User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 14

kencing berbuih...normal atau tidak?

kencing anda berbuih??kencing berbuih..pernah dengar x??x pernah dengar..xpe..biar yuk terangkan ape tu kencing berbuih..jangan rasa pelik plak bila yuk cakap memang ada orang yang kecing berbuihkenapa kencing mereka berbuih..yang tu kna baca sampai habis,,baru uols tahu kenapa sesetengah orang kencing dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

pokok bunga yang disukai kelulut

bunga yang disukai kelulutpernah dengar tentang kelulut??mesti pernah dengar kan..klau dalam english kelulut dipanggil stingless be..so dari nama tu mesti uols boleh agak kan yang kelulut nie x sengat orang..yuk dulu pun x kenal jugak kelulut nie..first time yuk tengok kelulut secara live when yuk kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Design 72: set tilam bakul bayi

Yeah...design baru Kali nie..design love pink Cantik kan...Tanah Warna pink yg lembut..Tp..warna loveyg striking mmbuatkan design sangat menyerlah..Saya yakin design nie akn mndapatak sambutan hangat pasnie..Jadi ape tunggu lg...ambik phone n wasap+017-9345465 utk preoder..Cepat sblum sold...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Segmen Pray 4 Aleppo by Husein Rider

dah lama plak yuk x join segmen..rasa nak join segmen plak..sbnarnya yuk nie jenis memilih jgak klau nak join segmen..yuk akan join segmen yang yuk rasa bagus n syarat segmen dia senang..hihi..\so kenapa yuk join segmen nie??sbb segmen nie lain dari yang lain..yuk salute lar kat+Husein Rider sbb...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Roti Jala Simple

resepi roti jala simple,senang dan sedapsumber:says.comdah lama kan yuk x update pasal resepi..so hari nie yuk nak share satu resipi roti jala yang paling mudah..yuk suka sangat dengan resepi yang simple2 nie sbb sambil baring pun boleh buat kan..haha..roti jala nie sedap makan klau kita cicah dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

Movie Review: Hunt for the Wilderpeople

review filem hunt for the wilderpeoplenie lar first time yuk tngok movie yang diarahkan oleh taiki waititiand yuk fall in love ngan hasil kerja taiki waiti..amazing..n best..sbb tu lar yuk nak share movie nie..ok..,,mula2 biar yuk cter synopsis filem hunt for the wilderpeople nie dulu..movie nie merupakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

jenis-jenis insurance

adakah anda tahu yang insurance pun ada banyak jenis?x tau...yeah..yuk ada geng..yuk pun x tau insurans nie ada banyak jenis..igtkan ada 1 jenis je..hihimungkin ada yang kat cni mmang dah tahu yang insurans nie ada banyak jenis,,tapi..adakah anda benar2 memahami ciri-ciri skop perlindungan tersebut?ke uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

The Geirangerford,Norway yang menajubkan

jom hari nie kita g melancong ke Geirangerford,Norway..tempat nie cantik sangat n very sesuai dengan yuk yang sukakan mother nature nie..hihi..camne yuk boleh tahu tempat nie..??urm cam biasa lar..yuk dapat tahu tempat nie daripada movie the wave.bila tngok movie the wave tu..ya allah cantiknyer tempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and a week ago.

 

Kelebihan Air Kelapa kepada Ibu Mengandung

Apakah kelebihan air kelapa muda kepada ibu mengandung?bila sebut air kelapa@ air nyior mesti uols akan telan air liur kan,,tu belum cter pasal coconut shake lagi,,haha,,,panas2..dpat minum air kelapa muda mmang best kan..[wajib baca: kelebihan coklat kepada ibu mengandung]ok..yuk malas nak bebel panjang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and a week ago.

 

Jenis-Jenis Polisi Asas Dalam Insurance Hayat

1)INSURANCE BERKAITAN DENGAN PELABURANsyarikat insurance hayat akan mengunakka premium anda untuk membeli perlindungan insurance hayat dan unit saham.harga unit saham tersebut adalah mengikut prestasi pelaburan dana yang diuruskan.manfaat yang akan dibayar kepada penama atau anda adalah mengikut harga unit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months and a week ago.

