User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 87

Live streaming malaysia vs korea utara 10.11.2017, kelayakkan piala asia 2018

Perlawanan yang tertangguh untuk beberapa bulan dah. Macam mana agaknya persembahan pasukan malaysia vs Korea Utara malam ini? Skuad Nelo Vingada ditagih untuk mendapat tiga mata penuh jika mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Maksud tak tun tuang, tak tung tuang

Macam-macam hal!! Tak tun tuang, tak tun tuang betul lah hang nih!! Ramai orang update status pasal tak tun tuang, tak tun tuang. Tak cukup dengan itu, macam-macam parodi ada, versi seram lah, versi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming sepahtu reunion live episod 2, 2017

Minggu lepas kisah hang tuah. Menampilkan ziana zain dan amy search. Apa agaknya sketch sepahtu reunion minggu ini? Bagaimana pula artis jemputan minggu ini? Kita harapkan persembahan yang baik di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 12

Sebelum habis episod minggu ini , kita preview dulu bagaimana perjalanan cerita ini untuk episod 12.  Apa kes kedai izzat tuh, dibomohkan pulak oleh rakan sekolejnya dulu. Dahla nak sailang dia punya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 11

Dah tahu dah apa mesej yang nak dibawa apabila Suhaila (isteri kepada fareeq) . Dia nak bagitahu kalau boleh jangan ada hal lagi dengan fareeq, lagipun dia dah mengandung. Tak payah nak menggatal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 10

Apakah reaksi helena bila tahu dia di prank oleh izzat dan rakan-rakan? Adakah dia terharu, atau dia marah? atau sebaliknya? kita pun tak tahu macam mana perasaan helena ini? Entah apa mamat tuh nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 9

Apakah izzat menerima permintaan sophie itu? Apalah izzat nih tak sporting tol. Kalau aku memang dah pilih sophie tuh. Dahla anak orang kaya, selalu tolong business izzat nih. Namun mesti ada sebab... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Selamat menduduki peperiksaan spm 2017

Hari ini merupakan peperiksaan sijil pelajaran malaysia (spm). So buat semua calon spm tahun ini kita harapkan semua dapat lakukan dengan baik sekali. So disini aku ingin berkongsi gambar ucapan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tonton live streaming semi final muzik-muzik 32 minggu 2 2017

Separuh akhir kedua dalam persembahan minggu yang ke 2 , 10 peserta yang akan membuat persembahan hari ini yang bertanding dalam pentas muzik-muzik kali ke 32. Persembahan diaorang tadi : Aepul dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online dia episod 7

Dia episod yang ke 7. Apakah Adit akan berkahwin dengan Emelda? More from my siteTonton online menantu bilal episod 7Tonton online menanti februari episod 7, tv3Tonton online cucu tauke beras episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Live streaming gegar vaganza 4 minggu ke 2 2017

Macam mana persembahan untuk minggu ke 2 kali ini? Adakah akan ada penyingkiran? raja azura diantara markah terendah. Adakah celoteh jenaka Nabil dan Jihan akan lebih terkawal atau sama jer? Itu yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Live streaming manchester city vs arsenal epl 5.11.2017

Pertembungan epik hari ini diantara pasukan Mancheser city vs Arsenal dalam saingan liga epl 2017. Mampukah arsenal memadam rekod tanpa kalah manchester city di stadium etihad. Bukan mudah beb, rekod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Keputusan peperiksaan online ptd 2017

Keputusan peperiksaan online ptd m41 yang telah baru-baru korang jawab akan dapat pada 11 november 2017. So, jangan lupa untuk dapatkan keputusan korang tuh. Seramai calon  61738 calon telah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

JDT Juara Piala malaysia 2017 tewaskan kedah 2-0 

Credit to artortoise fb page. Tahniah buat pasukan jdt yang telah menjulang piala malaysia 2017 untuk kali pertama. Bukan mudah untuk menang dalam bertemu dengan kedah. Kedah selaku penyandang juara... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Keputusan penuh senarai pemenang anugerah Skrin 2017 (mencipta fenomena)

TAHNIAH kepada semua finalis dan juga pemenang bagi anugerah skrin edisi 2017. Kali ini bertemakan mencipta fenomena sudah tentunya mengangkat pengkarya-pengkarya seni tanah air kita yang bertungkus... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Live streaming JDT vs KEDAH FINAL piala malaysia 2017

Pasukan manakah yang akan menjulang piala malaysia 2017? Bukan mudah untuk pasukan jdt untuk melangkah sejauh ini . Pasukan kedah ialah penyandang juara pastinya tidak akan mudah memberikan kejuaraan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online Sepahtu Reunion live musim2 2017

Live streaming sepahtu reunion kembali lagi dalam versi live memang spontan habis. Jom kita saksikannya, minggu kali ini dalam cerita dahulu kala katanya. Zaman kesultanan melayu melaka ke agaknya?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming anugerah skrin 2017 tv3

Tonton siaran langsung. Anugerah skrin 2017, mencipta fenomena. Di hoskan oleh, Syuk, Jehan dan Fahrin ahmad. Wow gojes mojes jer diaorang nih. Siaran langsung dibawakan khas oleh zikrihusaini.com.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 8

Jom kita tonton online red velvet episod 8. Apa reaksi ayah sophie bila jumpa ? Nampkanya izzat ada banyak order 2000 pcs cup cake nak kena siapkan . Sempat ke? Perlukan pertolongan helena. Sophie... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 7

Datuk dah tahu dimana helena berada. setelah dia psiko si Fareeq suruh bukak cerita. Yerla nak dapat balik jawatan dan gaji bulan lepas yang tertunggak tuh. Tapi dia ada plan sendiri. Dia tak mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.