User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 67

Live streaming jdt vs Pahang piala fa suku akhir kedua 23.4.2017

Perlawanan hidup atau mati dalam saingan piala fa suku akhir kedua. Mampukah skuad harimau selatan bangkit setelah ketinggalan deficit 2 gol dibumi stadium darul makmur tempohari. Mengharapkan tuah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod 5

Cucu tauke beras lakonan Zahira Macwilson dan Azrel Ismail. Selamat menonton. Episod yang ke5 sekarang nih. Huhu Jemput baca entri ini jugaSelamat Tinggal 2011, Selamat datang 2012Alhamdulillah, saya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Keputusan penuh suku akhir kedua piala fa 21.4.2017

Tahniah untuk 3 pasukan yang mara ke separuh akhir piala fa 2017. Malam tadi tiga perlawanan yang berlangsung. Kecuali JDT vs Pahang yang akan bermain pada hari ahad nanti. So keputusan perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu 10, 2017

Minggu ke 10 maharaja lawak mega 2017. Tinggal tujuh peserta lagi yang berjuang dalam pentas maharaja lawak mega 2017. Peserta manakah yang akan terus bertahan dalam minggu ini. Dzarwin , Abioso,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Sinopsis penuh drama mak cun 3

Mak cun kembali lagi dalam slot zehra. Menarik juga cerita mak cun ini mendapat sambutan yang hangat dari penonton. Disebalik business dia yang dia usahakan, ada jatuh bangun dalam business. Pak Akob... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online shh i love you episod 12

Apa yang aidan dengan adik arwah sumayyah tuh? apa kurangnya adik dia ? agaknya dia mengharap jugak dengan si Aidan tuh? Ingat senang nak ganti sumayyah dengan orang lain? Itu sebab Nadia ada jantung... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9,

Episod yang ke 9. Edi semakin rapat dengan fiza. Mak edi pandai-pandai je dah tunangkan anaknya dengan perempuan yang dia tak suka tuh. Mak dia bagitahu dengan fiza, itu jer untuk menjauhkan Edi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 11

Tonton online shh i love you episod yang ke 11. inally nadia buang semua perasaan gayat tuu sebab dia kena ke korea atas urusan kerja OR sebab aidan pilot ?? Korang rasa? Tonton dari kbegetar.org HD... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming Afc JDT vs Boeung Ket Angkor 19.4.2017

Misi seterusnya buat pasukan jdt di kemboja. Pasukan jdt sudah berada di Kemboja pada isnin yang lepas , setelah malam tuh lawan dengan kelab PKNS. Penat belum hilang, tapi demi misi dan juga mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online menanti februari episod 8

Apa nasib dengan dua beranak nih. Mak dengan anak tuh yang duk sibuk kejarkan harta pusaka arawah suaminya tuh. Banyak sangat ke? Takkan nak duduk jer, kenalah kerja juga. Lama-lama duitnya akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 10,

Aidan masih lagi mencintai bekas tunangnya yang telah meninggal dunia 10 tahun lepas. Yang lepas tuh dahla kan. Huhu. Apa lagi aidan yang cuba mencari jawapan disebalik persoalan dia nih?? Apa yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9, tv3

Menanti februari episod yang ke 9. Macam mana agaknya setelah fiza diserang oleh mak mertuanya. Pasal harta boleh bergaduh. Dekat ofis pun datang jugak. Jemput baca entri ini jugaTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 9,

Episod yang ke 9. Episod ini akan mempertemukan Aidan dan Naufal yang bekerja sebagai peguam. Dia dah baik sangat dengan abang nadia tih ha.. tapi abang dia nak jodohkan dengan naufal tuh. Tapi nadia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online mentor millenia minggu ke 10, battle ke 7

 MEntor millenia minggu ke 10, batttle yang ke tujuh. Ada lagi 3 minggu sebelum battle final. Mentor black, tomok , hazama dan Hakim berentap sekali lagi dalam musim ini. Tinggal 6 protege yang masih... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Keputusan penuh liga super 15.4.2017

Fuuhh keputusan yang mengejutkan buat peminat bolasepak tempatan. Beberapa pasukan tidak berjaya mengekalkan momentum rentak kemenangan dalam siri liga super 2017. Mungkin ini strategi diaorang atau... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming jdt vs pkns liga super 15 april 2017

Kemon jdt , kita harapkan jdt menang bergaya di rumah sendiri. JDT harus menang jika mahu kekal sebagai pendahulu liga. Sukar juga untuk mengatahui kekuatan pkns malam ini. ale ale.. Nanti update... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming sarawak vs perak liga super 15 april 2017

Perlawanan liga super malam ini diantara sarawak vs perak distadium bandaraya sarawak nga sayop. Adakah pasukan sarawak akan membaham pasukan the bos gaurus. Bukan mudah juga sebenarnya pasukan perak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming T-team vs Kedah liga super 15 april 2017

Perlawanan yang berlangsung di stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah 15 april 2017. Mampukah skuad turtle menentang pasukan yang paling konsisten musim ini masih lagi mengekalkan rekod tanpa kalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming pahang vs Selangor liga super 15 april 2017

Perlawanan yang ke 10 dalam kempen liga super 15 april 2017. Malam ini kita ada 6 perlawanan buat semua pasukan liga super 2017. Pahang vs Selangor dilihat perlawanan tumpuan malam ini. Diantara... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

VIDEO “Pocket Rocketman” juara dunia di Hong Kong 2017

Fuhh macam dalam mimpi pulak. Sepuluh tahun akhirnya membuahkan hasil hari ini. Tahniah Azizul Hasni Awang!The Pocket Rocketman memenangi pingat emas pertama di Track Cycling World Championships 2017... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.