User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 10

RM50 SEKOTAK SELESAI MASALAH?

Saja tunggu lepas pembentangan bajet 2018 baru nak post, nak tunggu tengok PM umumkan ke tak kenaikan cukai dan harga rokok nih.Ok setakat sekarang harga rokok masih lagi kekal seperti sedia kala dan Rothmans sedang buat promosi RM12.00 sekotak.Apa yang aku nak ulas kenaikan harga rokok ni sebenarnya tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
11 months and 2 weeks ago.

 

DENDA ATAU NYAWA JADI PILIHAN

Timbalan Ketua Pengarah (Pengurusan) Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ), Datuk Wan Ahmad Uzir Wan Sulaiman ketika dihubungi mStar Online menegaskan bahawa lorong kecemasan hanya untuk kegunaan pihak berkuasa sekiranya berlaku kecemasan.Sehubungan itu katanya, larangan tersebut turut dikenakan kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

BETUL KA?

Pek 10 batang mampu tangani rokok seludup?Ok pertama sekali tahniah sebab bagi cadangan untuk dipertimbangkan tapi dari segi logiknya kalau sekali pun keluaq balik dunhill 7 batang macam dulu harga tetap tak turun.Sekarang sekotak Dunhill dah cecah RM17.00 berbanding zaman kegemilangan dulu masa ada pek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 2 weeks ago.

 

TAHNIAH MALAYSIA

Tahniah Malaysia!!!111 pingat emas dalam genggaman dan seperti kata KJ kita dah bergelar juara Sukan Sea.Tapi dalam keghairahan kita meraikan kemenangan dan pencapaian ni, kita perlu tengok beberapa jenis sukan yang mana cabaran sedang meningkat naik.Sukan besaq seperti bola,badminton,takraw dan jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 2 weeks ago.

 

WAN SIDIK...JANGAN SALAH KAN SEMUA ORANG!!

Jangan salahkan semua orang!!Memang ramai yang jual produk yang sama dengan harga yang berbeza dan ayat-ayat iklan yang berbeza.Jadi kita tidak boleh menghukum orang lain jika kita sendiri pada mulanya berurusan dengan pihak lain!Berdasarkan komen dibawah, tiada satupun posting kami di page mahupun di wall...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

OFA TERBANG TINGGI DIBUMI KENYALANG

Untuk pertama kalinya pasukan hoki OFA menjejakkan kaki ke bumi Sarawak semperna Sarawak International Invitation 9's.Dan pastinya ianya bukan sekadar "makan angin" untuk kami semua.Ya...OFA menjadi juara untuk pertandingan yang julung kali diadakan. Berjaya mengalahkan pasukan favourite Terengganu Hockey...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months ago.

 

OAKLEY CROSSLINK INSPIRED

Nampak sama tapi tak serupa, nampak mahal (di tempat lain) tapi berbaloi dengan #mhmhype.Ya produk OEM inspired by Oakley Crosslink, harga pasaran online RM90.00 ke atas!Harga mhmhypecuma...RM60.00 SMRM75.00 SSHarga siap pos+ Free exclusive casing+ Free microfiber cloth+ 3 bulan frame warantyKalau tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

3 KUPANG IKAT TEPI

Bebaru nih kecoh pasal isu ikat tepi tambah 3 kupang, viral satu Malaysia pasal benda ni. Dah tu dihangatkan lagi oleh video live oleh owner kedai tu untuk pertahankna "sebab dan musababnya" sendiri.Ok sekarang isu dah reda,owner dah kena kompoun dengan KPDNKK... so aku buat nak panaskan balik benda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

BERITA YANG AMAT DINANTIKAN OLEH KITA RAKYAT MALAYSIA

Pertama sekali tahniah diucapkan. Memang ini BERITA YANG AMAT KAMI,SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA NANTIKAN.Mana tau dengan berita ini nanti taraf hidup rakyat Malaysia akan meningkat,nilai matawang akan melonjak atau mungkin harga minyak dapat distabilkan.Terima kasih juga kepada KOSMO! yang sudi melaporkan berita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

BARANG CHINA,NO VALUE

Aku terbaca satu komen macam dalam gambar ni "brg China, no value" katanya...Apa lagi terjah lah profiles orang yang komen tu, nampak macam "someone" gak lah. Old Frees lagi tu...salah seorang pelajar keluaran Penang Free School yang baru saja mencecah usia 200 tahun (akan 201 bulan 10 nanti).So nak marah?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

mhmspeX retroX

#mhmspeX retroX?Hahaha ikut suka la nak letak nama apa pun kan janji harga yang diletak agak munasabah.Aku sebenarnya boleh ja letak brand apa pun kat speX yang dijual tapi akan melibatkan extra cost. So buat apa nak letak tu semua then nak charge pada buyer kan.Since produk ni semua OEM so kita just biaq...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and a week ago.

