User Profile: afraliza

Show pings in: English | Malay | All

 

afraliza

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 18

Camera dah ROSAK!!!

Warghhh!!! Tak boleh amek gambar lagi! Kenapa tiba2 rosak? Baru je bercita-cita nak active shooting. Camera pulak buat HAL! Bila on camera dia keluar "Please release shutter again" Dah release shutter tapi tak jadi pun. Dok steady keluar "Please release shutter agai" je. On off on off camera.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 2 weeks ago.

 

Berbaju Kurung di Pantai Kemasik

At last!!! Dapat jugak ke Pantai Kemasik ni. Saja je nak pergi Pantai Kemasik ni coz pantai dia CANTIK! Dulu time baru2 datang Kemaman ni I dah pernah pergi sekali terus FALL IN LOVE! Nampak banyak batu. Then tak bersempatan nak pergi lagi. entrance::welcome to KEMASIK::sebelah je dengan RR...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 2 weeks ago.

 

Bukit Mak Dayang, Chukai, Kemaman

Lepas Subuh Sara Ieyfa dok lepak2 dlm selimut lagi!Kan I dah ckp smlm yg kita akan ke Bukit Mak Dayang. Grrrr!Owhhh! u org ingat I cakap kosong je ke? Dari office dah nak pukul 8.Sampai sana dlm 8.20 am gitulah.Nampak basket ball court kat bawah bukit tu. Ramai jugak yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 2 weeks ago.

 

Hangout di Pantai Teluk Cempedak

Pergi McD. Fatin pulak belanja Sundae. Sundae Cup for girls Sundae Cone for guys. Oh sungguh bertuah hari ni. Semua pakat belanja. Murah rezeki i hari ni. Murah rezeki u all nanti boleh belanja lagi. dessert after dinner Jalan2 tengok barang dekat expo. Window shopping cuci mata je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Apa Dah Jadi

Apa dah jadi... Apa dah jadi... Apa ni? Ohhh my blog? Apa yg i dah buat ni? My blog telah dinodai by ME? Cissss! Blank temasuk the owner! Lastly...BLOG UNDER CONSTRUCTION!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur, Kuantan

Duduk layan lagu layan mata yang ngantuk ni dalam kereta tiba2 dah sampai Tanjung Lumpur. Keluar dari kereta tengok ada restoran dua tingkat kat seberang jalan. Owhhh! Tak sabarnya nak cross jalan! Menahan perut lapar dari tadi lagi. Ana Ikan Bakar Petai Nama restoran adalah Restoran Ana Ikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Panching Waterfall aka Air Terjun Sungai Pandan, Pahang (Part 3)

Continued from previous entry. Entry banyak gambar. Jangan muntah sudah! ::indahnya ciptaan Allah:: Haippp! Ieyfa buat ape tu? Air terjun yang sangat sejuk. Menggigil gitu nak2 bila angin tiup sepoi2 bahasa. Hikhikhik... Time ni angin kuat. Gambar tak jelas coz lense kena air. II = Ida...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Panching Waterfall aka Air Terjun Sungai Pandan, Pahang (Part 2)

Kitorang pick up Fatin dulu dkt rumah dia. Yahooo! Tengok2 dia ada bawak bekal. Cocktail! Wah, boleh buat alas perut. Dahlah kitorang tak makan apa2 lagi sejak pagi. Kebulur tahap gaban. Kitorang ikut jalan belakang, Cheneh. Stop dulu kat Shell. Isi2 minyak beli2 junkfood. Lebih kurang 1 jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Panching Waterfall aka Sungai Pandan Waterfall, Pahang (Part 1)

Teaser entry..... Kedua kalinya ke Panching Waterfall. Sebenarnya ramai je yang nak pergi. Tapi macam biasalah last minute ada2 je problem. At last10 orang je yang pergi. Lima lelaki lima perempuan. Mereka2 adalah: Abu Shafalizail Yusof Shuhaimi Mohd Hafizul Abd Aziz Ariffin Mohd Syafik Johari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Di Saat Akhir

Tengah dok nak type entry ni nampak insect mcm lalat dok jln ketepi ke kiri ke kanan. Ke depan tak pun. It's funny. Menjalani saat2 akhir terasa mcm tak best. Rasa sayang. Rasa sedih. Rasa suka. Selalu elak dari bermesra2 sgt dgn org sekeliling. Takmau bagi impak yg terkesan kat hati. Buat biasa2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via Mari Melawat Melaka
11 months and 3 weeks ago.

 

Tempoh Edah Hampir Tamat!!!!!

Two days to go! Bila terkenangkan kenangan2 hidup bersama terasa macam nak rujuk kembali! Gembira bersama... Sedih bersama... Lapar bersama... Kenyang bersama... Tidur bersama... Makan bersama (breakfast, lunch, tea time, dinner)... Mandi (di pantai) bersama...hehe... Tak puas hati... ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11 months and 3 weeks ago.

 

Muzium Kapal Selam

Lokasi: Pantai Klebang MelakaTiket: RM1.00 (dewasa), RM0.50 (kanak-kanak)Waktu Operasi: 9.00 am - 6.00 pm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via Mari Melawat Melaka
11 months and 4 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via Mari Melawat Melaka
17th April 2012 11:00pm

 

Universal Studios Singapore, USS

Ooopppsss!!! I dah terpergi Universal Studios Singapore on 13/04/2012. Dalam dok bz2 update kerja untuk handover boleh menyempat lagi I meronggeng. Kehkehkeh. Ni semua gara2 Ida lah yg dah plan lama. Sebenarnya nak pergi sana dlm next month. Tup tup Ida ajak pergi jgk on that day. So I on je as long...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
16th April 2012 10:30pm

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via Mari Melawat Melaka
15th April 2012 11:00pm

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via Mari Melawat Melaka
13th April 2012 11:00pm

 

Craving for Dried Mangoes

Tetibe je... Rasa teringin... Nak makan DRIED MANGOES! Sedapnyeee... ~Cebu's Dried Mangoes~Famous Philippines Dried Mangoes~ Ada sape2 nak bagi? Ishhh...ape ni? Lapar gile..tgk mkn je mulalah nak itu nak ini..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
12th April 2012 7:30am

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via Mari Melawat Melaka
11th April 2012 11:00pm

 

Elissa Tomyam Seafood, Kg. Besut, Kemaman

We all ke Elissa Tomyam Seafood after beli barang selesai solat Maghrib. Tak puas lagi sebenarnya nak bergambar di Taman Bandar Chukai (Padang Astaka)coz pergi dah lewat sangat. Sebelum tu call semua yang berkenaan ajak untuk join. Sampai2 je dekat sana Nordin dah tunggu siap tengah makan nasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afraliza afraliza via When She Whispers Giggles
11th April 2012 8:00am