User Profile: mahamahu

Show pings in: English | Malay | All

 

mahamahu

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 49

Bersama 10 Selebriti Hebat Di COSMOPOLITAN Fun Fearless Life 2018

Bersama barisan panel dan selebriti terkenal tanah air yang akan berkongsikan tip untuk tampil lebih bergaya dan trendy, inspirasi dan pengalaman hebat dalam hidup, nasihat untuk kerjaya yang kamu impikan, serta idea untuk gaya hidup sihat. Tiba masanya untuk kamu serlahkan keterampilan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 4 weeks ago.

 

Promosi Barangan Bayi Jauh Lebih Murah Dan Menjimatkan

Dengan taraf hidup yang semakin meningkat, menjaga anak-anak hari ini boleh menjadi sangat mahal. Tetapi demi memberikan yang terbaik buat anak dan juga segala keperluan lengkap tanpa terjejas itu semua tiada masalah. Tapi sekarang ada peluang untuk berbelanja dengan berhemat dan masih mendapat kualiti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 4 weeks ago.

 

Jadikan Kerja Mengisar Lebih Seronok Di Rumah Bersama Keluarga Dan PHILIPS

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sekarang ni cuaca panas tropika melanda Malaysia dan minuman sejuk sentiasa menjadi pilihan. Mahupun orang dewasa, kanak-anak biasa mendapatkan kelegaan apabila menikmati minuman sejuk bila cuaca panas terik.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 4 weeks ago.

 

Jelajah Australia Melalui Makan Malam BBQ Buffet Di The Federal International Hotels Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa pernah pergi negara Australia sila angkat tangan. Maha sendiri secara peribadi tidak pernah sampai ke sana dan memang ada rasa teringin nak berjalan dan bercuti ker sana. Tapi masih tak kesampaian hehehe. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

TM Umumkan Unifi New Plans Harga Serendah RM79 Dan Kelajuan Sehingga 800Mbps

Setelah sekian lama bermain dimedia tentang rumos bahawa harga jalur lebar seluruh Malaysia akan diturunkan sehingga 25% atas arahan daripada kementerian baru-baru ini. TM mengambil inisiatif untuk terus merealisasikan aspirasi kerajaan dan kemahuan rakyat dalam masa sama mengimbangkan kos kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
4 months ago.

 

Cara Orang KL Menikmati Makanan Yang Sedap Dengan Cara Mudah Dan Cepat - Harimau

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu sibuk nak keluar cari makan atau nak pergi beli makanan kadang-kadang menjadi batasan kepada ramai pekerja di kotaraya. Maha sendiri pun menghadapi kesukaran itu dan selalu skip untuk makan tengah hari atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Cyberjaya Kre8tif! Running Fun Costume 2018 Lebih Meriah

Cyberjaya Kre8tif! Kostum Fun Run 2018 kini kembali lagi! Mari ambil bahagian bersama watak animasi tempatan kegemaran anda. Sepanjang program akan ada 'maskot' dari berbagai animasi kegemaran ramai seperti Boboiboy, EjenAli, Didi Friends, ChiChi ChaCha, Chuck Chicken dan banyak lagi. Ia adalah satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 months ago.

 

Resipi Masak Lemak Sepat Masin Dan Nanas Yang Mengancam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hari ni Maha nak cuba pula masak satu lagi masakan tradisi kita yang mengancam ketika duit tengah sengket ini. Resipi Masak Lemak Sepat Masin dan Nanas memang menjadi kegilaan masa kat kampung dulu. Sekarang duduk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Di Balik Tabir Rakaman Program Memasak Bersama Selebriti Chef Nik Michael

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Susah nak dapat pengalaman memasak terutama bersama dengan seorang selebriti chef. Alhamdulillah Maha baru-baru ini dapat jemputan untuk shooting sebuah program memasak yang akan ditayangkan di RTM. Tapi tarikh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and a week ago.

 

SST Tidak Mempengaruhi Penjualan Dalam Talian ShopBack

ShopBack, platform Cashback dalam talian yang menggabungkan lebih daripada 500 kedai dalam talian di Malaysia seperti Malaysia Airlines, Lazada, ZALORA, Taobao, Traveloka dan Booking.com, meramalkan bahawa Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST) tidak akan menjejaskan jualan dalam talian secara negatif.Alvin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
4 months and a week ago.

