User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 87

Tonton online titian cinta episod 25

Siapa yang sebenarnya menjadi master piece dalam cerita ini? Nampak macam ryan. Dia tahu semua benda. Raya terus menekan sofea, daniel untuk memecah belahkan haris dan aisy. Ryan buat itu semua ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online drama red velvet episod 1

Jom tonton online drama baru menggantikan awak suka saya tak . gandingan neelofa dan Aliff Satar. Saksikan drama adaptasi novel Red Velvet karya Acik Lana yang akan ditayangkan menerusi slot... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online titian cinta episod 24

Drama titian cinta episod yang ke 24. Puan sri Nora pergi jumpa ryan tanya apa yang dia buat jumpa dengan Aisy. Ryan pulak bagitahu apa yang dia buat dengan Aisy. Dia cakap dia masih sayangkan Aisy.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Idayu juara af megastar 2017

Tahniah kepada idayu menjadi juara af megastar edisi 2017. Idayu yang merupakan peserta af 3 sama batch dengan mawi kali ini dinobatkan sebagai juara akademi fantasi megastar. Melalui undian online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Tonton online dia episod 4 tv3

Dia episod yang ke4. Nampaknya Aira sudah lulus dengan cemerlang spm. Aidit sudah balik ke jakarta sih. More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1 dan2Tonton online encik suami mat salih celup... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Live streaming final malaysia vs india piala Asia Bangladesh 2017

Ini merupakan perlawanan yang terakhir , malaysia vs india. Bukan mudah nak lawan dengan team india nih. Hari kalah 1-3 kalau tak silaplah. Sorry kalau salah. All the best buat speedy tiger. Malaysia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Live streaming af megastar akhir (final) 2017

Siapakah yang bakal menjadi juara AF Megastar 2017 kali ini? Sebelum melangkah ke final, Shahir dipalit dengan kontroversi siapakah namanya mona ke apa. Entah tujuan nak meraih populariti ke? It wa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Keputusan piala malaysia separuh akhir, dan pasukan yang mara ke final 21.10.2017

Keputusan perlawanan malam tadi dua perlawanan separuh akhir kedua diantara pasukan kedah vs felda united dan jdt vs Perak. Sedikit kontroversi yang berlaku dalam perlawanan malam tadi iaitu perak vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Live streaming hoki malaysia vs korea 21.10.2017

Perlawanan hari ini diantara malaysia vs korea. Harap pasukan malaysia mampu menewaskan pasukan korea . Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming kedah vs felda united piala malaysia 21.10.2017

Separuh akhir kedua kedah vs felda united hari ini . Mampukah kedah mempertahankan kejuaraan tahun lepas 2016,? Kali ini bertemu pasukan felda united bukan sesuatu yang mudah. Ditambah ada masalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming jdt vs perak separuh akhir 2piala malaysia, 21.10.2017

Hari ini merupakan perlawanan penentuan pasukan manakah yang akan melangkah ke final piala malaysia 2017. Terdahulu, pasukan perak hanya mencatat sekadar seri 1-1 di tempat sendiri vs JDT. Hari ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

suhaib dan amy mastura tersingkir separuh akhir (minggu7) Super spontan superstar 2017

Sedih ya amat haha. Amy mastura aku rasa dia dah bagi yang terbaik untuk game yang pakai topi tuh. Untuk game lain mungkin dia ada slack sikitlah. Tapi keputusan buang shuhaib itu tepat sekali.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming final piala presiden 20.10.2017

Perlawanan terakhir piala presiden  20 oktober 2017 .Pasukan manakah yang akan menjuarai piala presiden 2017. Terenggany vs Selangor. Perlawanan pertama selangor menang 2-0. Kali ini perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online dia tv3 episod 3

Dia episod yang ketiga. Selamat menonton anda semua. huhu .. More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1 dan2Tonton online Encik suami mat salih Celup episod 3Tonton online titian cinta episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke 7 2017

? Saingan semakin sengit, minggu lepas Rahim tersingkir. Keputusan yang sangat mengejutkan. Rahim dilihat peserta yang dilihat kreatif dan banyak memberi idea. Tak tahu keputusan dari datuk ac.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 16(akhir)

Apakah ada sinar harapan buat intan zulaikha menggembalikan Hilman yang dulu? ,ibu hilman mengingatkan supaya intan lupakan saja hilman sebab sekarang dia ialah Damien. Sukar buat intan melupakannya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online titian cinta episod 23

Cubaan untuk melanggar aisy, Daniel tidak sanggup lakukannya kerana dia rasa tak sedap hati. Peluang sudah ada tapi dia tak sampai hati.So Sofea yang harus lakukannya, tapi dia bukan daniel.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 15

Awak suka saya tak episod 15. Hilman dah hilang ingatan. Dia dah jadi Damien. Dia dah lupa agamanya. huhu.. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 14Tonton online awak suka saya tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online cinta episod 22

Titian cinta episod yang ke 22. Tan Sri Hakim tidak berputus asa untuk mencari Melissa. Hanya, Datin Sri Nora dan nenek jer yang tahu kisah mereka nih. Kawan melissa pun dah lost contact. 4 tahun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 14

Semalam bukan main sweet, sampai semut pun datang. Hari diaorang bergaduh pulak. Hilman marah betul dengan Intan kali ini sebab nampak intan dengan sepupunya bukan main rapat. Masa shooting rapat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.