User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 9

PERCUMA 7 TIPS POWER UPDATE STATUS FB...

Nah...nak bagi PERCUMA / FREE saja 7 tips power update status FACEBOOKMemang terbaeeek untuk orang-orang yang berniaga online nih, boleh dapat engagement yang tinggi pada setiap status post dan mampu untuk "push" kita supaya lebih "tinggi" reach.Barulah peluang cerah nak dapat potential buyer.Sementara free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

TAHNIAH MALAYSIA

Tahniah pasukan hoki Malaysia bukan saja layak ke peringkat semi final di Liga Hoki Dunia yang sedang berlangsung di London la ni tapi juga layak secara merit untuk ke Piala Dunia Hoki tahun depan.Walaupun pemain hoki dibayaq gaji tak semahal pemain-pemain bola yang ranking dunia masih lagi TIGA ANGKA tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

GEJALA PM DI FACEBOOK

PM...PM PLS...SIS PM...BOS PM...ADMIN PM...Kalau hangpa ada buat iklan tak kira lah apa barang sekali pun, tak kira sama ada hangpa online seller mahupun personal seller dah pasti akan jumpa dua huruf ni kat ruangan komen post... PMAku still boleh terima kalau tak dak details lengkap pada post yang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

TALIAN WHATSAPP JPJ...PASTIKAN HANDPHONE JUGA DALAM KEADAAN BAIK!!

Pic : googleSelain dari kenderaan yang bakal digunakan untuk balik kampung berhari raya, hang pa juga kena pastikan yang handphone juga berada didalam keadaan yang memuaskan.Pastikan jugak bateri full (prepare powerbank ataupun in car charger) dan patikan dah topup kredit siap-siap untuk pengguna prepaid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

STILL BELOQ AKU

Up entri pasal biz ja la ni...dah tukaq jadi blogshop ka?Eh tak lah, still beloq aku,ikut suka aku lah kan...Lagi pun dari biaq bersawang nak up entri baik up sedikit sebanyak pasal produk yang aku jual.Dapat gak lah traffic ke page-page aku tu.Lagi pun aku bukan lah blogger tersohor pun, entah-entah entri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

DULU #XGLARE SEKARANG #mhmspeX

Dulu produk ini dijual dengan nama #Xglare. Harga kami yang termurah dipasaran iaitu RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) berbandinga harga pasaran yang lain dimana sekitar RM130.00 hingga RM180.00 satu set.Model 2208 ini antara yang terhangat sebab ramai kata ada design ala-ala Wayfarer. Walaupun kami jarang simpan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months ago.

 

ALHAMDULILLAH...TERIMA KASIH

Alhamdulillah...terima kasihEh kenapa pulak?Dengan sokongan hangpa semua la ni kami dah ceburi lagi satu cabang baru...jual kacamata!Dengan ditambah baik dari segi produk, jaminan kualiti dan juga slowly kepada branding mhmspeX.Untuk permulaan kami akan stop order untuk model-model #Xglare 5 in 1 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and a week ago.

 

PORSCHE DESIGN

Koleksi PORSCHE DESIGN kini berada di facebook.com/mhmhype .Harga macam biasa pasti mampu milik, jangan risau kami bagi harga direct supplier siap pos.Dengan #mhmhype akan pastikan anda tidak rugi dan membazir.Tunggu apa lagi jom lah pakat-pakat order

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

SKMEI SMART SPORT WATCH

SKMEI merupakan salah satu jenama jam keluaran China. Di Malaysia kita mungkin tak berapa nak pandangkan jenama ni.Maklumlah ramai yang prefer kepada jam dari keturunan G-Shock walaupun copy kan.SKMEI walaupun original tapi harga jauh lebih murah dari G yang copy tu.Kalau dilihat sekali imbas SKMEI ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and a week ago.

 

#XGLARE HARGA MURAH

#XGLARE 5 DALAM 1, Sunglasses yang sedang trending di facebook sekarang.Harga pasaran online sekitar RM179.00 .Tapi kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?Di facebook.com/mhmhype kami hanya letak harga RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) siap pos sampai ke rumah lagi.Sama ke kualiti? Kenapa murah? Ori ke?Antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 2 weeks ago.

 

BUKAN MEMBAZIR TAPI BIJAK!