 

Hanya 30 Minit Sahaja Masak Lemang Dengan Cara Ini Jimat Dan Selamat

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu tempoh untuk memasak masakan tradisional Melayu kita ni akan ambil masa lebih dari 3 ker 4 jam betul tak. Terutama yang perlukan penyediaan yang sangat teliti dan juga nak menjaga semasa waktu memasak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and a week ago.

 

Kepentingan Web Hosting Terbaik Dan Dipercayai Untuk Business Anda

Jika anda mempunyai laman web, adalah amat penting bagi anda untuk mempunyai web hosting yang terbaik. Ini kerana, pemilihan web hosting akan mempengaruhi kelancaran dan reputasi laman web anda sendiri. Faktor seperti harga berpatutan, kecekapan sokongan teknikal serta servis yang cemerlang menjadi pilihan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
4 months and a week ago.

 

Orang Ketiga Hanya RM22 Nett Untuk Seafood Sensation Di Renaissance Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Khas untuk mereka yang memang kaki makanan laut ini adalah rezeki korang. Makan bersama-sama dengan keluarga dan rakan-rakan di TEMPTationS Renaissance KL untuk bufet makan malam yang menyeronokkan sambil menikmati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and a week ago.

 

Flavors of Berjaya Air Tangan Dari 17 Chef Terbaik Seluruh Dunia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Berita baik buat semua mereka yang minat nak belajar memasak atau mencari resipi masakan barat dan Asia yang terbaik dari Berjaya Hotel Resorts (BHR). Kini BHR dengan sukacitanya mengumumkan bahawa buku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and 2 weeks ago.

 

Mandi Buih Khas Untuk Jejaka Macho DASHING 2 in 1 Muka Dan Badan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar lelaki sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Melalui pelbagai produk...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and 2 weeks ago.

 

7 Kesilapan Biasa Semasa Pengubahsuaian Bilik Mandi Di Rumah Anda

Pengubahsuaian bilik mandi sentiasa berada paling utama dalam senarai pengubahsuaian rumah. Bilik mandi adalah bilik paling utama. Sebelum anda berbelanja pada semua keperluan yang mewah, anda perlu memastikan bilik mandi anda mengekalkan fungsi utamanya. Sama ada rumah yang anda sedang dibina Johor land...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and 2 weeks ago.

 

Nicsmann 1940s by Lewré Kini Di Puncak Sky Avenue Genting Highland

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa yang rancang untuk menaiki puncak Genting Highland bulan depan korang boleh datang cuba restoran yang bakal dibuka tak lama lagi. Nicsmann 1940s by Lewré adalah restoran dan lounge berkonsepkan Fine Casual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and 2 weeks ago.

 

Hikmah Dan Keutamaan Ibadah Korban

Kemeriahan sambutan aidilfitri masih terasa, tatkala umat islam kini sedang berlumba-lumba untuk mengadakan jamuan rumah terbuka di sana sini. Namun, disamping itu janganlah kita lupakan tuntutan ibadah selanjutnya yang harus kita laksanakan, iaitu ibadah haji dan ibadah korban. Mungkin terlalu awal untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 months and 2 weeks ago.

 

Cara Nak Meningkatkan Kualiti Tidur Dengan Sonno

Pernah anda diganggu mimpi negeri semasa tidur dan juga waktu anda berehat. Pernah tidak anda masa bangun dari tidur sakit belakang dan juga sakit tengkuk. Itu semua adalah tanda tidur anda yang tidak selesa kerana masalah tilam yang tidak berkualiti. Jadi bagaimana nak dapatkan kualiti tidur yang bagus.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
4 months and 2 weeks ago.

 

Resipi Kuih Lapis Lebih Sedap Dan Wangi Dengan Produk Susu POKKA Cubalah

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha tahu kat sini dah ramai orang pandai buat resipi Kuih Lapis yang memang menjadi makanan tradisi ketika rumah terbuka. Kuih paling cepat dan sedap, tapi korang tahu tak rahsia untuk jadikan kuih tu dua kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and 3 weeks ago.