User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 71

Tonton online menanti februari episod 12,tv3

MENANTI FEBRUARI EPISOD 12. Episod yang ke 12, setelah Arie dijumpai . Dibawa ke hospital. Tapi dia masih dalam proses pemulihan , Arie belum boleh ingat sepenuhnya. Untuk memulihkan ingatannya, dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online Shh i love you episod 17

Nadia jatuh sakit lagi, biasalah sakit jantung nih ada kesannya bila dah tukar jantung nih. Ikut cerita nihla, kalau betul aku pun kurang pasti. Aidan dan nadia dah sibuk dengan persiapan kahwin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Keputusan penuh separuh akhir piala fa 30.4.2017

Keputusan perlawanan piala fa separuh akhir pertama 30 april 2017. Dua perlawanan berlangsung malam tadi. KEDAH VS TERENGGANU DAN PAHANG VS NEGERI SEMBILAN. Pertembungan ini dilihat diantara pasukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online mentor minggu ke 12(semi final) 2017

Sedar tak sedar , dah minggu ke 11, battle yang terakhir sebelum ke final. Minggu lepas, kita tengok along dan balqis sekali lagi di bottom two. Tetapi memandangkan prestasi mereka semua bagus, datuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod 8

Sya sanggup dan bersetuju untuk balik kampung, kerja di kampung. Tapi macam-macam syarat pulak dia mintak pada atuk dia. Nak gaji rm5000.00 , nak kerja duk office, kerja waktu office , tak nak kerja... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming pahang vs Negeri sembilan, piala fa 30.4.2017

Perlawanan piala fa hari ini diantara pasukan pahang vs negeri sembilan. Mampukah skuad tok gajah mendapat kelebihan sekali lagi untuk mendapatkan gol sebanyak mungkin di bumi tok gajah, stadium... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming Kedah vs Terengganu separuh akhir piala fa 30.4.2017

Pertembungan piala fa separuh akhir pertama, diantara pasukan Kedah vs Terengganu pada 30 April 2017. Pasukan kedah yang masih lagi dikendalikan oleh Tan Cheng Ho punyai sentuhan tersendiri dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming hoki malaysia vs Japan 24 april 2017 (Piala Sultan Azlan Shah)

Perlawanan piala sultan Azlan Shah, Hoki Malaysia vs Jepun malam ini. Jom kita saksikannya. Jemput baca entri ini jugaVideo gol highlights Malaysia u23 vs Japan u23 0-1 31/3/2015Tonton online cik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online (sinopsis drama isteri cikguku tv3)

Saksikan telefilem Isteriku Cikguku lakonan Syafiq Kyle dan Izara Aisyah yang akan disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada Sabtu ini pukul 9.00 malam. Tajuk  : ISTERIKU CIKGUKU IDEA ASAL : Muhammad Nor... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online gema gegar vaganza minggu ke 4 2017

Gema gegar vaganza minggu ke 4, minggu lepas izam eye tersingkir. Minggu ini masih ada 8 peserta lagi yang masih berentap untuk kekal dalam minggu ini. Mereka ialah: Hijjaz Saujana Mirwana Unic Hafiz... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod 7

Cucu tauke beras lakonan oleh Zahirah Macwilson dan Azrel Ismail. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online cucu tauke beras episod 5Keputusan arsenal vs bayern munich, champhion... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 11 (semi final) 2017

Peserta manakah yang akan melangkah ke final. Sekarang hanya tinggal 5 peserta yang masih ada lagi. Dzarwin satu-satunya peserta solo dari indonesia. Peserta duet, Shiro, Puteh. Dan trio ialah Bocey... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Keputusan terkini (penuh) liga super 26.4.2017

Malam tadi adalah perlawanan yang ke 11, untuk pusingan yang pertama dalam liga super 2017. Lengkap sudah perlawanan pusingan yang pertama liga super 2017. Setakat ini kehebatan dalam saingan liga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming Perak vs Kedah liga super 26.4.2017

Perlawanan yang ke 11, diantara pasukan Pasukan perak vs Kedah liga super 26 April 2017. Dua pasukan ini diantara pencabar terdekat pasukan jdt, pahang dan selangor musim ini. Jemput baca entri ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs penang liga super 26 april 2017

Perlawanan dalam liga super 26 april diantara JDT vs Penang di stadium batu kawan, Pulau Pinang. Perlawanan ini perlawanan yang ke 11 bagi pusingan yang pertama, dalam liga super 2017. Kita harapkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online menanti februari episod 11

Arie telah ditemui oleh doktor yang datang ke pedalaman sarawak/sabah (aku tak sure). Doktor tuh cam, ini usahawan yang terkenal tuh yang telah hilang. Tapi dia tengok berjambang, dan dah hilang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online menanti februari episod 10,

Menanti februari episod yangke 10. Arie telah ditemui selamat. Namun kondisi dia tidaklah berapa teruk, cuma dia hilang ingatan. Dia tidak kenal orang yang dia sayang itu. Anak dia dan isteri dia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online shh i love you episod 13,tv3

Setelah aidan minggu lepas punya episod bertemu dengan orang tua Nadia. Aidan sudah balik ke rumah dia, dia masih lagi belek2 gambar dengan bekas tunangnya yang dah takda. Dia masih belum boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Pahang mara ke semi final tewaskan jdt aggregate 4-3 piala fa 2017

Tahniah buat pasukan pahang yang punyai disiplin yang tinggi. Taktikal dollah salleh yang bertahan dan bersabar mencari peluang keemaasan digunakan sebaik mungkin. Minit ke 87 menjadi titik tolak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online mentor minggu ke 11, battle ke 8

Mentor minggu ke 11. 6 peserta masih lagi bertahan untuk minggu ini. Minggu lepas tiada penyingkiran dilakukan oleh Datuk Hattan Umumkan . Minggu ini mungkin ada dua peserta tersingkir mana tahu??... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.