User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 87

Live streaming final piala belia 2017 SSMP 17 vs Kedah 11.10.2017

Final piala belia 2017 hari ini diantara pasukan SSPM 17 vs Kedah 11 oktober 2017. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga super 22 julai 2017Tonton online mentor minggu ke 12(semi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming tmj responsbile for everything malamini

Ini yang aku salute dengan DYMM Tengku Mahkota Johor. Biarpun kena kecam kerana kekalahan pasukan harimau malaya dengan pasukan hongkong 0-2 semalam .. Beliau tetapi steady dan tenang dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 18

Harris mula menyiasat. Danial tertekan kerana berasakan ada seseorang sering mengekorinya. Aisy menemani ibunya yang masih terkejut dengan kematian suami di kampung. Rayyan muncul dan memarahi Aisy... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Cuba

Cuba dari apps andriod More from my siteKartun malaysia: Lepas SPM dapat tawaran sambung belajar ke?? Lee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Chelsea juara EPL musim... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 10

Awak suka saya tak episod yang ke 10. Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton online awak suka saya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Test

Test More from my siteTesting part3Result MUET 2011 sudah keluar dowh Percubaan pertama liveblogTest posTSiapa lelaki kacak??Keputusan dan kedudukan terkini liga super 09.05.2014 Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Test posT

Assalamualaikum More from my siteResult MUET 2011 sudah keluar dowh Testing part3Percubaan pertama liveblogMood minggu ini [Blues Monday] 10 entri terhangat di zikrihusaini.com... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 17

Titian cinta episod 17. Keadaan dah jadi tegang sekarang nih. Ryan sepatutnya move on. Tapi masih tetap macam tuh. Kepercayaan harris terhadap aisy makin dicurigainya. Apa yang akan terjadi pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming malaysia vs hongkong 10.10.2017

Perlawanan yang ke 3 , sdatu game masih lagi tangguh vs korea utara. Mampukah skuad harimau malaya melakar kemenangan untuk mendapat tempat kedua sekurang-kurangnya dalam kumpulan ini,lubnan, hong... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 9

Awak suka saya tak episod 9. Jom kita saksikannya. Tiga tahun kemudian, Intan ketemu dengan Hilman ketika mengendalikan kursus di Kuala Terengganu. Mereka kembali rapat dan merancang untuk berkahwin.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 16

Aisy pulang ke kampung untuk menenangkan diri. Harris jarang menghubunginya. Hanya Rayyan yang masih mencuba. Aisy akhirnya membalas mesej Rayyan. Satu hari, Harris muncul untuk membuat kejutan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke 5

 Super spontan superstar 2017 kini kembali dalam minggu ke 5. Minggu lepas sharifah shahira tersingkir ,baru je masuk dalam team shuhaib, King Musang. Tersingkir pulak bila undian team King Musang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 8

Tonton online drama astro awak suka saya tak epiosd 8. Hilman si ugut VS Intan si degil. Adakah ini jodoh? #awaksukasayatak Hilman sanggup bayar segalanya demi senyuman Intan. #NasibBaikHilmanKaya ?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 15

Aisy terpaksa bersetuju demi menyambung keturunan keluarga. Ketika menyelia pelajarnya di sebuah hotal, Aisy bertemu Rayyan. Rayyan mengajak Aisy untuk makan tengahari. Aisy bersetuju kerana... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 7

Apa diaorang nih intan dengan hilman buat dekat kandang kuda tuh? Bersihkan tahi ke.. erm hilman jeles More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 3Tonton online awak suka saya tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 14

Sinopsis drama titian cinta episod 14. Danial yang baru lepas keluar penjara memang takda job sekarang nih menyatakan hasrat untuk menjadi sekadar kawan Aisy. Lagipun danial nih masih menaruh harapan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 6

Awak suka saya tak episod 6. layan meletop kejap. Hakim rusli buat persembahan, tergantung sepi. Lepas tuh emma maembong dan elvin chong. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 13

Kali ini kesetiaan Harris benar-benar diuji. Tersentak dengan penjelasan oleh doktor masalah yang dialami oleh Aisy. Apa yang harus dilakukan olehnya? Aisy belum lagi menerima sepenuhnya , apa yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 5

Episod yang ke 5 . Apabila abang intan bagitahu keadaan yang sebenar, terus intan pergi mencari hilman dengan pakai baju tidor? adakah hilman akan berkahwin dengan?? More from my siteTonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 12

Akhirnya en harris berjaya juga memujuk aisy tuh. Tapi bukan senang. Biasalah orang lelaki memang kuat cemburu. Sekali dia dapat tahu, memang nahaslah aisy kena. Rancangan sofia dan ibu harris mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.