User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 15

BLOG GIVEAWAY BY RII

Jom join segmen mudah ni. Klik sahaja pada banner di atas ya..:)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6!

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6! | Serius aku nak beritahu yang aku macam dah malas nak menulis. Walaupun hati aku ni rasa membuak-buak riang bila tengok pageviews blog ceritaejoy yang bakal mencecah 1M tak lama lagi. Blogger lain senang-senang je dapat 1juta PV tu, yang aku ni, mula menulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Wanita ini Diceraikan Selepas 4 hari dengan alasan yang paling pelik!

Gambar sekadar hiasan.Biasa kita dengar wanita yang diceraikan dengan pelbagai sebab musabab. Namun kali ini, kami sendiri terpaku selepas membaca cerita penceraian ini. Hanya kerana alasan itu, wanita ini menjadi janda! aduh! Kecilnya masalah beliau tu. Ish!Di sini saya ingin berkongsi peristiwa yang baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Memang rezeki kaulah Usop!

Memang rezeki kaulah Usop! | Siapa tengok mentor milenia 2017 semalam? Ahha! Kalau tengok, mesti tahu siapa yang cakap macam ni. hehe. Sebelum nak cerita lanjut, nak juga beritahu, mungkin pendapat aku sama dengan kebanyakan orang. Tapi kalau ada yang silap, aku nak minta maaf awal-awal ya. Mentor milenia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Gambar wanita tanpa seluar ketika beli belah tersebar!

Kami sendiri tidak pasti apakah wanita ini terlupa untuk memakai seluar ataupun sengaja tidak mahu pakai seluar. Kejadian ini dikatakan berlaku di IKEA, Beijing.Pihak polis dikatakan berjaya mengenal pasti pemuat naik gambar ini dan telah menasihatkan agar ianya dipadamkan dengan segera. Namun tindakan itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Lelaki yang guna motosikal dan bergaji rendah ibarat najis!

Aduh! Terasa hati kami apabila membaca post seorang wanita ini. Katanya lelaki yang bergaji rendah ibarat najis! Apakah salahnya lelaki yang menggunakan motosikal. Niat mereka tetap sama dengan lelaki yang memandu kereta, ingin mencari sesuap nasi. Semoga wanita ini mendapat petunjuk dari yang maha esa.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang?

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang? | Ahha. Waktu blogwalking, ternampak pula gambar ni. Tertanya-tanya juga, betul ke Mat Dan dah bertunang? Siapa gadis istimewa yang menjadi pilihan Mat Dan ni? Atau soalan paling banyak sekali di tanya abad ini, Siapa Mat Dan tu? hahahaha. Aku sebenarnya bukan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

SEMENAX! PEKAT LIKAT!

SEMENAX! PEKAT LIKAT!!Pernah tak kita terfikir, kenapa mereka yang di luar negara, bila klimaks je, pancut tak henti-henti sampai basah katil?Ahha! Inilah rahsianya!! SEMENAX! Menambah dan memekatkan Sperma!Sebelum itu, adakah anda ada masalah :Pancut tak kuat/kurang derasAir mani sikit je.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

BAZOOKA!

BAZOOKA POWER CAPSULE merupakan makanan tambahan khas buat lelaki yang ingin saiz senjata mereka BESAR! PANJANG! dan KERAS!BAZOOKA POWER CAPSULE adalah penyelesaian masalah kepada ramai lelaki!Kelebihan BAZOOKA adalah:Membesarkan senjata anda!Mampu mencapai lebih daripada 5 inci!Melancarkan perjalanan darah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

GAMBIR EMAS!