 

PERCUMA 7 TIPS POWER UPDATE STATUS FB...

Nah...nak bagi PERCUMA / FREE saja 7 tips power update status FACEBOOKMemang terbaeeek untuk orang-orang yang berniaga online nih, boleh dapat engagement yang tinggi pada setiap status post dan mampu untuk "push" kita supaya lebih "tinggi" reach.Barulah peluang cerah nak dapat potential buyer.Sementara free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and a week ago.

 

TAHNIAH MALAYSIA

Tahniah pasukan hoki Malaysia bukan saja layak ke peringkat semi final di Liga Hoki Dunia yang sedang berlangsung di London la ni tapi juga layak secara merit untuk ke Piala Dunia Hoki tahun depan.Walaupun pemain hoki dibayaq gaji tak semahal pemain-pemain bola yang ranking dunia masih lagi TIGA ANGKA tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

GEJALA PM DI FACEBOOK

PM...PM PLS...SIS PM...BOS PM...ADMIN PM...Kalau hangpa ada buat iklan tak kira lah apa barang sekali pun, tak kira sama ada hangpa online seller mahupun personal seller dah pasti akan jumpa dua huruf ni kat ruangan komen post... PMAku still boleh terima kalau tak dak details lengkap pada post yang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

TALIAN WHATSAPP JPJ...PASTIKAN HANDPHONE JUGA DALAM KEADAAN BAIK!!

Pic : googleSelain dari kenderaan yang bakal digunakan untuk balik kampung berhari raya, hang pa juga kena pastikan yang handphone juga berada didalam keadaan yang memuaskan.Pastikan jugak bateri full (prepare powerbank ataupun in car charger) dan patikan dah topup kredit siap-siap untuk pengguna prepaid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

STILL BELOQ AKU

Up entri pasal biz ja la ni...dah tukaq jadi blogshop ka?Eh tak lah, still beloq aku,ikut suka aku lah kan...Lagi pun dari biaq bersawang nak up entri baik up sedikit sebanyak pasal produk yang aku jual.Dapat gak lah traffic ke page-page aku tu.Lagi pun aku bukan lah blogger tersohor pun, entah-entah entri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

DULU #XGLARE SEKARANG #mhmspeX

Dulu produk ini dijual dengan nama #Xglare. Harga kami yang termurah dipasaran iaitu RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) berbandinga harga pasaran yang lain dimana sekitar RM130.00 hingga RM180.00 satu set.Model 2208 ini antara yang terhangat sebab ramai kata ada design ala-ala Wayfarer. Walaupun kami jarang simpan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and a week ago.

 

ALHAMDULILLAH...TERIMA KASIH

Alhamdulillah...terima kasihEh kenapa pulak?Dengan sokongan hangpa semua la ni kami dah ceburi lagi satu cabang baru...jual kacamata!Dengan ditambah baik dari segi produk, jaminan kualiti dan juga slowly kepada branding mhmspeX.Untuk permulaan kami akan stop order untuk model-model #Xglare 5 in 1 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and a week ago.

 

PORSCHE DESIGN

Koleksi PORSCHE DESIGN kini berada di facebook.com/mhmhype .Harga macam biasa pasti mampu milik, jangan risau kami bagi harga direct supplier siap pos.Dengan #mhmhype akan pastikan anda tidak rugi dan membazir.Tunggu apa lagi jom lah pakat-pakat order

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months and 3 weeks ago.

 

SKMEI SMART SPORT WATCH

SKMEI merupakan salah satu jenama jam keluaran China. Di Malaysia kita mungkin tak berapa nak pandangkan jenama ni.Maklumlah ramai yang prefer kepada jam dari keturunan G-Shock walaupun copy kan.SKMEI walaupun original tapi harga jauh lebih murah dari G yang copy tu.Kalau dilihat sekali imbas SKMEI ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6 months and a week ago.