User Profile: mahamahu

Show pings in: English | Malay | All

 

mahamahu

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 44

11 Selebriti Bakal Balik Kampung Bersama Pensonic Mulai April Ini

Pensonic telah melancarkan Kempen ‘Balik Kampung Bersama Pensonic’ dengan lebih banyak ganjaran-ganjaran hebat sebagai tanda terima kasih kepada para pengguna di atas sokongan mereka. Tahun ini, satu rancangan baru yang menarik, 'Balik Kampung Bersama Pensonic' akan ke udara setiap hari Isnin, jam 6.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 2 weeks ago.

 

Tempat Makanan Pilihan Menarik Di SkyAvenue Mall Genting Highland - Food Trail Sesi 1

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau bercuti atau berjalan-jalan di puncak Genting Highland selain daripada hiburan kita nak juga cari tempat makan yang sedap-sedap bukan. Ok kali ni Maha nak bawa kepada korang 20 tempat makan yang pasti lazat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 2 weeks ago.

 

Ultimate Ears Membawa Muzik Hidup dengan Koleksi WONDERBOOM Freestyle Terkini

Hari ini, Ultimate Ears melancarkan "Bring Music To Life" sebuah kempen jenama baru di Malaysia, dengan kerjasama rakan kongsi dan pengedar rasmi baru di Malaysia, Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd..Kempen menyatupadukan muzik dan seni untuk mempamerkan teknologi yang peminat Ultimate Ears suka tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 2 weeks ago.

 

Paparkan Bendera Pilihan Anda dengan Tetikus Tanpa Wayar Logitech M238

Hari ini Logitech mengumumkan Logitech® M238 Fan Mice Wireless, koleksi tetikus dengan reka bentuk bendera yang membolehkan anda memilih warna anda dan menyokong pasukan bola sepak negara kegemaran anda. Melalui Koleksi Fan Logitech, anda boleh menyertai keseronokan dan menunjukkan kebanggaan bola sepak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 2 weeks ago.

 

Misteri Gadis Kebaya Merah Terbongkar Dukun Bakal Temui Penonton

Pada minggu lepas kecoh tentang video berdurasi beberapa saat yang menyaksikan seorang gadis berkebaya merah berjalan seorang diri di tepi sebuah jalan. Sehingga ramai orang membuat pelbagai spekulasi tentang cerita alam mistik dan juga kisah seram. Ada juga yang menangguk di air keruh untuk dapat populari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 2 weeks ago.

 

Majlis Pra Pelancaran MAHA 2018 Dengan Tema Segalanya Wanita

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa masih ingat lagi semasa pergi Karnival MAHA 2016 dua tahun dulu. Kalau korang tak ingat atau lupa Maha ada ceritakan di blog kemeriahan sambutan acara dwi tahunan itu yang sangat meriah dan gilang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 2 weeks ago.

 

Lelaki Dengan Masalah Kuat Berpeluh DASHING SPORT Penyelesaian Terbaik

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha memang pengguna produk Dashing dari mula mengenali deodoran dan juga pewangi mereka semasa zaman study dulu lagi. Sampai sekarang memang menggunakan produk mereka dan setiap tahun ada sahaja promosi terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 3 weeks ago.

 

Menang 5 Telefon Pintar Dengan Email Anda

How to Join?Participation is actually very simple. All you need to do is to enter your email* below and make a purchase at 11 Street! Shop Now *We will announce the winner via Email Contest MechnanicsIn order to be counted as a valid entry for the prize giveaway contest,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 3 weeks ago.

 

Vivo Sasar Kedudukan Tiga Terbaik Telefon Pintar di Malaysia Melalui Vivo V9

Setelah beberapa tahun berada dalam industri telefon pintar di Malaysia, VIVO Technologies Sdn Bhd (Vivo Malaysia), pengedar telefon pintar jenama Vivo, menyasarkan untuk berada pada kedudukan tiga terbaik dalam pasaran telefon pintar di Malaysia pada tahun ini.Sasaran itu akan dipacu melalui pengenalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 3 weeks ago.

 

Pengalaman Menginap Di Hotel Armada Petaling Jaya Lokasi Strategik Antara Selangor Dan KL

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kepenatan dan juga kesibukan kerja hari-hari menjadikan kadang-kadang kita stress dan perlu kepada satu suasana yang exclusive dan privacy. Yer lah orang kata rumah adalah satu tempat paling best untuk rehat tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 3 weeks ago.

