User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 67

Tonton online suamiku paling sweet episod 23

Suamiku paling sweet episod 23.  Lgi beberapa episod jer . Tapi jalan cerita ini masih panjang jugak ya. Selamat menonton. Lakonan oleh Shafiq Kyle dan Mawar Rashid. Jemput baca entri ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming malaysia vs Philippines perlawanan persahatan 22.3.2017

Setelah sekian lama tak dengan cerita dengan pasukan kebangsaan, hari ini baru kita dengar ada perlawanan persabahatan di negara sana, bertemu dengan pasukan Filipina bukan sesuatu yang mudah.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online dia bidadariku episod 10

Sudah episod 10 dah. Dia bidadariku dibintangi oleh Erra Fazira dan Hisham Hamid. Saksikannya. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online dia bidadari ku episod 9, astroTonton live dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 22,

Selamat menonton, suamiku paling sweet episod yang ke 22. Lakonan Syafiq kyle dan Mawar Rashid. Gandingan pelakon yang masih segar, tapi boleh tahan. Banyak yang boleh diperbaiki lagi. Jemput baca... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 21, tv3

Tonton online suamiku paling sweet episod 21, tv3. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 15,Tonton live suamiku paling sweet episod 5, tv3Tonton live... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live online mentor millenia minggu ke 7,battle ke 4 2017

Persaingan semakin sengit untuk battle ke 4, protege manakah yang akan terus bertahan dalam minggu ini. Setiap minggu persembahan yang mantap diperlukan untuk menambat hati juri profesional dan juri... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Keputusan penuh liga perdana Inggeris 18.3.2017

 Keputusan perlawanan dalam liga EPL, perdana Inggeris yang berlangsung malam semalam. Keputusan adalah seperti berikut. West Brom 3- Arsenal Crystal Palace 1-0 Watford West ham United 2-3 Leicester... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online si kijang merah, tv3

Drama minggu ini di tv3. Jom kita saksikannya Si Kijang merah.  JDT vs KELATE. haha. menarik cerita minggu ini. Telefilem sempena DFKL 2017 diteruskan lagi kali ini berkisarkan tentang sukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 5 , 2017

Maharaja lawak mega minggu ke5, peserta minggu lepas Pistol telah tersingkir. Minggu ini siapa agaknya yang akan tersingkir? Macam danial je. Haha. Gelak jahat disitu. Tiga negara bersaing dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 20

Suamiku paling sweet episod 20. Selamat menonton. Lakonan mawar rashid dan Shafiq kyle. Ajak makan dimana pulak tuh. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku paling sweet... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Keputusan penuh SPM 2016 hari ini 16.3.2017

Hari ini ialah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2016. Sudah tentu cuak pun ada nak ambil result spm hari ini. Haa cuak cuak.. apa yang hendak disampaikan hari ini ialah walaupun keputusan korang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Panduan kerja di singapura, part1

Kalau ikutkan pengalaman, penulis memang zero!, tapi penulis menetap di negeri yang dekat dengan singapura, johor ler kan (JDT). Nak cerita kawan yang kerja kat singapura memang ramai. Diaorang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton live meja bulat sepahtu episod 7

Meja bulat sepahtu episod yang ke 7, memang terbaik minggu ini. Minggu depan dah nak last pulak.. Hari ini membicarakan mulut laser. Pergi ke gym untuk sihat atau membazir. Intro , diaorang dari... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming Felda united vs Ceres Negros 15.3.2017

afc cup today felda united vs ceres negros on 15 march 2017. All the best Felda united. Jemput baca entri ini jugaKeputusan dan kedudukan terkini liga super 18.04.2014Analisis perlawanan JDT 5-0... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 19, tv3

 Episod 19, wah dah mula memasak. Sedap ker?? Ke cuma nak sedapkan hati isteri jer.. hua hua. Jemput baca entri ini jugaTonton live kerana anisa episod 14, tv3Keputusan penuh epl/bpl dan kedudukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Full video gol highlights jdt 4-0 Global fc 14 mac 2017

4 gol terhasil malam tadi. Memang diakui permainan dikuasai oleh pasukan jdt. Pertama dari mahali jasuli. Memang terbaik, shoot kena tiang masuk ke dalam gol. Gol kedua dari captain , shafiq rahim... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online dia bidadariku episod6,

Jom saksikannya dibawah ini. Dah kenapa nak kacau si suri nih, credit to kbergetar.com Jemput baca entri ini jugaSukan Guanzhao (bola sepak) Malaysia hadapi laluan sukar menentang Iran!! Keputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming JDT vs Global fc piala afc 14.3.2017

Perlawanan yang ketiga dalam kempen piala afc 2017. Berada di tempat kedua, setelah hanya mampu seri dengan pasukan magwe fc 1-1. JDT mahu rentak kemenangan di bumi larkin sendiri esok. Pastinya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming all england lee chong wei vs Shi Yu Qi 12.3.2017

Perlawanan single lelaki akhir diantara datuk lee chong wei vs Shi Yu Qi All England 2017. Mampukah dtuk lee chong wei menjuarai perlawanan ini. Nampak tough gak game ini. Jom kita saksikanya dibawah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online mentor minggu ke 6, 12.3.2017

Saksikannya battle mentor minggu ke 6 malam ini. Mentor hakim, black, tomok dan hazama berentap malam ini jam 9 malam. Saksikannya. Battle ketiga. Jemput baca entri ini jugaTonton live mentor tv3... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.