User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 62

TUANKU PERMAISURI AZIZAH HANYA HANYA KETAWA BACA KECAMAN

TUANKU PERMAISURI AZIZAH HANYA HANYA KETAWA BACA KECAMAN. Kecoh seluruh alam maya bila Tuanku Permaisuri Azizah deactived account twitter yang memang aktif dengan update setiap aktiviti beliau. Den pun follow juga sebab Tuanku sangat humble.. apa yang di share tak nampak langsung untuk tujuan riak. Jarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 months and 2 weeks ago.

 

RESEPI NUGGET AYAM PALING MUDAH

RESEPI NUGGET AYAM PALING MUDAH. Hamboi!!! lama na.. Takdak segmen dapur lekatlekit ni. Update blog pun dah tak daily macam dulu. Masak pun macam tu. Kadang kadang tapau je sebungkus untuk makan sorang. Kadang masak je apa yang ada kat rumah. So jangan tanya la pasai pa 4 bulan lepas beranak boleh dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 months and 2 weeks ago.

 

BATAL KE TIDAK WUDHUK SELEPAS MENYUSUKAN ANAK?

BATAL KE TIDAK WUDHUK SELEPAS MENYUSUKAN ANAK? Ada sesapa tak tertanya perkara ni? Bagi yang ada baby yang masih menyusu badan ni.. Kita sentiasa berdepan dengan situasi tak di jangka. Kadang kadang dah siap ber wudhuk tetiba anak minta nak menyusu. Anak nombor dua ni memang kerap berlaku benda ni. Elok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 months and 3 weeks ago.

 

DALAM UBAT HOSPITAL PUN ADA HYDROQUINONE KENAPA DALAM SKINCARE TAK BOLEH?

DALAM UBAT HOSPITAL PUN ADA HYDROQUINONE KENAPA DALAM SKINCARE TAK BOLEH?? Minggu ni sahaja asyik terbaca viral pasal 1 produk skincare ni.. erkk sebenarnya yang tengah hot sekarang ada 2 local brand produk. Dua dua tu memang dah selamat KKM senaraikan sebagai produk yang mengandungi bahan terlarang iatu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 months and 3 weeks ago.

 

SIBUK DENGAN 'BOIKOT' TAPI TAK BELI PUN PRODUK ORANG ISLAM

SIBUK DENGAN 'BOIKOT' TAPI TAK BELI PUN PRODUK ORANG ISLAM. Hangpa perasan tak spesis yang jenis orang kempen boikot dia pun tak nak kalah. Pung pang pung pang kat social media.. boikot tu boikot ni.. Alih alih lepak starbuck la.. makan kat kopitiam, membeli belah kat pasaraya pasaraya besar milik bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 months ago.

 

HUKUM MENJUAL PRODUK BERACUN

HUKUM MENJUAL PRODUK BERACUN. Ada ke yang mula benci saya asyik tulis berkaitan produk ni? bukan review tapi entri yang berbentuk pendedahan kesedaran tentang produk beracun. Yelah.. saya faham blogger blogger yang rasa menyampah tu mesti sebab depa tak nak stop ambil review produk produk macam tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 months ago.

 

TUALA WANITA VS MENSTRUAL CUP.. MANA PILIHAN ANDA?

TUALA WANITA VS MENSTRUAL CUP.. MANA PILIHAN ANDA? Semalam terbaca seorang artis wanita mencadangkan kepada wanita menggunakan menstrual cup tak perlu guna tuala wanita lagi bila datang bulan @ haid. Katanya untuk menjaga alam sekitar. Yelah kan.. Kalau pakai pad @ tuala wanita kita tak pakai lepas tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 months and a week ago.

 

AWAS! KULIT PUTIH PINK MUNGKIN PETANDA ANDA GUNA KOSMETIK MENGANDUNGI STEROID

AWAS! KULIT PUTIH PINK MUNGKIN PETANDA ANDA GUNA KOSMETIK MENGANDUNGI STEROID. Takkan dan takkan pernah serik untuk saya terus menyampaikan kesedaran tentang produk produk berisiko bahaya yang banyak di jual kat malaysia ni biarpun ada yang sinis, ada yang kata menyibuk tak kurang juga yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 months and 2 weeks ago.

 

CARA MASAK RENDANG ACHEH SEMUDAH 3 LANGKAH

CARA MASAK RENDANG ACHEH SEMUDAH 3 LANGKAH. Kembali berasap segmen dapur melekat lekit katanya. Bukan la jarang share resepi bermakna tak masak langsung. Al Maklum la kita ni kan spesis manusia yang busy body kita ni kan sentiasa di perlukan untuk buat kerja kerja lebih penting tu terabai sikit blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 months and 2 weeks ago.

 

TIADA HAD LAJU DI TETAPKAN UNTUK AMBULAN KETIKA KECEMASAN

TIADA HAD LAJU DI TETAPKAN UNTUK AMBULAN KETIKA KECEMASAN. Semenjak ada baby hud ni kan.. kadang kadang lambat sikit membawa isu isu terkini viral kat sosial media. Orang nampak macam 24jam online padahal kadang2 bukan FB 5 minit update posting lepas tu menyibuk buat kerja lain. Hud pulak tengah fasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 months and 4 weeks ago.

