User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 28

Cara Memilih Nama Anak Dalam Islam

Apabila sesebuah pasangan mendapat berita mereka akan dikurniakan dengan cahaya mata, mereka akan mula mencari nama yang sesuai untuk anak tersebut. Adakalanya anak di dalam kandungan baru sahaja beberapa bulan, nama telah tersedia untuk bayi tersebut.Memilih nama anak dalam Islam hendaklah mematuhi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
7 months and 2 weeks ago.

 

Peluang Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Kerja dari rumah dengan ilancee kini menjadi salah satu pilihan untuk menambah pendapatan hanya dari rumah. Saya juga merupakan pengguna dan penjual di ilancee. Pengalaman saya dengan ilancee sangat menyeronokkan kerana setakat ini saya telah berjaya membuat beberapa jualan melalui platform ilancee...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
7 months and 2 weeks ago.

 

Cara Jana Pendapatan Dengan Jual Barang di Ebay

Jika anda nak tahu cara jual barang di Ebay, anda berada di tempat yang betul. Ebay mungkin tidak begitu popular di Malaysia berbanding Lazada, tetapi Ebay adalah antara pemain ecommrce utama dunia dan antara yang terawal diwujudkan.Saya tertarik dengan pelbagai kisah yang dikongsikan oleh Tuan Rahman Basri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
7 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway Blog Susah Senang Blogger.

Ok. Telefon Xiaomi Redmi Note aku dah rosak. Kamera ntah macam mana boleh pulak pecah. Sekarang ni aku sedang memerhatikan 5 jenis telefon seperti yang kat bawah ni 👇Sebab aku pun pening nak pilih yang mana, aku nak mintak tolong korang untuk beri pendapat smartphone yang mana yang best antara 5 jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
7 months and 2 weeks ago.

 

Laman Web TOP SECRET untuk Template Blogspot Yang AWESOME!

Mana nak cari Theme Blogspot yang cantik? Tidak dapat dinafikan, template blogspot juga memainkan peranan dalam memastikan interaksi antara pengunjung dan blog lebih lancar dan sedap mata memandang.Kali ni aku nak kongsikan beberapa laman web untuk korang yang nak tukar template blogspot baru. Laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
7 months and 2 weeks ago.

 

Baucer KFC PERCUMA untuk anda!

Pernah dengar tentang survey online tak? Salah satu survey online yang terbaik adalah daripada laman web Valued Opinions. Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh lihar video yang saya sediakan.Jika anda berminat untuk buat duit dengan survey online, Valued Opinions adalah antara yang terbaik. Saya berani...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
7 months and 3 weeks ago.

 

Dapatkan REBAT TUNAI Dalam Setiap Pembelian Secara Online

Jika anda suka membeli belah secara atas talian. Shopback adalah satu keperluan untuk anda. Ini adalah kerana dengan menggunakan Shopback, anda akan diberikan rebat tunai untuk setiap pembelian melalui laman web Shopback.Shopback boleh digunakan bersama lebih 500 laman web jualan ecommerce seperti Lazada,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
7 months and 3 weeks ago.

 

Menabung 2 Dalam 1

Semua orang ada cara tersendiri untuk berjimat dan apa yang saya kongsikan di sini adalah bagaimana cara saya berjimat. Hari ini saya nak kongsikan tips yang saya amalkan untuk menabung untuk diri sendiri dan juga untuk anak ( @ anak-anak). Cara ini saya panggil Menabung Cara 2 in 1. Saya pasti semua orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
7 months and 3 weeks ago.

 

5 Jenis Pelaburan Yang Tidak Akan Rugi

5 jenis pelaburan yang pasti tidak akan rugi.BersedekahOrang yang melabur dengan cara bersedekah dan menderma pasti tidak akan rugi kerana itu adalah janji Allah. Lagi banyak kita bersedekah, lagi banyak rezeki yang akan Allah berikah kepada kita. Sebagai contoh kita menderma untuk pembangunan sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
7 months and 3 weeks ago.

