User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 8

Shaklee Meal Shakes – French Vanilla, 1LB, 3.2OZ

With their on-the-go lives,kids dont always have time for a sit-down meal. Thats why they need fast food options that are also good for them choices like low-fat,low-glycemic Shaklee Meal Shakes. These great-tasting,easy-to-mix drinks pack extra nutrition into any meal or snack. They...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and 3 weeks ago.

 

Saya Pengedar Shaklee Bangi

Assalamualaikum Saya pengedar sah barangan Shaklee Bangi Inshaallah harga Super Duper Best dan kalau untuk barangan terpilih saya selit FREE GIFT yang menarik.Imported lagi tau. Boleh tengok instagram Shakleebangiasnida atau terus hubungi saya 013.279.8982

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and 3 weeks ago.

 

Citibank Payment Advice-BG_ED dari Lazada

Ini satu lagi program iklan buat duit apabila korang join Lazada. Eh, Lazada tu bukan ke jual barang je camner pulak bole ada iklan. Lazada ni bijak apabila dia buka pemasaran dan pengiklanan kepada agen-agen affiliate. Siapa yang ajak orang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Mobicow sent you $8.06 USD

Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan. Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan. Amaun yang aku dapat purata macam tu la sebab ikut trafik blog. Spesel Mobicow ni macam adsense jugak Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Baik Buruk Wasap dan Kehidupan

Sekarang zaman wasap je kan. Apa apa pun sikit wasap. Nak viral wasap. Nak beli online wasap. Dalam negara luar negara..main wasap je.cepat ..free. senang kan Kat tempat kerja wasap. Group reunion zaman sekomah..zaman uni..hatta satu perumahan pun wasap. Benda dah di hujung jari. Cerita pasal group wasap ,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and 4 weeks ago.

 

Butterick Baby Jumpsuit Sewing Pattern

Bunting A: sleeveless with button closure, front pocket and purchased trim. Jacket B: front pocket, hood, snap closure and bias tape binding. Pull-on pants: waistline casing and bias tape trim. Jumpsuit C: hood, snap and bias tape trim. Hat: ears, pompon and facial features. Mittens: elastic casing and snap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and 4 weeks ago.

 

Simplicity Simply Baby Romper Knitting Pattern

Category: Baby romper suit, Baby romper diy, Baby romper sewing pattern, Baby romper free pattern, Baby romper long sleeve, Baby romper knitting pattern, Baby romper set. Babies romper sewing pattern in two lengths, jumper and knit body suit. Simplicity sewing pattern 2459, part of Simplicity Early...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and 4 weeks ago.

 

Winners never quit!

Fuhhh Aku percaya ramai yang setuju dengan quote winners never quit. Orang yang berjaya adalah mereka yang tidak pernah ada rasa putus asa. Jika korang nak berjaya maksudnya teruskan usaha, jangan berhenti di tengah jalan. Sebab dalam jalan menuju Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 4 weeks ago.

 

Ayat power dalam perniagaan

Topik ni evergreen. Sangat. Orang sentiasa tertanya bagaimana. Bagaimana nak buat promosi. Especially yang melibatkan media penulisan. Bila nak menulis isunya apa yang nak ditulis. Promosi ni bukan hard skill. Dia lebih kepada soft skill macam bakat la. Orang yang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months ago.

 

Kenapa mesti nak makan vitamin C?

Vitamin C merupakan menjadi vitamin yang paling banyak dikenali hari ini. Ia tidak menghairankan kerana tubuh memerlukan vitamin C untuk lebih 300 fungsi. Malah, vitamin C itu telah dibuktikan untuk membantu melindungi manusia daripada penyakit jantung, kanser dan penyakit serius yang lain. Tanpa vitamin C,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and a week ago.

 

Kos pergi ke China untuk memborong barang bisnes

Apabila korang nak mula bisnes borong barang China mestilah masukkan kos sekali kos perjalanan untuk survey-survey dulu kat China. Itu belum masuk lagi kos beli barang yang nak dibuat bisnes tu lagi. Tujuan survey-survey tu adalah untuk: Pastikan supplier tip Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and a week ago.

 

Contoh ayat promote produk power

cara update status shaklee tu boleh dipanggil spam (hard sell). boleh diperbaiki. update status dengan cara softselling. cara mudah ialah guna cerita, boleh buat kat insta jugak. contoh: Teringat kelmarin ada prospek wassap yang abah dia ada high blood dan Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and a week ago.

 

5 sebab kenapa isteri zaman sekarang perlu buat bisnes

1. Tambah pendapatan Semua orang tahu, ekonomi sekarang makin tenat. Nak tak nak, isteri sekarang kena fikirkan macam mana nak bantu suami untuk tambah pendapatan keluarga. Kenaikan harga barang, menyebabkan si isteri kena berjimat cermat. Time shopping barang dapur tu, Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 2 weeks ago.

 

Cara mudah buat video dengan WPS Presentation

Teknik sesuai hanya untuk korang yang malu nak tayang muka kat youtube. Bagi yang tak malu tu, just pakai smartphone pun dah ok. SO bag yang tu kita boleh pakai software buat presentation. Dengan kemahiran susun ayat yang menarik dan Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat Meal Shake Shaklee

Khasiat meal shake shaklee: 1. Minuman kesihatan yang penuh dengan nutrisi bagi kanak-kanak dan dewasa 2. Sumber terbaik untuk serat diet

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and 2 weeks ago.

 

Fungsi DTX Complex Shaklee

Fungsi dtx complex shaklee: 1. Menolong memelihara aliran hempedu 2. Mengandungi bahan botanikal yang melindungi hati 3. Menolong tubuh dalam proses perkumuhan sebatian toksik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat Vitamin B Complex Shaklee

Khasiat vitamin b complex shaklee: 1. Menggalakkan kesihatan jantung, meningkatkan metabolisme dan replikasi sihat DNA 2. Mengubah makanan menjadi tenaga 3. Menolong mengurangkan kemurungan dan kegelisahan 4. Meningkatkan fungsi otak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat produk Shaklee Vita Lea

Khasiat produk shaklee vita lea: 1. Menambah kecerdasan mental dan pertahanan badan dari jangkitan kuman 2. Membantu fungsi penghadaman dan menambah selera makan 3. Membekalkan elemen penting yang membantu pertumbuhan dan pembiakan sel

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 months and 2 weeks ago.