User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 87

Live streaming af megastar minggu ke 5 2017

Live straming af megastar minggu ke 5 kali ini bertemakan mahakarya. Kiranya lagu juara-juara yang mengangkat nama lagu penyanyi tersebut. 60 permarkahan dari juri dan 40 dari sms. Jom kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Panduan Exam online Kawalan Trafik Udara Gred A41 dan A29 2017

Berita baik kepada semua calon exam online bagi jawatan kawalan trafik udara gred A 41 dan A 29 edisi 2017. Kali ini kita akan sediakan nota untuk persediaan calon exam kali ini untuk lebih mudah dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke4 2017

Minggu lepas three bottom dari kumpulan Shuhaib iaitu Musang King dipanggil kerana team ini tewas lagi minggu lepas. Amy mastura, Atu dan juga Fikry. Macam mana minggu ini?? adakah akan ada penukaran... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 4

Tonton online awak suka saya tak episod 4. Hilman cuba mendapatkan Intan. Tapi hati dia susah nak terima.. Mungkin masih terluka.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Beli novel titian cinta

Novel dengan drama tak sama dia punya feeling. Ada orang kata, novel lagi best. Ada juga yang kata tengok drama pun best juga. Sebab dia adaptasi novel, so mungkin ada tukar sedikit jalan cerita dia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs felda united 28 september 2017

Live streaming perlawanan liga super yang tertangguh diantara jdt vs felda united 2017. Venue kena tukar, haiya masalah leyh. Sebab ini, jdt jugak yang disalahkan. Entahla. More from my siteLive... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 11

?Titian Cinta Episod 11. Aisy berhijrah ke Kuala Lumpur untuk mengajar sebagai pensyarah di sebuah universiti. Dia kini tinggal bersama Sakeena dan Hafeeza. Di sana, dia langsung tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Keputusan penuh liga super 27.9.2017

Keputusan penuh perlawanan liga super yang berlangsung 27 september 2017. 5 perlawanan sahaja kecuali jdt vs felda united. Keputusan perlawanan adalah seperti berikut. SARAWAK 4-2 KEDAH KELANTAN 0-0... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 3

Apa yang terjadi pada hilman, sampai intan menangis nih?? Aish baju intan nih koyak pulak.. huhu.. More from my siteTonton online awak suka tak episod 2.Tonton online awak suka saya tak episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming kelantan vs pkns liga super 27.9.2017

Perlawanan yang penting buat skuad kelantan yang mahu kekal dalam liga super edisi 2018. Biarpun masih dalam zon yang belum jatuh di tempat ke 11. Kelantan harus menjarakkan mata jauh dari pasukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming sarawak vs kedah liga super 27.9.2017

Live streaming perlawanan di stadium bandaraya sarawak hari ini kedah vs sarawak. More from my sitelive steaming t-team vs kedah liga super 15.4.2017Live streaming perak vs felda united liga super 22... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 10

Titian cinta episod yang ke 10. Sekembalinya aisy ke malaysia, dia balik ke rumah housemate dia dulu. Lepas rindu katanya. Lepas tuh baru balik terengganu jumpa mok ayoh. On the way nak balik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online awak suka tak episod 2.

Tonton online awak suka saya tak episod 2. Kisah kasih sayang antara Hilman Yong, seorang kacukan Korea-Amerika-Cina dan Intan Zulaikha, seorang gadis Melayu. Hilman telah jatuh cinta dengan Intan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 9

Titian cinta episod yang ke 9. Apakah harris berjumpa dengan kawan aisy tuh mahu kepastian dan siasat apa yang sebenarnya yang berlaku. Benda dah lepas. Apa nak buat? nantikan live online di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 1

Tonton online drama baru menggantikan drama duda pujaan dara , iaitu awak suka saya tak episod 1 gandingan pelakon emma maembong dan elvin chong. Jom kita saksikannya. More from my siteTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 8

Titian cinta episod 8. Setelah harris buang aisy macam tuh jer. Kesian bertambah lagi anak yang dikandungnya itu gugur kerana ada orang langgar pakai kereta waja tuh. Agaknya siapa ya? benda ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Keputusan suku akhir ke2, pasukan yang layak ke separuh akhir piala malaysia 2017

Saingan cukup sengit tahun ini. Dua pasukan membuat kejutan untuk bangkit dalam 90 minit hari ini melayakkan ke separuh akhir. Felda united dan perak bangkit! Bola itu bulat beb!! Jdt hanya mampu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 4 2017

Hari ini konsert af megastar minggu ke 4 , minggu lepas dua peserta dah tersingkir iaitu Adira dan juga Azhar. Minggu ini siapa agaknya yang akan mendapat bottom 3?? More from my siteLive streaming... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming PKNP vs Felda united piala malaysia suku akhir kedua 2017

PKNP Merupakan pasukan dari liga perdana yang mempunyai potensi ke final barangkali. Perlawanan pertama pasukan PKNP menang 3-1 keatas pasukan Felda United. Kita tak tahu perlawanan yang kedua macam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming perak vs pahang piala malaysia suku akhir2 24.9.2017

Perlawanan kedua dalam suku akhir piala malaysia perak vs pahang di stadium indera mulia ipoh perak hari ini. Mampukah perak untuk bangkit setelah tewas 1-3 dengan pahang untuk suku akhir pertama di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.