User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 18

Setakat mana usaha anda untuk menjadi jutawan/manusia yang berjaya

Setakat mana usaha anda untuk menjadi jutawan/manusia yang berjaya | Assalamualaikum salam sejahtera. Apa khabar rakan-rakan semua? Harapnya sihat sejahteralah semuanya. Sekarang ni dah masuk musim hujan kan, jadi kena lebihkan perhatian kepada kesihatan diri dan juga keluarga. Oklah, hari ini nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

Kali ni nekad dah nak..

Kali ni nekad dah nak.. | Assalamualaikum salam sejahtera. Apa khabar rakan-rakan semua. Harap sihat sejahteralah hendaknya ya. Hari ni sajalah Mrejoy nak sembang-sembang kosong memandangkan mood nak menulis tu tak kunjung tiba. Asyik buka tutup blog je kerjanya ni. Bila tengok blog rakan-rakan lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

Facebook dah semakin strict!

Facebook dah semakin strict! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mungkin ramai yang perasan yang facebook sekarang semakin strict. Lebih-lebih lagi pada peniaga online dan juga blogger. Tak boleh post banyak-banyak lagi pada group facebook kalau tidak kena block atau paling teruk kena banned terus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Lelaki ini jual tahi hidungnya dengan harga RM250K!

Lelaki ini jual tahi hidungnya dengan harga RM250K! | Bunyi macam pelik tapi inilah yang berlaku. Siapa yang kata tahi hidung tiada nilai? Hehehe. Yang sebenarnya, bukanlah lelaki ini menjual tahi hidungnya dengan harga RM250k! Tetapi dia telah “mempermainkan” seorang lelaki yang ingin menipunya atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month and a week ago.

 

Koleksi menarik gambar kucing dengan gaya seorang ninja!!

Koleksi menarik gambar kucing dengan gaya seorang ninja!! | Seorang jurugambar telah mengambil gambar posisi kucing seakan-akan gaya seorang ninja. Mungkin kerana terperanjat dengan sesuatu yang menyebab kucing ini melompat atau melakukan gaya semacam itu, tapi bagi kami, kucing-kucing ini tidak ubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month and a week ago.

 

Cara padam mesej yang tersalah hantar di Whatsapp

Cara padam mesej yang tersalah hantar di WhatsApp | Assalamualaikum salam sejahtera. Ok, ini pastinya 1 perkhabaran gembira buat mereka yang kerap sangat tersalah hantar mesej dalam whatsapp atau dalam group yang mereka join. Kadang tu, bukan sebab kita sendiri yang tersalah hantar. Tapi mungkin juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

11 undang-undang aneh di korea utara yang tak ramai orang tahu

9 undang-undang aneh di korea utara yang tak ramai orang tahu | Negara korea Utara sememangnya terkenal dengan senjata nuklear dan pemimpinnya yang dikatakan terlalu tegas. Negara ini juga mengamalkan peraturan yang sangat berlainan dengan negara-negara lain. Kerajaan Korea Utara sangat nasionalis dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month and a week ago.

 

Arab Saudi negara pertama menganugerahkan kerakyatan kepada robot!

Arab Saudi negara pertama menganugerahkan kerakyatan kepada robot! | Agak sukar sebenarnya seseorang itu untuk mendapatkan taraf kerakyatan sesebuah negara. Pelbagai perkara perlu dilakukan bagi memperolehi status penduduk tetap. Namun lain pula halnya dengan kisah ini dimana arab Saudi secara rasminya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month and a week ago.

 

BMW HP4 Race kini berada di malaysia!

BMW HP4 Race kini berada di malaysia! | Para peminat motosikal berkuasa tinggi pastinya menantikan model superbike jenama BMW, HP4 versi Race yang katanya hanya dikeluarkan sebanyak 750 unit seluruh dunia! Kini, model replica racing bike ini boleh di dapati dipasaran malaysia dengan harga RM520,900! Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month and a week ago.

 

Ibu Jual 2 orang anak pada warga Bangladesh hanya kerana mahukan wang!

