User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 18

Medical Health Insurance(Insurans Perubatan Kesihatan)

Medical Health Insurance what is medical health insurance?Medical and Health Insurance (MHI), is an insurance policy which is designed to cover the cost of private medical treatment, which can be very expensive, especially with hospitalisation and surgery. MHI also ensures that you won't have to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
7 months and 3 weeks ago.

 

4 Tempat Terbaik Untuk Cium Gosok Anak Anda

Tempat paling bagus untuk cium dan gosok anak anda??ibubapa tahu tak tempat terbaik untuk cium anak??klau ya..bagus-bagus..klau x tahu wajib baca..ilmu nie penting tau..yuk tengok zaman sekarang nie..ramai anak2 yang kurang kasih sayang ibu bapa tau..sedih yuk tengok..yelar parents asyik ngan gadjet je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Family Takaful (Takaful Keluarga)

Family takafulWhat is family takaful?Family takaful provides you with both a protection policy and long-term savings for your peace of mind. You or your beneficiary will be provided with financial benefits if you suffer a tragedy. At the same time, you will enjoy an investment return because part of your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
7 months and 3 weeks ago.

 

Vitamin C Memutihkan Kulit...Betul Ke??

vitamin C memutihkan kulit...fakta@ mitos??Kami melihat kebelakangan ini rata-rata kaum wanita cuba menggunakan pelbagai cara untuk membuatkan kulit kelihatan lebih putih. Fenomena ini menjadi semakin membimbangkan apabila menjelang musim perayaan.Disebabkan keinginan yang tinggi untuk berhias...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Child Education Policy (Pelan Pendidikan Anak)

child education policyWhat is child education policy?The child education policy is alife insuranceproduct specially designed as a savings tool to provide an amount of money when your child reaches the age for entry into college (18 years and above). The funds can be used to pay for your child's...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months ago.

 

Suntikan Dexamethasone Bagi Ibu Hamil

info tentang suntikan Dexamethasone bagi ibu mengandungKenapa Ibu Hamil Perlu Mengambil Suntikan Dexamethasone?Tiga kali mengandung,kandungan twin dan triplet dua kali terpaksa mengambil suntikan kortikosteroid (I/M dexamethasone) atau nama ringkasnya dexa untuk mematangkan paru-paru bayi di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

Life Insurance (Insurans Hayat)

Life insuranceWhat is life insurane?Buying life insurance for you and your loved ones helps provide some financial security in times of hardship. The money from your policy will be paid to your loved ones when you pass away or to you should you suffer a total and permanent disability or loss.Can I get...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months ago.

 

Petua Merawat Ulser Secara Semulajadi

cara-cara merawat ulser mengunakkan bahan semulajadiULSER di bahagian mulut mungkin perkara biasa bagi sesetengah orang. Sesiapa sahaja tidak kira jantina dan umur boleh dijangkiti ulser sama ada di bahagian lidah, dinding dalam mulut atau sekitar tekak.Walaupun ulser boleh diubati dan tidak berlarutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

Sultan Muhammad Al-Fateh

sultan muhammad al-fateh dan kisah penaklukan kota Constantinoplesape kat cni knal dengan sultan al-fateh??angkat tangan..hihi..klau yang x kenal xpe..nnti boleh baca article yang yuk share nie..al-fateh nie hebat orangnya,,one of my idol..al-fateh merupakan icon belia yang hebat,,dia berjaya menakluk kota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

Investment-Linked Insurance (Insurans Berkaitan Pelaburan)

investment-linked insuranceWhat is investment-linked insurance?An investment-linked insurance plan is alife insurancethat combines investment and protection. Your premiums provide not only a life insurance cover, but part of the premiums will also be invested in specific investment funds of your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months ago.

 

Retirement Annuity @ Anuiti Persaraan

Retirement AnnuityWhat is retirement annuity?A retirement annuity is a contract by which an insurance company agrees to provide you with a stream of income during your retirement years. Generally, a retiree may need about 60% of his/her last drawn salary to maintain his/her existing standard of living...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months and a week ago.

 

Movie Review: Incendies

review filem canada,Incendiesok...hari nie kita review movie daripada canada plak ye..eventhough cter nie dari canada but dia cakap french ye..urm..yuk plik jgak lar..kenapa canada cakap french??sbnarnya dekat canada..official language dia french and eglish..hihi..yuk baru tahu...ke uols tahu awal2 lg??..ok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and a week ago.

 

Perlindungan dan Pengecualian Penyakit Dalam Takaful Kesihatan Perubatan

penyakit yang dilindungi dan dikecualikan dalam takaful kesihatan dan perubatanapa yang anda perlu ingat dalam takaful kesihatan perubatan pembayaran manfaar bergantung kepada jenis plan anda.apa yang anda perlu lakukan ialah dengan merujuk kepada sijil takaful mengenai maklumat lanjut dan manfaat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months and a week ago.

 

Umur Berapa Bayi Tumbuh Gigi??

usia berapa bayi tumbuh gigigigi..oh gigi...gigi merupakan salah satu nikmat dari allah kan..klau xde gigi camne nak makan..klau yang dah tua...sanggup buat gigi palsu kan..tapi..soalan yang sering bermain di benak fikiran ibubapa yang baru melahirakan anak ialah..umur berapa bayi tumbuh gigi ye??bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and a week ago.

 

Insurans Hayat

info tentang insurans hayatanda perlu membeli insurans hayat untuk diri sendiri atau untuk orang tersayang,hal ini kerana insurans hayat dapat membantu anda dari segi kewangan ketika anda mengalami kesusahan.waris anda juga berhak menerima sejumlah wang daripada polisi anda jika anda meninggal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months and 2 weeks ago.

 

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 2 weeks ago.

 

Panduan Menghadapi Rawatan Kanser

Panduan Untuk Pesakit Keluaga Dalam Menghadapi Rawatan KanserKanser ialah penyakit yang sangat digeruni sehingga penghidapnya mahupun ahli keluarga sanggup melakukan apa sahaja yang difikirkan boleh menyembuhkan kanser. Pengesanan dan rawatan awal sangat penting untuk menyelamatkan nyawa. Malah anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

Kepentingan membeli Insurans Hayat

kepentingan membeli insurance hayatyuk konfirm mesti ramai lagi yang xde insurans hayat kan..mesti uols fikir,,buat ape beli insurance hayat..bukan penting pun..lagipun uols dah ada medical card...ok xpe...arie nie yuk nak share kepentingan membeli insurance hayat untuk orang yang tersayangkenapa saya wajib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months and 3 weeks ago.

 

Cara Untuk Mendapatkan Anak Perempuan

tips untuk mendapatkan baby girlMenurut Dr Fadzilah Kamsah, kajian menyatakan bahawa lelaki membawa kromosom X Y manakala wanita hanya mempunyai kromosom X. XX - akan hasilkan anak perempuan XY - akan hasilkan anak lelaki Kromosom X mempunyai jangkahayat yang lebih lama, bergerak lambat, tahan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
8 months and 3 weeks ago.

 

Amalan Ketika Pindah Rumah Baru

Perkara yang patut dilakukan ketika berpndah ke rumah barusape kat cni yang nak berpindah ke rumah baru,,angkat tangan ckit..hihi..adakah anda tahu amalan yang patut anda lakukan untuk berpindah ke rumah baru??mesti rmai yang lupa dan hanya terus berpindah dan meletakkan barang begitu sahaja..perkara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.