-batuk. Batuk ni bukan batuk biasa tapi datang dalam pakej 3 serangkai. Batuk, demam dan pening kepala dicampur dengan kahak lagi. Yang hairannya bila jumpa doktor dia kata tak ada apa-apa ni bagi ubat biasa-biasa je. MC? Harini incik datang sudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 weeks and 2 days ago.

 

Rahsia buka pintu rezeki

Ini adalah asas pintu rezeki. Konsep rezeki ini adalah berdasarkan kejar akhirat, dunia akan mengejar kita. Semua orang mahu rezeki cuma bukan semua orang sanggup nak buat perkara yang buka pintu rezeki. Kebanyakan kita menganggap usahalah yang mendatangkan rezeki. Seeloknya janganlah membandingkan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 weeks and 2 days ago.

 

Bersyukurlah gaji sekadar cukup makan

Individu bujang yang menggunakan pengangkutan awam dan tinggal di Lembah Klang memerlukan sekurang-kurangnya RM1,870 sebulan bagi menampung perbelanjaan harian demi meneruskan kelangsungan hidup manakala individu bujang yang memiliki kenderaan perlu berbelanja RM2,490 sebulan untuk menjalani kehidupan lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 weeks and 3 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »