User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 15

Design 78: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiDesign baru!!!..Ape..design baru lg.. Ye...kali nie design Apple uols..Bukan sahaja cantik...tngok pun cam nak mkn je..haha..Designnie..sesuai bg mreka yg sukakan warna pastel n warna lembut..Yelar..x semua org suka warna yg terang2 kan..So..klau anda peminat warna lembut @...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 3 weeks ago.

 

Tips Untuk Tingkatkan Follower Instagram #1

cara mudah untuk meningkatkan follower instagram andasekarang nie mmang ramai yang dah start buat bisnes dengan instagram kan,,tapi yang menjadi masalah kita mereka ialah..xde follower yang banyak.klau xde follower..camne nak jual produk kan,,,so arie nie yuk akan share tips untuk tingkatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Tekanan Darah Tinggi @ Hypertension?

ApakahTekanan Darah Tinggi ?Bahaya tak ada Darah Tinggi ?Boleh bawa maut tak kalau ada Hypertension??"soalan nie mesti yang selalu menghantui penghidap penyakit darah tinggi.mungkin ada segelintir dari kita sudah biasa dengan penyakit nie..tapi..yuk rasa masih rmai yang tidak tahu atau keliru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 4 weeks ago.

 

Strok di Usia Muda

mendapat strok di usia masih mudadengar tajuk pun dah takut kan..klau uols takut..yuk lagi lar takut..klau dulu2..org yang kena strok nie biasanya umur dia dah tua kan..tapi sekarang lain..muda-muda dah kena strok..kenapa muda2 dah kena strok??faktor utama ialah cara hidup mereka..dunia sekarang kan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Design 77: set tilam bakul bayi

set bakul dan tilam bayi cantikDesign terbaru.. Design mickey n minnie pinkCantik kan..warna pink..Skrang rmai plak ibu2 yg tmpah design pink..Nak wat camne..wrna pink kan cantik.. Biasa klau scan dpt baby girl..konfirm cstmer akn order yg warna pink..hihi..Tngok lar design nie..kombinasi warna pink +...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Bisnes Aiskrim Goyang Jana Pendapatan Lumayan

jual aiskrim goyang pun boleh kayahai semua...sekaran nie kan musim panas..so panas nie teringat plak pasal aiskrim..hihi..sbb tu lar yuk buat entry pasal aiskrim nie..huhu..uols kenal ke dengan aiskrim goyang nie?? aiskrim goyang nie x sama dengan aiskrim malaysia tau..untuk mendapatkan aiskrim goyang uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Fakta Menarik Negara Haram Israel

fakta yang anda tidak tahu tentang negara HARAM israelsebenarnya malas nak share tentang negara israel..sbb..israel nie bukan negara pun...israel wujud dengan merampas tanahrakyat palestine..tapi nak wat cmane kan..israel merupakan kuasa besar so semua negara mmang senyap jelar..tapi..kenapa yuk share...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Tips untuk Merawat Jerawat (part 2)

tips untuk muka bebas jerawatok..yuk malas nak bebel panjang..hari nie yuk nak sambung article yang yuk tulis pasal tips untuk merawat jerawat (part 1)so..hari nie yuk nak sambungTips untuk Merawat Jerawat (part 2).step-step untuk muka bebas jerawatStep 1.The best time nak cuci muka atau badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Design 76: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru dtg lagi...Cantik nyer design nie. Design channel gtu..Bg pminat design brangan branded patut grab design nie cpt2..Bkn ape..takut sold out...huhu..Warna coklat n wrna cream mmbuatkan design nie simple but very exclusive.tahun nie...saya dah tukar design ye..nak berubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Takaful Kesihatan dan Perubatan

Apakah takaful kesihatan perubatan?takaful kesihatan dan perubatan akan memberikan perlindungan terhadap kos rawatan perubatan persendirian seperti kos hospital. manakala anda jika anda didiagnosis menghidap penyakit tertentu atau terlibat dalam kemalangan anda akan mendapat perlindungan penjagaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
4 months and 3 weeks ago.

