User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 67

Live streaming JDT vs Pahang Suku akhir pertama piala fa 1.4.2017

Perlawanan pertama suku akhir JDT vs Pahang di stadium Darul Makmur hari ini sudah tentunya persaingan yang sengit akan berlaku malam ini. Pahang vs JDT ibarat semi final. Dua pasukan feveret sudah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton live streaming maharajalawak mega minggu ke 7 2017

Maharaja lawak mega minggu ke 7, 2017. Minggu lepas tiada penyingkiran. Bottom three , XOXO, Masin dan NICE. Tetapi datuk rosyam nor mengumumkan tiada penyingkiran. Minggu ini bertemakan apa agaknya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod 4

Cik serba tahu, episod yang ke 4. Apa kes nih. Nak bayar pakai apa. Pakai hati??? Selamat menonton.. Jemput baca entri ini jugaCik serba tahu episod 3Tonton online cik serba tahu episod 2,Jdt... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet tv3 episod 28, akhir

Adakah masih ada harapan buat iz hafiey dan iz haikal ?? Huhu kok bersedih pulak semua nih. Saksikannya suamiku paling sweet episod akhir 28. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Cik serba tahu episod 3

Cik serba tahu episod yang ketiga. Berbagai usaha yang dilakukan oleh Carl Adham untuk memikat hati Aerna, namun Aerna sukar menerima cinta dari Carl Adham sedangkan mereka baharu sahaja berkenalan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Wan peah episod 20, akhir

Wan peah episod last kali ini, apakah yang akan terjadi dengan wan peah ?? Akhirnya sudah terjawab, wan peah itu bukan hantu. Yerla mulut orang mana boleh tutup. Gossip sana sini. Huhu. Saksikannya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Harga petrol ron 95, 97 diesel turun bermula 30mac-5 april 2017

Berita baik dan sedikit melegakan pengguna. Hidup PM, sayang PM. Hua hua. Nampaknya kerajaan melaksanaan betul-betul harga siling mingguan berkuatkuasa 29 mac , hari ini. Seminggu aku kena update... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod ke 27,

Episod yang ke 27, untuk drama suamiku paling sweet. Selamat menonton semua. Dah lagi berapa episod jer nih. Jemput baca entri ini jugaSkim khas bantu belia miliki rumah- bajet 2015Video goal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod 2,

Cik serba tahu dilakonkan oleh Sari Yanti dan Remy Ishak. Sebuah drama terbitan Orangetree Production arahan Shuhaimi Zulkefli. Dibintangi oleh Remy Ishak, Sari Yanti, Zarul Umbrella, Iedil Putra dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 26,

Lagi beberapa episod jer lagi nih untuk drama suamiku paling sweet episod yang ke 26. Dibintangi oleh Syafiq Kyle dan Mawar Rashid. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.

 

Hari Terbuka PR1MA di Dewan Sri Tebrau 1 dan2 april 2017

Berita baik untuk warga JDT, korang boleh serbu untuk Pr1ma pulak. Kalau korang punya permohonan dari program sultan johor tuh tak sempat nak mohon. Apa kata cuba pulak mohon rumah dari program Pr1ma... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 25, tv3

Minggu akhir dalam drama suamiku paling sweet episod yang ke 24. Saksikannya. Lakonan oleh Syafiq kyle dan Mawar Rashid. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku paling sweet... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online mentor millenia minggu ke 8, battle ke 5 2017

Persembahan mentor minggu ke 8, battle ke 5 kali ini semakin sengit nampaknya. Peserta semakin sedikit nih. Siapakah yang akan bertahan minggu ini. 4 mentor masih meneruskan cabarannya. Tomok, Black,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Selamat menyambut hari polis yang ke 210 , 2017

Hari ini adalah hari Polis semalaysia atau dikenali sang saka biru. Polis DiRaja Malaysia (PDRM) akan menyambut Hari Polis ke-210 pada 25 Mac 2017 (Sabtu) dan satu perbarisan sempena memperingati... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton live streaming maharaja lawak mega minggu ke 6 2017

Persaingan semakin sengit nampaknya, peserta manakah yang akan meneruskan perjuangan demi perjuangan dalam kempen maharaja lawak mega 2017. Peserta pilihan, diantara, Zero, Bocey, Dzarwin, Shiro,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 24,

Selamat menonton episod yang ke 24 suamiku paling sweet, lakonan syafiq kyle dan Mawar Rasyid. Wah dah kahwin sudah mereka berdua nih. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Kelebihan masuk tingkatan 6

Ini benda yang selalu terjadi bila lepas SPM. Biasa yang result just so so inilah yang menjadi kacau bilau bila dah dapat surat tawaran dari kolej swasta lah, inilah itulah. So kebetulan, baru jer... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Isi Borang online rumah impian sultan Ibrahim 2017

Giler ramai yang datang semalam. Yang datang dari awal pagi, siap tidor dekat shopping mall semata-mata mahu JOHOR BAHRU: Ribuan Bangsa Johor mula membanjiri pusat beli belah Galleria@Kotaraya ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online dia bidadariku episod 11,

Live online drama dia bidadariku episod 10. Diterbitkan oleh Datuk Yusof Haslam. Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 10,Tip tip panjang umur part1 Kartun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online sepahtu meja bulat episod 10, akhir.

Tonton online meja bulat sepahtu episod akhir malam ini. Aiman Hakim redza. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton live meja bulat sepahtu episod 7Tonton live meja bulat sepahtu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.