User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 13

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 3 weeks ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months and 3 weeks ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and a week ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 days and 18 hours ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 weeks and 2 days ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
5 months and a week ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and 2 weeks ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
7 months and 2 weeks ago.

 

Borong barang China online 1688.com

Borong barang dari china online sudah tidak menjadi pelik lagi sekarang oleh kerana kecanggihan teknologi masakini. Berbanding dahulu borong dari China memerlukan kita untuk ke [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 4 days ago.

 

Ketahui cara borong 1688

Jom baca sini. Adalah satu kerugian bagi mereka yang tak tahu nak borong china 1688. Apa citer 1688 ni? Tentu masih ramai yang tak tahu dan pada masa yang sama tak sabar nak tahu. 1688 tu adalah nama website lubuk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 4 days ago.

 

Borong China 1688

Apa Borong China 1688 ni? Kalau nak tahu inilah lubuk baru untuk dapatkan supply barang dari China dengan harga murah dan berbaloi. Pada sesiapa yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 5 days ago.

 

Penulisan artikel untuk perniagaan atau bisnes

Sememangnya telah diakui peranan penulisan artikel telah lama diakui sangat ampuh bagi tujuam promosi. Tidak kisah samada anda buat promosi melalui facebook atau blog, artikel

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 6 days ago.

 

Lirik Lagu Kita Punya Malaysia – Sayangi Malaysiaku

Lirik Lagu Kita Punya Malaysia 31 Bulan 8, 57 Perjuangkan pertahankan tanah airku Impian aku gemilang baru Satu suara laungkan (Merdeka!) Bangkit semua demi negara

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks ago.

 

Hidup terasa sempit?

Di kisahkan pada suatu ketika dahulu, datang seseorang kepada Rasulullah ﷺ lalu menceritakan tentang kehidupannya yang dalam kesempitan. Kemudian Rasulullah ﷺ mengajar dia 2 amalan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

Bagaimana nak hasilkan ayat menjual yang meyakinkan pembeli?

Saya baru sahaja menonton video Julian Treasure How to Speak with Power and Charisma. Video ini bukanlah tentang menjual atau berbisnes tapi ianya masih

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and a week ago.

 

Fikir positif kunci kejayaan dan rahsia kekayaan

Kunci rahsia kekayaan yang seterusnya adalah ‘berani berfikir tentang Kekayaan’. Mengapa orang kaya semakin kaya dan orang miskin makin miskin? Kerana orang kaya selalu berfikiran

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months ago.

 

Sikap positif ibu hasilkan anak yang hebat

Doa ibu adalah mustajab. Positif ibu maka positif lah anak. Sebagai ibu penting bagi anda bersikap positif atau anak anda akan jadi apa.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months ago.

 

Kisah positif QATAR dengan Flying Cows

Cerita menarik ini berkisar tentang bagaimana Qatar menjadikan suatu masalah dan menukarnya menjadi suatu peluang dengan mengambil sikap positif dan profesional. Tahukah anda beribu ekor

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »