User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 16

The Geirangerford,Norway yang menajubkan

jom hari nie kita g melancong ke Geirangerford,Norway..tempat nie cantik sangat n very sesuai dengan yuk yang sukakan mother nature nie..hihi..camne yuk boleh tahu tempat nie..??urm cam biasa lar..yuk dapat tahu tempat nie daripada movie the wave.bila tngok movie the wave tu..ya allah cantiknyer tempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 days and 14 hours ago.

 

Kelebihan Air Kelapa kepada Ibu Mengandung

Apakah kelebihan air kelapa muda kepada ibu mengandung?bila sebut air kelapa@ air nyior mesti uols akan telan air liur kan,,tu belum cter pasal coconut shake lagi,,haha,,,panas2..dpat minum air kelapa muda mmang best kan..[wajib baca: kelebihan coklat kepada ibu mengandung]ok..yuk malas nak bebel panjang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 days and 13 hours ago.

 

Jenis-Jenis Polisi Asas Dalam Insurance Hayat

1)INSURANCE BERKAITAN DENGAN PELABURANsyarikat insurance hayat akan mengunakka premium anda untuk membeli perlindungan insurance hayat dan unit saham.harga unit saham tersebut adalah mengikut prestasi pelaburan dana yang diuruskan.manfaat yang akan dibayar kepada penama atau anda adalah mengikut harga unit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 week ago.

 

cara-cara untuk memastikan madu itu asli atau tidak

kaedah untuk memastikan keaslian maduurm...camne nak pastikan madu yang kita makan itu asli ke x??ssah jgak kan..n saya pasti...mesti ada bnyak cara..n setiap orang mempunyai petua atau cara2 mereka tersendiri untuk memastikan madu yang mereka beli itu asli atau tidak..[wajib baca: cara untuk mencegah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and a day ago.

 

Movie review: The Wave

review filem the waveok..the wave nie sebuah filem norwegian..urm..camne yuk boleh tngok filem norway nie...hahhaa..yuk mmang layan semua movie...dari turki hingga lar ke hindi..as long as ada subtitle n movie tu best..yuk layan je..ok.. the wave nie berdasarkan kisah seorang geologist yang dilakonkan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 5 days ago.

 

Makanan yang dapat mengempiskan perut

kempiskan perut anda dengan makananpelik je tajuk..boleh ke makanan mengempiskan perut..biasa makanan menyebabkan boroi..huhu..yang menyebabkan boroi tu kau..yang kau makan bnyak tu kenapa..pastu nak salahkan makan plak..haha..meh yuk nak bg tips berharga nie..klau uols makan makanan nie konfrm perut uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and a day ago.

 

Cat's Claw

what is cat's claw?cat's claw can be found mostly in the amazon rain forest,south and central america. however the cat's claw that been sold in the US was grown in Peru. cat's claw got its name from the curved,claw-like thorns that grows on its stem.this herbs can climb as high as 100 feet because of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Herbs Trove
2 weeks and 4 days ago.

 

perfume review: Chance by Chanel

Perfume Chance by Chanelok hari nie turn Perfume Chance by Chanel untuk yuk review..sebelum nie yuk dah review perfume the one by dolcegabanna dan perfume lagend by mont blanc.dah baca ke blum??blum..xpe lpas nie baca ok..hihi..tnpa membuang masa meh dengar sikit yuk nak bgtau psal Perfume Chance...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 4 days ago.

 

Resepi: sup cendawan

homemade mushroom souphujan2 nie...sedap nyer klau dapat makan sup cendawan..cicah plak dengan roti bawang..urm...sedap wei...tiba2 teringat plak mushroom soup kat domino pizza dan pizza hut...huhu,,camne nie....lapar lar plak..tular cerita lagi pasal sup cendawan..nak g beli kat domono malas plak..n...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 6 days ago.

 

melayu berhati busuk

melayu dan dengki tidak dapat dipisahkanDulu keluarga aku ada buka kedai runcit dekat kampung. Memang boleh kata kedai kami la yang paling maju dekat kampung tu. Kira dulu masa keluarga aku buka kedai tu kalau aku jalan jalan kampung ja mesti orang kenai aku. ‘ Ni anak tokey kedai *** shop kan ? ‘. Peh.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and a day ago.