Ya!! Kita hanya perlu bijak untuk bergaya bukan membazir.Contoh macam model #MHMHYPE ni, dengan harga yang cukup munasabah beliau dapat bergaya pada bila-bila masa dan dimana juga.Tak kira siang atau pun malam...Tak kira berjalan,memandu atau menunggang motosikal, beliau ada #XGLARE yang sesuai.Harga? Pasti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months and a week ago.

 

DARI CHINA KE MALAYSIA HANYA 5 JAM!!

Kenapa order ambil masa 7 ke 14 hari untuk sampai?1. Ya betul perjalanan dari China ke Malaysia sekitar 5 jam penerbangan...TAPI 2.Simple order process Anda order beserta pembayaran (+1-2 hari) bergantung kepada masa order dan payment serta cara payment dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months and a week ago.

 

KE MANA KITA??

Kalau tengok gaya macam lah nak ride long distance kan.Walaupun nampak jauh perjalanan tapi cuma seberang sempadan Penang ngan Kedah ja.Ke Miew Biker Sungai Petani hantar motor salin kulit ja pun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months and 2 weeks ago.

 

YANG PENTING SIKAP KITA!!

Aku pasti ramai yang tidak akan bersetuju dengan kenyataan TPM. Bagi aku semuanya terletak pada sikap penunggang tu sendiri. Tak kira kecik atau besaq motor yang ditunggang tu.Dan lagi satu fakta kemalangan selalunya pada jumlah dan peratusan saja tanpa ambil kira kepada pecahan kecil yang menyebabkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6 months ago.

 

RFID BLOCKING SLEEVE UNTUK KAD PAYWAVE ANDA

"Jika dulu penyeluk saku memerlukan kepantasan tangan untuk mencuri dompet,kini mereka hanya menggunakan aplikasi khas yang boleh membaca data pada cip kad bank mangsa. Penyeluk saku ini hanya perlu mendekati mangsa untuk mencuri wang didalam akaun" - hmetroDengan berita yang keluaq semalam jugak lah buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6 months and 3 weeks ago.

 

KAD DEBIT

Ok off pasal bisnes,nak story pasal kad debit pulak sat. Maklumlah kecoh sangat sejak kebelakang ni pasal isu tukaq kad debit nih.Aku ni pun jenis yang malas nak melangut buang masa kat bank. Bila dok tengok kengkawan dok hapdet kat fb pergi bank pukul 9 pagi lepas empat lima jam baru settle nak dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
7 months and 3 weeks ago.

 

BORONG JEEP CLUTCH (WALLET) MURAH

Selalu sebelum aku post sesuatu produk untuk iklan kat page, aku akan survey sebanyak mungkin perbezaan harga antara seller-seller.Memang terpaksa untuk compare harga dulu sebelum berikan yang terbaik untuk bakal prospek di page.Macam Jeep clutch/wallet purse ni, paling murah sama ada untuk yang ready...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
8 months ago.

 

MUNAFIE RM7.00??

RM7.00/pcs RM7.00/pcs#MUNAFIE HIGH WAIST PANTIES masih lagi #trending??Nak borong dengan harga murah??Nak guna sendiri dengan harga murah??Kami bantu anda dapatkan dengan HARGA MURAH nak tak??MOQ 12 pcs / RM85.00 WMMOQ 12 pcs / RM105.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
8 months ago.

 

HELLO KITTY TRAVEL KIT BRUSH SET

Kaum hawa mesti kenal tahu dengan kegunaan set hello Kitty ni kan.Kalau survey harga di facebook, ianya dijual diantara RM20.00 ke atas tidak termasuk kos postage.So MHMHYPEnak buat offer kepada adik manis, hakak gojes, makcik ohsem dengan harga borong ja...RM80.00 untuk 10 set siap pos sampai ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
8 months ago.

 

MHC NATIONAL VETERAN HOCKEY 2016

MHC National Veteran Hockey Tournament 2016 yang baru berakhir semalam telah diadakan di Stadium Hoki MPSPk.Dengan 13 pasukan yang mengambil bahagian dan dibahagikan pada 3 kumpulan.Terengganu dan Pahang dinobatkan Juara Bersama kejohanan tahun nih sebab keadaan cuaca yang tidak mengizinkan.Team...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
8 months and a week ago.