User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 71

Live streaming pkns vs kedah liga super 9.5.2017

Perlawanan yang menjadi tumpuan malam ini, selain itu sarawak vs selangor juga ada main di stadium bandaraya Sarawak. Malam ini perlawanan diantara pasukan PKNS vs KEDAH liga super 9 may 2017.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 22

Apa plan umairah dengan member dia tuh?? Umairah memang desperate dengan wang nih. Itu yang dia buat macam tuh. Jemput baca entri ini jugaTonton online shh i love you episod 21Tonton online shh i... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online hikayat cinta si pematah hati episod 9

 Episod yang ke9. Sinopsis Hikayat Cinta Si Pematah Hati. Wafeen Wardah mempunyai impian untuk membina rumah tangga bersama lelaki ilihannya, Daniel Elhan. Sayangnya, sekian lama dia menanti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Menanti februari episod 15, (akhir)

Episod yang terakhir dalam drama menanti februari kali ini. Siapakah yang akan memiliki fiza? Adakah arie atau Eddie? Menarik untuk disaksikannya. Jemput baca entri ini jugaTonton online menanti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 21

Shh i love you episod ke 21. Macam mana agaknya perhubungan mereka berdua ini? Ribu taufan ke atau biasa-biasa jer. Jom kita saksikannya. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online shh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Elica Juara Mentor Millenia edisi 2017

ELICA JUARA MENTOR MILLENIA 2017!!! Nampaknya ramalan penulis, tak tepat. Tidak mengapa buat usop yang tidak berjaya untuk menjadi juara Mentor Millenia 2017. Ada rezeki lain untuk Usop sebenarnya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming akhir mentor millenia 2017

Minggu ini adalah final , dan malam ini adalah penentuan siapa yang bakal bergelar juara mentor millenia edisi 2017. Adakah usop, elicia, shera atau Along ?? Sukar untuk ditentukannya. Mereka semua... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

(VOTE) ) undi peserta pilihan anda mentor millenia 2017?

Jom kita undi peserta pilihan anda dalam mentor millenia 2017? Tinggal 4 peserta sahaja lagi yang berentap dalam pentas akhir mentor millenia 2017. Felicia, Sheera, Along dan USOP dilihat calon juara... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Keputusan penuh liga super 6.5.2017

Keputusan perlawanan liga super semalam. Tiga perlawanan berlangsung. 2 games yang ada live. satu game live di stadium darul makmur. Keputusan perlawanan adalah seperti berikut. PAHANG 2-3 KELANTAN... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming T-team vs Perak liga super 6.5.2017

T-team vs Perak liga super 6 mei 2017. Perlawanan liga super diantara t-team vs Perak liga super 6 mei 2017. Jom kita saksikannya secara live dan saksikannya dibawah ini. Jemput baca entri ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs melaka united liga super 2017

Perlawanan yang penting buat pasukan jdt setelah untuk pusingan yang pertama jdt berjaya menjarakkan 5 mata didepan pasukan pahang dengan 21 mata, jdt 26 mata. Pasukan jdt tahun ini walaupun sudah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming gema gegar vaganza minggu ke 5 2017

Minggu ini sudah masuk minggu ke5, anna raffali tersingkir minggu lepas. Dengan lagu balqis. Gagal memikat hati juri. Sebelum itu, minggu kedua, bienda, lepas tuh Izam dari kumpulan EYE. Minggu ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming mahajara lawak mega akhir 2017

Minggu ke 12 atau minggu akhir maharaja lawak mega 2017. Berlangsung di kedah tahun ini. Peserta manakah bakal merangkul hadiah 500.000.00 tahun ini? Jumlah yang besar, tapi rasanya peserta... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online shh i love you episod 20

Ketika inilah cinta Aidan dan nadia diuji. Walaupun dah kahwin, oleh kerana cinta bertepuk sebelah tangan. Jadinya macam inilah. So umairah memaksa aidan untuk menceraikan nadia, kerana amanah yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online menanti februari episod 14

Arie terus mendesak fiza agar kembali kepada kepangkuannya. Namun apa yang terjadi, semua sudah tertulis. Salah satu kena mengalah. Arie telah ingat semula ingatannya kejadian sebelum terjadinya dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online shh i love you episod 19, tv3

Episod lepas, Naufal pun ok jer bila orang yang dia suka tuh dah pilih orang lain. Aidan dan Nadia pun dah kahwin akhirnya. Namun biasalah baru kahwin ada bertengkar benda benda kecil tuh biasa.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs magwe fc afc cup 3.5.2017

Promo TUKAR SIM 3G KE 4G HOTLINK ANDA , FREE JER!! Perlawanan yang terakhir dalam kumpulan f, memperlihatkan pasukan jdt vs magwe fc 3 mei 2017. Perlawanan berlangsung di stadium larkin. Mampukah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming Malaysia vs Great Britain piala sultan azlan shah 2.5.2017

Perlawanan lepas, pasukan hoki malaysia tewas 1-6 dengan pasukan juara dunia Australia. Kali ini malaysia bertemu dengan pasukan great britain. Jom kita saksikannya. Jemput baca entri ini jugaLee... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online menanti februari episod 13, tv3

Menanti februari episod 13. Dibintangi oleh Hero malaya , Zul Ariffin , Afiq Muiz dan fatiya Latif. Semua pelakon hebat-hebat. Dalam episod kali ini apa akan terjadi dengan nasib fiza tuh? Dah nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online shh i love you episod 18, tv3

Apa yang terjadi sebenarnya? Aidan jadi tak tentu arah bila jumpa dengan adik bekas tunangnnya. Doa yang baik-baik sahajalah jika memang tidak mampu untuk berbuat apa-apa. Lepas satu, satu benda... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.