GAMBIR EMAS! RAHSIATahan Lama Bersetubuh!! DAN Lambat Pancut Air Mani!!Dengan GAMBIR EMAS anda mampu bertahan selama 35minit tanpa ada masalah! Selamba je bro!Siapa yang nakTahan Lama Dan Keras??GAMBIR EMAS hanya sapu pada senjata anda sebelum bersama isteri. Isteri anda pasti bertanya kenapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

SUPERKING 18

Buat lelaki yang mencari cara supaya "senjata" mereka mampu Tahan Lama, Keras, Padu Besar, SUPERKING 18 adalah jawapannya!SUPERKING 18 dihasilkan daripada 3 herba natural terhebat iaitu :Eurycoma Longifolia.Smilax Myosotiflora.Helminthostachys Zeylanica.Produk ini mampu meningkat TESTOSTERONE lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Facebook pula kena blocked!

Facebook pula kena blocked! | Aduh! Dah kenapa dengan tahun 2017 ni? Lepas satu, satu benda datang! Baru nak refresh minda aku ni daripada masalah lepas, datang pula benda baru! Aduh! Ini betul-betul nak reset minda aku ni. Yang terbaru, baru je semalam. Facebook aku kena blocked! Arghh! Kenapa kau blocked...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Vimax original Malaysia!

Vimax original Malaysia! | Jenama ini tidak perlu diperkenalkan lagi kerana VIMAX *ORIGINAL* sudah terkenal di seluruh dunia dengan hampir 1juta lelaki telah mengunakannya! VIMAX *Original daripada Canada* telah dihasilkan hampir 15 tahun dahulu dan masih mendapat kepercayaan hingga ke sekarang! Produk ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Cara nak tahu blog id sendiri

Cara nak tahu blog id sendiri | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terasa pula nak menulis cara nak tahu blog id sendiri ni sebabnya aku join 1 segmen. Dalam segmen tu, kena letak blog id. Jadi aku tak faham. Blog id tu apa? Dekat mana nak cari blog id? Bila dah tak tahu, aku tak letak lah. Bila dah tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Clean 8! Pakar dalam menurunkan berat badan dan menghilangkan perut buncit!

CLEAN 8 merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, menghilangkan perut boroi, membuang toksin dalam badan, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan dalam usus.CLEAN 8juga mampu memberikan kulit anda halus dan gebu!CLEAN 8dibuat daripada:100% Formulasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali

Disebabkan ada sedikit masa terluang, aku nak join segmen ini. Segmen pun mudah. Kalau nak join, klik pada banner di atas ya. :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Teknik panaskan hubungan kelamin menggunakan tangan!

Teknik panaskan hubungan kelamin menggunakan tangan! | Apakah anda sedar bahawa tangan anda memainkan peranan yang penting di dalam menaikkan rasa “panas” ketika bersama? Tangan mampu menyumbang banyak kreativiti dalam pelakuan seksual! Perempuan adalah suatu makhluk yang suka digoda! Dan tangan adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

#7 Tips naikkan rasa HANGAT untuk bersama

#7 Tips naikkan rasa HANGAT untuk bersama | Ramai pasangan yang mengeluh apabila hubungan kelamin mereka semakin hari semakin kurang hangat! Ini mungkin kerana, hubungan kelamin yang kerap, dalam lokasi yang sama dan posisi yang sama! Tahukah anda, ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk menimbulkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

7 Petua Tahan Lama Tradisional

7 Petua Tahan Lama Tradisional | Masalah pancutan pramatang merupakan masalah yang paling banyak dihadapi oleh lelaki malaysia. Ianya adalah sesuatu yang sangat memalukan bila sang isteri menegur, baru sekejap dan pancut? Aduh! Terasa jatuhnya ego kita sebagai seorang lelaki. Hari ini kami ingin kongsikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Lepas satu, satu yang datang!

Lepas satu, satu yang datang! | Nampaknya tahun 2017 sememangnya tahun yang mencabar buat aku. Aku sendiri tak tahu kenapa. Lepas satu, satu masalah/perkara tak best yang datang! Sampaikan aku selalu tertanya-tanya, kenapa dengan tahun 2017 ni? Apa sebenarnya benda yang nak datang ni? Kalau ada rakan-rakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.