 

Bahaya Memakan dan Melakukan Riba

kesan buruk jika memakan dan melakukan ribasihat semua ke pembaca blog yuk nie..hopefully sihat lar..hari nie yuk nak bagi ceramah ckit..ceh..hahabukan ceramah pun ..just nak bagi peringatan untuk yuk dan uols..baca untuk ambik iktibar dan ilmu yang bermanfaat..hari nie yuk nak cerita pasal kesan riba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 4 days ago.

 

Dapat Box of Joy Dari LAZADA

dapat barang branded free!!ok..fine yuk baru dapat box of joy dari lazada..huhu..orang lain minggu lepas dah dapat..x kisah lar kan..as long as yuk dapat..urm..biasanya yang last2 nie mesti dapat barang2 yang best kan...hahaha..mesti uols nak tahu kan ape yang yuk dapat kat dalam kotak tu kan..hihi..sabar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 6 days ago.

 

Book review: Moscow Rule (Daniel Silva)

Moscow Rule by Daniel SilvaMoscow Rule is the 8th book Daniel Silva write about Gabriel Allon,the Israel secret agent.actually this is my first time read daniel silva books so i had no idea n history about Gabriel allon .however i still can understand the plot of this novel.the story begin with allon and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 weeks and a day ago.

 

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

ok hari nie yuk tertarik ngan satu contest nie..birthday giveaway by kasihkuArmani..knapa yuk minat nak join contest nie??hihi..nnti yuk cter..but sape yang nak join..klick banner kat atas ye..meh yuk cter kenapa yuk berminat sangat ngan contest nie..sbb pemenang boleh dapat hadiah novel..huhu..novel free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month ago.

 

Takaful Keluarga

Apakah Takaful keluarga?pernah dengar ke pasal takaful keluarga??xpernah..xpe..biar saya cerita apakah takaful keluarga..klau pernah baca entry saya sebelum nie tentang jenis-jenis takaful..anda akan tahu bahawa takaful keluarga merupakan salah satu jenis takaful.hari nie biar saya terangkan dulu tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month ago.

 

Apakah CDK (chronic kidney diseasea)?

sebagai perunding kesihatan bydrazlan saya selalu berjumpa dengan term CDK nie,,,kebanyakkan pelanggan yang berminat dgn triple-t mmang ada CDK..kadang2 csmter tunjuk surat dari doktor yg mereka diagnos dengan CDK..so sebagai perunding kesihatan bydrazlan saya kena tahu dan pakar dalam CDK nie..so terpaksa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month ago.

 

Resepi: Kerabu Mangga Simple

resepi kerabu mangga sedapya allah dengar nama mangga pun dah berair mulut nie..huhu..buat kerabu lagi lar..dah lar yuk nie hantu kerabu..tengok gambar tu pun dah nampak sedap kan..[wajib baca: resepi kek pisang Almond]kerabu mangga nie memang nie popular kat malaysia sebab bila makan kerabu mangga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month ago.

 

Jenis-jenis takaful

Jenis-jenis takaful yang anda perlu tahuok sebelum nie aku ada bgtahu tentang jenis-jenis insurance..dah baca ke blum?klau blum baca boleh baca kat cni.baca dan hadam ye..ok arie nie kita belajar tentang takaful plak..takakful pun ada banyak jenis....xde lar bnyak sangat ada 2 jenis je..sama ngan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month ago.

 

Memahami Kontrak Insurance Hayat

kontrak polisi insurance hayatsebelum membeli insurance hayat tu..kna lar baca kontrak dulu..baca syarat2 dia..baru beli..jangan main beli je..baca dan faham kontrak anda dulu...klau x faham..tanya je kdp penjual insurance tu..dengan pembelian insurance hayat ,tidak kira lar untuk anda atau mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month and a week ago.

 

Movie Review: The shallows

review filem the shallowsarie nie yuk nak review pasal filem lakonan actress hot blake lively, the shallows..movie nie psal ape??idh ko nie sabar lar..nie yuk nak cter lar nie..basically filem the shallows nie pasal jerung.alah ala2 cter jaws tu..tapi yang filem the shallows nie lain ckit...klau nak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and a week ago.