User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 16

Insurans Hayat

info tentang insurans hayatanda perlu membeli insurans hayat untuk diri sendiri atau untuk orang tersayang,hal ini kerana insurans hayat dapat membantu anda dari segi kewangan ketika anda mengalami kesusahan.waris anda juga berhak menerima sejumlah wang daripada polisi anda jika anda meninggal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months and a week ago.

 

Resepi Kek Marble Keladi

resepi kek marble keladi moist dan gebuok hari nie kita belajar buat kek marble plak..kek marble nie perisa keladi..so mmang sedap lar..bagi yang minat dengan perisa keladi kena cuba resepi kek marble keladi nie..resepi kek marble nie mmang moist lar..klau uols try sekali memang lepas nie akan rasa nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and 2 weeks ago.

 

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and 2 weeks ago.

 

Panduan Menghadapi Rawatan Kanser

Panduan Untuk Pesakit Keluaga Dalam Menghadapi Rawatan KanserKanser ialah penyakit yang sangat digeruni sehingga penghidapnya mahupun ahli keluarga sanggup melakukan apa sahaja yang difikirkan boleh menyembuhkan kanser. Pengesanan dan rawatan awal sangat penting untuk menyelamatkan nyawa. Malah anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Asam Pedas Daging

resepi asam pedas daging senang dan sedapbiasa kita dengar asam pedas ikan kan..jarang plak kita dengar asam pedas daging..hihi.sbb resepi nie unik..jadi saya share kat blog nie ye..lagipun cara-cara untuk buat asam pedas daging nie simple je..bahan-bahan dia pun simple je..dengan kata lain...orang yang x...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and 3 weeks ago.

 

Kepentingan membeli Insurans Hayat

kepentingan membeli insurance hayatyuk konfirm mesti ramai lagi yang xde insurans hayat kan..mesti uols fikir,,buat ape beli insurance hayat..bukan penting pun..lagipun uols dah ada medical card...ok xpe...arie nie yuk nak share kepentingan membeli insurance hayat untuk orang yang tersayangkenapa saya wajib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months and 3 weeks ago.

 

Cara Untuk Mendapatkan Anak Perempuan

tips untuk mendapatkan baby girlMenurut Dr Fadzilah Kamsah, kajian menyatakan bahawa lelaki membawa kromosom X Y manakala wanita hanya mempunyai kromosom X. XX - akan hasilkan anak perempuan XY - akan hasilkan anak lelaki Kromosom X mempunyai jangkahayat yang lebih lama, bergerak lambat, tahan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 3 weeks ago.

 

Amalan Ketika Pindah Rumah Baru

Perkara yang patut dilakukan ketika berpndah ke rumah barusape kat cni yang nak berpindah ke rumah baru,,angkat tangan ckit..hihi..adakah anda tahu amalan yang patut anda lakukan untuk berpindah ke rumah baru??mesti rmai yang lupa dan hanya terus berpindah dan meletakkan barang begitu sahaja..perkara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Brownies Kedut

resepi brownies kedut senang dan sedapok..hari nie kita belajar buat brownies kedut ye..klau ikut resepi nie mmang berkedut-kedut lar brownies ko jah hahaha..kedut dia mengalahkan nenek umur 80 tahun..hihi..x percaya..tengok gambar kat atas tu...[wajib cuba: resepi kek minyak gebu]ramai yang komplen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Puding Trifle Sedap Dan Senang

resepi puding trifle sedap dan mudahpuding trifle bukan sahaja cantik tapi sedap tau..sbb tu lar puding trifle menjadi pilihan orang ramai x kira lar muda atau tua.klau musim perayaan,kenduri atau majlis perkahwinan...mesti puding nie ada..so kira famous jgak lar puding trifle nie kan..klau sekali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and 4 weeks ago.

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and 4 weeks ago.

 

Cara Untuk Mendapatkan Anak Lelaki

petua untuk mendapatkan anak lelakiok...sebelum saya share tips untuk mendapatkan anak lelaki..anda perlu faham bagaimana anak lelaki boleh terjadi..bagi mereka yang anda latar belakang sains mesti dah tahu kan..untuk mendapatkan anak lelaki anda memerlukan chromosome XY..isteri hanya mempunyai chromosome...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months ago.

 

Resepi Bepang Kacang

resepi bepang kacang tanah yang mudah dan senangok...sape kat cni peminat bepang kacang tanah??angkat tangan..yeah...kita geng sbb yuk pun minat jugak dengan bepang kacang..tapi..klau beli kat kedai,,dah lar mahal..kadang2 tu x rasa tengik dan lemau..geram je kan...so ape kata kita buat sendiri je bepang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months ago.

 

Kisah Isteri Derhaka

kisah benar isteri derhaka kepada suamikisah nie yuk share sbb nak bagi iktibar kepada orang ramai..besar dosa tau klau isteri derhaka kepada suami..seperti cerita yang yuk nak share nie..Allah bagi balasan cash kat dunia lagi..nak tahu balasan yang Allah bagi kat isteri derhaka nie...tengok pic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months ago.

 

Tanda-Tanda Anda Mempunyai Anak Genius

10 tanda anak anda seorang yang sangat bijak(genius)semua ibu bapa meninginkan anak yang genius..mana ada ibubapa yang nak anak mereka kurang bijak kan,,tapi adakah anda tahu yang anak anda seorang yang genius??ok...jika anda membaca article nie..bermakna anda bertuah sebab nanti anda akan mengetahui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months ago.

 

Golden-B bydrazlan(madu kelulut)

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk pesakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months ago.

 

Kopi Durian Emas

kopi durian emas mampu membakar lemak 3X ganda lebih pantasanda gemuk??susah untuk kurus??Masalah Ini Bukan Salah Anda !!!Anda tidak perlu menyalahkan diri anda jika anda mempunyai masalah kegemukan atau perut buncit. Kenapa? Ini kerana ramai di luar sana tidak tahu apa punca sebenarnya masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months ago.

 

Penyakit Anjing Gila(Rabies)

tanda,gejala dan rawatan penyakit anjing gila atau rabiesdulu time kat universiti yuk ada jugak lar belajar tentang penyakit rabies nie dalam subject microbiology..huhuhupenyakit anjing gila nie mmang menakutkan...kenapa??jap lagi yuk cter..tapi time belajar dulu..ingatkan penyakit nie berlaku kat oversea...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and a week ago.

 

Tip Simpan Sayur Tahan Lama #1

cara simpan lengkuas,serai,cili api lada merah supaya tahan lamahari nie kita share tips lar plak..x kan asyik nak share resepi je kan..hari nie yuk nak share resepi cara-cara untuk kita simpan lengkuas,serai,cili api dan lada merah supaya tahan lama dalam peti sejuk..biasa klau lengkuas dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and a week ago.

 

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and a week ago.