User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 7

ACNE FIGHTING Dengan Acne Soothing Good Bye Mata Panda Dengan Micrite Eye Cream Dari Swissvita

Umur dah masuk 3 series ni kalau masalah seperti jerawat di muka dan eye bag di bawah mata memang menghantui diri mama. Kalau eye bag tu yer memang tak nafikan sebab kurangnya tidur mengakibatkan lingkaran bawah mata dan eye bag berkilo-kilo. Fuh jangan tak tahu miss jerawat pun kekadang seronok duk buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink | Minuman Kesihatan Mata Daripada Bahan Sumber Asli

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink | Minuman Kesihatan Mata Daripada Bahan Sumber Asli - Kekerapan menghadap skrin komputer dan phone sangatlah tidak elok bagi mata kita. Mata sangatlah penting bagi kita agar rasa selesa, sihat dan penglihatan mata yang jelas serta tajam. Mama sendiri kerap menggunakan kanta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Siput Buluh Goreng Pedas Berserai

Resepi Siput Buluh Goreng Pedas Berserai | Rasanya last makan siput papahat ni ada la 15 tahun yang lepas. Lepas tu nan ado. hahaha punyalah lama. Masa makan tu pun Cu bawak makan kat Bagan Lalang. Ehh ingat lagi tau. tapi nak masak sendiri macam ehh susahnya. Hari Sabtu pergi Mydin ternampak pulak siput...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

Balm Bayi Tok Syed | Melegakan Batuk, Selesema Hidung Tersumbat

Balm BayiTok Syed| Melegakan Batuk, Selesema Hidung Tersumbat- Benda yang paling mama risaukan apabila anak-anak mengalami batuk, selesema dan hidung tersumbat. Dek kerana masalah ini mereka tidak selesa duduk tambah-tambah bayi kan. Kalau kita yang besar ni pun rasa tak selesa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

Keseronokan Bersukan Dengan Koleksi ‘SUKAN RIA’ CARRIE JUNIOR

Kita telah mencapai zaman di mana teknologi mula mengambil alih interaksi ibu bapa dengan anak-anak secara perlahan-lahan. Kanak-kanak yang terdedah kepada teknologi akan lebih cenderung ke arah menjalani gaya hidup tidak aktif kerana leka dengan alatan gajet. Kanak-kanak secara semulajadi gemar bermain dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

Pengalaman Buat Hydrafacial Spa Di Dr Medispa Wellness

Kali terakhir mama buat facial muka? Hmm rasanya lama giler kot tak buat facial spa muka ni.. Selalunya buat sendiri jer kat rumah. Setakat scrub, masker dan mask jer yang dapat buat. Nak buang blackhead, whitehead lagi lah tak sempat. Sob sob sob.. Secara jujurnya kulit muka mama bukan la flawless bak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

KoffeeKabin | Cafe Kopitiam Tempat Makan Best Di Senawang

KoffeeKabin | Cafe Kopitiam Tempat Makan Best Di Senawang - Agak lama mama dah tak pergi ke Senawang, Negeri Sembilan. Semenjak maksu dah tak duduk sana lagi la mama jarang pergi ke sana. Asal nak makan kat luar mesti pergi ke Bangi dan Kajang. Asyik situ jer tempat port kita orang makan. Jemu jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 4 weeks ago.

 

‘OK K.O.! Let’s Be Heroes’ Newest Show On Cartoon Network

K.O. may one day be the greatest hero but for now, he’s the greatest fanboy. Created by Ian Jones-Quartey, OK K.O.! Let’s Be Heroes! is the latest Cartoon Network original series to launch in Malaysia.Premiering this Saturday, 20 January at 11.00 am on Cartoon Network (Astro Ch 616), the show follows...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Daftar Lindungi TRADEMARK Perniagaan Anda Dengan MyIPO

"Trademark" atau "Cap Dagangan" merupakan salah satu komponen penting dalam harta intelek Malaysia. Oleh itu, ia sangatlah penting kerana ia berkait rapat dengan perusahaan dan juga perniagaan untuk melindungi Trademark mereka. Dalam tempoh 10 tahun yang lepas, usahawan di Malaysia telah menunjukkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Starbucks® Designer Collection Merchandise – Alice + Olivia

Let’s all share some love and make a little magic this season with the exclusive Starbucks® merchandise collection – “Simply Show Some Love” designed by Alice + Olivia (A + O)! Starbucks continues to strive to elevate customers’ experience through collaboration with acclaimed fashion designers...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

