User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 15

Blogspot tampil dengan template baru dan mesra mobile

Blogspot tampil dengan template baru dan mesra mobile! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sewaktu awal membuka blogspot hari ini, ternampak 1 mesej yang memberitahu terdapat template baru yang ditawarkan oleh blogspot. Dan yang lebih pentingnya, mesra mobile. Pentingkah template yang mesra mobile ni?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita

Orait. Jom join segmen dari Nieyl ni. Klik Pada banner di atas ya! :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.

 

Wanita ini mengandung akibat terhidu sperma lelaki!

Wanita ini mengandung akibat terhidu sperma lelaki! Sesuatu yang sangat memeranjatkan kerana seorang wanita mengadu beliau mengandung hanya dengan menghidu sperma lelaki! Tidak percaya? Baca ini:Yang sebenarnya, ianya adalah salah satu alasan daripada mereka yang mengandung anak luar nikah. Memanglah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months ago.

 

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama | Pernah tak korang di tanya atau mungkin bertanya, dah berapa lama korang dapat akaun adsense?. Atau Macam mana nak tahu akaun adsense kita ni dah berapa lama? Ok, hari ini aku nak kongsikan dengan semua cara macamana nak tahu dah berapa lama korang dapat...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Cara pasang iklan adsense ditengah postingan sebelah kanan blogspot.

Cara pasang iklan adsense ditengah postingan sebelah kanan blogspot | Ok. Lama juga rasanya tak kongsikan ilmu mengenai blogspot ni. Hari ini aku terasa nak kongsikan 1 lagi ilmu berkaitan cara untuk letak iklan, khususnya iklan daripada adsense.Baiklah. kebanyakkan top blogger tidak meletakkan iklan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post | Biasa tak korang tengok, ada blog yang iklan adsense dia link dengan keyword yang digunakan dalam post mereka? Iklan yang keluar hanyalah jenis perkataan dan bukannya gambar seperti kebanyakkan iklan adsense yang lain? Ahha! Iklan itu adalah jenis iklan Link...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU?

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU? | Masih belum habis lagi cerita mengenai kes pemandu yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian tempoh hari. Terkini, menjadi viral selepas tersebarnya kad yang menunjukkan pemandu ni seorang OKU. Dan katanya polis juga mengesahkan yang dia ni bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.

 

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini.

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini. | Semua orang pastinya ingin mengembara. Sama halnya dengan aku. Dan bila di tanya di manakah lokasi pengembaraan idaman, rata-rata orang akan memilih jepun. Ada juga yang memilih untuk travel ke Switzerland. Semuanya dengan alasan bentuk muka bumi negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand | Bagi mereka yang merancang percutian ke Bangkok, Thailand dan ingin mencari hotel yang sesuai, disini aku senaraikan 10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand yang disusun mengikut kelas dan penilaian pengguna. Anda boleh menggunakan senarai ini sebagai panduan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review.

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review | Bali, Indonesia. Di antara lokasi yang termasuk di dalam senarai lokasi idaman aku. Boleh kata juga, kalau ada rezeki lebih tahun ni, nak juga bawa keluarga bercuti ke sana dan batalkan percutian ke Langkawi. Hehe. Ok. Dalam pada aku mencari cerita mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review.

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review | Aku akui, aku lebih gemar menulis mengenai lokasi percutian di Bali indonesia. Semuanya kerana aku suka dengan konsep percutian di sana! Percutian konsep semulajadi! Dalam edisi kali ini, aku ingin menulis mengenai 1 lokasi percutian dalam hutan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

Wajah Bakal Isteri Hafiz Hamidun.

Rasanya semua dah tahu yang Selebriti Hafiz Hamidun bakal menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi. Namun yang masih menjadi tanya tanya, siapakah wanita istimewa yang bakal menjadi teman hidup kepada beliau? Ahha! Kami sajikan kepada anda, Wajah bakal isteri Hafiz Hamidun!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months ago.

 

Nelydia Senrose tampil dengan Jenama baju tidur sendiri.

Jika kebanyakkan artis lebih gemar tampil dengan produk seperti kecantikan, pakaian seperti baju dan tudung, berbeza pula denganNelydia Senrose. Beliau kini tampil dengan produk sendiri iaitu baju tidur. Dengan trademark Impian byNelydia, pelakon cantik ini sudah pun mengeluarkan catalognya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Gambar berani mati Tasha Shilla!

Gambar berani mati Tasha Shilla! | Nampaknya, Tasha Shilla tampil lagi dengan fesyen berani matinya selepas isu dia berpakaian terlalu seksi dalam 1 majlis suatu masa dulu. Terbaru, dalam 1 post beliau dalam media sosial, Tasha Shilla dilihat memuat naik gambar yang memperlihatkan hampir keseluruhan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Petua Untuk Tahan lama ketika Berjimak.

Petua Untuk Tahan lama ketika Berjimak | Seringkali sukar mempertahankan ereksi? Rileks, anda tidak bersendirian. Pakar telah memastikan bahawa ini merupakan masalah yang kerap membuatkan para lelaki kurang keyakinan."Sudah tentu setiap lelaki mempunyai tekniknya sendiri. Bermula dari membayangkan bola...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.

 

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia!

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia! | Wow! MAS sedang di dalam promosi tambang murah ketika ini. Dan kini, MAS Malaysia menawarkan hadiah percutian 5 hari 4 malam ke japan! Boleh bawa kawan-kawan, keluarga dan sesiapa sahaja! Syarat nak menang pun tersangatlah mudah! Sambil bercuti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Apa masalah dia ni??

Pemandu wanita yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian. Apa masalah dia ni?? | Sakit hati pulak aku baca berita dan cerita pasal kejadian seorang wanita yang memandu melawan arus! Dekat highway! Dan menyebabkan kematian! Dan disahkan positif dadah! Tambah menyakitkan hati, tak mengaku bersalah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas!

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi mampu menulis hari ini. Juga bersyukur kerana diberikan kesihatan yang baik kepada diri dan keluarga. Alhamdulilah. Ok! Hari ini aku nak kongsi sikit perangai aku yang memang aku suka buat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Hai..senangnya dalam hati..

Hai..senangnya dalam hati.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ehem. Rasa nak menyanyi pulak pagi ni. Tapi jangan salah lirik ya. Aku bukan nak menyanyi lagu madu tiga tu. Ini kalau wife aku baca ni, adeh! Hehe. Tapi aku memang terasa nak menyanyi walaupun dalam kepala aku ni ada banyak masalah! Hahaha.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and a week ago.

 

Remaja sekolah jadi mangsa rakus 5 lelaki!

Gambar hiasan.Seorang remaja perempuan berusia 16 tahun menerima nasib malang apabila didakwa menjadi mangsa rogol oleh lima lelaki di Kampung Keluang dekat sini.Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 petang itu, mangsa yang bekerja di sebuah kedai makan di sini dirogol secara bergilir-gilir oleh suspek di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
5 months and a week ago.