User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 14

Resepi Strawberry Cheese Cake

resepi strawberry cheesecake yang senang dan sedapstrawberry...strawberry sedap nyer..pernah makan x strawberry cheese cake??x pernah..huhu..sedap tau..xpe2..bagi yang belum makan strawberry cheesecake boleh cuba buat sendiri..nanti yuk share resepi strawberry cheesecake yang mudah nie..kek cheese nie sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and a week ago.

 

Design 77: set tilam bakul bayi

set bakul dan tilam bayi cantikDesign terbaru.. Design mickey n minnie pinkCantik kan..warna pink..Skrang rmai plak ibu2 yg tmpah design pink..Nak wat camne..wrna pink kan cantik.. Biasa klau scan dpt baby girl..konfirm cstmer akn order yg warna pink..hihi..Tngok lar design nie..kombinasi warna pink +...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

Resepi Biskut Almond Cocochips

resepi almond chocolate chips cookiesklau uols perasan lar...sekarang nie kan berlambak usahawan cookies kan..dgan cookies pun dah boleh buat duit sekarang nie..so arie nie yuk nak share resepi cookies yang uols boleh buat jualan atau yang uols boleh start busines..bagi sesiapa yang nak ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 2 weeks ago.

 

Bisnes Aiskrim Goyang Jana Pendapatan Lumayan

jual aiskrim goyang pun boleh kayahai semua...sekaran nie kan musim panas..so panas nie teringat plak pasal aiskrim..hihi..sbb tu lar yuk buat entry pasal aiskrim nie..huhu..uols kenal ke dengan aiskrim goyang nie?? aiskrim goyang nie x sama dengan aiskrim malaysia tau..untuk mendapatkan aiskrim goyang uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Fakta Menarik Negara Haram Israel

fakta yang anda tidak tahu tentang negara HARAM israelsebenarnya malas nak share tentang negara israel..sbb..israel nie bukan negara pun...israel wujud dengan merampas tanahrakyat palestine..tapi nak wat cmane kan..israel merupakan kuasa besar so semua negara mmang senyap jelar..tapi..kenapa yuk share...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Macaroni Cheese Bakar

resepi macaroni cheese sedap dan senangasyik2 dok share pasal resepi kek dan cookies je kan..bosan jgak..so arie nie yuk nak share resepi western ckit..huhu..resepi nie pun boleh buat tambahan menu dalam jualan uols..bagi yang buat bisnes bakeri lar...klau yg xde busines tu..buat untuk bekal anak sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 2 weeks ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Tips untuk Merawat Jerawat (part 2)

tips untuk muka bebas jerawatok..yuk malas nak bebel panjang..hari nie yuk nak sambung article yang yuk tulis pasal tips untuk merawat jerawat (part 1)so..hari nie yuk nak sambungTips untuk Merawat Jerawat (part 2).step-step untuk muka bebas jerawatStep 1.The best time nak cuci muka atau badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Resepi banana chocolate cake

resepi banana chocolate cake (ala-ala secrete recipe)sape kat cni pernah makan banana chocolate cake secrete recipe??sedap kan..yuk pun suka sangat makan kek tu..yuk nie jenis yang x suka makan pisang..butklau banana chocolate cake secrete recipe tu yuk boleh lar makan..tapi...nak beli selalu kat secrete...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 3 weeks ago.

 

Design 76: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru dtg lagi...Cantik nyer design nie. Design channel gtu..Bg pminat design brangan branded patut grab design nie cpt2..Bkn ape..takut sold out...huhu..Warna coklat n wrna cream mmbuatkan design nie simple but very exclusive.tahun nie...saya dah tukar design ye..nak berubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

Takaful Kesihatan dan Perubatan

Apakah takaful kesihatan perubatan?takaful kesihatan dan perubatan akan memberikan perlindungan terhadap kos rawatan perubatan persendirian seperti kos hospital. manakala anda jika anda didiagnosis menghidap penyakit tertentu atau terlibat dalam kemalangan anda akan mendapat perlindungan penjagaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
5 months and 3 weeks ago.

 

cara tukar instagram personal kepada business profile

tukar instagram anda kepada business profilemesti ramai yang dah perasan kan yang sekarang nie sudah menjadi trend di malaysia untuk berniaga di laman instagramtapi adakah anda tahu bahawa sekarang nie instagram pun dah buat business profile..xtahu??xpe nnti yuk ajar cara-cara untuk tukar instagram kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

resepi kek pandan custard

resepi kek pandan custard minikenapa mini..hihi.mini sbb kek nie kecik ckit berbanding biasa..klau uols google biasa resepi kek pandan custard dia buat yang besar kan,,so yuk nak share resepi yang mini punya..sbb nnti senang ckit utk uols jual dengan harga budget..lagipun klau yang mini nie,,senang ckit utk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Neonatal Jaundice(NNJ)?

bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi?ok,,nak tnya uols...apakah Neonatal Jaundice(NNJ) ?tahu x bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi ??rawatan untuk Neonatal Jaundice(NNJ) ... tahu x??kenapa mata dan badan bayi yang kena Neonatal Jaundice(NNJ) nie warna kuning??

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

Kepentingan Penama Dalam Kontrak Insurance Hayat

sebelum kita berbincang tentang kepentingan penama dalam kontrak insurance hayat..saya nak taya dulu..kenapa kita membeli insurance hayat??mestilah anda akan jawab untuk melindungi orang tersayang dari segi kewangan sekiranya terjadi sensuatu yang buruk berlaku keatas mereka kan..jadi..jika anda membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
5 months and 4 weeks ago.

 

Design 75: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungCorak baru...design baruKali nie sy keluarkan design mickey..Mesti rmai yg tertunggu-tunggu design mickey..Nie design mickey warna biru..Corak yg kecik mnjadikan ia seperti corak abstract...mmng menarik.. Klau dlm pic dah lawa...kat luar mesti lg lawa kan..huhu..design baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Kek Laici Bercheese

resepi kek laici susu bercheesewait...kek laici susu berheese??sedap x??boleh masuk ke..laici n cheese..urm..klau nak tahu boleh masuk ke x..kena lar cuba..yang penting kek nie mmang sedap..hihi..klau makan sejuk2 lagi sedap..rasa manis laici ..combine plak dengan cheese yang masam2...huh..memang sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 4 weeks ago.

 

Koleksi Resepi Aiskrim Buah-Buahan

Resepi aiskrim buah-buahan homemadesekarang kan cuaca panas sangat..sedap sangat klau dapat makan aiskrim..nak beli aiskrim..cam mahal plak kan...hihi..yuk kan jimat sikit...hahahso ape kata kalu kita buat sendiri je..huhu..bukan susah pun nak buat aiskrim nie..haha..so arie nie yuk nak share resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.

 

Resepi Biskut Nutella

resepi nutella cookies yang senangsekarang nie kan nutella dah menjadi salah satu bahan utama dalam kek.tart dan cookies..dah bnyak kek nutella lar..tart topping nutella lar..cupcake nutella lar..so arie nie yuk pun nak share resepi yang mengunakkan nutellaresepi nie uols xde jmpa kat mane2 tau..sbb...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months ago.

 

Handphone Dan Make-up Penyebab Jerawat?

make-up dan handphone meingkatkan jangkitan jerawat di muka anda..jangan terkejut bila dengar tajuk nie ye..tajuk nie bukan mitos atau auta..tapi ianya adalah faktayup..mmang betul handphone dan make up boleh menyebabkan jerawat tumbuh dengan cepat di muka kita..kenapa handphone dan make-up penyebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.