 

TV AlHijrah Penyiar Majlis Tilawah dan Menghafaz Al–Quran Peringkat Kebangsaan

TV AlHijrah mengambil posisi penting dalam meraikan setiap majlis dan keraian agama Islam. Ini selari dengan misi TV AlHijrah selaku stesen yang memartabatkan kandungan penyiaran Islam untuk mendidik minda dan jiwa penonton setianya, seterusnya memartabatkan Al-Quran dan ruang rasa TV AlHijrah sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 3 weeks ago.

 

Tips Dari Shinsegae Mamee Foodservice Untuk Jadi Usahawan Makanan Yang Berjaya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Mee Goreng, Nasi Goreng Kampung dan rojak buah sebagainya memang sinonim dengan industri makanan di Malaysia dan perniagaan makanan, sekiranya di tadbir dengan betul dapat mendatangkan pulangan yang lumayan.Ia juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 3 weeks ago.

 

Uber Tutup Perkhidmatan Di Asia Tenggara Grab Ambil Alih

Grab telah mengumumkan pengambil-alihan operasi dan perniagaan Uber di Asia Tenggara, sekaligus membawa kepada beberapa perubahan dalam kaedah operasi perkhidmatan tempahan pengangkutan ke destinasiSelain itu juga semua pembayaran dan tuntutan perlu dibuat kepada Grab setelah pengambil alihan ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 3 weeks ago.

 

Siti Dan Suami Bimbang Siti Aafiyah Popular Pada Usia 7 Hari

Kalau korang taip jer nama Siti Aafiyah sekarang ni kat Google atau mana-mana laman pencarian pasti akan keluar gambar wajah Comel Pipi Merah. Populariti bayi yang baru sahaja mencecah usia 9 hari jauh lebih daripada artis yang dah bertahun dalam dunia seni.Siti Aafiyah adalah cahaya mata pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 3 weeks ago.

 

Tak Jadi Kahwin Sufian Suhaimi Lancar Di Matamu dan Muzik Video Rasmi

Tanggal 23 Mac 2018 sepatutnya menjadi kenangan terindah dalam hidup Sufian Suhaimi dan bekas tunangnya kerana ia merupakan tarikh sepatutnya mereka bernikah. Namun, kita sebagai manusia hanya mampu merancang dan takdir menentukan segalanya selepas Sufian dan Elfira sah putus tunang.Namun Sufian tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 4 weeks ago.

 

Tourism Malaysia Menyokong Kempen Ketua Pegawai Pelancongan (CTO) ShopBack Malaysia

Tourism Malaysia hari ini mengungkapkan sokongannya terhadap kempen Ketua Pegawai Pelancongan (CTO) ShopBack Malaysia, idea menarik yang menawarkan RM15,000 untuk setiap perjalanan sepertiga perjalanan di Malaysia dan mempamerkan bagaimana dia melakukannya melalui cara yang lebih bijak melalui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and 4 weeks ago.

 

Lepas Berkahwin Fazura Suka Aiskrim Haagen-Dazs Perisa Strawberry

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa tak kenal dengan pelakon dan penyanyi yang cukup mendapat perhatian media sekarang ini kerana perkahwinan meletop mereka. Siapa lagi kalau bukan Fazura, baru-baru ini Maha dapat bersama dengan dengan beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 4 weeks ago.

 

Versus 1001 Rasa Baba's Kembali Untuk Musim Kedua Lebih Sengit Dan Hangit

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa kat sini yang tonton program Versus 1001 Rasa Baba's musim pertama tahun lepas. Mesti korang perasan Maha dalam tu jadi salah seorang juri jemputan program tersebut. Terima kasih kepada pihak Baba's kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Mengantuk Ketika Memandu Heed Energy Drinks Pilihan Terbaik

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Tahu musim cuti sekolah atau musim perayaan semua orang akan ambil peluang untuk pulang ke kampung. Ada yang jauh perjalanan sampai lebih daripada 4 jam memandu kereta jadi risiko untuk mengantuk ketika memandu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Tahniah Dato Seri Siti Nurhaliza Selamat Melahir Anak Perempuan

Datuk Seri Siti Nurhaliza selamat bersalin anak perempuan di pusat perubatan di Kuala Lumpur, 8.17 pagi, hari ini. Siti selamat melahirkan bayi seberat 3.55 kilogram secara pembedahan.Suami Siti, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa berkata, dia bersyukur kerana urusan bersalin Siti dipermudahkan Allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 months ago.