User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 10

Rugi banyak bila buat FB ads?

Ingatkan FB ads tu senang jer! Set dan letak duit .. bedesup sales masyukk. Bole tido tapi sales masuk waktu tido kan. Nasib baik kalau tak tebako je duit gitu. Tak dinafikan ada ramai yang dah berjaya dengan FB ads cumanya keraknya agak tebal. Maksudnya sales tinggi la jugak tapi lepas tolak modal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months ago.

 

Tips turunkan kuning baby

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi mummy dikurniakan baby keempat baby girl. Comei gitu. Apa yang mummy nak kongsikan kat sini ialah bila dah sampai anak ke empat ni barulah mummy sedar dan nampak macamana sebenarnya nak turunkan kuning baby dengan cara yang efektif dan lebih yakin. Sebab sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
5 months ago.

 

Cara tambah pendapatan pelajar bagi tampung perbelanjaan

Baru-baru ini kita ada terdengar yang ramai pelajar terbabit dengan skim MLM yang berjaya menipu duit yang sepatutnya digunakan untuk tampung yuran belajar. Agak kasihan juga sebab tentunya pelajar ini menaruh harapan untuk menjadikan wang yang dilaburkan sebagai batu loncatan untuk menggandakan wang saku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months ago.

 

Dah ada produk, tapi tak tahu macamana nak jual?

Selalu kita keliru. Ini biasa. Bila nak bisnes, ada kata mesti ada produk dulu. Tapi bila dah ada produk tak tau camner nak pasarkan. Ada juga kata belajar marketing dulu. Tapi hasilnya semua benda pun kita jual, tak fokus dan caca marba jadinya. Sebenarnya dua-dua bidang pun kena ada ilmu. Nak jual produk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months ago.

 

Ayat power untuk dropship ejen

Memang bertuah jadi ejen dropship sebab produk dah ada owner sediakan dan kadang jadi ejen pun percuma. Prestasi ejen ke ejen pulak beza. Produk tak menjamin sales tinggi. Kepakaran menjual akan bantu ejen dropship untuk jual dan close sale. Sebab tu kalau kita lihat, produk sama, owner produk sama, grup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months ago.

 

Nak bisnes tapi takde pengalaman marketing?

Adakah anda orang yang takde pengalaman dalam marketing langsung, tetapi ada semangat yang tinggi untuk berbisnes? Tiada masalah. Ini bukan saya cakap. Tapi otai bagi jaminan. Nak ke belajar: 1. Strategi Gerilla Marketing Saya akan ceritakan bagaimana anda boleh buat marketing tanpa guna FB Ads, dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months ago.

 

Strategi ayat softselling ialah menjual dengan tanpa menjual

Strategi Menjual Tanpa Menjual. Ramai yang menjual dengan cara Hard Selling. Sebenarnya cara hard selling ni bukan saja susah nak menjual, lagi la menyebabkan orang lain ban atau unfren anda. Jadi, the best idea ialah anda create ayat menjual tanpa nampak pun anda sedang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months ago.

 

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
5 months and 2 weeks ago.

 

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Yang paling best...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
5 months and 2 weeks ago.

 

Pengedar Shaklee Putra Mahkota Kajang

Shaklee mempunyai pelbagai produk suplemen untuk penjagaan kesihatan. Rangkaian produk Shaklee merangkumi suplemen seperti vitamin c yang biasa kita makan sehinggalah set suplemen yang lengka. Contoh-contoh set lengkap adalah seperti set kesuburan untuk wanita, set kesuburan untuk lelaki, set ibu Read...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara cepat kaya menurut Islam

Nak tahu cara cepat kaya menurut Islam? Jangan tinggal solat dhuha Solat witir setiap malam Puasa 13, 14 dan 15 haribulan setiap bulan Nak tips lagi? Sila tonton video Inilah cara cepat kaya menurut Islam kemudian klik banner cara cepat Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

3 tips murah rezeki dalam perniagaan amalan Rasulullah saw

Baru je dengar tazkirah tadi memang menarik poin-poin ustaz rugi pulak tak share. Tajuk lain tapi ustaz tergerak nak share jadi aku pun terus tangkap apa tips yang bagi aku memang GOLD! Tiga tips je memang simple tapi amat bermakna Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 months ago.

 

Bonds baby Malaysia

Bonds baby Malaysia, baju Bonds baby, Bonds baby clothes Malaysia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months ago.

 

Kad raya untuk android percuma je

Dulu dulu kad raya kertas memang nostalgia siap beli setem bagai beratus kat pos opis. Ada juga kad raya yang siap ada lagu memanglah spesel bukak je kad boleh dengar lagu. Syahdu gitu. Kemudian kita ada pulak e-kad. e-kad Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 months and a week ago.

 

Cara iklan promosi jual biskut kuih raya di FB

Bila tiba nak raya ni yang pastinya semua nak berbelanja ikut keperluan menyambut bulan Syawal yang ditunggu-tunggu. Bagi yang nampak peluang pula inilah masanya kita cuba nasib dalam menyediakan keperluan orang yang sangat memerlukan. Walaupun akhirnya kita akan fikir untung Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 months and a week ago.

 

Harga diskaun ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt, Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun. Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab Shaklee sememangnya ialah produk yang bagus. Cumanya pembeli boleh dapat faedah lain sekiranya pandai cari maklumat dan bijak membeli. Antaranya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and a week ago.

 

Set kesuburan Shaklee suami isteri

Set kesuburan Shaklee adalah gabungan beberapa  vitamin penting yang berfungsi untuk menambah kesuburan suami isteri dan sekaligus meningkatkan tahap peratusan kehamilan dan kebollehan untuk mengandung. Senarai set kesuburan shaklee: a) Set kesuburan shaklee suami Vita e kompleks Zinc compleks b) Set...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and a week ago.

 

ESP bekal nutrisi untuk ibu-ibu

ESP ni pelbagai guna bagi para ibu dan boleh kata sahabat nutrisi ibu-ibu. Antara fungsi dan faedahnya: Untuk kesuburan wanita/isteri untuk wanita mudah hamil, ingin hamil, cepat hamil dan juga ibu hamil Semasa ibu berpantang Untuk tambah susu badan ibu Kesuburan wanita/isteri Shaklee esp mengandungi asid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and a week ago.

 

Kes buli kadet laut Zulfarhan Osman Zulkarnain UPNM dari sudut psikologi

Secara umum bagi aku semua kes buli adalah masalah psikologi yang ada kat pembuli dan bukan yang dibuli. Senang citer pembuli ni ada unsur gangster. Minda gangster. Jangan bagi alasan kata nak mendidik dan bagi pengajaran pada yang dibuli. Even Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 months and a week ago.

 

Jana pendapatan dengan affiliate Lynk.my

Lynk.my semudah klik klik. Dulu orang kata goyang kaki pun dapat duit. Bila zaman dah canggih tukar pula cut n paste pun dapat duit. Istilah lain ada yang bagitau buat duit semudah copy n paste. Kemudian beralih ke login facebook Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 months and 2 weeks ago.