User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 30

Nak Berjaya? Amalkan 4 Nasihat Daripada Pengasas Kedai Al-Ikhsan Ini

Semua orang nak berjaya.Berjaya di dunia.Berjaya di akhirat.Masa aku on the way pergi kerja aku buka radio ikim fm..Masa tu ada temubual dalam program inspirasi dan yang dijemput adalah Tn. Hj. Ali Hassan bin Mohd Hassan, Pengasas dan Pengerusi Al-Ikhsan Sports Sdn. BhdSiapa yang tak kenal dengan jenama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months and 2 weeks ago.

 

Aplikasi Duit Percuma Ni Mungkin adalah Penyelamat Anda

Pernah tak bila baru tengah bulan duit gaji dah habis?Bil-bil pula ada yang tertunggak..Ini semua pernah berlaku dalam kebanyakan situasi..Mungkin tidak berterusan dan mungkin juga ada yang mengalaminya setiap bulan. Jika anda mempunyai kemampuan untuk bekerja sambilan, mungkin ini dapat membantu anda.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Aplikasi Duit Percuma
2 months and 2 weeks ago.

 

Siapa Yang Boleh Guna Aplikasi Duit Ini?

Ada yang bertanya..Siapa yang boleh guna aplikasi duit percuma ni?Jawapannya mudah.Sesiapa yang ada smartphone android boleh gunakan aplikasi duit ini.Dari segi umur pula tiada had, selagi mana seseorang tu boleh menggunakan aplikasi android, dia boleh menjana pendapatan dengan aplikasi duit percuma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Aplikasi Duit Percuma
2 months and 2 weeks ago.

 

Cara Beli Barangan Ikea Malaysia Secara Online

Cara Beli Barangan Ikea Malaysia Secara Online. Barangan Ikea memang tak perlu diperkenalkan lagi. Apabila bercakap tentang Ikea, pastinya ramai yang terbayangkan perabot dan perkakasan yang kelihatan ringkas tetapi menarik serta elegan. Saya juga salah seorang yang sangat meminati design yang dikeluarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and 2 weeks ago.

 

Apa dah jadi dengan Lynk.my?

Apa dah jadi dengan Lynk.my?Sejujurnya, aku dah lama tak bukak akaun Lynk aku. Tibe tibe arini tergerak nak buka tengok apa dah jadi dengan akaun aku tu. Last aku buka rasanye 3 atau 4 bulan lepas. Masa tu dalam akaun ade RM100 lebih.RM100 yang aku kumpul dari klik demi klik..No spamming.. No CTANo apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months and 3 weeks ago.

 

Cara Buat Simpanan Kahwin Dengan Gaji RM1000

Cara Buat Simpanan Kahwin Dengan Gaji RM1000. Melalui majlis perkahwinan yang meriah adalah salah satu matlamat yang ingin dicapai oleh setiap orang. Tetapi ramai juga yang terpaksa menangguhkan perkahwinan dengan alasan masih belum cukup simpanan untuk perkahwinan.Cukup atau tidak simapan perkahwinan itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and 3 weeks ago.

 

Soal Jawab Wikicara #10 : Cara Pembayaran di Taobao?

Terima kasih saya ucapkan kepada Farasudirman yang bertanyakan soalan. Soalan yang dikemukakan adalah bagaimana nak buat bayaran di Taobao sekiranya tiada kad kredit.Jawapan untuk soalan ini sebenarnya dah ada dalam video yang saya kongsikan dalam artikel cara beli barang di Taobao.Rujuk gambar di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and 3 weeks ago.

 

Amazing. Gracias TheHaikal!

Mungkin ada yang dah tau.Tapi aku yakin, lebih ramai yang tak tahu. Aku ada buat perkhidmatan penulisan ni sejak beberapa tahun lepas.Perkhidmatan ni aku dah buat sejak dari ilancee v2 hinggalah yang sekarang ni ilancee v3.Terima kasih aku ucapkan kepada laptop usang aku ni yang masih setia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months and 3 weeks ago.

 

Cara Asas Mendapatkan Bitcoin di Malaysia

Cara Asas Mendapatkan Bitcoin di Malaysia. Bitcoin kini menjadi bualan hangat di internet kerana harganya yang semakin meningkat dari masa ke semasa. Ketika artikel ini ditulis, nilai semasa 1 Bitcoin telah melebihi RM19k.Sebelum saya menerangkan cara mendapatkan Bticoin, adalah lebih baik saya terangkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months ago.

 

Cara Beli Barang Di Taobao. Tidak Sesukar Yang Disangka.

Cara Beli Barang Di Taobao. Rata-rata ramai yang dah tahu apa itu Taobao. Sebelum ini masih ramai yang tak tahu dan takut untuk membeli di Taobao. Tetapi sekarang, semakin ramai orang yang suka membeli barang terus dari China. Ada juga yang membeli barang dari China secara borong untuk tujuan jual semua di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months ago.