 

cara-cara untuk memastikan madu itu asli atau tidak

kaedah untuk memastikan keaslian maduurm...camne nak pastikan madu yang kita makan itu asli ke x??ssah jgak kan..n saya pasti...mesti ada bnyak cara..n setiap orang mempunyai petua atau cara2 mereka tersendiri untuk memastikan madu yang mereka beli itu asli atau tidak..[wajib baca: cara untuk mencegah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and a week ago.

 

Movie review: The Wave

review filem the waveok..the wave nie sebuah filem norwegian..urm..camne yuk boleh tngok filem norway nie...hahhaa..yuk mmang layan semua movie...dari turki hingga lar ke hindi..as long as ada subtitle n movie tu best..yuk layan je..ok.. the wave nie berdasarkan kisah seorang geologist yang dilakonkan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 2 weeks ago.

 

Makanan yang dapat mengempiskan perut

kempiskan perut anda dengan makananpelik je tajuk..boleh ke makanan mengempiskan perut..biasa makanan menyebabkan boroi..huhu..yang menyebabkan boroi tu kau..yang kau makan bnyak tu kenapa..pastu nak salahkan makan plak..haha..meh yuk nak bg tips berharga nie..klau uols makan makanan nie konfrm perut uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 2 weeks ago.

 

Cat's Claw

what is cat's claw?cat's claw can be found mostly in the amazon rain forest,south and central america. however the cat's claw that been sold in the US was grown in Peru. cat's claw got its name from the curved,claw-like thorns that grows on its stem.this herbs can climb as high as 100 feet because of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Herbs Trove
8 months and 3 weeks ago.

 

perfume review: Chance by Chanel

Perfume Chance by Chanelok hari nie turn Perfume Chance by Chanel untuk yuk review..sebelum nie yuk dah review perfume the one by dolcegabanna dan perfume lagend by mont blanc.dah baca ke blum??blum..xpe lpas nie baca ok..hihi..tnpa membuang masa meh dengar sikit yuk nak bgtau psal Perfume Chance...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

Resepi: sup cendawan

homemade mushroom souphujan2 nie...sedap nyer klau dapat makan sup cendawan..cicah plak dengan roti bawang..urm...sedap wei...tiba2 teringat plak mushroom soup kat domino pizza dan pizza hut...huhu,,camne nie....lapar lar plak..tular cerita lagi pasal sup cendawan..nak g beli kat domono malas plak..n...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

melayu berhati busuk

melayu dan dengki tidak dapat dipisahkanDulu keluarga aku ada buka kedai runcit dekat kampung. Memang boleh kata kedai kami la yang paling maju dekat kampung tu. Kira dulu masa keluarga aku buka kedai tu kalau aku jalan jalan kampung ja mesti orang kenai aku. ‘ Ni anak tokey kedai *** shop kan ? ‘. Peh.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

Bahaya Memakan dan Melakukan Riba

kesan buruk jika memakan dan melakukan ribasihat semua ke pembaca blog yuk nie..hopefully sihat lar..hari nie yuk nak bagi ceramah ckit..ceh..hahabukan ceramah pun ..just nak bagi peringatan untuk yuk dan uols..baca untuk ambik iktibar dan ilmu yang bermanfaat..hari nie yuk nak cerita pasal kesan riba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 4 weeks ago.

 

Dapat Box of Joy Dari LAZADA

dapat barang branded free!!ok..fine yuk baru dapat box of joy dari lazada..huhu..orang lain minggu lepas dah dapat..x kisah lar kan..as long as yuk dapat..urm..biasanya yang last2 nie mesti dapat barang2 yang best kan...hahaha..mesti uols nak tahu kan ape yang yuk dapat kat dalam kotak tu kan..hihi..sabar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Book review: Moscow Rule (Daniel Silva)

Moscow Rule by Daniel SilvaMoscow Rule is the 8th book Daniel Silva write about Gabriel Allon,the Israel secret agent.actually this is my first time read daniel silva books so i had no idea n history about Gabriel allon .however i still can understand the plot of this novel.the story begin with allon and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.