User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 18

Penawar Anak Lambat Bercakap

tips supaya anak cepat bercakap1. Baca ayat Surah Taha Ayat 25-28 dan hembus ke dalam mulut anak.2. Boleh juga diamalkan dengan cara sebanyak 21 kali tiap2kali lepas solat subuh, untuk otak cerdas, akal yg sempurna,dan menguatkan daya ingatan.3. Doa dan ikhtiar yang terbaik adalah dari ibu bapanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
9 months and 3 weeks ago.

 

Deign 82: Set Bakul Tilam Baby (reben)

Set tilam baby set bakul bersarungCantik kan design nie..Warna yg lembut sejuk mata memandang..Bg yg suka warna2 lmbut..design nie wajib anda grab..hihiAda kisah dsebalik design nie...Mula2 tu..cstmer tu nak set bkul brsarung shj..Bila dah siap jhit.. Sy pun send lar pic kat cstmer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Congo Bar @ Almond Congo Bar Recipe

resepi congo bar almond mudahok kali nie kita belajar buat congo bar yang mudah ye..congo bar nie kita tabur dengan almond...so rasa dia mmang sedap,,senang je nak buat congo bar..klau ikut resepi nie memang senang lar..hihiresepi nie cam biasa lar..ambik daripda azlina ina..klau sape yg kenal azlina ina...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months and 3 weeks ago.

 

Petua Merawat Ulser Mulut Lidah

cara merawat ulser mulut dan lidahULSER di bahagian mulut mungkin perkara biasa bagi sesetengah orang. Sesiapa sahaja tidak kira jantina dan umur boleh dijangkiti ulser sama ada di bahagian lidah, dinding dalam mulut atau sekitar tekak.Walaupun ulser boleh diubati dan tidak berlarutan untuk tempoh lama,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
9 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Pulut Kuning Senang

resepi pulut kuning yang konfirm akan menjadisape pernah buat pulut kuning mesti tahu betapa susah nyer untuk buat pulut kuning nie..huhu..bila masak pulut kuning nie...macam2 bleh berlaku..pulut x sedap lar..pulut lembik lar..pulut x cantik lar...pulut x berkilat lar..pulut x masak lar..n banyak lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months and 4 weeks ago.

 

Cegah Diabetis @ Kencing Manis Dari Usia Muda

kawal kencing manis sejak dari kecila lagiUmum mengetahui diabetes bukan lagi penyakit yang asing apatah lagi dalam kalangan masyarakat di Malaysia. Menurut data Persekutuan Diabetes Antarabangsa tahun lalu, sekurang-kurangnya 3.3 juta penduduk negara ini menghidap penyakit itudengan kira-kira separuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
10 months ago.

 

Resepi Biskut Semperit Almond

resepi biskut semperit almond@badamok...hari nie kita belajar resepi hipster ckit...resepi nie kira fusion lar...resepi klasik campur resepi modern...kadang2 bosan jgak kan...klau dok asyik makan biskut semperit klasik..biskut semperit susu...so hari nie kita belajar buat..biskut semperit almond plak..baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months ago.

 

Buat Masker Tepung Susu-DIY

diy masker tepung susuSusu tepung pun boleh buat masker? Boleh cerahkan kulit pulak tu! Mungkin selama ni kita tahu susu tepung hanya untuk minum. Tapi korang tahu tak yang kandungan vitamin serta zat aktif yang terdapat dalam susu dah diakui dapat menyegarkan dan membuat kulit lebih cerah jika dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months ago.

 

Resepi Chicken Pot Pie

resepi chicken pot pie yang senang dan sedapsape yang suka makan chicken pie yang creamy and cheezy angkat tangan...urm ramai jgak yang suka makan chicken pot pie nie..tapi....klau nak beli kat kedai mahal kan chicken pie nie...dekat rm 20 tau..huhu....walaupun mahal still ramai yang beli...why??sbb sdap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months ago.

 

Resepi Kek Cranberry @ Cranberry Cake Recipe

resepi kek cranberry moistbahan-bahan untuk membuat kek cranberrycranberry keringperisa blueberrypewarna ungu250g butter1 1/4 cawan gula perang3 sudu besar susu pekat5 biji telurayakkan:1 cawan self rising flour(100g)1 3/4 cawan tepung gandum(180g)1/2 sudu kecil baking powder[wajib cuba : resepi kek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months and a week ago.

