User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 14

Resepi Ayam Masak Sos Tiram Bersama Asparagus

resepi chicken oyster with asparagusok...hari nie kita bersiaran lagi...semua sihat ke??klau sihat alhamdulilah..yg x sihat yuk doakan agar cepat sembuh.hari nie..nak belajar ape ye...ape kata hari nie kita belajar masakan cina plak..biasa kalau masakan cina nie..dia kering je..xde lar berkuah cam masakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 2 weeks ago.

 

Apakah endometriosis?

adakah endometriosis berbahaya?endometriosis merupakan penyakit yang kurang popular..masih ramai...orang yang tidak tahu pasal penyakit nie..hakitanya penyakit nie hanya menyerang wanita..n yet masih masih ramai lagi wanita yang tidak tahu kewujudan penyakit endometriosis..[wajib baca: kencing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 2 weeks ago.

 

Design 80: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiHello kittyWow cantik nyer.. Nie design baru tau..For those yg suka ngan hello kittyDesign nie anda patut ambik tau..Tngok warna pink nie pun dah tergoda tau..Campur plak ngan warna turquoise n kuning..woe..mmang mmbngkitkan suasana..Cepat preoder..siapa yg cepat.dapat yg ready...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months ago.

 

movie review: A Separation

review filem a separationurm..lama dah kan yuk x review movie nie..huhu..last review...yuk review movie hunt for wilderpeople kan..dah baca ke??sorry lar...x smpat nak review movie..busy ckit..movie dah tengok banyak...tapi review je blum lagi..hari nie nak review filem a separation..nie bukan filem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Resepi Kek Kelapa Kering

resepi kek kelapa kering gebuok hari nie yuk nak share resepi kek kelapa kering..resepi nie senang je..dan yang paling penting gebu tau..kek kelapa nie sedap klau makan panas2..makan bersama kopi plak..huh..terangkat wei..ok sedia kertas n pensil untuk salin resepi kek kelapa keringresepi kek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and a week ago.

 

Rawatan untuk Penyakit Pedih Ulu Hati

rawatan ubat dan bukan ubat untuk pedih ulu hatisape kat cni pernah mengalami pedih ulu hati..angkat tangan..mesti penglaman yang menakutkan..kenapa??hnya orang yang pernah mengalami pedih ulu hati je memahami..pedih ulu hati nie seperti rasa terbakar,pedih, dah panas pada bahagian dada atau perut.sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Design 79: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru datang lagiKali nie warna biru yg lembut..Sesuai bg baby boy..Walaupun warna lembut..design nie diserikan dengan corak kenderaan yg berwarna-warni..Mcm2 ada..kereta ada....lori ada.. Kereta api pun ada...hihiCantik sgt2So cpt oder skrang..sblum sold out..Lagipun sy dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Nasi Goreng Kerabu

resepi nasi goreng kerabu sedap simpleok hari nie nak share resepi nasi goreng plak..nasi goreng ape??nasi goreng kerabu..nasi goreng kerabu merupakan nasi goreng favorite yuk time belajar dulu2..hihisetiap minggu mesti oder nasi goreng kerabu..sedap wei..yuk suka sangat nasi goreng kerabu sebab aroma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 2 weeks ago.

 

Sakit Jantung atau Serangan jantung??

Apakah PENYAKIT JANTUNG ? apakah SERANGAN JANTUNG?nie yuk nak tnya ckit..pernah x uols rasa penat atau ketat dada bila naik tangga? try cek kaki anda atas buku lali tu...ada bengkak tak? Jaga2 kut2 anda ada penyakit Jantung?Apakah perbezaan Penyakit Jantung dgn Serangan Jantung?A. nie yuk nak bagi tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Kari Ayam Style India

kari ayam tanpa santan (indian style)ok..dah prepare ke kertas dan pen untuk belajar resepi baru hari nie..hari nie kita belajar salah satu masakan yang menjadi favourite masyarakat malaysiaiaitu kari..hari nie kita belajar resepi kari ayam style india..atau pun kari mamak.[wajib cuba: resepi vadey simple...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 2 weeks ago.

