User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 17

Tips Menghias Rumah Ketika Musim Perayaan

cara menghias rumah ketika hari rayapic kredit to google imageamboi yuk...puasa baru je cukup seminggu dah prepare untuk raya ke..hihi..biasalar..klau bab2 raya nie mmang semangat ckit..klau nak menghias rumah untuk hari raya kena lar awal2..bukan ape..bulan puasa nie.memang letih ckit kan..so kita kemas2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 2 weeks ago.

 

Movie Review: confessions(kokuhaku)

review disturbing filem jepun,confessions(kokuhaku)hello semua..sihat ke...jumpa kita lagi dalam rancangan review movie..ceh..dah macam pengacara rancangan plak..hahaha..wow..review movie lagi...urm..kenapa yuk semangat review movie sekarang??yuk pun x tau..kadang2 ..bila mood nak review movie tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 3 weeks ago.

 

Perniagaan House of Cat Disihir

kisah sedih perniagaan House of cat disihirsape yang x kenal dengan house of cat kan..dulu house of cat nie viral n famous jgak lar,,klau uols x kenal..mmang sah ko bukan dduk di malaysia..hahaha..jgn marah,,gurau je,,,tapi..lepas viral arie tu,,house of cats nie tiba2 senyap..yuk pun pelik gak..kenapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Sicilian Orange Cake

resepi kek orange gebu dan moistwow...ramadhan or puasa just around the corner..kejap je masa berlalu.dah nak masuk bulan puasa kan..klau bulan puasa mesti yuk teringat kuih muih or dessert..huhu..biasa lar...klau bulan buasa mesti nak makan benda manis2 time berbuka puasa kan..lagipun sunnah kan klau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months ago.

 

Review:Nescafe Dolce Gusto Piccolo Coffee Machine

mesin kopi dolce gusto picallohai semua...berjumpa lagi kita hahaha...hari nie yuk nak review pasal coffee machine plak.sape kat cni coffee lover atau peminat kopi..angkat tangan ckit..hihi..ok..nie yuk ada berita gembira kepada peminat kopi..sbb lepas nie uols boleh lar buat kopi sendiri kat umah..senang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months ago.

 

Drama Review: 13 Reason Why

review disturbing drama 13 reason whyok hari nie yuk nak review drama 13 reason whyeh,,knapa plak yuk review drama plak hari nie,,urm...mestilah drama nie best..yuk nak share ngan uols..hihiok malas nak cter panjag..meh yuk bg summary pasal drama 13 reason why nie..drama nie pasal ape sebenarnya...b4 thah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Bisnes Aiskrim 50 sen

jual aiskrim 50 sen pun dah boleh kaya wei..sekarang nie aiskrim malaysia sudah menjadi trend atau viral..baru-baru nie aiskrim sumi menjadai viral..sampai habis sumi kat supermarket...haha..bahaya sungguh penangan viral nie..uols dah cuba ke asikrim sumi??sedap wei...rugi klau x cuba,,yuk dah cuba..so...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

join segmen souvenirs by nafas baruyuk join segmen lagi....jom lar join segmen nie..kenapa kena join segmen nie??of course lar sebab hadiah yang sangat menarik...banyak tau hadiah yang ditawarkan..so mman rugi lar klau uols x join,,syarat2 dia pun simple..uols kan tahu...yuk nie x kan join klau syarat2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

movie review: about elly

review filem about ellyok mood untuk review movie datang balik..hihi...so hari nie kita review movie dari iran lagi ye..kenapa iran..entah lar..yuk dah start jatuh cinta dengan karya asghar farhardi..and..yup asghar farhardi nie pengarah untuk movie a seperation dan untuk movie about elly nie..before...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Apakah endometriosis?

