User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 87

Tonton online titian cinta episod 21

Gambar melissa sudah dilihat oleh  Tan Sri Hakim yang dihantar melalui email oleh informer. Kelihatan gambar melissa mengandung. Ini gambar sebelum dia berpisah dengan melissa. Anak dia siapa? Hurm ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online drama awak suka saya tak episod 13

Awak suka saya tak episod yang ke 13. Minggu yang terakhir. Diaorang nih tak bosan ke asik dating jer. Hurm konon sweet lah tuh. Hilman yang azan ke tuh, hurm patut ramai gadis yang datang ke mesjid.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online titian cinta episod 20

Tiba-tiba aisy jatuh rebah masa ryan nak kejar dia dekat tepi pantai. Mujurlah tiba-tiba harris datang. Ish tiba-tiba sampai terengganu nih. Magik betullah. Sekali kena debik satu kali muka ryan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Peserta yang tersingkir dan yang ke final af megastar minggu ke 7 (semi final) 2017

Semua peserta af megastar sudah beri yang terbaik dalam minggu yang ke 7 iaitu separuh akhir. Diakhir rancangan seperti biasa, sudah tentunya mendebarkan buat semua peserta. Apabila Pak Nil... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Keputusan penuh separuh akhir pertama piala malaysia 15.10.2017

Boleh tahan perlawanan pertama dalam saingan piala malaysia separuh akhir pertama malam tadi. KEDAH 1-1 FELDA UNITED Jaringan : Sandro 60 Hadin Azman 87 JDT 1-1 PERAK Mohamad Hasbullah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 7 2017

Malam ini menjadi tumpuan, peserta manakah yang akan melangkar ke final bagi af megastar edisi 2017. 7 peserta yang mara ke semi final kali ini, iaitu Bob, Marsha, Syamel, Amir Jahari, Shahir,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming felda united vs kedah piala malaysia separuh akhir1 2017

Perlawanan yang akan berlangsung di stadium Jengka Pahang hari ini diantara pasukan Felda United vs Kedah 15 oktober 2017. Mampukah pasukan kedah menyekat kemaraan pasukan felda united yang semakin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Keputusan penuh liga epl 14.10.2017

Persaingan sengit dalam liga EPL . Macam biasa pasukan yang bantai jaringan banyak Manchester City selalu dapat bantai gol dengan jumlah defisit yang beza walaupun mata sama. Tetapi apabila keputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Senarai penuh pemenang-pemenang Anugerah Planet Muzik (APM) 2017

Semalam telah berlangsungnya anugerah planet muzik pada 14 oktober 2017. Tahniah kepada semua pemenang dan juga yang tercalon top 5 dalam anugerah Planet Muzik edisi 2017. Anugerah Planet Muzik 2017... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming anugerah planet muzik 2017

Anugerah Planet Muzik 2017 (APM). Live streaming malam ini ialah anugerah planet Muzik 2017. Jom kita saksikannya persembahan dan penyampaian anugerah berprestij ini. Anugerah planet muzik ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online Dia tv3 episod 1

Dia episod yang pertama, Lakonan oleh Irwanshah , Izara Aishah dan Janna Nick. Best nih Jom kita tonton secara online dibawah ini. Kiranya yang permulaan diaorang masih dalam alam persekolahan gitu.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Sinopsis penuh drama Dia tv3

Pergh cerita nih memang la sama jer macam cerita yang lain. Dia jadi lain, sebabnya drama ini panjang dah macam sinetron daaa. Tiga pengarah menggarap cerita ini combine menjadi satu cerita yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming liverpool vs manchester united 14.10.2017

Perlawanan dalam liga epl pula , setelah berehat dalam dua minggu , kita beralih dalam liga perdana inggeris. Pertemuan epik malam ini diantara pasukan liverpool vs Manchester United. Jurgen Klop vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming final piala presiden selangor vs terengganu 13.10.2017

Perlawanan final hari ini untuk piala kejohanan Piala Presiden Selangor vs Terengganu di stadium MP selayang selangor. Jom kita saksikannya dibawah ini. All the best kedua-dua pasukan ini. More from... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke 6 2017

Persaingan semakin sengit , peserta makin kurang. Tenggiling taiko dan King Musang berentap lagi malam ini dalam minggu ke 6. Pasukan manakah yang menang dan kecundang malam ini? Minggu lepas... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Asas fotograpi yang anda perlu tahu

Anda seorang photographer? Tapi berminat untuk pergi jauh? Ya, dalam dunia photographer, memanglah kita kadang-kadang main terjah jer. Ikut suka hati ambil gambar, ikut naluri kata orangla. Tapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 12

Tonton online awak suka saya tak episod yang ke 12. Jom kita saksikannya. Eh nih kenapa duduk sebelah pun nak wassap jer. Ohh aku lupa intan sakit tekak. Intan memang cemburu bila hilman ambik gambar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streamng JDT VS PERAK Tv9 piala malaysia 15.10.2017

Live streaming jdt vs perak piala malaysia 2017. Perlawanan separuh akhir pertama di stadium ipoh, perak. Mampukah pasukan perak untuk menumpaskan pasukan jdt di tempat sendiri. Skuad kendalian... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 11

Eh intan dah muntah-muntah tuh kenapa ?? ada berita baik ke, tapi belum kahwin lagi.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 19

Satu episod sebelum kita akan berehat ke minggu depan tunggu hari ini untuk episod yang seterusnya. Sejak kematian Ayah Aisy dia sangat berasa sedih dan bersalah kerana tidak sempat memberitahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.