User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 16

Design 75: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungCorak baru...design baruKali nie sy keluarkan design mickey..Mesti rmai yg tertunggu-tunggu design mickey..Nie design mickey warna biru..Corak yg kecik mnjadikan ia seperti corak abstract...mmng menarik.. Klau dlm pic dah lawa...kat luar mesti lg lawa kan..huhu..design baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Kek Laici Bercheese

resepi kek laici susu bercheesewait...kek laici susu berheese??sedap x??boleh masuk ke..laici n cheese..urm..klau nak tahu boleh masuk ke x..kena lar cuba..yang penting kek nie mmang sedap..hihi..klau makan sejuk2 lagi sedap..rasa manis laici ..combine plak dengan cheese yang masam2...huh..memang sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
7 months and 4 weeks ago.

 

Koleksi Resepi Aiskrim Buah-Buahan

Resepi aiskrim buah-buahan homemadesekarang kan cuaca panas sangat..sedap sangat klau dapat makan aiskrim..nak beli aiskrim..cam mahal plak kan...hihi..yuk kan jimat sikit...hahahso ape kata kalu kita buat sendiri je..huhu..bukan susah pun nak buat aiskrim nie..haha..so arie nie yuk nak share resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Biskut Nutella

resepi nutella cookies yang senangsekarang nie kan nutella dah menjadi salah satu bahan utama dalam kek.tart dan cookies..dah bnyak kek nutella lar..tart topping nutella lar..cupcake nutella lar..so arie nie yuk pun nak share resepi yang mengunakkan nutellaresepi nie uols xde jmpa kat mane2 tau..sbb...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
8 months ago.

 

Handphone Dan Make-up Penyebab Jerawat?

make-up dan handphone meingkatkan jangkitan jerawat di muka anda..jangan terkejut bila dengar tajuk nie ye..tajuk nie bukan mitos atau auta..tapi ianya adalah faktayup..mmang betul handphone dan make up boleh menyebabkan jerawat tumbuh dengan cepat di muka kita..kenapa handphone dan make-up penyebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

Resepi Kek Coklat Moist

Resepi Kek Coklat Moist sedap dan senangok..hari nie nak share resepi kek chocolate yang senang dan simple..biasa klau kita buat kek coklat mesti bantat kan..lpas nie x lat..klau uols gna resepi nie mesti menjadi..kek coklat anda mesti moist n lebut..sedap sangat...resepi kek coklat moist nie pun uols boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
8 months ago.

 

GIVEAWAY: JOM BACA BUKU - NOVEL PERCUMA!!!

join give awayklick banner diatas untuk join segmen nie,,ok,,dah lama rasanya yuk x join segmen..so nak start join balik lar..hihi,,sambil2 dok blogwalking,,terjumpa satu giveaway yang sangat menarik..giveaway nie dapat hadiah novel..huhu...yuk mmang xleh dngar psal novel..hahasbb yuk nie kaki novel..suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

Panduan Dalam Membeli Insurance Hayat

tips sebelum membeli insurance hayatsape kat cni dah ada plan nak beli insurance hayat??angkat tangan ckit..ok..tapi uols dah tahu ke panduan atau tips sebelum membeli insurance hayat atau life insurance nie??x tai??klau x tau camne nak beli..huhu..uols jgan beli klau x buat survey atau belajar tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months ago.

 

Kelebihan Mengamalkan Istighfar

manfaat istighfarok..hari nie yuk nak cter istighfar..kita memang tahu yang istighfar nie mampu menghapuskan dosa..tetapi adakah kita tahu yang istighfar juga mempunyai kelebihan yang lain klau kita selalu amalkan,,anda mesti terkejut kan..sbenarnya bnyak manfaat istighfar klau kita selalu amalkanok hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

Menang Segmen Husein Rider

Menang segmen pray for syriahari tu kan..tu ada join lar segmen pray 4 syria ..niat di hati memang nak join je..sbb nie lar first time yuk jmpablogger buat segmen pasal humanitarian and pasal syria..yuk mmang suka klau bab humanitarian nie..yuk bukan baik sgt pun..but yuk suka share kat orang what...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Apgar Score?