 

Melombong Bitcoin vs Blogging. Which one better?

Sejak akhir-akhir ni banyak timbul pasal melombong bitcoin (bitcoin mining). Mungkin sebab harga bitcoin dah melonjak naik sampai lebih dari RM15k untuk 1 Bitcoin. Siapa yang tak teruja nak pergi melombong kalau harga naik macam tu..Aku mula dengar tentang Bitcoin ni sejak tahun 2010 lagi. Tapi tak pernah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months ago.

 

Soal Jawab Wikicara #9 : Cara Pembayaran dari Globaltestmarket (Online Survey)?

Terima kasih kepada Cik Fatihah yang bertanyakan soalan. Pertama sekali saya ucapkan tahniah kerana dah selangkah dalam menjana pendapatan dengan online survey. Saya juga nak nasihatkan untuk anda baca cara untuk pastikan online survey tersebut bukan SCAM.Ini adalah penting untuk memastikan anda tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and a week ago.

 

Cara Jimat Elektrik Yang Kerap Diabaikan

Cara Jimat Elektrik Yang Kerap Diabaikan. Salah satu cabang pengurusan kewangan adalah berkenaan bagaimana cara untuk berjimat. Sebanyak mana pun pendapatan kita setiap bulan, tetapi jika tidak diikuti dengan perbelanjaan berhemah, pastinya duit sentiasa terasa tidak mencukupi.Berjimat cermat juga akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and a week ago.

 

Renungkan Kata-Kata Jack Ma ni..

Sejak akhir akhir ni aku suka dengar dan baca quote quote yang membina motivasi diri. Moge moge motivasi tu melekat pada aku..Baru baru ni aku ade tonton satu video berkenaan Jack Ma..Dah banyak version jugak aku tengok video Jack Ma..Selalu juga aku baca pasal dia ni.Kebanyakan cerita benda yang hampir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and a week ago.

 

Ciri-Ciri Pekerja Yang Disayangi Majikan

Bagi menjadikan diri sebagai seorang pekerja yang cemerlang dalam sesebuah organisasi atau syarikat, adalah penting bagi seseorang individu itu untuk melakukan yang terbaik demi prestij dan reputasi organisasi berkenaan.Seseorang pekerja yang menunjukkan prestasi yang baik dan sentiasa berusaha untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Tips Interview Kerja
3 months and a week ago.

 

Lelaki Ini Jana USD24k Dengan Hanya Menggunakan Aplikasi Percuma!

Anda mungkin pernah dengar aplikasi buat duit berharga ratusan ringgit boleh menjadikan anda kaya raya. Tapi macam mana jika anda tak ade modal sebanyak Itu.Atau anda takut itu semua SCAM semata-mata?Tapi macam mana pulak kalau ada APLIKASI PERCUMA yang juga boleh bantu anda untuk menjana pendapatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Aplikasi Duit Percuma
3 months and a week ago.

 

5 Ciri Blog Yang Orang Suka Komen dan Blogwalking..Blog Aku Termasuk Tak?

Semua blogger kalau boleh nak ramai orang komen di blog mereka. Paling tidak aku sendiri suka kalau orang komen kat blog aku. Bila ada orang komen, ini bermakna ada orang yang baca blog aku.Jadi pada yang datang ke blog ni, silalah beri komen sikit ye 😉 Nak komen ape? Apa sahaja yang berkaitan dengan...

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and 2 weeks ago.

 

Soal Jawab Wikicara #8 : Ada Buat Kelas Buat Duit Dengan Ebay Tak?

Terima kasih kepada En Zul dan Cik Nora yang bertanyakan sama ada saya ada buat class untuk mengajar cara menjual barang di Ebay atau tak.Jawapan ringkasnya adalah tidak. Ini kerana pada saya, saya belum layak untuk buat kelas secara formal kerana banyak lagi yang saya perlu belajar tentang menjana...

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 2 weeks ago.

 

Pekerja Dari Rumah Secara Online Diperlukan Segera!

Peluang untuk buat duit online yang sangat lumayan dan bekerja dengan syarikat – syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja bebas hanya dari rumah. Anda boleh bekerja mengikut jadual sendiri, pada bila-bila masa yang sesuai dari keselesaan rumah anda.Syarat KelayakanMembaca, Menulis dan Memahami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Buat Duit Online HQ
3 months and 2 weeks ago.

 

Kini Anda Juga Boleh Buat Duit Online Dengan Mudah Melalui YouTube!

Meskipun ramai antara kita yang memilih untuk berniaga sambilan secara online kat Facebook, Blog dan sebagainya tahun ini, hanya sebilangan kecil saja akan berjaya.Sesetengah orang akan menjana ratus ringgit duit tambahan. Sesetengah yang lain akan dapat menjana ribuan ringgit dengan bisnes diceburi.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Buat Duit Online HQ
3 months and 2 weeks ago.