User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 67

Selamat hari guru 2017, Guru Pembina bangsa Negara

Diucapkan kepada Seluruh guru di malaysia terutamanya. Selamat hari guru. Tahun ini bertemakan Guru Pembina Bangsa Negara. Tugas guru bukan sekadar guru sahaja. Ada masa guru kena maki, guru kena... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Fattah amin, Bintang Paling Popular ABPBH 3.0 2017

Tahniah buat fattah amin yang telah berjaya menjadi Bintang Paling Popular untuk edisi 3.0 2017. Yerla itu rezeki dia untuk tahun ini, tahun lepas Neelofa, tahun ini Fattah Amin. Kita doakan yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Senarai penuh Pemenang abpbh 3.0 2017

Tahniah kepada semua yang menang, yang penting top 5 nih pun kira dah popular dan saingan memang hebat semua nih. Undian online cecah 1.5 juta. Pageviews abpbh lebih kurang 5 juta.  Populariti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Buat duit dengan blog part1

 Di malaysia industri ini sudah mula menampakkan kerancakkan para blogger mula menjana pendapatan dengan blogging. Blogging yang pada mulanya haya sekadar hobi mengisi masa lapang, kini boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Live streaming Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2017

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 3.0 disiarkan secara langsung menerusi TV3 dan live streaming secara HD di Tonton pada 14 Mei 2017 dari Pusat Persidangan Antarabangsa Putrajaya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Keputusan penuh separuh akhir kedua piala fa 13.5.2017

Keputusan penuh perlawanan piala fa kedua piala fa 2017. Separuh akhir perlawanan piala fa 13 mei 2017.  Perlawanan yang berlangsung malam ini live tv3 dan tv9, Terengganu vs Kedah tv9 dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod 13,

Cucu tauke beras episod yang ke 13. Taukeb beras atok kepada Irsha sakit di hospital. Nih apa pulak Irsha bertekak dengan Harris. Jemput baca entri ini jugaImam muda minggu ke3Soalan upsr sains 2014... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Live streaming Terengganu vs Kedah piala fa separuh akhir kedua 13.5.2017

Perlawanan kedua semi final piala fa 2017. Mampukah pasukan skuad penyu menyekat kemaraan pasukan kedah di stadium keramat Terengganu, Sultan Mizan malam ini. Masih ada 90 minit untuk pasukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Live streaming Negeri Sembilan vs Pahang piala fa semi final kedua 13.5.2017

Perlawanan yang kedua dalam kempen piala fa untuk edisi 2017. Untuk perlawanan separuh akhir pertama memperlihatkan pahang mendapat kelebihan satu gol di tempat sendiri keatas negeri sembilan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Live streaming gema gegar vaganza minggu ke6(semi final) 2017

Gema gegar vaganza kali ini sudah masuk ke separuh akhir. Tinggal 6 peserta yang masih lagi ada dalam pentas Gema Gegar Vanganza. Yang menariknya semua tinggal peserta lelaki sahaja semuanya. Yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online konsert komedi sepahtu minggu 1 2017

Konsert komedi astro hari ini adalah minggu pertama di hoskan oleh pelawak sendiri yang membuat persembahan malam ini iaitu Kumpulan Sepahtu. Lebih kurang kepada Sketsa campur dengan lagu. Lebih... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

tonton online mak cun episod 9

Perjuangan mak cun belum terhenti lagi. Mak cun episod yang ke 9. Akhirnya mak cun kembali balik ke kampung halaman. Rindu dengan suasana kampung. Dah lama sangat dah nih. Sana sejuk, bila balik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online hikayat cinta si pematah hati episod 12

Hikayat cinta si pematah hati episod 12 . Senarai pelakon Alif Satar, Nabila Razali, Hafreez Adam, Nadiyah Shahab, Aien Zahalan, Syafiq M. Nazri, Rykarl Iskandar, Yaya Zahir, Aneesa Sofea, Naseem... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online shh i love you episod 24

Nadia jatuh sakit di hospital. Mujurlah dia ditemani oleh Aidan. Adik nadia nih masih tak puas hati dengan aidan sebab dia simpan sesuatu, katanya dia nih pasang skandal nak kahwin dengan umairah.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online hikayat cinta si pematah hati episod 11

Hikayat cinta si pematah hati episod yang ke 11. Jemput baca entri ini jugaPanduan kerja di singapura, part1Korang mesti terkejut, lukisan pokok ini menggunakan apa agaknya?Pengguna ada hak dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Tips buat bisnes air balang,di bulan ramadhan

Ya, bulan puasa akan menjelma tidak lama lagi. Macam-macam idea dan fikiran yang melayang di otak ligat mencari idea untuk perniagaan di bulan ramadhan kali ini. Kali ini aku ingin berkongsikan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Tonton live shh i love you episod 23.

Episod yang ke 23. Tiba-tiba Nadia pengsan. Ketika itu, Aidan tak ada pilihan lain. Dia terus memapah Nadia untuk dibawa ke hospital dengan segera. Risaunya Aidan ketika itu melihat keadaan Nadia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Keputusan penuh liga super 9.5.2017

Keputusan perlawanan liga super pada 9 mei 2017. Dua perlawanan iaitu PKNS VS KEDAH dan SARAWAK VS SELANGOR. Dua dua game seri. SELANGOR 1-1 SARAWAK PKNS 4-4 KEDAH Selangor dan sarawak cuma dapat gol... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Live streaming Sarawak vs Selangor liga super 9.5.2017

Perlawanan diantara pasukan sarawak vs Selangor. The red giants vs Bujang Senang di bumi kenyalang, stadium bandaraya Sarawak malam ini. Perlawanan malam ini dilihat seimbang. Selangor banyak juga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming pkns vs kedah liga super 9.5.2017

Perlawanan yang menjadi tumpuan malam ini, selain itu sarawak vs selangor juga ada main di stadium bandaraya Sarawak. Malam ini perlawanan diantara pasukan PKNS vs KEDAH liga super 9 may 2017.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.