maksud apgar score?adakah uols tahu apakah apgar score??urm..yuk pun mula2 tu x tau jgak..but lpas baca aricle Dr. Abdul Rahim...yuk pun faham lar..since yuk dah faham..so yuk nak share lar kat uols apakah apgar score..benda nie penting bagi bakal ibu dan bapa...yuk rasa setiap parents perlu tahu apakah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

resepi cheesekut coklat

cheesekut coklat sedap dan simple(pic kredit tofb azlina ina fans)k,,hari nie yuk nak ajar..resepi yang sangat simple..walaupun simple...ia sangat sedap..yang best nyer resepi cheesekut coklat nie xyah bakar tau,,uols hnya perlukan peti sejuk je..so resepi nie sgt sesuai bagi mereka yang xde oven atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
8 months and 4 weeks ago.

 

Design 74: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungWow...x sangka set bakul tilam baby sy nie mndpat sambutan yg mnggalakkan Dah rmai yg preoder..Sbb tu cpt2 sy kluarkan design terbaru Cantik x design baru nie...wrna lembut je design baru nie...saya buat bnyak perubahan tau..terutama set bakul..1)sarung set bakul boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 4 weeks ago.

 

Cirit-Birit..Apa Yang Anda Perlu Lakukan?

rawatan dan tindakan yang perlu dilakukan ketika terkena cirit-birit.ok hari nie yuk nak share pasal cirit-birit...sape kat cni pernaj kena cirit-birit angkat tangan hihi..yuk pasti mesti ramai yang pernah kenacirit-birit kan..ya Allah seksa kan kalau kenacirit-birit nie...kena ulang alik g...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Resepi Manggo Crepe Cakes

Resepi Manggo Crepe Cake yang simple(pic kredit tofb azlina ina fans)siapa kat cni pernah makan manggo crepe? sedap kan..tapi arie nie yuk bukan nak ajar buat manggo crepe..tapi nak ajar buat manggo crepe cake.mesti uols x pernah dengar kan..pasal crepe cake kan..sekarang tengah viral tentang crepe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months ago.

 

memahami kontrak Insurans Hayat

kontrak polisi insurance hayatnie..yuk nak pesan ckit..sebelum membeli insurance hayat tu..kna lar baca kontrak dulu..baca syarat2 dia..baru beli tau..jangan main beli je..baca dan faham kontrak anda dulu...klau x faham..tanya je kdp penjual insurance tu..dengan pembelian insurance hayat ,tidak kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Tips untuk Merawat Jerawat (part 1)

tips untuk bebas daripada jerawatsape yang x nak muka licin dan bebas daripada jerawat kan...klau boleh nak kulit muka tu cam telur kan..hihi..sbb tu ramai orang x kisah untuk berbelanja beribu-ribu ringgit semata-mata ingin mendapatkan kulit muka yang bebas cela..so hari nie yuk nak bagi tips untuk bebas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Resepi Kek Butter Pelangi

resepi kek mentega pelangi yang sedap dan simple(pic kredit tofb azlina ina fans)ok...semua dah sedia ke untuk belajar resepi baru??ok hari nie kita belajar buat kek butter pelangikek butter nie lain dari yang lain tau..sbb ia ada bahan rahsiajadi kek butter nie mmang sedap n moist.kos untuk buat dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months and a week ago.

 

Design 73: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungTAHUN BARU...DESIGN BARU...CORAK BARU. tahun nie...saya dah tukar design ye..nak berubah angin plak..design baru nie...saya buat bnyak perubahan tau..terutama set bakul..1)sarung set bakul boleh buka n basuh...jadi klau kotor jgn bimbang..sarung set bkul tu..uols boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and a week ago.

 

Resepi Kek Pisang Almond Simple

resepi kek pisang almond yang simple dan sedap(pic kredit tofb azlina ina fans)hujan plak hari nie..sejuk2 nie sedap makan kek pisang..tiba2 plak nak makan kek pisang..kek pisang kat kedai x sedap..kena buat homemade kek pisang baru sedap.rasa kek pisang yang homemade lain tau dari yang beli kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months and 2 weeks ago.