User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 80

Kedudukan terkini carta kumpulan A dan B sukan bolasepak lelaki 2017

Berikut adalah kedudukan terkini kumpulan A dan B mengikut kiraan , jumlah jaringan dan head to head sukan sea 2017. Kumpulan A : MYANMAR 9 MATA  MALAYSIA 6 MATA  SINGAPURA 3 MATA LAOS 0 MATA BRUNEI... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming vietnam vs Philippines Sukan kumpulan B 20.8.2017

Perlawanan yang ketiga dalam kempen sukan sea kumpulan B bawah 23 tahun hari ini diantara pasukan dari negara vietnam vs Philpines ..Ternayata pasukan vietnam berada dalam kelas yang tersendiri dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming Opening sea Games Kuala Lumpur 19.7.2017

Hari ini adalah majlis perasmian sukan sea kuala lumpur kali ke 29, 2017. Bertempat di stadium bukit jalil. Jom tonton dibawah ini.Maskot sukan sea untuk kali ini di malaysia ialah Harimau. Auum.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming Swansea city vs Manchester United epl 19.8.2017

Perlawanan yang kedua dalam Liga EPL hari ini. Pasukan teratas buat masa ini manchester united dengan kelebihan 4 gol 0 bolos bertemu dengan pasukan swansea city hari ini 19 ogos 2017. Adakah tiga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 12

My Darling inspektor Daniel episod yang ke 12. Dalam episod yang ke 12. Nampaknya makin hangat hubungan diantara Maya dan Inspektor Daniel. lagi-lagi maya dia cakap dekat public yang ins daniel tuh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming indonesia u23 vs phillpines u23 sukan sea 17.8.2017

Ya udah, perlawanan yang mampir indonesia u23 vs philippines u23 sukan sea 2017. Mampukah pasukan indonesia mengutip tiga mata penting untuk bisa meneruskan perjuangan di sukan sea kumpulan B.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Livestreaming thailand vs timor leste bola sepak sukan 17.8.2017

Hari ini merupakan perlawanan kedua untuk kumpulan B. {asukan Thailand vs Timor Leste. Thailand last perlawanan buntu mencari tiga mata penuh setelah hanya mengutip 1 mata seri 1-1 vs Indonesia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Video gol highlights malaysia u232-1 singapura u23 sukan sea 2017

Perlawanan yang cukup sengit malam semalam. Biarpun ketinggalan , pada separuh masa pertama. Pasukan harimau muda bangkit terus dalam meneruskan perjuangan harimau muda. Sokongan padu penyokong di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online my darling inspektor episod 11

Sejak danish jadi manager maya, dia macam tak bagi chance untuk maya rileks siket. Kerja-kerja. Kata nak dekat dan hampiri cuba ambil hati dia. tapi bagi dia kerja macam-macam. Huhu. . More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming myanmar vs laos sea games 16.8.2017

Perlawanan yang serentak diantara pasukna malaysia u23 vs singapura u23 dan juga pasukan myanmar vs loas dalam kejohanan sukan sea kuala lumpur 2017. Mungkin ada kelebihan buat pasukan myanmar dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs singapura u23 sukan sea 16.8.2017

Perlawanan yang kedua dalam kumpulan A, cabaran sukan sea Kuala Lumpur 2017. Mampukah skuad ong kim swee (oks) mencari lagi tiga mata penuh dalam pertemuan dengan singapura , kota singa? Perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 10

My darling inspektor daniel episod 10. Kesa tengku zack berprofilik tinggi. Fuh kalau ada dalam unsur politik lagilah susah. Apepun inspektor daniel masih lagi menyiasat, mencari bukti untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming Cambodiea vs Philippines sukan sea 15.8.2017

Perlawanan pertama untuk kumpulan B, pasukan vietnam membelasah timor leste 4-0, manakala thailand hanya sekadar seri 1-1 dengan pasukan indonesia . Macam mana keputusan perlawanan malam ini? Jom... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 9

Apa akan terjadi dalam episod 9 kali ini? Masalah apa agaknya ya? tengku zack watak antagonis yang akan menjadi pengacau untuk mendapatkan maya. Duit bukan segalanya. Apa yang tengku zack mahukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming myanmar vs singapore sea games 14.8.2017

Live streaming perlawanan sukan sea 14 ogos 2017. Mampukah skuad myanmar menyekat kemaraan pasukan singpapura petang ini. Pasukan myanmar sudah semakin meningkat naik sejak akhir-akhir ini. Kita pun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs Brunei u23 sukan sea 14.8.2017

Perlawanan pertama pasukan malaysia u23 hari ini bertemu dengan pasukan Burnei u23. Pasukan harimau muda kali ini akan diuji , setelah beberapa minggu sahaja persiapan pasukan bawah 23 ini dikumpul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming manchester united vs West ham united 13.8.2017

Ini adalah perlawanan tumpuan untuk pasukan manchester united yang akan bertemu dengan west Ham United hari ini jam 11:30 pm. Sudah semestinya pasukan manchester ramai fans diseluruh dunia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming Newcastle United vs Totenham Hotspur 13.8.2017

Live streaming perlawanan liga perdana english hari ini diantara pasukan newcastle united vs totenham 13. 8.2017. Jom kita tengok live : More from my siteLive streaming Chelsea vs Burnley EPL... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Keputusan penuh liga epl/bpl 12.8.2017

Keputusan penuh perlawanan liga Perdana English yang berlangsung pada 12 ogos 2017. Ada perlawanan yang berlangsung malam semalam. Jom kita tengok keputusan perlawanan . Watford 3 3 Liverpool... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming chelsea vs Burnley 12.8.2017

Perlawanan pertama liga perdana english hari ini diantara pasukan chelsea vs Burnley. Perlawanan berlangsung di stamford Brigde sekali lagi menjadi saksi untuk pasukan the blues dibawah kendalian... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.