User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 80

Tonton online my darling inspektor daniel episod 19

My darling inspektor daniel episod yang ke 19. adakah hari ini episod yang terakhir hari ini? Adakah maya akan pergi ke New York? Adakah inspektor daniel akan pilih inspektor hanna?? More from... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 3 days ago.

 

Live streaming majlis penutup sukan sea kuala Lumpur 30.8.2017

Hari ini penutup bagi acara rasmi sukan sea kuala Lumpur 2017. Umum kita sudah tahu, malaysia selaku tuan rumah biasalah menang keseluruhan sukan sea 2017 sebanyak 143 emas dikutip. Upacara penutup... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online meh sandar lagi episod3

Layan drama tv3 secara online, meh sandar lagi lakonan oleh amirah filzah dan aliz ajizz.. Haha.. jom kita saksikannya. More from my siteTonton online suamiku paling sweet episod 26,Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 3 days ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea kuala lumpur 30.8.2017

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea kuala lumpur 2017. Malaysia jauh 145 pingat emas meninggalkan pencabar terdekat setakat ini ialah dari Thailand 72 pingat emas,  Vietnam 58 , Singapura dekat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 18

My darling inspektor daniel episod 18. Nampaknya permohonan untuk pindah ke ipd lain, inspektor hannah tidak diluluskan. Hannah nih macam cemburu buta jer nih. Huhu dia nak luahkan kepada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming malaysia vs myanmar persahabatan 29 ogos 2017

Hari ini kita ada juga perlawanan persahabatan diantara pasukan malaysia vs myanmar hari ini 29.8.2017. Kita harapkan perlawanan kali ini malaysia menangla. Hari tuh kalah lagi dengan syria 1-2.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming indonesia vs myanmar sukan sea penentuan 3/4 2017

Penentuan pingat gangsa diantara pasukan indonesia vs myanmar dalam sukan sea 2017. Kedua-dua pasukan terkandas apabila tewas tipis 0-1 sahaja dengan pasukan elit yang akan bertemu malam nanti.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming malaysia vs thailand sukan sea 2017

Credit to artortoise Pertarungan akhir dalam kempen ibu segala emas akan,ditentukan hari ini! Pasukan manakah yang akan merebut gelaran raja asia tenggara kali ini? Kalau ikut rekod pertemuan semua... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 20.8.2017

Debaran semakin terasa. Selaku tuan rumah, kita memang ada kelebihan. Target kita sudah sampai. Pocket rocket man nampaknya menjadi pemenang pingat emas yang ke 111 malam tadi. Menang bergaya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 17

Esok episod terakhir. Siapa yang akan menjadi pilihan inspektor daniel? Maya atau Hannah?? maya mungkin akan ke america, demi kerjaya dia pasti akan tinggalkan daniel. Manakala hannah dah nak pindah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Final Malaysia vs Thailand-sukan sea ,2017. Penyokong rempuh pagar, kaunter tiket ditutup!apa...

Aku dah agak mesti punya berlaku bila last minit punya preparation. Apa nak jadi? ,minta fam dan kbs kena fikirkan apa alternatif lain untuk elakkan kesesakkan yang teruk berlaku. Penjualan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 28.8.2017

Berikut adalah kedudukan terkini pingat emas sukan sea mengikut negara masing-masing. Nampaknya malaysia makin menghampiri target yang ditetapkan. 96 emas ditangga yang pertama nampaknya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Info tiket final malaysia vs thailand sukan sea 29.8.2017

Sedikit info tiket perlawanan sukan sea bola sepak 2017. So mesti ramai yang tak datang pergi kerja hari ini. Untuk makluman, tiket online tidak dijual seperti yang aku maklumkan dalam entri yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming chelsea vs everton epl 27.8.2017

Perlawanan yang ketiga dalam perlawanan liga epl. Manchester united nampaknya sudah menjarakkan mata agak jauh untuk chelsea kejar nih. Sebenarnya tak jauh pun. Cuma jaringan tuh mungkin kita susah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Malaysia vs Thailand final sukan sea 2017

Pertemuan last adalah dalam kelayakkan piala afc u23 di bangkok tempohari pada 21.7.2017 kita tewas teruk 0-3. Macam mana agaknya pertemuan terakhir kali ini dalam final sukan sea 2017? Sukar untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat sukan sea kuala lumpur 27.8.2017

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea kuala lumpur 2017. Lagi beberapa hari sahaja lagi, akan habis sukan sea untuk edisi kali ini. Malaysia masih lagi ditangga pertama. 83 pingat emas dikutip... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Full video gol highlights malaysia 1-0 indonesia sukan sea 26.8.2017

Alhamdulillah pasukan malaysia melangkah ke separuh akhir apabila menang tipis 1-0 ke atas pasukan Indonesia semalam di stadium shah Alam malam tadi. Gol tunggal dari thanabalan hasil dari sepakan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 26.8.2017

Kedudukan terkini sukan sea 26.8.2017. Malaysia yang sebagai tuan rumah kali ini masih tangga pertama dengan kutipan emas 68. Tangga kedua maaih lagi veitnam yang cuba mengejar rapat 43 emas.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming malaysia vs indonesia sukan sea 26.8.2017

Pertemuan yang tidak dapat dielakkan lagi. Sekali lagi bertemu dalam separuh akhir sukan sea bolasepak kuala lumpur 2017. Last pertemuan kita menang 3-0 di bangkok tempoh hari dalam kempen kelayakkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming Thailand vs Myanmar sukan sea 26.8.2017

Juara Kumpulan B dan Naib Johan Kumpulan A bertemu di stadium MP Selayang jam 4 petang 26 ogos 2017. Thailand begitu optimis mampu untuk mara ke final dan mengatakan mahu bertemu sekali lagi dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.