 

cara tukar instagram personal kepada business profile

tukar instagram anda kepada business profilemesti ramai yang dah perasan kan yang sekarang nie sudah menjadi trend di malaysia untuk berniaga di laman instagramtapi adakah anda tahu bahawa sekarang nie instagram pun dah buat business profile..xtahu??xpe nnti yuk ajar cara-cara untuk tukar instagram kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Neonatal Jaundice(NNJ)?

bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi?ok,,nak tnya uols...apakah Neonatal Jaundice(NNJ) ?tahu x bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi ??rawatan untuk Neonatal Jaundice(NNJ) ... tahu x??kenapa mata dan badan bayi yang kena Neonatal Jaundice(NNJ) nie warna kuning??

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Kepentingan Penama Dalam Kontrak Insurance Hayat

sebelum kita berbincang tentang kepentingan penama dalam kontrak insurance hayat..saya nak taya dulu..kenapa kita membeli insurance hayat??mestilah anda akan jawab untuk melindungi orang tersayang dari segi kewangan sekiranya terjadi sensuatu yang buruk berlaku keatas mereka kan..jadi..jika anda membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
4 months and 3 weeks ago.

 

Design 75: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungCorak baru...design baruKali nie sy keluarkan design mickey..Mesti rmai yg tertunggu-tunggu design mickey..Nie design mickey warna biru..Corak yg kecik mnjadikan ia seperti corak abstract...mmng menarik.. Klau dlm pic dah lawa...kat luar mesti lg lawa kan..huhu..design baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Koleksi Resepi Aiskrim Buah-Buahan

Resepi aiskrim buah-buahan homemadesekarang kan cuaca panas sangat..sedap sangat klau dapat makan aiskrim..nak beli aiskrim..cam mahal plak kan...hihi..yuk kan jimat sikit...hahahso ape kata kalu kita buat sendiri je..huhu..bukan susah pun nak buat aiskrim nie..haha..so arie nie yuk nak share resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 4 weeks ago.

 

Handphone Dan Make-up Penyebab Jerawat?

make-up dan handphone meingkatkan jangkitan jerawat di muka anda..jangan terkejut bila dengar tajuk nie ye..tajuk nie bukan mitos atau auta..tapi ianya adalah faktayup..mmang betul handphone dan make up boleh menyebabkan jerawat tumbuh dengan cepat di muka kita..kenapa handphone dan make-up penyebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months ago.

 

GIVEAWAY: JOM BACA BUKU - NOVEL PERCUMA!!!

join give awayklick banner diatas untuk join segmen nie,,ok,,dah lama rasanya yuk x join segmen..so nak start join balik lar..hihi,,sambil2 dok blogwalking,,terjumpa satu giveaway yang sangat menarik..giveaway nie dapat hadiah novel..huhu...yuk mmang xleh dngar psal novel..hahasbb yuk nie kaki novel..suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months ago.

 

Panduan Dalam Membeli Insurance Hayat

tips sebelum membeli insurance hayatsape kat cni dah ada plan nak beli insurance hayat??angkat tangan ckit..ok..tapi uols dah tahu ke panduan atau tips sebelum membeli insurance hayat atau life insurance nie??x tai??klau x tau camne nak beli..huhu..uols jgan beli klau x buat survey atau belajar tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
5 months ago.

 

Kelebihan Mengamalkan Istighfar

manfaat istighfarok..hari nie yuk nak cter istighfar..kita memang tahu yang istighfar nie mampu menghapuskan dosa..tetapi adakah kita tahu yang istighfar juga mempunyai kelebihan yang lain klau kita selalu amalkan,,anda mesti terkejut kan..sbenarnya bnyak manfaat istighfar klau kita selalu amalkanok hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.