User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 30

Teka-Teki: Saya berada di atas air, tetapi tidak boleh berenang. Siapa saya?

Teka-Teki: Saya berada di atas air, tetapi tidak boleh berenang. Siapa saya? JawapanKlikDi SiniJambatan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Binatang jantan mana yang boleh melahirkan anak?

Teka-Teki: Binatang jantan mana yang boleh melahirkan anak? JawapanKlikDi SiniKuda Laut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Cara Menang Bidaan Di Chilindo Malaysia

Chilindo adalah laman web pembelian barang yang berkonsepkan bidaan / lelongan. Pembida tertinggi untuk sesuatu barang akan dianggap pemenang dan berjaya membeli barang tersebut dengan harga yang dibida.Chilindo Malaysia berpusatdi Tokio Marine Life Tower, 189, Jalan Tun Razak, Lancong Jaya, 50400...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Mi apa yang warnanya hitam?

Teka-Teki: Mi apa yang warnanya hitam? JawapanKlikDi SiniMisai

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Cara Mengatasi Masalah Mudah Lupa

Cara Mengatasi Masalah Mudah Lupa. Pernah tak anda terlupa di mana letaknya kunci kereta anda? Atau anda terlupa di mana anda letakkan kereta anda semasa parking di pusat membeli belah? Lupa adalah salah satu daripada masalah yang sering kita hadapi. Lupa boleh disebabkan oleh pelbagai faktor termasuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 3 weeks ago.

 

Macam mana nak buat duit dengan blog? Teori vs Realiti..

Ada orang tanya aku. Macam mana nak buat duit dengan blog?Aku pun serba salah nak jawab.Bukan tak boleh jawab. Tapi rasa belum layak nak jawab soalan ni. Pendapatan blog aku pun baru ciput je.Secara teorinya aku memang tau cara nak buat duit dengan blog. Tapi bila aku praktikkan sendiri, baru tau yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
1 month and 3 weeks ago.

 

Bagaimana Nak Masukkan Duit dari Aplikasi Duit Percuma ke Bank Peribadi

Duit yang terkumpul dalam aplikasi duit percuma ini boleh dipindahkan ke bank peribadi anda. Tetapi sebelum itu anda perlu masukkan duit daripada aplikasi duit percuma ni ke akaun Paypal dahulu.Menyediakan Paypal pun sangat mudah.Selepas duit telah masuk ke dalam akaun Paypal, anda boleh transfer ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Aplikasi Duit Percuma
1 month and 4 weeks ago.

 

Cara Beli Topup Prepaid Murah

Nak tak beli topup RM30 dengan harga hanya RM28? Penjimatan sebanyak RM2. Jika anda pengguna prepaid, anda perlu tahu tentang bagaimana untuk mendapatkan topup prepaid dengan harga yang lebih murah.Antara prepaid dan pospaid, pada saya menggunakan prepaid lebih mudah untuk berjimat.Ok.Saya teruskan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 4 weeks ago.

 

Pengalaman Guna Bitcoin Cloud Mining di Genesis Mining

Gambar atas ni bukan bitcoin ye heheh..Sebelum ni aku ade tulis pasal 'Bitcoin Mining Blogging'.Dan sejak itu banyak yang aku timba ilmu berkenaan bitcoin.Sebab aku rasa aku perlu tahu..Dan sejak tu jugak aku dah terjebak dengan cloud mining..Walau pun ramai yang kata tak berbaloi guna cloud...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months ago.

 

Teka-Teki: Bertopi bukan askar, berbaju putih bukan doktor, berekor bukan haiwan?

Teka-Teki: Bertopi bukan askar, berbaju putih bukan doktor, berekor bukan haiwan? JawapanKlikDi SiniTaugeh

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
2 months ago.

 

Cara Simple Untuk Bina Headline Yang Memikat

Cara Simple Untuk Bina Headline Yang Memikat. Pernah tak anda terfikir kepada ada sesetengah iklan, mendapat sambutan, manakala yang lain tidak?Salah satunya adalah disebabkan oleh HEADLINE copywriting yang tak menarik! Bila headline tidak menarik, orang biasanya tidak berminat untuk mengetahui lebih lanjut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months ago.

