User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 8

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 months and 3 weeks ago.

 

Fenomena makanan palsu dari China

Apa tu makanan palsu (food fraud)? Makanan palsu ialah bukan makanan sebenar. Ia cuma mempunyai bahan yang menyerupai tetapi tidak menggantikan kandungan dan nutrien sebenar yang ada dalam makanan asal. Kenapa tergamak nak buat makanan palsu? Tujuannya adalah semata-mata untuk mengaut keuntungan. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 months and 3 weeks ago.

 

Makanan berlemak boleh sebabkan kanser?

Kajian menunjukkan bahawa kanser adalah disebabkan oleh satu bahan promoter kanser yang dipanggil secara am sebagai PHAs (sila google). Sumber PHAs ini pula adalah lemak yang selalunya berasal dari haiwan. Lemak dalam keadaan biasa mengandungi paras PHAs yang sangat rendah. Walaubagaimanapun kandungan PHAs...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 months and 3 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 3 weeks ago.

 

Bagaimana borong barang dari Taobao online boleh jimatkan duit 3 kali ganda!

Memang tak sangka perkongsian dari Tuan Suhaimi, beliau beli barang China secara online tapi boleh dapat harga jimat pula. Berikut ialah perkongsian dari beliau dan boleh nampak beliau sangat teruja dan tak sabar nak kongsi pengalaman dengan orang lain especially Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 4 weeks ago.

 

Ragam Manusia dan Hutang

Berhati-hatilah kamu dalam berhutang, sesungguhnya hutang itu mendatangkan kerisauan di malam hari dan menyebabkan kehinaan di siang hari. DAN MENYUSAHKAN ORANG KELILING

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months ago.

 

Camner nak close sale: “tanya harga … lepas tu krik krik”

Baru-baru ni ada terima satu pertanyaan melalui email. Sebabnya saya juga ada berkongsi tips dengan subscriber melalui email.. Soalannya macam ni, Terima kasih tuan,,boleh tak saya nak tahu,,cara kita nak dapatkan feedback dari customer,,apabila customer pm kita, tanya harga,,lepas tu Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months ago.

 

Shaklee Life Energizing Shake

New delicious meal shake contains nutrients clinically proven to help create the foundation for a longer, healthier life. It is designed to increase your energy, help you achieve a healthier weight, and provide incredible digestive and immune support from fiber and probiotics.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months ago.

 

Shaklee CarotoMax

CarotoMax is a rare blend of alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin delivering of a broad spectrum of carotenoids. For the best, most complete antioxidant protection, take both FlavoMax and CarotoMax.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months ago.

 

Shaklee Blood Pressure

Blood Pressure is a scientifically supported nutritional solution to help retain healthy blood pressure by helping to promote healthy blood vessels and blood flow.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months ago.

 

DTX Complex Shaklee benefits

Liver DTX Complex is uniquely formulated with milk thistle seed extract, reishi mushroom, Schizandra chinensis, dandelion, turmeric, and artichoke. This product helps to: Maintain bile flow, an integral part of digestion Protect liver from toxins

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.

 

Vivix produk hilangkan parut eczema

Bebas eczema dengan Vivix. Vivix bertindak dalam 4 cara: 1. Mempertahankan sel (cell defense) 2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy) 3. Memperbaiki sel (cell repair) 4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance) Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee? KEBAIKAN VIVIX ialah ia menggalak penuaan yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.

 

Bagaimana dapatkan repeat customer dengan softselling pelanggan sedia ada

Dalam perniagaan, sama ada perniagaan offline ataupun online, formula yang jarang didedahkan adalah memaksimakan keuntungan melalui pelanggan sedia ada. Menjual kepada mereka adalah lebih mudah berbanding mendapatkan pelanggan baru. Selain mempromosikan produk kepada pelanggan baru, kita juga perlu terus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and a week ago.

 

Shaklee Enfuselle Repair

Wake Up to Firmer, Younger-Looking Skin This patented skin-activated formula contains high levels of bio-pure vitamins C (10%) and E (5%) to instantly soften the skin and reverse the visible signs of aging while you sleep. With continued use, skin appears transformed as it recaptures youthful...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.

 

Perbetul mindset bila menjual di personal profile facebook

Mindset antara menjual dengan engagement? Apa maksudnya? Mana satu yang nak didahulukan? Nak bagi view berkenaan engagement dulu. Apabila kita ada satu produk atau servis, apa yang sepatutnya kita fikir ialah adakah aku punya produk atau servis ini ada orang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and a week ago.

 

Baju Bonds Baby alike @ Lazada

Antara komen biasa terdengar dari kastemer baju baby ala Bonds di Lazada ialah seperti: Material sejuk dan selesa Kualiti berpadanan dengan harga Produk yang bagus, material comfy sangat dan murah la pulak Highly recommended, repeat buy Puashati Baju ini bukan baju bonds ye tapi ins baby romper...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.

 

Ayat Softselling vs Ayat Hardselling yang mana satu lebih sesuai?

Softselling atau hardselling? Sebenarnya kedua-duanya sesuai hanya pada masa yang sesuai dan pada tempat yang tertentu. Lain tempat lain caranya. Baiklah apa itu softselling? Softselling merupakan teknik menjual secara indirect maka apa tindakan-tindakan kita yang dibuat boleh dikatakan softselling?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and a week ago.

 

Cyst kecut dengan GLA Shaklee

Ada kastemer Shaklee bagitau mak dia dikesan ada ketumbuhan cyst dalam perut. Lepas tu dah siap dapat tarikh apoinmen doktor lagi. Tinggal tunggu je nak operation. Memandangkan ada masa lagi nak tunggu tarikh tu diaorang dapatkan konsultansi dan ambilkan Shaklee GLA dan Shaklee Carotomax. Alhamdulillah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.

 

Risau parut jerawat berlubang?

Cara nak hilangkan parut jerawat ialah dengan halang jerawat tumbuh. Kenapa jerawat naik? Sebabnya pori-pori kulit kita terbuka dan mudahkan jangkitan mikroorganisme di bawah kulit kita yang masuk melalui pori kulit. Bagaimana nak kecilkan pori? Jika ikut testimoni kastemer, dia cuma makan vitamin C dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.

 

Shaklee Enfuselle Skin Care

Hydrate Dont Dry Your Skin as You Clean The creamy emulsion of this rich cleanser lays the foundation for your beauty regimen, dissolving dirt, pollutants, and makeup without disturbing your skins natural oils. Its hypoallergenic, soap-free, pH-balanced formula contains...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
5 months and a week ago.