User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 4

Karnival Upin Ipin 2017 Di MAEPS Serdang | Sememangnya Luar Biasa

Sebut sahaja animasi watak kartun Upin Ipin, semua kanak-kanak pasti sukakanya termasuklah mak bapak sendiri pun turut teruja dengan kartun Upin Ipin ini. Baru-baru ini mama berkesempatan membawa anak-anak ke Karnival Upin Ipin 2017 di MAEPS Serdang, Selangor. Karnival Upin Ipin kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 3 weeks ago.

 

Gillette Venus | Cara Baru Untuk Kulit Yang Licin Di Malaysia

Procter Gamble hari ini secara rasmi melancarkan Gillette Venus, jenama pencukur nombor 1 untuk wanita, serta memperkenalkan pencukur Gillette Venus ComfortGlide White Teadi Malaysia. Di pelancaran tersebut, Gillette Venus turut mengumumkan duta jenama pertamanya di tanah air, Farah Ann Abdul Hadi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 4 weeks ago.

 

[REVIEW] Botanic Health Phyto Citrus Blend Relief Essential Oil Dari Lynnity

Bagaimana korang menambah tenaga, menyokong kesihatan tulang dan sendi, kesihatan kardiovaskular serta membantu mengawal kolesterol dalam satu masa? Ok sebelum ni memang mama setiap hari akan mengamalkan minum susu untuk menjaga tulang yang sihat tapi ada satu produk boleh mengawal segala macam penyakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 4 weeks ago.

 

Lenovo Malaysia | Tab 4 Series tablets, built for everyone in the family

Built for both kids and adults, the multi-functional Lenovo Tab 4 Series tablets are sleek, powerful and suited for the entire familyGreat for entertainment enthusiasts and cord-cutters, the Lenovo Tab 4 Series tablets deliver on stellar multimedia features such as stereo speakers and Dolby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Resepi Kek Milo Viral Noxxa

Resepi Kek Milo Viral Noxxa | Hi korang.. Dah lama tak update pasal resepi ni.. Tak sempat sebenarnya.. masak pun cepat-cepat tu pun sempat update kat insta jer.. Mama pun tak berapa nak sihat ni tetiba boleh demam pulak sampai batuk dan selesema teruk. Semalam Qebal Qeram merungut mama dah lama tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

STARBUCKS Melancarkan “Give Good Holiday Cup”

Pemberian sesuatu yang menggembirakan pada musim perayaan kali ini pasti lebih bermakna dengan kembalinya minuman buatan khas sempena musim perayaan Starbucks dalam Give Good Holiday Cup yang baru dilancarkan, bersama dengan kopi Holiday Blend istimewa, penawaran makanan baharu, dan pilihan barangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Kepentingan Influencer Malaysia Memasarkan Perkhidmatan Pada Masa Kini.

Dalam dunia yang serba moden pada zaman sekarang ini, pemasaran untuk memasarkan sesuatu produk atau perkhidmatan telah menjadi trend terkini. Kalau cara dahulu hanya melalui siaran akhbar, di majalah atau di televisyen tapi dengan hanya media social lebih mudah dan cepat memasarkan satu produk sehingga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

[REVIEW] b.liv Deep Impact | Deep Pores Cleansing Massage Emulsion

Setiap wanita mengimpikan untuk memiliki kulit yang licin dan cerah. Tapi kita haruslah memerlukan penjagaan kulit dengan baik dari luaran dan dalaman. Untuk penjagaan kulit haruslah kita selalu membersihkan muka setiap hari, menggunakan masker untuk membuang kulit mati di muka.Sebulan yang lepas mama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Iron Philips PerfectCare Compact | Wishlist Terlaksana Hasil Duit Blogging

Ini antara wishlist mama yang terlaksana. Hehehe.. 2 tahun lepas mama pernah nak beli dah. Siap barang dah sampai tau tapi tetiba mama diberhentikan keja so terus zass fikir macam mana nak bayar iron tu.. mama terpaksa tolak sebab duit pampasan yang dapat tu mama nak kena bayar duit bulanan kereta. huhuhuhu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Pembersih Penghawa Dingin Dengan 3 In ONE WD-40®

Menyedari berlakunya peningkatan kos sara hidup ketika ini, kita seharusnya menilai semula perbelanjaan dengan cermat.Antara perkara yang mungkin boleh dilakukan ialah dengan melakukan rutin pembersihan sendiri tanpa perlu mengeluarkan sejumlah wang bagi mengupah khidmat kontraktor walaupun untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Final My Fun Cooking Competition 2017 Di One Space, The Square Subang