 

SERUM LOVEURS MACAM AIR DA..

SERUM LOVEURS MACAM AIR DA.. Bila dah meningkat usia ni.. Rata rata mula nak sental muka yang mula timbul jeragat, garis garis halus, kesan penuaan bagai. Almaklum dulu masa moda rumaja.. kulit licin tegang dia rasa malas nak jaga padahala penjagaan kulit ni harus di buat dari seawal usia. Tapi nak buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 3 weeks ago.

 

HUD JOURNEY.. SELEPAS 2 BULAN DI LAHIRKAN

HUD JOURNEY.. SELEPAS 2 BULAN DI LAHIRKAN. Dulu kakak dia, shahila saya suka update juga perkembangan sampai umur setahun lepas tu dah jarang update sebab focus menulis benda benda lain hehehe. So untuk Hud di kesempatan yang ada nak juga coretan something tentang dia di blog ni. At least kalau blog ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months ago.

 

SERAM! ADA YANG NAMPAK 5 ORANG DALAM GAMBAR NI. SIAPA GADIS SERBA HITAM TU??

SERAM! ADA YANG NAMPAK 5 ORANG DALAM GAMBAR NI. SIAPA GADIS SERBA HITAM TU?? Hammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmboi! Lama sungguh lahai blog lekatlekit tak ada segmen seram serik lekatlekit kan? Cuti panjang sungguh dia katanya. Yelah.. Busy dengan macam macam benda. Dengan nak cari dana untuk bayar kos guaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months ago.

 

CLEAR DERMAROLLER BANTU SERAP SKINCARE YANG ANDA GUNA DENGAN LEBIH CEPAT

CLEAR DERMAROLLER BANTU SERAP SKINCARE YANG ANDA GUNA DENGAN LEBIH CEPAT. Ada yang tahu kewujudan gadget kecantikan ni ada yang masih tak pernah dengar benda alah ni. Saya sebelum ni pun tak pernah tahu ambil tahu sangat pasal dermaroller ni sebab saya tak suka jarum katanya. Hahahaha.. Tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and a week ago.

 

CARA SEMAK SAMADA DOKTOR/KLINIK BERDAFTAR ATAU TIDAK DENGAN KKM

CARA SEMAK SAMADA DOKTOR/KLINIK BERDAFTAR ATAU TIDAK DENGAN KKM. Sekarang ni banyak doktor mula membuka klinik sendiri. Lambakkan klinik persendirian/swasta membuatkan kadang kadang kita tak tahu samada klinik @ doktor tersebut berdaftar dengan KKM atau tak. Risiko tau kalau klinik tu tidak berdaftar dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 2 weeks ago.

 

NUH KE HUD?

NUH KE HUD? Apadia pulak ni.. Nuh ke hud? Mesti ada yang terpinga pinga baca tajuk entri. Yang kita tau Nuh hud tu nama nabi kan.. Yer.. Tapi kisahnya bukan nak share kisah kisah nabi. Kalau ada yang terbaca entri sebelum ni saya ada share tentang kelahiran anak kedua saya. Masa tu belum ada nama la..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 3 weeks ago.

 

SERVIS URUT TRADISIONAL JAWA

SERVIS URUT TRADISIONAL JAWA. Mengurut ni memang sinonim dengan masyarakat melayu.. erkk.. rasanya bukan orang melayu je. Kat malaysia ni rasa semua bangsa pun suka mengurut badan. Tu tak termasuk urutan yang bukan bukan. Lagi la kepelbagaian bangsa ada. Tapi bukan la saya nak cerita pasal servis urut yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 3 weeks ago.

 

LAGU RAYA ARTIS 90AN DI PINGGIRKAN STESEN RADIO WALAU SEDAP

LAGU RAYA ARTIS 90AN DI PINGGIRKAN STESEN RADIO WALAU SEDAP. Tu dia.. semua pakat dah on mood raya katanya. Yang mana belum buat preparation raya tu time ni confirm dah sibuk. Almaklum la cuti sekolah pun dah start ni kalau pergi mana2 Mall, pasaraya confirm bercium bontot la. Masing masing ambil peluang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
10 months and a week ago.

 

AWAS! 12 PRODUK KOSMETIK DI KESAN MENGANDUNGI RACUN BERJADUAL

AWAS! 12 PRODUK KOSMETIK DI KESAN MENGANDUNGI RACUN BERJADUAL. Lagi produk kosmetik tempatan di kesan mengandungi racun berjadual. Ni press release dari KKM untuk 23 Mei 2019 yer. Bermakna fresh from oven lagi la semasa entri ni di tulis. Kalau hangpa baca entri tahun 2020.. dah tak baru la.Seperti biasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
10 months and a week ago.

 

PENGASAS PRODUK DNARS MENINGGAL DUNIA DALAM KEMALANGAN?

PENGASAS PRODUK DNARS MENINGGAL DUNIA DALAM KEMALANGAN?Innalillahhiwainnalillahhirojiun.. Jika betul perkhabaran yang di terima salam takziah di ucapkan kepada seluruh ahli keluarga, sahabat saudara mara kepada pengasas produk kosmetik terkenal yang di khabarkan telah meninggal dunia dia hatyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
10 months and 2 weeks ago.