Ibu Jual 2 orang anak pada warga Bangladesh hanya kerana mahukan wang! | Assalamualaikum salam sejahtera. Rasa marah membuak-buak dalam hati ketika ini bilamana baca berita seorang ibu yang melacurkan 2 orang anaknya kepada 3 orang Bangladesh hanya kerana mahukan wang! Ibu ini selayaknya tidak boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Daripada sebuah jambatan menjadi sebuah kediaman mewah!

Daripada sebuah jambatan menjadi sebuah kediaman mewah! | Siapa yang menyangka daripada sebuah jambatan yang terbiar, seorang pereka telah berjaya mengubahnya menjadi sebuah banglo mewah! Kami sendiri terpukau dengan idea rekabentuk ini. Bridgehouse ini terletak di sebuah hutan di Canada dan dibina di atas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 month and 2 weeks ago.

 

Punca cuaca panas melampau yang kini melanda malaysia

Punca cuaca panas melampau yang kini melanda malaysia | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dalam beberapa hari ini, pasti ramai yang boleh rasa cuaca panas yang lain daripada yang lain bahangnya. Kata orang, kalau sidai baju, dah boleh kering beberapa trip dah. Fenomena cuaca panas melampau ni pernah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

TAC Cimb click bermasalah?

TAC Cimb click bermasalah? | Assalamulaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi hari ini. Ok, Ada sesiapa tak hari ini yang menggunakan sistem perbankan online? Rasanya ramai juga yang gunakan termasuklah Mrejoy. Pagi tadi Mrejoy ada kerja sikit. Nak transfer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Kisah seram yang berlaku di Hotel Amber Court Genting Highland.

Kisah seram yang berlaku di Hotel Amber Court Genting Highland | Assalamualaikum salam sejahtera. Hari ini Mrejoy nak cerita pasal kisah seram pulak. Bukan apa, 2-3 menjak ni, cerita pasal cerita seram di Amber court, genting highland, bermain di wall facebook Mrejoy. Ini mungkin berkaitan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Sinopsis filem tombiruo 2017

Sinopsis filem tombiruo 2017 | Assalamualaikum salam sejahtera. Nampaknya ramai penonton yang memberikan 5 bintang kepada file mini. Mungkin kerana hero filem ini sedang meletop dengan tayangan drama Titian cinta agaknya? Atau mungkin benar, filem ini merupakan salah satu filem yang terbaik 2017? Buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Flakka : Dadah yang menukarkan manusia menjadi Zombie!

Flakka : Dadah yang menukarkan manusia menjadi Zombie! | Assalamualaikum salam sejahtera. Baru-baru ni Mrejoy ada tengok 1 video dekat laman sosial facebook. Tajuk memang seram! Manusia bertukar menjadi zombie dekat luar negara! Bila tengok video tu, mrejoy terus jadi takut! Dah kenapa sampai jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Harga rasmi iphone X Malaysia.

Harga rasmi iphone X Malaysia | Pastinya peminat-peminat iPhone di malaysia menantikan harga iPhone X Malaysia selepas pengumuman harga iPhone 8 dan 8 Plus bermula RM3649 hingga RM4899. Harga yang diumumkan ini juga sebenarnya menimbulkan pelbagai reaksi pengguna kerana dikatakan terlalu mahal. Dan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 4 weeks ago.

 

Kelebihan mereka yang berdarah O

Kelebihan mereka yang berdarah O | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, kembali menulis setelah bercuti 3 hari. Apa khabar rakan-rakan semua. Semoga dengan cuti sekolah ini dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan sesama kita ya, insyaAllah. baik! Siapa yang berdarah O? Jika korang berdarah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 4 weeks ago.

 

7 lokasi glamping paling mewah di dunia

7 lokasi glamping paling mewah di dunia | Assalamualaikum salam sejahtera. Pernah dengar mengenai glamping? Di malaysia juga punya lokasi glamping. Glamping itu apa? Glamping adalah 1 cara percutian dalam khemah versi mewah! Tidak seperti kebiasaan dalam konsep berkhemah, percutian versi glamping...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months ago.