User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 17

Kepentingan membeli Insurans Hayat

kepentingan membeli insurance hayatyuk konfirm mesti ramai lagi yang xde insurans hayat kan..mesti uols fikir,,buat ape beli insurance hayat..bukan penting pun..lagipun uols dah ada medical card...ok xpe...arie nie yuk nak share kepentingan membeli insurance hayat untuk orang yang tersayangkenapa saya wajib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month and 3 weeks ago.

 

Cara Untuk Mendapatkan Anak Perempuan

tips untuk mendapatkan baby girlMenurut Dr Fadzilah Kamsah, kajian menyatakan bahawa lelaki membawa kromosom X Y manakala wanita hanya mempunyai kromosom X. XX - akan hasilkan anak perempuan XY - akan hasilkan anak lelaki Kromosom X mempunyai jangkahayat yang lebih lama, bergerak lambat, tahan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month and 3 weeks ago.

 

Amalan Ketika Pindah Rumah Baru

Perkara yang patut dilakukan ketika berpndah ke rumah barusape kat cni yang nak berpindah ke rumah baru,,angkat tangan ckit..hihi..adakah anda tahu amalan yang patut anda lakukan untuk berpindah ke rumah baru??mesti rmai yang lupa dan hanya terus berpindah dan meletakkan barang begitu sahaja..perkara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 4 weeks ago.

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months ago.

 

Cara Untuk Mendapatkan Anak Lelaki

petua untuk mendapatkan anak lelakiok...sebelum saya share tips untuk mendapatkan anak lelaki..anda perlu faham bagaimana anak lelaki boleh terjadi..bagi mereka yang anda latar belakang sains mesti dah tahu kan..untuk mendapatkan anak lelaki anda memerlukan chromosome XY..isteri hanya mempunyai chromosome...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months ago.

 

Kisah Isteri Derhaka

kisah benar isteri derhaka kepada suamikisah nie yuk share sbb nak bagi iktibar kepada orang ramai..besar dosa tau klau isteri derhaka kepada suami..seperti cerita yang yuk nak share nie..Allah bagi balasan cash kat dunia lagi..nak tahu balasan yang Allah bagi kat isteri derhaka nie...tengok pic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months ago.

 

Tanda-Tanda Anda Mempunyai Anak Genius

10 tanda anak anda seorang yang sangat bijak(genius)semua ibu bapa meninginkan anak yang genius..mana ada ibubapa yang nak anak mereka kurang bijak kan,,tapi adakah anda tahu yang anak anda seorang yang genius??ok...jika anda membaca article nie..bermakna anda bertuah sebab nanti anda akan mengetahui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and a week ago.

 

Golden-B bydrazlan(madu kelulut)

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk pesakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and a week ago.

 

Kopi Durian Emas

kopi durian emas mampu membakar lemak 3X ganda lebih pantasanda gemuk??susah untuk kurus??Masalah Ini Bukan Salah Anda !!!Anda tidak perlu menyalahkan diri anda jika anda mempunyai masalah kegemukan atau perut buncit. Kenapa? Ini kerana ramai di luar sana tidak tahu apa punca sebenarnya masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and a week ago.

 

Penyakit Anjing Gila(Rabies)

tanda,gejala dan rawatan penyakit anjing gila atau rabiesdulu time kat universiti yuk ada jugak lar belajar tentang penyakit rabies nie dalam subject microbiology..huhuhupenyakit anjing gila nie mmang menakutkan...kenapa??jap lagi yuk cter..tapi time belajar dulu..ingatkan penyakit nie berlaku kat oversea...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and a week ago.

 

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and a week ago.

 

Golden-B bydrazlan

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 2 weeks ago.

 

Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,Malaysia

fakta Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,MalaysiaKementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ingn memaklumkan berkaitan kejadian tiga (3) kes di kalangan kanak-kanak yang dilaporkan telah dijangkiti virus rabies di negeri Sarawak.Pada 29 Jun 2017, Bahagian Kawalan Penyakit, KKM telah menerima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and 2 weeks ago.

 

Face Solution Soap(FSS)

face solution soap..merawat resdung dan jerawat tanpa bahan kimia!!Sabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran terbaru hasil penyelidikan RD daripada Asst. Prof. Dr. Norazlanshah Hazali telahpun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 2 weeks ago.

 

Khalifah-T bydrazlan

khalifah-t membantu masalah kesuburan lelaki goutKhalifah-T merupakan formulasi herba yang telah dikaji oleh saya dan pakar2 penyelidik yang lain sejak tahun 2012.Sehingga kini, 2 jurnal berindeks berjaya diterbitkan dan Projek penyelidikan herba ini telah menelan belanja RM186,600.00 daripada 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 2 weeks ago.

 

Movie Review: The Invisible Guest(Contratiempo)

review filem spanish the invisible guest (contratiempo)ok hari nie yuk nak review movie dari sepanyol plak..the invisible guest atau dalam bahasa spanish contratiempo is very great movie..urm..klau x best..x kan yuk nak review kan..yuk biasa review movie yang best2 je...klau movie yang x best..yuk malas nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and 2 weeks ago.

 

Body Solution Soap(BSS)

body solution soap...sabun bebas bahan kimiaSabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran hasil penyelidikan daripada Asst. Prof. Dr. Norazlanshah Hazali telah pun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba yang berkualiti tinggi yang bertindak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 2 weeks ago.

 

Triple-T by dr azlan

Research....kaji..selidik..selamat....berkesan...Triple-t byDrAzlanBUKANprodukHIT RUNTriple-t byDrAzlanBUKANprodukREPACKTriple-t byDrAzlan adalah"GENUINE"INFO TRIPLE-TTriple T (TT) adalah sejenis minuman kesihatan dalam bentuk teh herba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 2 weeks ago.

 

Ubat Kumur..Perlu Ke??

perlukah mengambil ubat kumur??sekarang nie kan banyak kat pasaran yang jual ubat kumur..iklan dalam tv pun banyak tentang ubat kumur nie..tapi sejauh manakah kita perlu mengambil ubat kumur nie..??atau hanya sekadar cukup dengan memberus gig??ada gak yuk dengar orang bgtau kena ambik gak ubat kumur untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months ago.

 

11 Kaum Yang Dibinasakan Oleh Allah

kaum yang dibinasakan dan dihapuskan oleh allahok hari nie..yuk nak share ckit ttang kaum yang allah hapuskan dari muka bumi nie..yuk juga baru tahu...banyak jugak kaum yang allah binasakan..yang biasa kita dengar..kaum nabi luth..kaum nabi salleh..tapi..hakikatnya banyak lagi yang telah allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and a week ago.