User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 30

Cara Mengetahui dan Mengira Waktu Subur Wanita

Cara Kira Waktu Subur Wanita. Waktu subur bagi seseorang wanita adalah satu jangka masa di mana kebarangkalian paling tinggi seseorang itu akan hamil sekiranya melakukan hubungan kelamin. Mungkin ada yang tertanya-tanya kenapa perlu mengira waktu subur wanita. Mengetahui tentang waktu subur wanita adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 2 weeks ago.

 

Bayangkan Kehidupan Anda Selepas Mendapat Aplikasi Ajaib Ini..

Sebelum saya membongkar rahsia aplikasi saya ini, cuba bayangkan kehidupan anda yang paling sempurna. Tutup mata anda, tarik nafas panjang keluar dan masuk dan mula bayangkan….Apabila anda bangun pagi, anda klik MULA pada butang di aplikasi rahsia anda. Itu sahaja yang perlu dilakukan. Kemudian seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Buat Duit Online HQ
3 months and 2 weeks ago.

 

Nak Buat Duit Online Dengan Google Adsense Tapi Tak Tahu Macamana?

Berita baik untuk anda kerana sudah ada panduan terbaru dalam Bahasa Malaysia yang mudah untuk anda faham dan buat. Panduan ini "straight to point" sahaja. Ia sesuai untuk mereka yang pernah kena ban sebelum ni atau mereka yang masih baru dengan blogging dan buat duit online. Soalannya nak ke tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Buat Duit Online HQ
3 months and 2 weeks ago.

 

Cara Melaksanakan Ibadah Qurban Secara Online

Cara Melaksanakan Ibadah Qurban Secara Online. Hampir semua benda boleh dilakukan hanya di hujung jari. Termasuklah ibadah korban. Kini kita tidak perlu lagi untuk bersusah payah untuk mencari lembu.Hukum asal melaksanakan ibadah qurban adalah sunat muakkad. Ia adalah perkara sunat yang sangat dituntut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 2 weeks ago.

 

Fuhh..Seminggu 3 Kali Buat Aduan..

Apa benda paling penting untuk seorang blogger?Tiada lain..jawapannya adalah INTERNET..Tak ada internet memang tak boleh post artikel..Tak ada internet tak boleh nak jalan-jalan pegi blog orang lain..Tak ada internet tak boleh nak tengok movie online..Tapi..tak ada internet pendapatan blog tetap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and 2 weeks ago.

 

Pendapatan Blog Bulan Julai 2017

Dah sampai bulan Ogos ni. Maksudnya dah sampai masa aku cerita pasal pendapatan blog aku untuk bulan Julai dan juga apa cabaran yang aku hadapi sepanjang bulan Julai.Dah RajinAku rasa aku patut bangga dengan diri sendiri sebab bulan Julai ni boleh dikatakan aku rajin update blog utama aku. Dalam bulan Julai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and 2 weeks ago.

 

4 Quote Dari Filem The Boss Baby Ini Buat Aku Berfikir..

Siapa dah tengok cerita The Boss Baby? Aku memang peminat cerita animasi. Dulu aku sangat suka tengok cerita Up. Sekarang filem animasi yang aku suka adalah The Boss Baby..Setiap malam anak aku minta buka cerita The Boss Baby ni kat tv. Nasib baik ada Chromecast, jadi senang sikit aku nak pancarkan cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and 2 weeks ago.

 

Tips Memilih Kerjaya Idaman Anda

Apabila seseorang itu telah selesai menamatkan pengajian mereka di institusi pengajian tinggi, perkara pertama yang akan difikirkan pastinya pemilihan pekerjaan dan kerjaya yang bersesuaian dengan bidang yang mereka miliki.Situasi ini adalah kritikal di mana ia akan menentukan masa depan dan mengubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Tips Interview Kerja
3 months and 2 weeks ago.

 

Cara Ajar Anak Cepat Pandai Membaca

Cara Ajar Anak Cepat Membaca. Sejak menjadi viral berkaitan pelajar tahun 1 dinasihatkan untuk mesti pandai membaca dengan lancar, ramai ibu bapa mulai risau tentang perkembangan pembelajaran anak-anak mereka. Ada yang memberikan pandangan yang positif, ada juga yang memberikan pendapat yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 2 weeks ago.

 

Soal Jawab Wikicara #7 : Masalah Daftar MyASNB untuk anak bawah 18 tahun?

