User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 8

Khasiat Shaklee Collagen Powder

khasiat shaklee collagen powder: 1. awet muda mengurangkan kedut dan liang 2. mengembalikan keanjalan kulit 3. menggalakkan dah memudahkan pergerakan 4. pemutihan dan mengurangkan pigmentasi 5. melembapkan kulit serta mengelakkan kulit kekeringan 6. menegangkan payudara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and 2 weeks ago.

 

Apa khasiat Vivix

Apa khasiat Vivix? Khasiat Vivix adalah: 1. Anti penuaan peringkat selular, awet muda la tu kan 2. Membantu kesihatan jantung, otak, sistem imun dan sendi 3. Meningkat tenaga sel kita dan membaiki badan secara dalaman di peringkat sel

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and 2 weeks ago.

 

Belum ada akaun instagram?

Aku tau korang ni banyak main facebook je kan. Bila dah selesa dengan facebook memasing asyik mengadap tu je la. Bagi yang bisnes atau menjual secara kecil kecilan mintak sangat la kan agar korang pelbagaikan lagi medium nak menjual tu. Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 2 weeks ago.

 

Bila tak ada idea nak tulis blog

Momennya sudah tiba ha ha ha. Aha momen bila idea tak kunjung tiba. Sebab itu yang terbaek bila nak tulis blog ialah masa idea tiba-tiba pop up. Jangan tunggu lama terus tulis on the spot. Itulah cara menulis blog yang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 2 weeks ago.

 

On page seo yang mudah nak buat

Seo ialah kriteria penting blogger nak tarik trafik. Kebetulan aku tulis post ni lepas tengok trafik blog ni drop haritu. Tak tahu apa sebab. Sebenarnya aku pun selalu godek-godek lepas tu lupa apa aku buat. Bila trafik drop dah mula Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Adsense halal atau haram?

Adsense halal atau haram? Kita tengok dulu apa itu adsense? Adsense ialah medium pengiklanan yang kita boleh join sebagai pengiklan bisnes kita sendiri atau sebagai agen yang memaparkan iklan orang lain. Jadi apa salahnya dengan bisnes iklan ni? Takde salah Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Inovasi blog promosi produk dan servis jana pendapatan tambahan

Istilah blog boleh buat duit atau tambah pendapatan memang sudah tidak asing lagi dikalangan penggemar internet. Walaupun macam tu sebenarnya masih ramai yang ragu-ragu bagaimana blog buat duit, Dan mereka yang ragu-ragu apakah buat blog boleh dapat duit puncanya ialah Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Interbank GIRO USD dari PAYPAL PTE LTD ke bank tempatan

Baru-baru ni agak terkejut juga sebab baru tahu USD yang ada dalam Paypal boleh di pindah ke akaun peribadi dan ditukar ke ringgit Malaysia. Sebelum ni hanya ringgit Malaysia dari paypal dibolehkan transfer ke akaun peribadi. Sekarang USD pun boleh. Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Ayat sembang bisnes yang selalu digunakan di fb, blog dan instagram

Asas bisnes adalah menjual atau membuat tawaran sesuatu produk. Ada satu produk dan akhirnya akan dibeli oleh pelanggan yang memerlukannya. Produk itu banyak dan pelanggan pun ramai. Cumanya tak semua produk itu diperlukan oleh semua orang. Setiap orang memerlukan produk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months ago.

 

Resepi cara buat air dalam balang modal kecil untung besar

Nak cari duit lebih? Jom buat bisnes jual air! Jangan main-main, jual air je pun dah boleh kalahkan gaji eksekutif kat opis tu hah! Kalau ikut kata penjual air di bazar ramadhan tu dia ada cerita lengkap macam mana dia boleh susun strategi menjual air kat bazar. Dia jual air 3 balang je! Lepastu kat ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

The Good Baby Bandana Drool Bibs – 4 Pack Baby Bibs for Boys – “Lumberjack Set”

As parents of twin babies, we structure our life around simplification. We have designed products to simplify your babys life, and more importantly, to simplify your life as a parent. The Good Baby bandanas are a stylish solution to your teething babys constant drooling. Dont cover your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and a week ago.

 

Breast cancer awareness in Malaysia

Recently mummy dapat satu permintaan dari wakil PRIDE minta mummy war-warkan maklumat berkenaan PRIDE dan apa fungsinya dalam perjuangan menentang kanser payu dara kat Malaysia. PRIDE tu apa? Haaa, mesti ramai yang tak tahu kan. Yayasan PRIDE adalah satu badan kebajikan NGO bagi Kanser Payudara. Yayasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and a week ago.

 

Harga vitamin C Shaklee untuk kanak-kanak

Vitamin C ni nampak macam kecil di mata kita tapi sedar tak berapa ramai yang makan buah tiap-tiap hari. Jika tak makan buah pun adakah kita ada makan sayur setiap hari? Dua-dua tak makan? Jadi kita kena consider ambil suplemen Vitamin C untuk tampung kekurangan. Lain la dalam menu kita memang semua dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and a week ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and 2 weeks ago.

 

MUET last minute tips

Exam MUET dah dekat anda tak sempat study? Tak sempat dengar taklimat? Kerja melambak study ntah ke mana? Jangan risau! Memang ini perkara standard! Yang penting banyakkan bertenang ok. Nak lulus exam caranya ialah dengan study contoh soalan. Jangan main hentam study semua strategi kena bijak. Jangan esok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and 2 weeks ago.

 

What type of MUET exam questions to expect ?

Mummy ni cikgu english kat sekolah rendah la. Dulu belajar communication kat UIA. Memang tak penah ambil MUET pun tapi ada ambil 1119. Tak salah mummy MUET ni untuk kemasukan ke peringkat kolej atau universiti dan calonnya terdiri dari majoriti mungkin student lepas SPM. MUET ni macam syarat la nak ke next...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and 2 weeks ago.

 

Anak demam batuk selsema kahak

Alhamdulillah baby mummy dah tak demam tapi masih selsema. Haritu sihat lepas tu tiba-tiba je batuk. Kes macam ni selalunya tonsil. Pergi klinik memang betul. Bila dah tonsil otomatik demam akan naik. Selsema pun boleh jadi penyebab batuk. Sebabnya selsema yang berlebihan bukan sahaj di hidung tapi masuk ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
7 months and 2 weeks ago.

 

Bagaimana cara memulakan bisnes online

Maaf ye. Straight to the point. Nak mula bisnes online tak jalan kalau main belasah je. Dia kena ada funnel bisnes untuk hasil (duit masuk). Ibarat macam flow yang tersusun dan sistematik bermula dari supplier, jenis produk nak jual, tarik pelanggan yang spesifik, offer yang kena pada tempatnya, cara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 2 weeks ago.