Ingat tak lagi pasal pertandingan memasak My Fun Cooking Competition 2017 anjuran Lee Kum Kee dan Desa Home bulan lepas di One Space, The Square Subang? Tak ingat ok meh baca dekat sini My Fun Cooking Round 1. Pada Ahad baru-baru ni, pertandingan memasak My Fun Cooking Competition 2017 telah ke peringkat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Chicken Fiesta AW | Promosi Golden Aroma Chicken Spicy Aroma Chicken

Apa yang korang terfikir kalau sebut sahaja mengenai AW? Yer terus terfikir air RB Float dan juga Beef Coney bukan. Termasuklah mama asal nampak jer AW terus teringat air RB Float yang ada ais krim vanilla tu. Perghh sedap sungguh boleh hilang terus rasa dahaga ni tau. Untuk pengetahuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Foodtopia Foodbulous Weekday Treats Di The Mines Shopping Mall

Foodtopia "Foodbulous Weekday Treats" Di The Mines Shopping Mall | Hi korang... benda pasal makan ni mama memang suka kongsi dengan korang tau. Heheheh.. Siapa sini kaki makan tapi nak harga bajet RM10? Ok ok meh sini mama nak bagitau. Dari 6 November 2017 hingga 1 December 2017 ada satu Foodtopia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and a week ago.

 

SweetRoyale Stevia by Pharmaniaga | Tukar Kepada Gula Yang Lebih Selamat

Sebelum ni mama memang pernah dengar pasal gula stevia untuk pesakit kencing manis. Itu pun sebab mama ma yang kena dan nampak dia pernah guna dalam minuman harian dia. Tapi yang mama ma guna stevia jenis yang titis. Mama pun tak pasti tahap keaslian stevia tu. Untuk pengetahuan semua, stevia pun ada yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and a week ago.

 

Hong Kong Disneyland Resort Tawar Lebih Keajaiban pada Tahun 2018

Pada tahun depan, Hong Kong Disneyland (HKDL) bakal memberi nafas baharu kepada alam keajaiban Disneyland dengan menawarkan pelbagai tarikan baharu bagi mengujakan para tetamu dari segenap lapisan masyarakat.Kini, 12 tahun sejak operasi HKDL dilancarkan, ia menawarkan destinasi resort yang paling menarik di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and a week ago.

 

LUNAVIE | Premium Maternity / Overnight Pads Wajib Dimiliki Oleh Kaum Wanita

Lunavie bukan satu jenama yang tidak asing lagi bagi kaum wanita. Pelbagai produk jenama Lunavie ini khas untuk ibu dan kanak-kanak. Barangan Lunavie seperti Breast Thermo Pads, Safety Product for kids, Nail clipper dan banyak lagi untuk memudahkan kita sebagai ibu menggunakan barang dari Lunavie ini.Kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and a week ago.

 

Make 11.11 Fly! Dengan Traveloka Flight Campaign

Setiap tahun pasti kita semua menantikan bulan November kan. Masuk jer bulan November pasti mama akan ingat satu tarikh yang sangat cantik dan penting bagi wanita. Tarikh tersebut kalau korang perasan macam pagar gitu. Hahh tarikh itu adalah 11.11. Apa yang menarik dengan tarikh 11.11 ini adalah satu hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and a week ago.

 

Planner Book 2018

Setiap tahun mama akan sediakan satu planner book. Tak kesah la macam mana tapi mesti mama kena ada sebuah. Macam tahun lepas mama hanya beli dekat kedai buku popular. Murah jer mama beli RM5 jer.. mama jenis mesti akan tulis point-point jer apa yang penting. Takder masa lah nak tulis panjang macam diari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

JUICEWORKS | Honey, It's Christmas!

Sesuatu yang ajaib bakal muncul.Daripada bunyi loceng yang menyinari hati sebagai nota yang biasa ditemui pada bulan yang akan datang ini berada di setiap sudut, ke senyuman yang lebih meriah di wajah orang yang kami temui. Sama ada kanak-kanak atau dewasa, rasa teruja di hati mereka semakin kuat apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.

 

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM | Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja

Kebiasaan hari seorang wanita bermula dengan semburan wangian pada nadi, rambutnya dirapi dan membuat kemasan terakhir pada pakaian dan solekan di hadapan cermin sebelum melangkah keluar. Menjelang tengah hari, selepas menghadiri beberapa mesyuarat dan melakukan tugasan lain beliau akan menambah gincu pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 2 weeks ago.