Terima kasih saya ucapkan kepada Puan Amy yang bertanyakan berkenaan masalah mendaftar di MyASNB. Soalan yang ditanyakan adalah, beliau mempunyai anak yang berusia kurang dari 18 tahun dan beliau tak berjaya untuk mendaftar akaun anak tersebut di MyASNB.Kenapa berlaku masalah ini?Ok.Pertama sekali saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 2 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Forex Online Trading

Cara Buat Duit Dengan Forex. Boleh ke buat duit dengan Forex? Persoalan boleh atau tak buat duit dengan Forex sebenarnya boleh dibincangkan dari 2 sudut yang berbeza.Sudut yang pertama adalah point utama iaitu cara buat duit dengan menyertai Forex dan sudut ke dua adalah apa sebenarnya hukum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Memohon Persaraan Pilihan Skim Pencen

Cara Memohon Persaraan Pilihan Skim Pencen. Bagi setiap penjawat awam, mereka akan diberi pilihan untuk memilih skim KWSP ataupun skim pencen apabila mereka sudah mengesahkan jawatan mereka dalam kerajaan. Setiap orang boleh membuat pilihan berdasarkan pelbagai faktor seperti perancangan masa hadapan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Aku Taksub Dengan Statistik Blog?

Kembali kepada perkara paling asas dalam blogging.Kenapa kita berblog?Sebab nak memberi manfaat kepada orang lain. Nak berkongsi pengetahuan.Masa mula-mula nak buat blog niat memang macam tu.Bila dah start buat blog. Setiap jam tengok statistik blog. Tengok berapa banyak pengunjung yang datang.Itu memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Lazada Malaysia

Cara Buat Duit Dengan Lazada Malaysia. Ramai yang kenal Lazada Malaysia sebagai tempat untuk berbelanja bukannya sebagai tempat untuk menjana pendapatan tambahan mahupun pendapatan sampingan. Tetapi sebenarnya, selain dari menjadi tempat membeli belah, kita juga boleh menjana pendapatan dengan Lazada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Soal Jawab Wikicara #6 : Nak Jadi Agen Jual Topup PayHere?

Soalan seterusnya saya terima daripada Encik Shah yang bertanyakan tentang keuntungan dari penjualan Topup menggunakan Payhere. Saya hampir pasti beliau dah baca artikel saya berkenaan cara jadi agen topup.Pada yang belum baca, boleh baca artikel tersebut pada link di atas terlebih dahulu.Berkenaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Mengatasi Rasa Gugup Semasa Interview

Proses temuduga merupakan suatu proses biasa yang perlu dihadapi oleh seseorang yang mahu membuat permohonan untuk mendapatkan pekerjaan. Adakalanya proses temuduga ini boleh melibatkan beberapa peringkat mengikut kesesuaian dan kehendak dalam sesebuah organisasi.Jenis temuduga yang dijalankan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Tips Interview Kerja
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Cepat Dapat Pergi Haji Dengan Tabung Haji

Cara Cepat Dapat Pergi Haji. Sudahkah anda mendaftar haji? Untuk pengetahuan anda, jika anda baru mendaftar haji dalam masa terdekat ini, giliran anda menunaikan haji adalah pada tahun 2100 dan ke atas? Itu adalah 83 tahun dari sekarang!Dari satu sudut itu menunjukkan bahawa kesedaran umat islam di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Soal Jawab Wikicara #5 : Nak baucer KFC percuma?

Soalan pada kali ini ditanyakan oleh Cik Shaumiyah. Beliau bertanyakan bagaimana cara dapatkan kupon KFC percuma. Saya tak pasti sama ada Cik Shaumiyah sudah membaca artikel saya berkenaan cara dapatkan baucer KFC percuma atau belum.Dalam artikel tersebut saya ada nyatakan saya dapat baucer KFC percuma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Soal Jawab Wikicara #4 : Nak tau cara buat duit?

Saya rasa ramai yang nak tau berkenaan soalan ini. Terima kasih kepada Encik Abdul kerana bertanya berkenaan cara buat duit. Walaubagaimana pun, beliau tidak menyatakan secara spesifik sama ada buat duit secara online ataupun secara offline.Saya akan cuba jawab untuk kedua-dua bahagian dengan memberikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Pasang Google Adsense Native Ads di Blogspot

Cara Pasang Google Adsense Native Ads. Baru-baru ini, Google Adsense telah melancarkan 2 bentuk iklan baru iaitu In Feed Native Ads dan juga In Article Native ads. Bentuk iklan baru ini telah diumumkan secara rasmi melalui blog Google Adsense pada 5 Julai 2017 yang lepas.Sebelum ini, iklan native untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.