User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 14

Resepi: Kerabu Mangga Simple

resepi kerabu mangga sedapya allah dengar nama mangga pun dah berair mulut nie..huhu..buat kerabu lagi lar..dah lar yuk nie hantu kerabu..tengok gambar tu pun dah nampak sedap kan..[wajib baca: resepi kek pisang Almond]kerabu mangga nie memang nie popular kat malaysia sebab bila makan kerabu mangga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Jenis-jenis takaful

Jenis-jenis takaful yang anda perlu tahuok sebelum nie aku ada bgtahu tentang jenis-jenis insurance..dah baca ke blum?klau blum baca boleh baca kat cni.baca dan hadam ye..ok arie nie kita belajar tentang takaful plak..takakful pun ada banyak jenis....xde lar bnyak sangat ada 2 jenis je..sama ngan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
9 months ago.

 

Memahami Kontrak Insurance Hayat

kontrak polisi insurance hayatsebelum membeli insurance hayat tu..kna lar baca kontrak dulu..baca syarat2 dia..baru beli..jangan main beli je..baca dan faham kontrak anda dulu...klau x faham..tanya je kdp penjual insurance tu..dengan pembelian insurance hayat ,tidak kira lar untuk anda atau mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
9 months and a week ago.

 

Movie Review: The shallows

review filem the shallowsarie nie yuk nak review pasal filem lakonan actress hot blake lively, the shallows..movie nie psal ape??idh ko nie sabar lar..nie yuk nak cter lar nie..basically filem the shallows nie pasal jerung.alah ala2 cter jaws tu..tapi yang filem the shallows nie lain ckit...klau nak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and a week ago.

 

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis Scdha Sein Travel

jom join contest nie..mudah jer syarat2 dia..hopefully boleh lar dapat fridge magnet tu..bleh tambah koleksi fridge magnet yuk..hihi..nnti+Scdha Seinn JM pilih Yuk ye..hahaklick banner untuk joinmeh join rmai2..contest bermula 7/11/2016-7/12/2016klau uols nak join tekan je banner kat atas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and a week ago.

 

Buah Keras (Aleurites moluccana)

what is buah keras(Aleurites moluccane)?Aleurites moluccane, generally known as candlenut tree or Indian Walnut and among other names.Aleurites moluccaneis a native plant to Malaysia,polynesia and the South Sea Island with wide distributation througthout the south and southeast of Brazil and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Herbs Trove
9 months and a week ago.

 

Ready Stock : Mickey Abstract

beli barang baby onlinedesign baru‼‼special edition..Kenapa special edition??Sbb kali nie sy buat set bkul yg berpenutup ada 2 tau...so boleh lar cover ckit kan...Lg..srung set bkul nie boleh buka n basuh tau..Yg biasa sy buat x leh buka n bsuh... Klau nak thu cmne boleh buka n bsuh..kna lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and a week ago.

 

Jenis-jenis insurance

adakah anda tahu yang insurance pun ada banyak jenis?x tau...yeah..yuk ada geng..yuk pun x tau insurans nie ada banyak jenis..igtkan ada 1 jenis je..hihimungkin ada yang kat cni mmang dah tahu yang insurans nie ada banyak jenis,,tapi..adakah anda benae2 memahami ciri-ciri skop perlindungan tersebut?ke uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
9 months and a week ago.

 

Perbezaan Insurans dan Takaful

kadang-kadang kita nie selalu konpius..antara insurance dan takaful..apakah insurance?apakah takaful?ada perbezaan ke antara insurance dan takaful nie??ke benda yang sama je??persoalan nie yang selalu menjadi tanda tanya kita kan.x yah pening2..hari nie yuk akan explain tentang insurance dan takaful..jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
9 months and a week ago.

 

Pulau Lord Howe digelar paradise island

Lord Howe Island,Australiaparadise..tular perkataan yang boleh digambaekan tentangPulau Lord Howe.cantik wei..klau x cantik..x kan aku nak bgtau uols kan..camne yuk boleh tahu pasalPulau Lord Howe..panjang cerita dia haha..tp yuk pendekkan..kisah nyer bermula bila yuk tngok movie the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and a week ago.

 

Perbezaan Insurans dan Takaful

kadang-kadang kita nie selalu konpius..antara insurance dan takaful..apakah insurance?apakah takaful?ada perbezaan ke antara insurance dan takaful nie??ke benda yang sama je??persoalan nie yang selalu menjadi tanda tanya kita kan.x yah pening2..hari nie yuk akan explain tentang insurance dan takaful..jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 2 weeks ago.

 

perfume review: The One by DolceGabanna

perfume The One by DolceGabannaok arie nie aku rasa cam rajin ckit...so aku akan review perfume plak..hihi..perfume yg aku nak review arie nie ialahThe One by DolceGabanna.yang nie for women ye...sbbThe One by DolceGabanna ada gak utk men..but for today aku nak review for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 2 weeks ago.

 

cara untuk mencegah cancer dan rawatan alternatif cancer

Bila dengar pasal cancer..mesti semua orang takut kan..mane x nyer..kanser boleh menyerang tanpa kita sedar..klau sedar pun..dah stage 4 dah.Klau dah stage 4 tu..memang x lama lar nak hidup..huhu..sebenarnya setiap manusia yang hidup kat bumi nie..ada gene cancer..yang bezanya..sama ada ia aktif atau tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 2 weeks ago.

 

Lavender

what is lavender?lavender is a common ingredients in shampoos,soaps and sachets for scenting clothes.people appreciate lavender for its fragrance.the name of lavender is come from Latin root lavare which means to wash".perhaps lavender got its name because it was frequently used in baths to help purify the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Herbs Trove
9 months and 2 weeks ago.

 

Book review: The Crossing Places(Elly Griffiths)

the crossing places by Elly Griffithstoday im gonna review mystery novel by elly.let me tell the synopsis of this book.the crossing places is about an female archeologist ruth galloway who lives happily alone in remote area called saltmash that is near Nortfolk,land that was sacred to its iron age...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.

 

Temu Kunci (Boesenbergia rotunda)

what is Temu Kunci (boesenbergia rotunda)temu kunci is a ginger species that can be found at india,sri lanka,southeast asia and southern china.boesenbergia rotunda belong to the family of zingiberaceae. in englishboesenbergia rotunda were called as Chinese keys or finger root. meanwhile in Malay...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Herbs Trove
9 months and 3 weeks ago.

 

penawar untuk bibir kering dan merekah

bebas bibir kering dan merekah dengan bahan-bahan semulajadibencinya bibir kering..buruk..huhu..ada sesetengah kita yg selalu mengalami masalah bibir kering n merekah..ada bnyak faktor yg mnyebabkan bibir kering nie..antaranya..masalah cuaca..kejap hujan kejap panas pun bibir akan cepat kering...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.

 

Aloe Vera

what is Aloe Vera?Aloe Vera is perennial plant.it have a leaves that hold large quantities of water.inside the leaves you can see the clear,thick gel.this clear thick gel usually used for minor cuts and burns.Aloe Vera can grow up to 36 inches long.Aloe Vera has been used for thousand years to heal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Herbs Trove
9 months and 3 weeks ago.

 

Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov Dec 2016

Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.

 

perfume review: Legend by Mont Blanc

perfume Mont Blanc legend for menok arie nie aku nak review pefumeLegend by Mont Blanc.perfume nie dihasilakan oleh jenama Mont Blanc pada april,2016. perfume nie khas untuk lelaki..tapi kaalu girl yg suka bau maskulin boleh je pakai.hihi..tengok botol perfumeLegend by Mont Blanc nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.