User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 80

Keputusan penuh liga super 26julai 2017

Keputusan penuh liga super yang berlangsung malam tadi . 6 perlawanan serentak berlaku. Ada perubahan kedudukan dalam liga super setelah perlawanan tadi berlangsung. Jom kita tengok keputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 15

Episod 15, mencintaimu mr photographer episod 15.  Tanpa sedar, selama ini Nazmi memerhatikan Aira dari jauh. Aira melalui hari-harinya yang penuh derita bersama kandungannya. Hari-hari aira menangis... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming penang vs pahang liga super 26 julai 2017

Perlawanan liga super malam ini diantara pasukan penang vs pahang 26 julai 2017. Mampukah pasukan penang untuk sekurang-kurangnya memberikan saingan dalam sisa-sisa perjuangan liga super 2017.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming kedah vs kelantan liga super 26.7.2017

Pertembungan diantara pasukan kedah vs kelantan liga super 26 julai 2017. Pasukan kedah nampaknya pada pertembungan lepas vs kelantan tewas mengejut 1-3 bermain di stadium kota bharu kelantan. Adakah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming felda united vs Selangor liga super 26 julai 2017

The red giants vs The fighter berentap malam ini atas pentas liga super 2017. Baki perlawanan sudah tidak banyak lagi. Kita kedenganran FMLLP dan badan FAM sudah bersetuju untuk memberi laluan kepada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs perak liga super 26.7.2017

Perlawanan epik hari ini diantara pasukan jdt vs perak liga super pada 26 julai 2017. Mampukah skuad the bos gaurus menewaskan ego pasukan jdt di bumi larkin malam ini nanti. Pasukan perak menewaskan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 14

Episod 14 Ibarat pecah menanti belah. Dato Roslan menceritakan hal sebenar kepada Datin Laila. Barulah nak menyesal. Huhu Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 13

Mencintaimu mr photographer episod yang ke 13. Sedikit sinopsis yang ke 13. Minggu akhir dah rupanya. Pertemuan semula Marlia dan Tan Sri Megat Miqdad mencetuskan perebutan Aira. Aira membuat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Video gol highlights malaysia u23 vs mongolia u23 23 julai 2017

Jom kita layan Full video gol highlights pasukan malaysia u23 vs mongolia petang tadi yang melayakkan diri ke peringkat kelayakkan akhir dalam piala afc u23 china 2018. Biarpun tewas 0-3 kepada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Malaysia juara kumpulan H, layak ke pusingan akhir piala afc b23 2018!!

KEDUDUKAN KUMPULAN H: MALAYSIA 6 MATA THAILAND 5 MATA INDONESIA 4 MATA MONGOLIA 1 MATA Malaysia sah layak ke pusingan akhir Kejuaraan B-23 AFC 2018 di China, Januari depan selepas Thailand dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming indonesia u23 vs thailand u23 23.7.2017

Perlawanan malam ini diantara pasukan indonesia u23 vs thailand u23 kempen kelayakkan piala afc u23 china champhionship 2018. Keputusan perlawanan malam ini akan menentukan kedudukan dalam kumpulan H... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs mongolia u23 23 julai 2017

Perlawanan yang ketiga dalam kempen kelayakkan piala afc u23 china champhionship 2018. Hari ini kita ada perlawanan diantara pasukan malaysia u23 vs Mongolia u23 23 julai 2017. Jom kita saksikanya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Video gol pahang 2-0 melaka united liga super 22 julai 2017

Pasukan mengutip tiga mata penuh menewaskan melaka united di stadium darul makmur malam tadi. Jom layan video gol perlawanan malam tadi. PAHANG 2-0 MELAKA UNITED Jaringan oleh: Yamil Romero 5?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Video gol highlights jdt 6-1 T-team liga super 22.7.2017

JDT vs T-team malam tadi memperlihat jdt berada dikelas yang tersendiri menewaskan pasukan t-team. Memang diakui persembahan malam tadi, jdt menguasai perlawanan. Finishing semua terbaik. T-team cuma... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Keputusan penuh liga super 22 julai 2017

Keputusan penuh perlawanan liga super yang berlangsung hari sabtu diantara 6 perlawanan malam semalam jam 9 malam. Keputusan penuh perlawanan adalah seperti berikut. SARAWAK 0-1 PKNS Alif Mohd Haikal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming penang vs kedah liga super 22 julai 2017

Perlawanan di stadium bandaraya penang hari ini penang vs kedah liga super 22 julai 2017. Kedudukan penang memang sudah dalam bahaya. Tapi sentuhan coach zainal abidin sekurang-kurangnya memberikan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming penang vs kedah liga super 22.7.2017

Penang vs Kedah dalam saingan liga super 22 julai 2017. Penang dalam bahaya, mungkin akan tersingkir dalam saingan liga super untuk edisi 2017. Pasukan kedah bukan pasukan yang calang-calang,no2... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming t-team vs jdt liga super 22.7.2017

Live streaming keputusan semasa perlawanan dalam kempen liga super 2017. JDT memang diakui sudah mendahului 11 mata. Baki perlawanan pun dah tak banyak nih. Fokus sekarang ini liga super dan piala... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Keputusan perlawanan malaysia u23 vs thailand u23 21 julai 2017

Kelayakan AFC U23 Championship Qualification China u23 2018 FT: Malaysia 0-3 Thailand (Chenrop Samphaodi 24 45+4 Picha U-Tra 86) Kedudukan terkini dalam group (selepas 2... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs thailand u23

Live streaming perlawanan penting malam ini diantara pasukan elit asia tenggara, thailand vs malaysia dalam kempen kelayakkan piala afc 2018 under 23 tahun. Mampukah skuad ong kim swee melakar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.