KAYLIZ Granola Oat | Sarapan Pagi Bagi Yang Ingin Diet Kurus

Sejujurnya mama bukanlah pengemar makan oat. Huhuhu ntah la memang tak boleh masuk tekak langsung. Sebenarnya oat ni sangat bagus untuk kesihatan dan bagus juga bagi yang ingin kuruskan badan. Hehehe macam mana nak kurus kalau hari-hari asyik makan nasi lemak jer kan. Tak elok ok memang tak elok untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Lirik Lagu Fall In Love - Nominos

Lirik Lagu Fall In Love - Nominos | Hahh fall in love sangat dengan Pakcik Remy ni.. ehhh citer ni lahh.. sebab citer ni mama rajin google lagu2 dia.. kofkofkof.. kalo tak haremm tak tau tajuk.. main nyanyi jer hahhh.. Kasi change la nak layan dan tersenyum2 depan tv kan.. jarang la mama layan time magrib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Mengemas Sempena Tahun Baru Cina Lebih Mudah dengan WD-40®!

Sesuatu yang merah dan mengujakan akan tiba tidak lama lagi.. Ya, Tahun Baru Cina 2018 akan kembali lagi!Sudahkah anda membuat persiapan? Adakah anda memastikan kediaman anda cukup bersedia menyambut kedatangan tahun baru kali ini? Sebelum anda memulakannya, pastikan anda mempunyai peralatan yang dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah - Sebelum ni mama lah paling tak suka pakai mascara. Hahaha.. bukannya tak ada mascara tu banyak jenis ada tapi jarang pakai sebab pakai pun macam tak nampak jer.. Almaklum la bulu mata pun takder. Sob sob sob jangan tak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Set Hadiah ENCHANTEUR Dengan Wangian Penuh Keindahan

Bagi mereka yang tidak mahu dihadkan dengan hadiah biasa seperti jambangan bunga, coklat dan kad hadiah yang tidak akan bertahan lama, set wangian adalah pilihan hadiah lebih ideal. Set hadiah sebegini sangat serbaguna untuk dijadikan hadiah pada mana-mana majlis atau ulang tahun memandangkan rekaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Peminat Bola Sepak? Jom Join Let's Go Contest Manchester Dengan DASHING

Lelaki dengan bola sepak memang tidak dapat dipisahkan. Ia dah macam jadi sebahagian budaya Malaysia tidak kira muda atau tua untuk minat bola sepak sampai sanggup menonton perlawanan bola sepak secara langsung di TV. Liga Perdana Inggeris adalah salah satu bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

OST Kekasih Paksa Rela | Pasti By Cherpen Band

Asal ada drama baru yang best kat tv jer mulalah mengagau mama google tajuk lagu dan lirik lagu tu. Hehehe.. nyanyi tau tapi tajuk tak tau.. hahaha.. senang jer ko taip jer ost kekasih paksa rela hahhh belambak keluar.. Tapi cerita ni best ok.. terenyeh-renyeh mama tengok tetiap kul 7 malam. Anak-anak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and a week ago.

 

The Wedding Heritage | Wedding Planner No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia

Bagi yang ingin berkahwin dan mengadakan majlis perkahwinan adalah impian setiap pasangan kerana ia akan menjadi satu kenangan yang cukup manis untuk seumur hidup. Dari persiapan baju nikah, pelamin, bunga telur, gubahan hantaran, kenduri kendara semua kita kena fikir dan untuk memudahkan kerja kita upah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and a week ago.

 

Brownies Cheese Sedap Dari Home Baker FluffyBatter

Brownies Cheese Sedap Dari Home Baker FluffyBatter | Sebenarnya mama bukanlah pengemar brownies coklat tetapi anak-anak suka sangat benda yang melibatkan manis-manis macam ni mama belikan jer. Asalkan dedua beradik dapat makan sampai kenyang sudah. Mama pulak kalau dah depan mata memang mama telan jer. Heyy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and a week ago.

 

KITSUI Generation 2 Collagen | Minuman Antioksidan Dengan Formula Anti Penuaan

KITSUI Generation 2 Collagen | Minuman Antioksidan Dengan Formula Anti Penuaan - Meningkat sahaja usia kita kulit mulalah mengalami masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik-bintik hitam dan kulit kusam. Dengan masalah kulit seperti beginilah wajah kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and a week ago.