User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 87

Live streaming jdt vs melaka united suku akhir kedua piala malaysia 24.9.2017

Perlawanan yang kedua dalam suku akhir piala malaysia 2017, mampukah melaka united untuk menang di stadium larkin. Melaka ketinggalan jaringan yang agak besar , tambah lagi main di stadium larkin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming kedah vs selangor piala malaysia suku akhir kedua 2017

Perlawanan kedua dalam suku akhir kedah vs selangor malam ini distadium darul aman, kedah. Dilaporkan ada penyokong setia sudah tunggu di stadium , bermalam dari semalam semata-mata tidak mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Senarai penuh pemenang anugerah ffm 29 2017

Senarai penuh pemenang anugerah festival filem malaysia yang ke 29 , 23 september 2017. Hos utama malam semalam ialah Zizan razak. Agak sopan sikit malam tadi, bergandingan dengan Elizad. Berikut... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming festival filem malaysia ke 29 23 september 2017

Jom kita saksikannya festival filem malaysia (FFM) yang ke 29 2017 astro, dihoskan oleh zizan razak. Selamat menonton semua. Live streamng dibawah ini. More from my siteLive streaming meletop astro... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 12 (akhir)

Sudah tamat drama ini. Jalan cerita singkat jer sebenarnya. Last sekali happy ending tuh jer. Tiada yang betul-betul klimaks dan suspens. Kita tunggu drama minggu depan emma maembong dengan fattah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton live streaming super spontan superstar minggu ke 3 2017

Super spontan super superstar minggu ke 3. More from my siteTonton online super spontan superstar minggu ke 2 2017Live streaming perak vs felda united liga super 22 julai 2017Tonton live mentor... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 7

Aku rasa sofia nih memang mental problem lah. Tak boleh nak tengok orang lain senang. Lagi dengan ryan tuh tak boleh nak move on. grr. Bila aisy nak khabor berita gembira dekat harris tak sempat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Download doa akhir tahun dan awal tahun

Assalamualaikum wbt Hari ini Khamis 21 Sept 2017 bersamaan 30 Zulhijjah 1438H Insyaaallah petang nanti : *tahun 1438H akan mengudur diri *kita akan menyambut Awal Muharram 1439H *01 hb... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 5

Dah si sofea tuh yang buat hal. Masih lagi buat muka tak bersalah lagi dengan nak suruh si ryan bertanggungjawab kahwin dengan sofea tuh. Memang taklah kan. Aisy cuba menolak. Namun Hajah Mariam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 11

Duda pujaan dara episod yang ke 11. Esok dah last episod. More from my siteTonton online duda pujaan dara episod 2Tonton online duda pujaan dara episod 6Tonton online duda pujaan dara episod 7Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming kedah vs felda united liga super 20.9.2017

Perlawanan kali ini di stadium darul aman kedah, kedah vs felda united 2017. Mampukah kedah menewaskan pasukan felda united di tempat sendiri? Felda united nampaknya semakin hebat. More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming pahang vs sarawak 20.5.2017

Perlawanan liga super live malam ini tv3 pahang vs sarawak jom kita saksikannya secara live. Pahang tangga ketiga sekarang ini dengan 33 mata kalau tak silap, manakala sarawak berada di kedudukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs kelantan liga super 20.9.2017

Perlawanan seterusnya dalam kempen liga super yang tertangguh sebulan lebih kerana beri laluan sukan sea 2017. Apepun perlawanan kali ini pasti berbeza kerana kelantan sudah diteraju oleh orang lain... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 2 2017

Minggu lepas kita dah ketahui 12 peserta yang layak masuk ke pentas af megastar yang betul-betul punya. Tema minggu kali ini kita pun tak pasti apa agaknya? Kalau tengok markah , mungkin syamel ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 2 2017

Minggu lepas kita dah ketahui 12 peserta yang layak masuk ke pentas af megastar yang betul-betul punya. Tema minggu kali ini kita pun tak pasti apa agaknya? Kalau tengok markah , mungkin syamel ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming chelsea vs arsenal 17.9.2017

Perlawanan yang kelima dalam liga epl untuk edisi 2017.18. Hari ini perlawanan diantara pasukan chelsea vs arsenal. Perlawanan di stamford bridge. mampukah chelsea menewaskan pasukan arsenal di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming final malaysia vs thailand piala aff u 18 2017

Pentas akhir dalam kejohanan piala aff u 18 2017 hari ini diantara pasukan thailand vs malaysia 17 september 2017. Mampukah skuad bojan hodak meneruskan kecemerlangan dipentas akhir ini. Adakah akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming indonesia vs myanmar aff u 18 17.9.2017

Perlawanan penentuan tempat ketiga dalam pentas akhir piala aff u 18 2017. Indonesia vs Myanmar merebut tempat ketiga atau keempat. Kedua-dua pasukan ini ditewaskan dalam penentuan sepakan penalti.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Malaysia mara ke final aff u18 2017,tewaskan myanmar sepakan penalti 5-4

Gilerlah. Nyaris-nyaris juga kalah dalam penentuan sepakan penalti tadi. Apepun syabas buat skuad kendalian bojan hodak. 90 minit masa berlalu, tiada gol berjaya dihasilkan. Sama perlawanan seperti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming kedah vs selangor piala malaysia 2017

Dijangka sengit pertemuan kali ini. Kedah vs Selangor bukanlah satu pasukan yang ayam-ayam punya team. Kedah tahun ini sudah menjulang dua piala iaitu piala sumbangsih dan piala fa 2017. Manakala... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.