 

perlukah berpantang selepas bersalin?

berpantang selepas bersalin..perlu ke??atau ia sekadar amalan tradisional?dalam masyarakat melayu BERPANTANG lepas bersalin jadi amalan turun temurun.Waktu berpantang yang yuk selalu dengar ialah 6 minggu/42 hari saja.tapi.. Ada juga yang pantang sampai 100 hari...kesian le kat husband uols..mesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Kek Minyak Gebu

resepi kek minyak gebu dan sedapok arie nie yuk nak share salah satu resepi kek yang simple iaitu kek minyak..kek minyak nie senang je nak buat...sesuai bagi mereka yang baru nak berjinak-jinak untuk membuat kek..resepi nie sambil penjam mata pun boleh buat...haha..malas lar yuk nak bebel panjang..jom...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 3 weeks ago.

 

Design 78: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiDesign baru!!!..Ape..design baru lg.. Ye...kali nie design Apple uols..Bukan sahaja cantik...tngok pun cam nak mkn je..haha..Designnie..sesuai bg mreka yg sukakan warna pastel n warna lembut..Yelar..x semua org suka warna yg terang2 kan..So..klau anda peminat warna lembut @...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Tips Untuk Tingkatkan Follower Instagram #1

cara mudah untuk meningkatkan follower instagram andasekarang nie mmang ramai yang dah start buat bisnes dengan instagram kan,,tapi yang menjadi masalah kita mereka ialah..xde follower yang banyak.klau xde follower..camne nak jual produk kan,,,so arie nie yuk akan share tips untuk tingkatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Vadey Sedap

Resepi vadey sedap dan senangok hari nie kita belajar untuk buat kuih vadey plak ye..nie asyik belajar dok wat kek n biskut je,,hihi,,so hari nie kita ubah lar ckit..hari nie kita belajar masakan india plak..malaysia kan unik..masakan india pun dan menjadi makanan kegemaran melayu..klau uols nak beli kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Tekanan Darah Tinggi @ Hypertension?

ApakahTekanan Darah Tinggi ?Bahaya tak ada Darah Tinggi ?Boleh bawa maut tak kalau ada Hypertension??"soalan nie mesti yang selalu menghantui penghidap penyakit darah tinggi.mungkin ada segelintir dari kita sudah biasa dengan penyakit nie..tapi..yuk rasa masih rmai yang tidak tahu atau keliru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Strok di Usia Muda

mendapat strok di usia masih mudadengar tajuk pun dah takut kan..klau uols takut..yuk lagi lar takut..klau dulu2..org yang kena strok nie biasanya umur dia dah tua kan..tapi sekarang lain..muda-muda dah kena strok..kenapa muda2 dah kena strok??faktor utama ialah cara hidup mereka..dunia sekarang kan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

Resepi Strawberry Cheese Cake

resepi strawberry cheesecake yang senang dan sedapstrawberry...strawberry sedap nyer..pernah makan x strawberry cheese cake??x pernah..huhu..sedap tau..xpe2..bagi yang belum makan strawberry cheesecake boleh cuba buat sendiri..nanti yuk share resepi strawberry cheesecake yang mudah nie..kek cheese nie sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and a week ago.

 

Design 77: set tilam bakul bayi

set bakul dan tilam bayi cantikDesign terbaru.. Design mickey n minnie pinkCantik kan..warna pink..Skrang rmai plak ibu2 yg tmpah design pink..Nak wat camne..wrna pink kan cantik.. Biasa klau scan dpt baby girl..konfirm cstmer akn order yg warna pink..hihi..Tngok lar design nie..kombinasi warna pink +...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

Resepi Biskut Almond Cocochips

resepi almond chocolate chips cookiesklau uols perasan lar...sekarang nie kan berlambak usahawan cookies kan..dgan cookies pun dah boleh buat duit sekarang nie..so arie nie yuk nak share resepi cookies yang uols boleh buat jualan atau yang uols boleh start busines..bagi sesiapa yang nak ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and a week ago.