 

Cara Mengatasi Masalah Domain Error Tanpa WWW

Sebelum ini saya ada menerangkan cara untuk menggunakan custom domain untuk blog di blogspot. Tetapi kadangkala terdapat masalah dimana blog kita hanya dapat dikunjungi apabila kita menulis URL penuh blog kita berserta WWW. Jika kita menulis domain blog tanpa WWW, blog kita tidak dapat dikunjungi dan kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
7 months and 3 weeks ago.

 

Belajar Buat Blog. Bukan Susah Mana Pun..

Belajar buat blog ni sebenarnye bukan susah mana pun..yang membezakan cuma sama ada mahu belajar atau tak..bagi yang tak pernah belajar buat blog mungkin merasakan ianya sesuatu yang leceh dan sukar untuk dipelajari..dengan pelbagai terma yang tidak pernah didengari seperti Search Engine Optimization,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
7 months and 3 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Iklan Selain Google Adsense

Cara Buat Duit Dengan Iklan Selain Google Adsense. Tidak berjaya mendapatkan akaun penuh Google Adsense bukanlah bererti berakhirnya usaha kita untuk buat duit dengan blog. Sementara berusaha untuk mendapatkan akaun penuh Google Adsense, kita boleh mencuba cara lain untuk mendapatkan pendapatan melalui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
7 months and 3 weeks ago.

 

Blogpost Pertama Aku..

Ingat tak blogpost pertama korang kat blog? (dengan anggapan korang pun ada blog)Bila aku baca balik blogpost pertama aku masa mula-mula berblog rasa macam kelakar pun ade jugak..Mungkin 2 tahun akan datang bila aku baca balik blogpost ni aku akan rasa kelakar dengan gaya penulisan aku sekarang..Belajar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
8 months ago.

 

Nah! Panduan Google Adsense Terkini..

Lebih kurang 60 minit aku membaca dengan penuh teliti isi kandungan Panduan Raja Adsense Revive ni. Akhirnya aku berjaya habiskan. Rasanya aku perlu buat bacaan ulangan untuk lebih fokus setiap point yang cuba disampaikan.Kenapa aku dapatkan Panduan Google Adsense walaupun dah dapat akaun Google...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
8 months ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Google Adsense

Saya baru sahaja habis baca ebook Raja Adsense Revive yang menceritakan langkah demi langkah cara untuk kita boleh buat duit dengan Google Adsense. Ini merupakan kali pertama saya membaca panduan yang formal berkaitan Google Adsense. Sebelum ini saya banyak menghabiskan masa untuk belajar sedikit demi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
8 months ago.

 

Cara Mendidik Diri Khusyuk Dalam Solat

Khusyuk dalam solat adalah sesuatu yang sangat dituntut tetapi dalam masa yang sama tidak semua orang mampu untuk melakukannya. Dalam buku Panduan Lengkap Formula Solat Sempurna ada menyatakan bahawa khusyuk dalam solat itu terbahagi kepada dua jenis iaitu: Khusyuk HatiKhusyuk hati semasa solat adalah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
8 months ago.

 

Cara Menurunkan Bounce Rates Blog

Apa itu bounce rates? Secara mudahnya, bounce rates adalah peratusan pengunjung yang datang ke blog atau laman web yang kemudian meninggalkan blog tersebut tanpa melakukan sebarang tindakan lain seperti membaca artikel yang lain dalam blog tersebut atau tidak melakukan perkara yang dikehendaki laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
8 months ago.

 

Pendapatan Blog Bulan Disember 2016

Nak tulis post untuk pendapatan blog aku bulan Disember 2016 asyik tak sempat aje. Banyak pula perkara yang perlu di buat di awal tahun ni. Sebelum aku terus terlupe, baik aku tulis hari ni. Untuk pengetahuan korang, aku tulis post ni guna app Blogger je. Aku banyak guna aplikasi Blogger ni untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
8 months ago.

 

Cara Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Cara kerja dari rumah dengan iLancee. Menjadi trend zaman sekarang, kebanyakan orang lebih suka bekerja dari rumah. Bekerja dari rumah membolehkan kita bekerja mengikut waktu bekerja kita sendiri dan tidak terikat dengan masa yang tertentu. Sebelum ini saya pernah menceritakan cara bekerja tanpa modal di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
8 months and a week ago.