 

Cara Mulakan Bisnes Cenderahati Tanpa Modal Besar

Cara Mulakan Bisnes Cenderahati Tanpa Modal Besar. Tidak kira apa sahaja jenis majlis keraian, pasti ada sahaja cenderahati yang disertakan. Cenderahati terbahagi kepada 2 iaitu cenderahati untuk tetamu yang biasanya dipanggil doorgift dan juga cenderahati untuk yang menjayakan majlis seperti ahli keluarga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months ago.

 

Cara Mohon Kerja Kerajaan dan Soalan Lazim Permohonan Jawatan Kerajaan

Cara Mohon Kerja Kerajaan. Saya percaya masih ramai yang ingin bekerja sebagai penajwat awam tetapi masih tertanya-tanya bagaimana cara untuk memohon kerja kerajaan dan pelbagai persoalan yang mungkin timbul.Salah satu yang menjadi tarikan untuk bekerja di sektor awam adalah kerana kelebihan-kelebihan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months ago.

 

Cara Beli Barang di Shopee Malaysia

Cara Beli Barang di Shopee Malaysia. Shopee adalah laman ecommerce yang mensasarkan pengguna peranti mudah alih untuk membeli belah dengan lebih mudah. Shopee lebih mengutamakan penggunaan aplikasi Shopee berbanding laman web Shopee itu sendiri.Saya merupakan pengguna Shopee. Berdasarkan pemerhatian saya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and a week ago.

 

Ikon Blogger EP03 : Storyteller Blogger MrHanafi

Kenapa aku suka berblog?Salah satu sebabnya adalah blog menyebabkan aku mengenali kawan-kawan baru. Tak ramai kawan aku yang dari Sabah dan Sarawak.Ada, tapi tak ramai.Dengan berblog aku dapati ramai juga blogger yang berasal dari Sabah dan Sarawak.Salah satunya adalah penulis dalam blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months and a week ago.

 

Cara Mewasiatkan Akaun Facebook Dengan Legacy Contact

Cara Mewasiatkan Akaun Facebook Anda. Facebook kini mempunyai pengguna aktif setiap bulan lebih daripada 1.55 billion di seluruh dunia. Bilangan angka ini sangat tinggi dan menjadikan facebook antara media sosial yang paling popular.Pengguna facebook sekarang bukan sahaja berkongsi hal-hal peribadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and a week ago.

 

Throwback Berblog Setahun Yang Lepas

Entah kenapa, aku tiba tibe terfikir something mase tulis artikel pendapatan blog Ogos 2017.Tibe tibe terdetik..Berapa pendapatan blog aku pada Ogos 2016? Setahun yang lepas..Sejujurnya memang aku tak ingat berape.Tulah untungnye aku ade tulis pendapatan blog dalam blog aku ni hehe..Kalau tak tulis, jangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months and a week ago.

 

Cara Pelupusan Smartphone Yang Betul

Apa yang anda buat dengan smartphone yang dah rosak? Apa lagi, buang saje la kan? Kebanyakan orang tak ambil kisah pun tentang cara untuk melupuskan smartphone dah peranti mudah alih lain seperti tablet, broadband dan lain lain. Semua ini tergolong dalam kategori eWaste.Saya sendiri pun tak pernah pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and a week ago.

 

Cara Menggunakan Shopback Untuk Jimat Duit Membeli-belah Secara Online

Jika anda suka membeli belah secara online, anda PERLU menggunakan Shopback. Shopback membantu anda untuk berbelanja dengan lebih jimat. Tambahan lagi tak lama lagi akan bermula MyCybersale iaitu jualan murah untuk semua laman web online yang biasanya akan berlangsung pada bulan Oktober setiap tahun. Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
2 months and a week ago.

 

Pendapatan Blog Bulan Ogos 2017

Cepat sungguh masa berlalu. Tup tup dah habis dah bulan Ogos. Rasanya macam baru je aku cerita pasal pendapatan blog bulan Julai.Macam biasa, bulan Ogos adalah bulan yang sibuk untuk aku.Banyak benda juga yang aku buat bulan ni.EbookAku sedang dalam proses penulisan ebook pertama aku. Setakat ni dah hampir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 months and 2 weeks ago.