User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 13

Mula menjual dengan belajar copywriting

Apakah maksud Copywriting? Copywriting bermaksud apa sahaja hasil cetakan yang ditulis bagi tujuan pemasaran dan jualan atau dengan kata lain, ayat-ayat untuk menjual sesuatu produk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months ago.

 

3 jenis iklan yang boleh buat duit dengan blog

Tips kali ini saya nak kongsikan simple je. Ianya sangat sesuai bagi mereka yang dah buntu. Buntu sebab dah tak tau mana nak cekau cara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 2 weeks ago.

 

4 contoh ayat promosi produk

Pembaca akan ditunjukkan 4 contoh skrip ayat promosi produk yang berkesan untuk membuat jualan di Facebook. Apa yang bakal pembaca temui nanti adalah skrip-skrip yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 3 weeks ago.

 

7 contoh copywriting headline memukau

Headline atau Tajuk adalah faktor terpenting dalam sesebuah Copywriting atau Ayat Jualan. Kerana, 80% kejayaan pelanggan membeli produk anda adalah disebabkan tajuk. Kenapa tajuk memainkan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months ago.

 

Kencing tak lawas?

Najis jika tak dibendung akan beri mudarat pada pakaian seterusnya sebabkan ibadah kita tidak sah. Jadi penting tak nak mengawal pundi kencing ni? Pentinglah kan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months ago.

 

Elak stress jauhi anxiety disorder

Statistik menunjukkan bilangan pesakit yang mengalami sakit mental semakin bertambah. Sakit mental yang dimaksudkan tak semestinya yang gila sahaja. Ia bermula dari gangguan stress biasa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and a week ago.

 

Tolong baca…

Baca tau Bismillah hirahmannirahim innaka la minal mursalin ala siratim mustaqim tanzilal azizir rahim litunzira qaumamma unzira aba uhum fahum ghafilun .. Tlg kirim potongan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and 2 weeks ago.

 

The art of positive thinking

Mat saleh kata positif thinking. Kita kata bersangka baik. Saya tulis ni sebab banyak kali terjumpa atau terdengar topik yang sama sebab tu datang ilham.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and 2 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
8 months and 2 weeks ago.

 

8 jenis rezeki Allah sebut dalam Al-Quran

Sumber: FB Namaku Haire *1.Rezeki Yang Telah Dijamin.* ‎وَمَا مِن دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and 3 weeks ago.

 

Pendaftaran Tahfiz Gombak

Pendaftaran pelajar 7 Jan 2018 Maahad Tahfiz Sheikh Muhammad Nur Kampung Sungai Cincin, gombak, Selangor Syarat-syarat: Terbuka kepada pelajar lelaki sahaja Berumur 13 tahun pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and 3 weeks ago.

 

PROMOSI! SENARAI HARGA Vitamins SHAKLEE 2017

SENARAI HARGA Vitamins SHAKLEE 2017 . 💚Alfalfa Complex (L) RM108.65 💚Alfalfa Complex (S) RM60.95 💚BComplex RM58.75 💚CarotoMax RM82.15 💚Chewable Vita-C Plus 100mg RM39.75 💚Collagen Powder RM315.88 💙DTX Complex RM165.63 💙ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
8 months and 3 weeks ago.

 

Rawatan rendaman air garam selepas khatan

Musim cuti sekolah ni mesti ramai parents yang plan untuk khatankan anak lelaki masing-masing. Secara normalnya anak lelaki khatan sewaktu mereka sekolah rendah. Macamana pun ada kes tertentu anak-anak perlu dikhatankan lebih awal atas sebab-sebab tertentu. Contohnya ada yang khatan waktu kecil atas nasihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
8 months and 4 weeks ago.

 

Wechat media baru untuk buat duit promosi bisnes

Tahukah anda? Sukacita ingin dimaklumkan pihak klikjer telah menerbitkan sebuah lagi ebook baru pada bulan ini. Ebook kali ini adalah tentang buat duit, buat bisnes

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months ago.

 

Jawatan kosong Bandar Seri Putra

Kerja kosong/Jawatan kosong. Tukang masak (western) Pembantu am Barista di Halal Mart and Cafe, Bandar Seri Putra (belakang Pizza Hut dan Speedmart) yang dimiliki oleh

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months ago.

 

Tips mudah tulis artikel yang dilupakan

Bapak mudah je tips ni. Tapi selalu lupa. Bukan lupa pun. Malas yang sebenarnya. Nak income tapi malas. Apa ke hal? Memang tak bertanggungjawab. Kau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months and a week ago.

 

Next Big Thing – mobile friendly offer

Tadi baru sahaja menonton satu video. Video ni cerita pasal trend terkini yang ramai orang tak ambil pot. Semua orang guna teknologi ini tapi dalam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months and a week ago.

 

Terima kasih pelawat blog

Sudi lagi rupanya orang melawat dan membaca blog ni walaupun trafik blog dah drop separuh. walaupun takde yang nak komen-komen. trafik tu tetap ada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months and a week ago.

 

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
9 months and a week ago.