User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 71

Live streaming malaysia u22 vs Myanmar persahabatan 13.7.2017

Live streaming MALAYSIA VS MYANMAR hari ini di stadium selayang. Keputusan semasa perlawanan persahabatan malaysia u22 vs myanmar u22 hari ini. Mampukah skuad kendalian last minit ong kim swee... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 7

mencintaimu mr photographer episod yang ke 7. Aira dan Nazrul bakal dijodohkan tapi ditentang oleh Datin Laila. Tiara mengajak Nazmi dan Aira datang ke rumahnya untuk berbincang. Episod 7: Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Keputusan penuh liga super 11.7.2017

Keputusan penuh perlawanan liga super 11 julai 2017. 6 perlawanan malam tadi berlangsung. Dua live ada malam semalam, tv3 dan tv9. Pasukan jdt vs pahang dan perak vs selangor. Keputusan perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming t-team vs kelantan liga super 11.7.2017

T-team vs Kelantan liga super 11 julai 2017. Pasukan kelantan dilanda macam-macam masalah. tapi tetap optimis untuk meneruskan kempen liga super 2017. Kita mengharapkan pasukan kelantan dapat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 6

Jom layan drama mencintaimu mr photographer episod yang ke 6. Pertemuan antara Datin Laila dan Tan Sri Megat Miqdad mengimbas kenangan silam yang tidak dapat dilupakan. Kerana dendam yang tersimpan,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming melaka united vs kedah liga super 11.7.2017

Perlawanan liga super minggu ini pada hari selasa, Melaka united vs kedah 11 julai 2017. Perlawanan di satadium hang jebat malam ini. Last game melaka united menewaskan pasukan kelantan. Nampaknya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming tv3 jdt vs pahang liga super 11.7.2017

Live streaming keputusan terkini perlawanan epik malam ini. JDT VS PAHANG, malam ini di stadium darul makmur kuantan pahang. Mampukah pasukan pahang menundukkan keegoan pasukan jdt yang sekarang ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 5

Mencintaimu mr photographer episod yang ke 5. Minggu lepas jemy beriya jaga si aira lepas sakit dekat hospital. Sanggup tuh jaga, padahal baru jer kenal. Hurm kan nampak sangat macam tergesa-gesa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Keputusan penuh piala malaysia 8.7.2017

Tiga perlawanan yang berlangsung malam ini . So dalam keputusan ini barulah nampak kedudukan semua ikut kumpulan A, B ,C dan D dalam kempen piala malaysia 2017. Keputusan terkini perlawanan piala... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Live streaming sarawak vs selangor piala malaysia 8.7.2017

Perlawanan yang dilihat mungkin seimbang. Selangor vs Sarawak piala malaysia perlawanan yang kedua. Mampukah pasukan selangor mengutip tiga mata di bumi sarawak jam 8:15 nanti. Ngap Sayop vs The Red... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Keputusan undian bola sepak sukan sea 2017.

Satu-satunya ibu segala emas yang kita tunggu-tunggu. Mengharapkan pasukan skuad harimau muda ini mampu mengorak langkah dengan sebaik mungkin. Skuad bawah 23 tahun kendalian datuk ong kim swee... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tonton drama encik suami mat salih celup episod 5

Episod yang ke 5. Nak tengok tv pun nak berebut remote .. Baca novel pulak, mat salih nih suka ke baca novel tuh. Huhuhu Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Keputusan terkini/semasa perlawanan piala malaysia 7.7.2017

Keputusan semasa perlawanan piala malaysia yang kedua. Hari ini ada 5 perlawanan yang akan berlangsung iaitu: 07.07. 21:00 Kuala Lumpur (0) vs (0) Perak 07.07. 21:00 Negeri Sembilan FA (0) vs (0)... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Live streaming Terengganu vs JDT piala malaysia 7.7.2017

Perlawanan kedua dalam kempen piala malaysia. JDT yang dalam kumpulan D dilihat agak tough saingan tahun ini. Namun langkah kanan berjaya dijelmakan apabila menjinakkan pasukan sarawak 4-0 di bumi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 4

Aira diperhatikan oleh orang suruhan ayahnya sendiri. Dia kerja mana, buat pe semua diekori. Biasalah anak tan sri nih. Huhu. Mana promise aira bila dia kena marah dengan papa dia. Sebab nak jadi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod akhir 28

Apakah kesudahan episod akhir kali ini? Nisya dan Farhan huhu. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 3

Siapa yang akan menggantikan model yang telah tarik diri tuh. Hurm dah tahu dah siapa yang ganti. Aira cuba untuk menjadi Model. Tapi jemy pulak rasa tak yakin dengan kemampuan aira. Boleh ke jadi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod 27

Lagi beberapa episod jer nak habis dah Ku kirim cinta episod 27. Kenapa kaki nisya nih? terpeleot huhu.. Diaorang nih melarikan diri dari Nordin ke ?? Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 2

Mencintaimu Mr Photographer Episod 2. Tonton online mencintaimu mr photographer episod yang ke 2. Hurm baru episod kedua dah jatuh cinta. Apa daa.. Model pulak tarik diri. So siapa yang akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming kelantan vs uitm fc 4.7.2017

Piala Malaysia 2017 Kelantan vs Uitm untuk perlawanan piala malaysia yang pertama dalam kumpulan C. Kelantan dalam kumpulan ini , Uitm, Kedah dan Melaka United. Jom kita saksikannya dibawah ini.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.