User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 67

Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 9, 2017

Maharaja lawak mega minggu ke 9 kembali lagi. Minggu lepas ialah bertemakan karoot media (dikir barat) dengan Sabri Yunus. Minggu ke 9 kita tak pasti apa tema minggu ini (akan diupdate). Tinggal 8... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 8

Sory lama menghilang. Kita sambung cerita ini. Percintaan Aidan dengan Nadia mula ada chemistry gitu.Tetapi ada beberapa halangan yang dia harus tempuhi. Doh jom kita layan drama nih. Heh. Jemput... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online menanti februari episod 4

Menanti februari episod yang ke 4. Episod ini si arie dan fiza sudah ada dapat cahaya mata. Tapi arie nih masih lagi pentingkan kerjaya. Dah dapat anak pun macam tuh jugak. So di episod ini kita akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online shh i love you episod5

Tonton online shh i love you episod 5. Episod kali ini Nadia sudah ok lah dengan sakit jantung dia tuh masih perlukan perhatian lah. Tapi apa yang penting dalam episod ini nadia dia nak prepare... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod 9

Cik serba tahu episod yang ke 9. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online cik serba tahu episod8Tonton online cik serba tahu episod 6,Tonton online cik serba tahu episod 4Cik serba... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 8

Tema minggu ini apa agaknya? tinggal 9 peserta yang masih bertahan untuk pentas maharaja lawak mega minggu ke 8. Kita mengharapkan peserta kali ini memberikan persembahan yang terbaik. 9 peserta yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod8

Cik serba tahu episod yang ke 8. Jemput baca entri ini jugaTonton online cik serba tahu episod 9Tonton online cik serba tahu episod7Tonton online cik serba tahu episod 6,Tonton online cik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Harga RON95 naik 3 sen, diesel turun 3 sen seliter bermula 7- 14 april 2017

Apalah nasib, setiap minggu nak kena update harga minyhak dalam seminggu sekali. Harga bagi minyak petrol RON95 dan RON97 dijangka masing-masing naik 3 sen dan 2 sen seliter bermula tengah malam ini.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Shh i love you episod 4, selamat menonton.

Shh i love you episod4, Lakonan Gambit Saifullah dan Elvina. Minta maaf cuaca tidak elok. hujan. Warrghh . Jemput baca entri ini jugaTonton online shh i love you episod3,Kalau dah mengantuk,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online shh i love you episod3,

Shh i love you episod yang ketiga. Nadia sebenarnya sebelum ini merupakan pesakit jantung dan kini memiliki jantung bekas tunang Aidan yang sudah tiada. Dan kerana itu, Aidan mengahwini Nadia tanpa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod7

Cik serba tahu episod yang ke7. Selamat menonton. Sorry ha lambat update.. Jemput baca entri ini jugaKeputusan jdt 2 vs penang fa 11.04.2014 liga premierLivestreaming malaysia vs taiwan 1st leg 29jun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

tonton online menanti februari episod 3

Menanti februari. Hah terkejut si arie bila si fiza aka isterinya dah mengandung. Aikk isteri sendiri pun tak tahu, itulah dah marah sangat kasi pelempang , sampai masuk sepital tuh. Terkejut bila... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs Global fc afc cup 4 April 2017

Perlawanan yang seterusnya di stadium Manila , Rizal Memorial Football Stadium on 4 April 2017. Mampukah skuad kendalian Benjamin Mora mencatatkan keputusan yang cukup positif dalam perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod 6,

Selamat menonton drama cik serba tahu. Aerna masih belum ngam lagi dengan Highcarl tuh ke? Dengan bapak Aerna dah ngam tuh. Jemput baca entri ini jugaTonton online cik serba tahu episod 4Cik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online Shh i love you episod 2, tv3

Episod yang kedua, shh i love you. Dibintangi oleh Gambit Saifullah dan Elvina. Selamat menonton. Huhu. Jemput baca entri ini jugaMalaysia menang 2-0 VS Indonesia, mara ke separuh akhir piala suzuki... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Sinopsis penuh drama menanti februari ,tv3

Tadi jer dah  bermula drama terbaru di slot Samarinda TV3 bertajuk Menanti Februari. Sebuah drama terbitan Shas Media Sdn Bhd dan diarahkan oleh Ayie Mustafa. Menampilkan gandingan Nur Fathia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod5

Cik serba tahu episod yang ke lima. Apa kener kahwin ke cik earna ?? Sekali mimpi daa Jemput baca entri ini jugaPokok kelapa unik!!Keputusan terkini malaysia u23 vs brunei u23 sukan sea... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton live mentor millenia minggu ke 8, battle ke 6

Saingan semakin sengit, peserta manakah yang akan terus bertahan minggu ini, tinggal 5 peserta sahaja yang akan berentap minggu ini. Adakah usop akan tersingkir malam ini??Selamat menonton. ... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Keputusan penuh liga EPL/BPL perdana English 1.4.2017

Perlawanan liga EPL juga berlangsung semalam. Dah lama berehat kasi laluan untuk kempen kelayakkan piala dunia 2018. Huhu. Keputusan perlawanan ada seperti berikut LIVERPOOL 3-1 EVERTOM BURNLEY 0-2... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Keputusan penuh piala fa suku akhir pertama 1.4.2017

Keputusan perlawanan yang berlangsung semalam. Gua frust dengan team jdt nih. Apa kehenya nih. Harap dapat bangkit lah di stadium larkin nanti. Nampak macam misi mustahil pulak. Huhu. Jom kita tengok... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.