User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 71

Ku kirim cinta episod ke 26.

Ku kirim cinta episod yang ke 26. Nisya perlu bagi ruang kepada farhan untuk menjelaskan keadaan yang sebenarnya. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming kedah vs Melaka United tv9 piala malaysia 4.7.2017

Perlawanan piala malaysia Kedah vs Melaka United tv9 4 julai 2017. Kedah vs Melaka united malam ini di stadium darul aman. Mengharapkan pasukan kedah kembali bangkit setelah tewas mengejut dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming jdt vs sarawak Piala Malaysia 4.7.2017

Perlawanan sentuhan coach baru untuk kali kedua masih lagi di stadium larkin, Johor Bahru. Beberapa perubahan kita lihat untuk pasukan jdt kali ini ada perkembangan positif. Terdahulu jdt berjaya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod1

Episod 1. Kerana impiannya untuk bergelar seorang model, Aira rela menelan setiap perangai berlagak dan panas baran Jemy. Namun, tanpa sedar setiap pertengkaran melahirkan cinta. Orang lain tak kenal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Sinopsis penuh drama Mencintaiku Mr Photographer

Sekali lagi drama menggantikan Hero Seorang cinderella, berdasarkan adaptasi Novel Yang dikarang oleh Emma Mariam. Sinopsis Mencintaimu Mr Photographer. Bagaimana seorang bapa yang sanggup musnahkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Tonton online encik suami mat salih celup episod 4

 Episod yang ke 4. Jom kita saksikannya, Tak lama dah majlis Iman nih. Harap majlis berjalan lancar ya. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Keputusan penuh liga super 1.7.2017 

Keputusan penuh liga super pada 1 julai 2017. 6 perlawanan malam semalam berlangsung. Felda united 2-1 Pahang Jdt 2- 0 Penang Kedah 2-3 Perak Kelantan 0-2 Sarawak Pkns 1-1 Melaka united Selangor 4-2... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming tv3 kedah vs perak liga super 1 julai 2017

Kedah vs Perak malam ini di stadium darul aman. Last pertemuan seri kalau tak silap. Hari ini masih lagi dalam mood raya katanya. Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. KEDAH VS PERAK LIGA SUPER 1... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming kelantan vs sarawak liga super 1.7.2017

Perlawanan hari ini liga super kelantan vs sarawak liga super 1 julai 2017. Mampukah pasukan kelantan menang untuk perlawanan setelah beberapa ketika dilanda masalah kewangan dan juga masalah dari... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online Encik suami mat salih Celup episod 3

Encik suami mat salih celup. Episod yang ke3. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming jdt vs Penang liga super 1.7.2017

Inilah perlawanan yang ditunggu-tunggu setelah sebulan kita berehat seketika dengan kempen liga super, piala malaysia. Hari ini perlawanan di stadium larkin johor bahru, menjadi saksi perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online encik suami mat salih celup episod 2

Suami mat saleh celup episod yang ke2. Drama adaptasi novel Encik Suami Mat Salih Celup karya Yumi Hyra akan menghiasi slot Dahlia TV3. Menampilkan gadingan baru Daler Yusuf dan Nelydia Senrose... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Habis sudah Hero seorang cinderella episod akhir (24)

Akhirnya happy ending together Medina dan Ian. Yang menggembirakan diaorang dapat anak kembar. Satu lelaki , satu lagi perempuan. Tapi tak logik pulak, cepat sangat dah besar anak diaorang tuh.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod 24

Tonton online ku kirim cinta episod 24.  Dah tahu kebenaran , barulah nak minta maaf mulut longkang makcik tuh. Haish.. nak kena nih. Nyawa farhan dalam bahaya, orang nordin dah upah nak belasah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod akhir 24

Episod yang terakhir dalam Hero seorang cinderella. Adakah medina akan berbaik dengan puteri yang sebelum ini telah banyak melukakakan hati medina. Pelik sekali Ian dan ibu backup pulak dengan puteri... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and a day ago.

 

Beras cap rambutan palsu? campuran dengan plastic?

MAKLUM BALAS KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI MENGENAI ADUAN BERAS PLASTIK DI DALAM KAMPIT BERAS JENAMA RAMBUTAN SUPER SPECIAL TEMPATAN 5% Merujuk kepada beberapa klip video yang telah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tips kekal hidrasi sepanjang hari- dibulan ramadhan

Untuk kekal hidrasi sepanjang hari bukanlah mudah. Lagi-lagi kalau tempat kerja korang tuh, memang berbumbangkan langit. Itu susahla, bagi kerja macam penulis ini sendiri. Panas dalam lingkungan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming malaysia vs Lubnan kelayakkan piala asia 2019

Perlawanan yang akan berlangsung di stadium Larkin Johor bahru malam ini jam 9 malam. Malaysia vs Lubnan. Mampukah skuad kebangsaan menyekat kemaraan pasukan Lubnan yang mana ada pemain jdt juga ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Drone murah untuk dijual (rm60 jer)

Macam-macam jenis drone dijual dipasaran. Biasa orang nak beli yang murah jer. Termasuklah aku, hehe. Biasa korang punya bajet berapa? Biasa diaroang nai beli bawah seribu ringgit. Sekarang bawah rm... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Berbuka puasa di restoran dmaya bistro !! (iftar)

Selamat datang diucapkan. Sempena bulan ramadan yang mulia ini, kami dari restoran dmaya bistro. Ada menawarkan menu makanan untuk berbuka puasa. THAI CUISNIE IN THE HOUSE BERDEKATAN DENGAN... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.