User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 87

Live streaming jdt vs melaka united suku akhir piala malaysia first leg 2017

Perlawanan malam ini di stadium hang jebat. Mampukah pasukan melaka united untuk mencari  gol di tempat sendiri malam ini. Untuk rekod, jdt belum lagi tewaskan melaka united dalam liga super. Last... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming malaysia vs myanmar piala aff u 18 15.9.2017

Pasukan malaysia harus melangkah ke separuh akhir dalam kejohanan piala aff 2017. Mampukah skuad kendalian bojan hodak melakar kemenangan yang diimpikan buat rakyat malaysia kali ini. Setelah kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming indonesia vs thailand aff u 18 semi final 15.9.2017

Perlawanan separuh akhir yang akan menentukan pasukan manakah yang akan ke final kali ini dalam kejohanan piala aff u18 2017. sumber yang lain: More from my siteLive streaming thailand u18 vs timor... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 8

Duda pujaan dara episod 8, Hai macam-macam dugaan. Biasalah kalau hati tak kental itu bukan cabaran hidup. Apepun dah kahwin pun.. so apa agaknya cabaran lepas nih?? Dora kacau lagi ke?? More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online titian cinta episod 3

Titian cinta episod yang ketiga. Tak boleh tengok orang bahagia jer..baru cinta nak berputiik aisy dengan ryan , herggh inilah manusia.. More from my siteTonton online titian cinta episod 1Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Pasukan yang mara ke separuh akhir piala aff u18 2017

Fuuhh , kumpulan B boleh tahan juga saingan sengit dalam kejohanan piala aff u 18 2017. Kumpulan A dah complete untuk pasukan yang mara ke separuh akhir iaitu Malaysia dan Thailand. Kumpulan B tiga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 7

Duda pujaan dara episod yang ke 7. Boss yang garang ada kelemahan rupanya. Pagi-pagi baru nak kerja boleh pulak siapkan breakfast untuk boss? Pandang-pandang jeling-jeling, boleh saya panggil tuanku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming myanmar vs vietnam aff u18 13.9.2017

Live streaming perlawanan piala aff yang terakhir untuk kumpulan B sebelum masuk ke separuh akhir. Nampaknya perlawanan ini akan menentukan salah satu pasukan yang akan mara ke separuh akhir,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online titian cinta episod 2,

Jom layan drama titian cinta episod yang kedua. Kenapa pulak kena culik?? salah culik pulak tuh.. lepas tuh mamat macam orang putih tuh sapa?? huhu More from my siteTonton online titian cinta... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 6

Duda pujaan dara episod yang ke 6. Apa yang marwah cuba buktikan pada tengku? Adakah dia benar2 ikhlas atau cuma hanya menguji sahaja?? More from my siteTonton online duda pujaan dara episod 2Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming malaysia vs thailand u18 aff 12.9.2017

Perlawanan yang terakhir untuk kumpulan A hari ini. Mampukah skuad kendalian bojan hodak memastikan kemaraan terus berpihak kepada pasukan kita ini? Lawan pasukan thailand bukan lah sesuatu yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Kedudukan terkini kumpulan A dan B aff u18 2017

Kejohanan piala aff u18 2017. Berikut adalah kedudukan terkini kumpulan A dan B. Malaysia didalam kumpulan A. Untuk makluman, pasukan malaysia sudah layak ke peringat separuh akhir pusingan kalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 5

Duda pujaan dara episod 5, jom kita saksikannya dibawah ini. Selamat menonton. Tengku dah setuju.Ainee pun rela nak terima anak Tengku.Tapi, ikhlas ke Tengku ni dengan Ainee. Boleh jamin ke Ainee ni... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 1

Untuk makluman, titian cinta ditunda esok bagi memberi laluan kepada Pemergian Sultan Kedah . Sembah takziah kepada kerabat Di-Raja Kedah, atas kemangkatan Sultan Kedah, Al Mutassimu Billahi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Sinopsis penuh drama titian cinta , tv3

Drama bersiri adaptasi novel Titian Cinta karya Ridhya Iman yang akan mengisi slot Akasia TV3. Menampilkan gandingan baru Zul Ariffin dan Farah Nabilah. Arahan oleh saudara Heykal Hanifah dibawah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Senarai 12 peserta yang layak ke konsert AF megastar 2017!!

Sengit jugak, ada yang sendu jugak.Haha.. Yang juara pun ada yang dah kelaut. Itu bergantung kepada peserta AF yang dah lalui selama ini, yang baru ke yang lama ker kena ambil atau belajar semua... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

uLive streaming af megastar minggu ke 2, 2017

Minggu kedua dalam saingan pemilihan siapa yang akan ke megastar 2017. Minggu lepas 12 persembahan sudah dipersembahkan. Minggu ini pun 12 peserta juga akan memberikan persembahan yang terbaik untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming malaysia vs cambodia aff u18 10.9.2017

Perlawanan yang ke4 dalam kumpulan A hari ini misi harus menang untuk melayakkan ke semi final . Lepas perlawanan bertemu dengan kemboja lepas nih malaysia akan bertemu dengan pasukan yang terkuat,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming manchester united vs Stoke city 9.9.2017

Satu lagi perlawanan yang tertinggal dalam kempen liga epl pusingan yang ke 4. Liverpool kena titik 5-0 dengan manchester city pada perlawanan yang baru tadi berlangsung. Chelsea cuba mengejar dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Keputusan penuh perlawanan piala malaysia 9/9/2017

Keputusan penuh perlawanan piala malaysia yang terakhir dalam peringkat kumpulan malam semalam 9 september 2017. Perlawanan hari ini menentukan pasukan yang mana akan layak ke suku akhir dalam kempen... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.