User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 67

Keputusan undian piala fa suku akhir 2017

8 pasukan yang mara ke suku akhir malam tadi. So pagi tadi di rancangan kopi o tv9 , sudah melakukan undian. Keputusan undian adalah seperti berikut. PAHANG vs JDT SABAH vs NEGERI SEMBILAN KEDAH vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Keputusan penuh dan pasukan yang mara piala fa 11 mac 2017

7 perlawanan yang berlangsung hari ini dalam saingan piala fa 2017. Jom kita tengok keputusan perlawanan petang dan malam tadi. Boleh tahan sengit game malam ini, sabah vs MOH, Sarawak vs Perlis.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming Perak vs Kedah piala fa 11 Mac 2017

Perlawanan live streaming tv9 perak vs kedah hari ini di stadium Ipoh perak. Adakah skuad mehmet akan mencatat keputusan yang positif malam ini. Menarik untuk disaksikannya malam ini. Jom kita tengok... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming JDT vs Uitm piala fa 11.3.2017

Perlawanan di stadium larkin Johor Bahru. Mampukah pasukan uitm menewaskan ego jdt di tempat sendiri. Sukar buat pasukan UITM, berdepan dengan skuad kendalian benjamin mora yang semakin menjadi. Kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming maharajala lawak Mega minggu ke4 ,

Tema maharaja lawak mega minggu ke 4 ialah tema Sekolah. Apa agaknya persembahan minggu ini. Tema nih kalau betul-betul buat homework zaman sekolah nih mesti gempak nih. All the best. Jemput... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Dia bidadariku episod 4, astro

Layan drama dia bidadariku episod yang ke4, lakonan Erra Fazira dan Hisyam Hamid. Jemput baca entri ini jugaSinopsis kasih berbisik episod 9Bijak wang, perkara asas yang anda perlu tahu mengenai unit... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod16,

Suamiku paling sweet episod yang ke 16. Saksikannya wahai semua pakcik dan makcik. Hehe Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 15,Tonton live suamiku paling sweet 13,Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton live dia bidadari ku episod 3, astro

Dia Bidadari ku episod yang ke 3,.Jadi ke majlis diaorang tuh ha? Lagi beberapa hari jer nih. Sumber page lain : Jemput baca entri ini jugaPanduan lulus muet dengan mudah, band 3 at leastKeputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod 15,

Tonton live suamiku paling sweet episod yang ke 15, tv3. Lakonan oleh Mawar rashid dan Shafiq Kyle. Layan.. haha Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet 13,Tonton live suamiku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton live dia bidadariku episod 2

Dia bidadariku episod yang ke2, lakonana erra fazira dan Hisyam Hamid. Untuk full video esok aku update lah yer. Selamat menonton. Huhu Jemput baca entri ini jugaTonton live dia bidadari ku episod 1,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod 14, tv3

Suamiku paling sweet episod yang 14, qisya menerima lamaran ke tuh dari Izz Haikal ? Cincin tuh untuk siapa? Dah jom kita saksikannya dibawah ini. Sumber lain : Jemput baca entri ini jugaMahasiswa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming JDT vs Magwe afc cup 7.3.2017

Perlawanan yang kedua dalam kempen piala afc 2017. JDT melakar kemenangan yang pertama di stadium larkin tempoh hari menewaskan Boueng Ket Angkor. Kali ini bertemu dengan pasukan Magwe fa yang juga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet 13,

Sorry agak terlambat untuk episod yang ke 13, suamiku paling sweet. Lakonan oleh Syafiq Kyle dan Mawar Rashid. Dari page facebopk Ayam tv second, Team Wokyoh. Daily motion. Suamiku Paling... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton live dia bidadari ku episod 1, astro

Dia bidadariku lakonan dari Hisyam Hamid, dan Erra Fazira. Episod yang pertama nih di Astro Ria. Sinopsis. Mengisahkan tentang Suri, lakonan Erra Fazira, andartu yang hatinya telah tertutup apabila... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Harga petrol, diesel diumum setiap minggu mulai April 2017, setuju?

Harga siling bahan api akan diumumkan setiap minggu mulai April ini bagi memastikan pengguna mengetahuinya serta mengelak daripada berlaku keraguan. Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online mentor millenia Episod5, 5.3.2017

Mentor millenia minggu ini mungkinkah ada penyingkiran?? Ramai yang tengok mentor katanya nak tengok Usop jer. Betul ke? Jom kita tonton live mentor millenia jam 9 malam. Lepas tuh , dah tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Keputusan penuh liga super 4 mac 2017

Keputusan penuh liga super pada 4 mac2017. 5 perlawanan yang berlangsung malam semalam. Sengit , ada pasukan yang makin hebat, prestasi macam yoyo pun ada, kejap kalah, kejap menang, kejap seri je.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

live streaming Kedah vs Melaka united liga super 4 Mac 2017

Saksikan live streaming kedah vs Melaka united hari ini di stadium darul aman 4 mac 2017. Mampukah skuad helang merah mencatat keputusan yang positif iaitu tiga mata penuh diimpikan dalam perlawana... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming Selangor vs Perak liga super 4.3.2017

Perlawanan hari ini diantara pasukan selangor vs Perak hari ini distadium Selayang kalau tak silap lah. Pasukan perak game yang lepas tewas dengan kelantan. Manakala selangor mampu sekadar seri... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu 3, 2017

Maharaja lawak mega 2017 minggu ke 3. Dua peserta telah pun tersingkir minggu lepas iaitu Hobbit dan Mamu. Peserta manakah yang dilihat konsisten tiap minggu demi minggu untuk MLM 2017. Nampak macam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.