 

Promosi Set Tilam Baby(design pinky bear)

promosi set tilam babyOk...sekarang nie yuk nak bg harga promosi untuk set tilam nie plak..huhu..Warna set tilam nie sgt cantikStriking.....warna pun terang...mmang mnyerlah..Kombinasi warna pink turquoise yg sgt menarik perhatian kan...Untuk set tilam kali nie special ckit...sbb srung tilam n bntal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months and a week ago.

 

Resepi Tart Cadbury @ Cadbury Chocolate Tart Recipe

resepi tart coklat cadbury gebubahan-bahan untuk membuat tart cadbury500g butter4 sudu besar susu pekat2 sudu besar minyak sapi2 biji telur kuningyellow food colouringesen vanilla4 sudu besar susu tepung2 sudu besar tepung jagung2 sudu besar tepung kastard4 cawan tepung gandum[wajib cuba; resepi tart...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months and 2 weeks ago.

 

Tips Mengurangkan Morning Sickness

cara-cara untuk mengurangkan morning sickness@ loya mengandungibu mengandung dengan morning sickness memang tidak dapat dipisahkan..hanya ibu mengandung sahaja yang tahu betapa seksanya morning sickness nie..ok..alang sebut pasal morning sickness nie...apakata yuk share sikit cara-cara untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months and 2 weeks ago.

 

Privacy Policy

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their 'Personally Identifiable Information' (PII) is being used online. PII, as described in US privacy law and information security, is information that can be used on its own or with other information to identify,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months and 2 weeks ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 2

sambungan cerita daripada misteri rumah agam peninggalan moyang part 1ok now kita baca sambungan kisah misteri rumah agam peninggalan moyang..tapi..sblum tu uols dah baca ke misteri rumah agam peninggalan moyang part 1??klau blum baca..sila baca yang part 1 dlu..nntikan x faham plak..klau nak baca yang part...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Sambal Belacan Lemak

Resepi sambal belacan thailandsambal belacan mmang menjadai kegemaran rakyat malaysia..xde sambal belacan x sah kan...tapi pernahkan anda makan sambal belacan dari thailand??hah..x pernah kan..resepi sambal belacan nie jauh dari sebarang tau,,rasa dia sedap sangat,,lemak-lemak gtu..konfirm lar kau tambah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months and 3 weeks ago.

 

Promosi Set Bakul Bersarung (Design Mickey)

harga promosi untuk set bakul bersarungpromosi khas utk uols shj tau..Kali nie kita buat promosi set bakul bersarung plak ye..Tq sbb sudi like n follow page nie tau..Mkin ramai yg like n share page nie..mkin bnyak promosi yg yuk buat..huhu..Ok..back tu promosi..Promosi nie uols akn dpt 3 bakul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Bahulu Mudah Dan Senang

resepi bahulu sukatan cawanok hari nie kita belajar kuih traadisi plak...iaitu kuih bahulu..sape sini suka makan kuih bahulu angkat tangan...hihi.ada yang suka makan kuih bahulu cicah air kopi..tapi...klau yuk..yuk cicah ngan air sejuk je...sedap...x caya...try buat..hihi..nak resepi bahulu yang mudah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months and 4 weeks ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 1

Kisah disebalik rumah agam peniggalan moyang(gambar sekadar hiasan)ok hari nie yuk nak share kan karya mus..sungguh hebat hasil penulisan mus nie..rugi klau uols x baca tau..sbb cerita nie penuh dengan suspen dan misteri..cerita nie yuk ambik kat iium confessionsbb cerita nie best sgt...yuk pun share dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months and 4 weeks ago.

 

Testimoni Set Tilam Bakul Baby (20)

GOJEST SANGAT.....I LIKEGOJESTTTT...SGT..I LIKEWow...kerlas sgt testimoni sis nie uols.. Huhu..camne x gojes..homemade katakan..Konfirm2 jahitan kemas n cantikXpercaya..try lar oder..hihi..Sape2 yg nak tilam n bkul baby yg gojesttt..Cpt2 wasap +6017-9345465BERPUAS HATI SANGAT....CANTIK"DAH DAPAT...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
11 months ago.