adakah endometriosis berbahaya?endometriosis merupakan penyakit yang kurang popular..masih ramai...orang yang tidak tahu pasal penyakit nie..hakitanya penyakit nie hanya menyerang wanita..n yet masih masih ramai lagi wanita yang tidak tahu kewujudan penyakit endometriosis..[wajib baca: kencing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Design 80: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiHello kittyWow cantik nyer.. Nie design baru tau..For those yg suka ngan hello kittyDesign nie anda patut ambik tau..Tngok warna pink nie pun dah tergoda tau..Campur plak ngan warna turquoise n kuning..woe..mmang mmbngkitkan suasana..Cepat preoder..siapa yg cepat.dapat yg ready...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

movie review: A Separation

review filem a separationurm..lama dah kan yuk x review movie nie..huhu..last review...yuk review movie hunt for wilderpeople kan..dah baca ke??sorry lar...x smpat nak review movie..busy ckit..movie dah tengok banyak...tapi review je blum lagi..hari nie nak review filem a separation..nie bukan filem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

Rawatan untuk Penyakit Pedih Ulu Hati

rawatan ubat dan bukan ubat untuk pedih ulu hatisape kat cni pernah mengalami pedih ulu hati..angkat tangan..mesti penglaman yang menakutkan..kenapa??hnya orang yang pernah mengalami pedih ulu hati je memahami..pedih ulu hati nie seperti rasa terbakar,pedih, dah panas pada bahagian dada atau perut.sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Design 79: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru datang lagiKali nie warna biru yg lembut..Sesuai bg baby boy..Walaupun warna lembut..design nie diserikan dengan corak kenderaan yg berwarna-warni..Mcm2 ada..kereta ada....lori ada.. Kereta api pun ada...hihiCantik sgt2So cpt oder skrang..sblum sold out..Lagipun sy dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Sakit Jantung atau Serangan jantung??

Apakah PENYAKIT JANTUNG ? apakah SERANGAN JANTUNG?nie yuk nak tnya ckit..pernah x uols rasa penat atau ketat dada bila naik tangga? try cek kaki anda atas buku lali tu...ada bengkak tak? Jaga2 kut2 anda ada penyakit Jantung?Apakah perbezaan Penyakit Jantung dgn Serangan Jantung?A. nie yuk nak bagi tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

perlukah berpantang selepas bersalin?

berpantang selepas bersalin..perlu ke??atau ia sekadar amalan tradisional?dalam masyarakat melayu BERPANTANG lepas bersalin jadi amalan turun temurun.Waktu berpantang yang yuk selalu dengar ialah 6 minggu/42 hari saja.tapi.. Ada juga yang pantang sampai 100 hari...kesian le kat husband uols..mesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

Design 78: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiDesign baru!!!..Ape..design baru lg.. Ye...kali nie design Apple uols..Bukan sahaja cantik...tngok pun cam nak mkn je..haha..Designnie..sesuai bg mreka yg sukakan warna pastel n warna lembut..Yelar..x semua org suka warna yg terang2 kan..So..klau anda peminat warna lembut @...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

Tips Untuk Tingkatkan Follower Instagram #1

cara mudah untuk meningkatkan follower instagram andasekarang nie mmang ramai yang dah start buat bisnes dengan instagram kan,,tapi yang menjadi masalah kita mereka ialah..xde follower yang banyak.klau xde follower..camne nak jual produk kan,,,so arie nie yuk akan share tips untuk tingkatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Tekanan Darah Tinggi @ Hypertension?

ApakahTekanan Darah Tinggi ?Bahaya tak ada Darah Tinggi ?Boleh bawa maut tak kalau ada Hypertension??"soalan nie mesti yang selalu menghantui penghidap penyakit darah tinggi.mungkin ada segelintir dari kita sudah biasa dengan penyakit nie..tapi..yuk rasa masih rmai yang tidak tahu atau keliru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 4 weeks ago.

 

Strok di Usia Muda

mendapat strok di usia masih mudadengar tajuk pun dah takut kan..klau uols takut..yuk lagi lar takut..klau dulu2..org yang kena strok nie biasanya umur dia dah tua kan..tapi sekarang lain..muda-muda dah kena strok..kenapa muda2 dah kena strok??faktor utama ialah cara hidup mereka..dunia sekarang kan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and a week ago.