User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 31

Teka-Teki: Benda apa yang orang tak suka, tapi tetap di sedut?

Teka-Teki: Benda apa yang orang tak suka, tapi tetap di sedut? JawapanKlikDi SiniHingus

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 2 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Aplikasi Duit Percuma

Cara Buat Duit Dengan Aplikasi Duit Percuma. Terdapat pelbagai untuk buat duit. Antara cara yang unik untuk buat duit adalah dengan menggunakan aplikasi duit percuma.Ya percuma.Anda tidak perlu bayar apa-apa untuk menggunakan aplikasi duit percuma ini. Tetapi anda berpeluang menjana duit dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Beli Barang di Lazada Malaysia

Sebelum ini saya ada kongsikan cara membeli di Lazada Malaysia dengan lebih jimat. Tetapi bila saya semak semula, rupanya tiada lagi artikel tentang cara untuk membeli barang dari Lazada Malaysia.Lazada Malaysia adalah salah satu ecommerce yang terkenal di Malaysia dan juga di negara - negara di rantau Asia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Kucing apa yang ada 9 kaki?

Teka-Teki: Kucing apa yang ada 9 kaki? JawapanKlikDi SiniKucing yang duduk di kaki 5

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Macam mana cara nak tangkap 4 ekor gajah sekaligus?

Teka-Teki: Macam mana cara nak tangkap 4 ekor gajah sekaligus? JawapanKlikDi SiniTangkap gambar guna kamera

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang masuk syurga?

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang masuk syurga? JawapanKlikDi SiniNabi Muhammad S.A.W

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Mata apa yang paling tajam di dunia?

Teka-Teki: Mata apa yang paling tajam di dunia? JawapanKlikDi SiniMata pisau / pedang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Binatang apa tulangnya satu?

Teka-Teki: Binatang apa tulangnya satu? JawapanKlikDi SiniSotong

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Saya berada di atas air, tetapi tidak boleh berenang. Siapa saya?

Teka-Teki: Saya berada di atas air, tetapi tidak boleh berenang. Siapa saya? JawapanKlikDi SiniJambatan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Binatang jantan mana yang boleh melahirkan anak?

Teka-Teki: Binatang jantan mana yang boleh melahirkan anak? JawapanKlikDi SiniKuda Laut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Menang Bidaan Di Chilindo Malaysia

Chilindo adalah laman web pembelian barang yang berkonsepkan bidaan / lelongan. Pembida tertinggi untuk sesuatu barang akan dianggap pemenang dan berjaya membeli barang tersebut dengan harga yang dibida.Chilindo Malaysia berpusatdi Tokio Marine Life Tower, 189, Jalan Tun Razak, Lancong Jaya, 50400...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Mi apa yang warnanya hitam?

Teka-Teki: Mi apa yang warnanya hitam? JawapanKlikDi SiniMisai

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Mengatasi Masalah Mudah Lupa

Cara Mengatasi Masalah Mudah Lupa. Pernah tak anda terlupa di mana letaknya kunci kereta anda? Atau anda terlupa di mana anda letakkan kereta anda semasa parking di pusat membeli belah? Lupa adalah salah satu daripada masalah yang sering kita hadapi. Lupa boleh disebabkan oleh pelbagai faktor termasuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 3 weeks ago.

 

Macam mana nak buat duit dengan blog? Teori vs Realiti..

Ada orang tanya aku. Macam mana nak buat duit dengan blog?Aku pun serba salah nak jawab.Bukan tak boleh jawab. Tapi rasa belum layak nak jawab soalan ni. Pendapatan blog aku pun baru ciput je.Secara teorinya aku memang tau cara nak buat duit dengan blog. Tapi bila aku praktikkan sendiri, baru tau yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 months and 3 weeks ago.

 

Bagaimana Nak Masukkan Duit dari Aplikasi Duit Percuma ke Bank Peribadi

Duit yang terkumpul dalam aplikasi duit percuma ini boleh dipindahkan ke bank peribadi anda. Tetapi sebelum itu anda perlu masukkan duit daripada aplikasi duit percuma ni ke akaun Paypal dahulu.Menyediakan Paypal pun sangat mudah.Selepas duit telah masuk ke dalam akaun Paypal, anda boleh transfer ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Aplikasi Duit Percuma
3 months and 4 weeks ago.

 

Cara Beli Topup Prepaid Murah

Nak tak beli topup RM30 dengan harga hanya RM28? Penjimatan sebanyak RM2. Jika anda pengguna prepaid, anda perlu tahu tentang bagaimana untuk mendapatkan topup prepaid dengan harga yang lebih murah.Antara prepaid dan pospaid, pada saya menggunakan prepaid lebih mudah untuk berjimat.Ok.Saya teruskan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 months and 4 weeks ago.

 

Pengalaman Guna Bitcoin Cloud Mining di Genesis Mining

Gambar atas ni bukan bitcoin ye heheh..Sebelum ni aku ade tulis pasal 'Bitcoin Mining Blogging'.Dan sejak itu banyak yang aku timba ilmu berkenaan bitcoin.Sebab aku rasa aku perlu tahu..Dan sejak tu jugak aku dah terjebak dengan cloud mining..Walau pun ramai yang kata tak berbaloi guna cloud...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
4 months ago.

 

Teka-Teki: Bertopi bukan askar, berbaju putih bukan doktor, berekor bukan haiwan?

Teka-Teki: Bertopi bukan askar, berbaju putih bukan doktor, berekor bukan haiwan? JawapanKlikDi SiniTaugeh

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
4 months ago.

 

Cara Simple Untuk Bina Headline Yang Memikat

Cara Simple Untuk Bina Headline Yang Memikat. Pernah tak anda terfikir kepada ada sesetengah iklan, mendapat sambutan, manakala yang lain tidak?Salah satunya adalah disebabkan oleh HEADLINE copywriting yang tak menarik! Bila headline tidak menarik, orang biasanya tidak berminat untuk mengetahui lebih lanjut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
4 months ago.

 

Cara Mulakan Bisnes Cenderahati Tanpa Modal Besar

Cara Mulakan Bisnes Cenderahati Tanpa Modal Besar. Tidak kira apa sahaja jenis majlis keraian, pasti ada sahaja cenderahati yang disertakan. Cenderahati terbahagi kepada 2 iaitu cenderahati untuk tetamu yang biasanya dipanggil doorgift dan juga cenderahati untuk yang menjayakan majlis seperti ahli keluarga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
4 months and a week ago.