User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 7

Baik Buruk Wasap dan Kehidupan

Sekarang zaman wasap je kan. Apa apa pun sikit wasap. Nak viral wasap. Nak beli online wasap. Dalam negara luar negara..main wasap je.cepat ..free. senang kan Kat tempat kerja wasap. Group reunion zaman sekomah..zaman uni..hatta satu perumahan pun wasap. Benda dah di hujung jari. Cerita pasal group wasap ,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 months and 3 weeks ago.

 

Butterick Baby Jumpsuit Sewing Pattern

Bunting A: sleeveless with button closure, front pocket and purchased trim. Jacket B: front pocket, hood, snap closure and bias tape binding. Pull-on pants: waistline casing and bias tape trim. Jumpsuit C: hood, snap and bias tape trim. Hat: ears, pompon and facial features. Mittens: elastic casing and snap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 months and 3 weeks ago.

 

Simplicity Simply Baby Romper Knitting Pattern

Category: Baby romper suit, Baby romper diy, Baby romper sewing pattern, Baby romper free pattern, Baby romper long sleeve, Baby romper knitting pattern, Baby romper set. Babies romper sewing pattern in two lengths, jumper and knit body suit. Simplicity sewing pattern 2459, part of Simplicity Early...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 months and 3 weeks ago.

 

Winners never quit!

Fuhhh Aku percaya ramai yang setuju dengan quote winners never quit. Orang yang berjaya adalah mereka yang tidak pernah ada rasa putus asa. Jika korang nak berjaya maksudnya teruskan usaha, jangan berhenti di tengah jalan. Sebab dalam jalan menuju Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months and 3 weeks ago.

 

Ayat power dalam perniagaan

Topik ni evergreen. Sangat. Orang sentiasa tertanya bagaimana. Bagaimana nak buat promosi. Especially yang melibatkan media penulisan. Bila nak menulis isunya apa yang nak ditulis. Promosi ni bukan hard skill. Dia lebih kepada soft skill macam bakat la. Orang yang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months ago.

 

Kenapa mesti nak makan vitamin C?

Vitamin C merupakan menjadi vitamin yang paling banyak dikenali hari ini. Ia tidak menghairankan kerana tubuh memerlukan vitamin C untuk lebih 300 fungsi. Malah, vitamin C itu telah dibuktikan untuk membantu melindungi manusia daripada penyakit jantung, kanser dan penyakit serius yang lain. Tanpa vitamin C,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and a week ago.

 

Kos pergi ke China untuk memborong barang bisnes

Apabila korang nak mula bisnes borong barang China mestilah masukkan kos sekali kos perjalanan untuk survey-survey dulu kat China. Itu belum masuk lagi kos beli barang yang nak dibuat bisnes tu lagi. Tujuan survey-survey tu adalah untuk: Pastikan supplier tip Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and a week ago.

 

Contoh ayat promote produk power

cara update status shaklee tu boleh dipanggil spam (hard sell). boleh diperbaiki. update status dengan cara softselling. cara mudah ialah guna cerita, boleh buat kat insta jugak. contoh: Teringat kelmarin ada prospek wassap yang abah dia ada high blood dan Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and a week ago.

 

5 sebab kenapa isteri zaman sekarang perlu buat bisnes

1. Tambah pendapatan Semua orang tahu, ekonomi sekarang makin tenat. Nak tak nak, isteri sekarang kena fikirkan macam mana nak bantu suami untuk tambah pendapatan keluarga. Kenaikan harga barang, menyebabkan si isteri kena berjimat cermat. Time shopping barang dapur tu, Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 2 weeks ago.

 

Cara mudah buat video dengan WPS Presentation

Teknik sesuai hanya untuk korang yang malu nak tayang muka kat youtube. Bagi yang tak malu tu, just pakai smartphone pun dah ok. SO bag yang tu kita boleh pakai software buat presentation. Dengan kemahiran susun ayat yang menarik dan Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat Meal Shake Shaklee

Khasiat meal shake shaklee: 1. Minuman kesihatan yang penuh dengan nutrisi bagi kanak-kanak dan dewasa 2. Sumber terbaik untuk serat diet

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and 2 weeks ago.

 

Fungsi DTX Complex Shaklee

Fungsi dtx complex shaklee: 1. Menolong memelihara aliran hempedu 2. Mengandungi bahan botanikal yang melindungi hati 3. Menolong tubuh dalam proses perkumuhan sebatian toksik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat Vitamin B Complex Shaklee

Khasiat vitamin b complex shaklee: 1. Menggalakkan kesihatan jantung, meningkatkan metabolisme dan replikasi sihat DNA 2. Mengubah makanan menjadi tenaga 3. Menolong mengurangkan kemurungan dan kegelisahan 4. Meningkatkan fungsi otak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat produk Shaklee Vita Lea

Khasiat produk shaklee vita lea: 1. Menambah kecerdasan mental dan pertahanan badan dari jangkitan kuman 2. Membantu fungsi penghadaman dan menambah selera makan 3. Membekalkan elemen penting yang membantu pertumbuhan dan pembiakan sel

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat Shaklee Collagen Powder

khasiat shaklee collagen powder: 1. awet muda mengurangkan kedut dan liang 2. mengembalikan keanjalan kulit 3. menggalakkan dah memudahkan pergerakan 4. pemutihan dan mengurangkan pigmentasi 5. melembapkan kulit serta mengelakkan kulit kekeringan 6. menegangkan payudara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and 2 weeks ago.

 

Apa khasiat Vivix

Apa khasiat Vivix? Khasiat Vivix adalah: 1. Anti penuaan peringkat selular, awet muda la tu kan 2. Membantu kesihatan jantung, otak, sistem imun dan sendi 3. Meningkat tenaga sel kita dan membaiki badan secara dalaman di peringkat sel

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
4 months and 2 weeks ago.

 

Belum ada akaun instagram?

Aku tau korang ni banyak main facebook je kan. Bila dah selesa dengan facebook memasing asyik mengadap tu je la. Bagi yang bisnes atau menjual secara kecil kecilan mintak sangat la kan agar korang pelbagaikan lagi medium nak menjual tu. Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 2 weeks ago.

 

Bila tak ada idea nak tulis blog

Momennya sudah tiba ha ha ha. Aha momen bila idea tak kunjung tiba. Sebab itu yang terbaek bila nak tulis blog ialah masa idea tiba-tiba pop up. Jangan tunggu lama terus tulis on the spot. Itulah cara menulis blog yang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 2 weeks ago.

 

On page seo yang mudah nak buat

Seo ialah kriteria penting blogger nak tarik trafik. Kebetulan aku tulis post ni lepas tengok trafik blog ni drop haritu. Tak tahu apa sebab. Sebenarnya aku pun selalu godek-godek lepas tu lupa apa aku buat. Bila trafik drop dah mula Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 2 weeks ago.