User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 4

KNIGHTSBRIDGE RESOURCES x U MOBILE Melancarkan TraqKid | Alat Penjejak Kanak-Kanak Berasaskan...

Knightsbridge Resources Sdn Bhd (Knightsbridge Resources) dan U Mobile Sdn Bhd (U Mobile) hari ini merasmikan pelancaran TraqKid, alat penjejak kanak-kanak berasaskan telefon bimbit pertama di Malaysia yang menawarkan sokongan menyeluruh kepada ibu bapa. Apabila mereka memilih perkhidmatan ini, ibu bapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

Betadine® Daily Feminine Wash | Jom Menukar PINK Oktober Ini

Bagi kebanyakan kita, bukan sahaja di Malaysia, malahan di seluruh dunia, kanser payudara merupakan satu topik yang tidak dibincangkan secara terbuka. Di Malaysia, kira-kira satu daripada lima wanita menghidapi kanser payudara, dan ia merupakan kanser yang paling tinggi dihidapi dari tahun 2007 – 2011.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

SAPS Ibu Bapa | Semak Keputusan Peperiksaan Anak-anak Di Sekolah Dengan Lebih Mudah

Sekarang zaman serba pantas dengan hanya menggunakan hujung jari anda sahaja. Malah untuk semak keputusan anak-anak pada zaman sekarang hanya memerlukan Internet dengan menggunakan SAPS Ibu Bapa. Korang tahu tak apa itu SAPS Ibu Bapa? Hahh korang kena tahu benda ni sebab sekarang tak perlu lagi buku rekod...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

Fernleaf | Kejarlah Kehebatan Daripada 5 Inspirasi Yang Hebat

Fernleaf, jenama tenusu yang dipercayai membawakan kebaikan tenusu semula jadi dari New Zealand kepada para keluarga di Malaysia, kini menggalakkan rakyat Malaysia untuk berusaha untuk mengejar kehebatan dengan suara kebaikan, yang merupakan kata-kata dorongan dari keluarga, sahabat dan orang tersayang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

LOVERA Magic Jelly | Multi Purpose Gel Untuk Muka, Badan Dan Rambut

LOVERA Magic Jelly | Multi Purpose Gel Untuk Muka, Badan Dan Rambut - Setiap wanita mengimpikan kulit muka yang mulus, cantik dan bersih dari sebarang masalah di wajah. Dengan kulit yang bersih tanpa sebarang cela memberi keyakinan kepada seseorang untuk berhadapan dengan semua orang. Mama sendiri pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

Berpeluang Interview Untuk October Featured Influencer SushiVid

Mama tak pernah terfikir langsung untuk bergelar diri ni seorang "influencer". Ya Allah memang rasa tak layak sebabnya susah nak menjadi orang pengaruh untuk mempengaruhi orang. Hahh gituuu.. Baik mama gelar diri mama seorang blogger saja itu sudah memadai. Bukan senang tau nak menjadi "influencer" atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

KIDS ECO-DASH SIRI KE-2 2017 | Dekati Kanak-Kanak Dengan Eko-Pelancongan

Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia (KPK) telah mengajurkan siri ke-2 bagi acara Kids Eco Dash di Taman Eko Rimba, Bukit Nenas di sini hari ini.Acara ini merupakan satu acara larian kanak-kanak di mana-mana kanak-kanak boleh mengalami pengalaman larian “BIG RACE” yang diadakan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

CITRAWARNA KUALA LUMPUR 2017 | ‘The Sunrise, The Green And The Echo Within’

Citrawarna@Kuala Lumpur kembali lagi pada tahun ini dengan tema The Sunrise, The Green and The Echo Within di mana ianya menyaksikan gabungan persembahan teater muzikal dan tarian yang berlatarbelakangkan kehijauan hutan hujan tropika dan laut Malaysia yang bersih.Citrawarna@Kuala Lumpur 2017 telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

MAMTEEN | Kekal Bertenaga Khasiat Terbaik Untuk Ibu Menyusu

Alhamdulillah hampir setahun mama berjaya menyusukan Qeisya sehingga sekarang. Itulah niat mama walau macam mana keadaan sekali pun mama pastikan Qeisya akan dapat minum susu ibu sehingga 2 tahun dengan jayanya. InsyaAllah mudah-mudahan. Tapi dalam penyusuan susu ibu ini banyak suka duka yang mama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.

 

YOUTHTUBE Time Capsule Foundation | 4 Manfaat Dalam 1 Botol

YOUTHTUBE Time Capsule Foundation | 4 Manfaat Dalam 1 Botol - Kalau kita berbicara pasal mekap setiap wanita pasti suka bermekap tidak kira la hanya sapuan foundation atau pun hanya bedak tabur sahaja. Ini kerana dengan mekap membolehkan setiap wanita lebih yakin untuk berhadapan dengan orang lain malah ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 3 weeks ago.