User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 16

Petua @ Tips Sayur Kekal Segar

petua sayur kekal segar walaupun berminggu-minggu dalam peti sejukok..hari nie kita belajar petua lar plak..asyik belajar buar kek n masakan je kan..petua hari nie kita belajar camne nak bagi sayur segar kekal segar dan masih hijau..walaupun anda dah simpan ia dalam peti sejuk berminggu-minggu..petua nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

4 Tempat Terbaik Untuk Cium Gosok Anak Anda

Tempat paling bagus untuk cium dan gosok anak anda??ibubapa tahu tak tempat terbaik untuk cium anak??klau ya..bagus-bagus..klau x tahu wajib baca..ilmu nie penting tau..yuk tengok zaman sekarang nie..ramai anak2 yang kurang kasih sayang ibu bapa tau..sedih yuk tengok..yelar parents asyik ngan gadjet je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 2 weeks ago.

 

Family Takaful (Takaful Keluarga)

Family takafulWhat is family takaful?Family takaful provides you with both a protection policy and long-term savings for your peace of mind. You or your beneficiary will be provided with financial benefits if you suffer a tragedy. At the same time, you will enjoy an investment return because part of your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month and 3 weeks ago.

 

Vitamin C Memutihkan Kulit...Betul Ke??

vitamin C memutihkan kulit...fakta@ mitos??Kami melihat kebelakangan ini rata-rata kaum wanita cuba menggunakan pelbagai cara untuk membuatkan kulit kelihatan lebih putih. Fenomena ini menjadi semakin membimbangkan apabila menjelang musim perayaan.Disebabkan keinginan yang tinggi untuk berhias...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 3 weeks ago.

 

Resepi Nasi Dagang Kelantan

resepi nasi dagang kelantan senang dan sedapurm..sedap nyer nasi dagang..rasa lemak2..nasi dagang kelantan sedap..lagi pun nasi dagang kelantan unik sikit..sbb beras dia warna coklat2 ckit..so mmang lain dari yang lain lar..ramai orang ingat ssah nak buat nasi dagang..tapi senang je sbnarnya...klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 3 weeks ago.

 

Resepi Biskut Kacang Hijau @ Green Peas Cookies Recipe

Resepi biskut kacang hijau yang sedap dan senangbahan-bahan untuk biskut kacang hijau 2 cawan tepung gandum1 cawan gula perang2 cawan tepung green peasminyak masak secukupnya1 sudu kecil baking powder1 sudu besar minyak sapi1 kuning telur1 sudu besar buttersedikit esen vanillacara-cara untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 4 weeks ago.

 

Child Education Policy (Pelan Pendidikan Anak)

child education policyWhat is child education policy?The child education policy is alife insuranceproduct specially designed as a savings tool to provide an amount of money when your child reaches the age for entry into college (18 years and above). The funds can be used to pay for your child's...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month and 4 weeks ago.

 

Suntikan Dexamethasone Bagi Ibu Hamil

info tentang suntikan Dexamethasone bagi ibu mengandungKenapa Ibu Hamil Perlu Mengambil Suntikan Dexamethasone?Tiga kali mengandung,kandungan twin dan triplet dua kali terpaksa mengambil suntikan kortikosteroid (I/M dexamethasone) atau nama ringkasnya dexa untuk mematangkan paru-paru bayi di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 4 weeks ago.

 

Life Insurance (Insurans Hayat)

Life insuranceWhat is life insurane?Buying life insurance for you and your loved ones helps provide some financial security in times of hardship. The money from your policy will be paid to your loved ones when you pass away or to you should you suffer a total and permanent disability or loss.Can I get...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months ago.

 

Petua Merawat Ulser Secara Semulajadi

cara-cara merawat ulser mengunakkan bahan semulajadiULSER di bahagian mulut mungkin perkara biasa bagi sesetengah orang. Sesiapa sahaja tidak kira jantina dan umur boleh dijangkiti ulser sama ada di bahagian lidah, dinding dalam mulut atau sekitar tekak.Walaupun ulser boleh diubati dan tidak berlarutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months ago.

 

Petua Merebus Telur

tips@ cara merebus telur supaya senang dikupas dan tidak melekatsape cakap merebus telur senang..hihi....susah tau..tambah-tambah yang baru menjejakkan kaki kat dapur..kenapa susah merebus telur??rebus telur je pun..susah..sebab kadang-kadang..telur x masak..terus jadi telur masak separuh..pastu bila rebus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months ago.

 

Sultan Muhammad Al-Fateh

sultan muhammad al-fateh dan kisah penaklukan kota Constantinoplesape kat cni knal dengan sultan al-fateh??angkat tangan..hihi..klau yang x kenal xpe..nnti boleh baca article yang yuk share nie..al-fateh nie hebat orangnya,,one of my idol..al-fateh merupakan icon belia yang hebat,,dia berjaya menakluk kota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months ago.

 

Investment-Linked Insurance (Insurans Berkaitan Pelaburan)

investment-linked insuranceWhat is investment-linked insurance?An investment-linked insurance plan is alife insurancethat combines investment and protection. Your premiums provide not only a life insurance cover, but part of the premiums will also be invested in specific investment funds of your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months ago.

 

Resepi Kek Buah Madu @ Honey Fruit Cake

resepi kek buah madu moist@ honey fruit cake recipehari nie kita belajar buat kek buah ye..resepi kek buah nie lain ckit sbb dia less sweet..so bg sesiapa yang x suka manis2..boleh try guna resepi nie..resepi nie kukus je tau..klau xde ove xpe...sbb uols boleh je kukus..dah sediakan pen dan kertas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months ago.

 

Retirement Annuity @ Anuiti Persaraan

Retirement AnnuityWhat is retirement annuity?A retirement annuity is a contract by which an insurance company agrees to provide you with a stream of income during your retirement years. Generally, a retiree may need about 60% of his/her last drawn salary to maintain his/her existing standard of living...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months and a week ago.

 

Resepi Halwa Cermai

resepi halwa cermai sedap dan senangsape kat cni peminat cermai...angkat tangan..hihi..cermai nie kalau makan degan colek mmang sedap kan..tapi..xkan nak makan colek tiap2 hari kan..nnti sakit perut..sbb tu lah buah cermai selalu luruh je,,,xde orang nak makan..nak makan gtu je...masam..nak biarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and a week ago.

 

Movie Review: Incendies

review filem canada,Incendiesok...hari nie kita review movie daripada canada plak ye..eventhough cter nie dari canada but dia cakap french ye..urm..yuk plik jgak lar..kenapa canada cakap french??sbnarnya dekat canada..official language dia french and eglish..hihi..yuk baru tahu...ke uols tahu awal2 lg??..ok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and a week ago.

 

Perlindungan dan Pengecualian Penyakit Dalam Takaful Kesihatan Perubatan

penyakit yang dilindungi dan dikecualikan dalam takaful kesihatan dan perubatanapa yang anda perlu ingat dalam takaful kesihatan perubatan pembayaran manfaar bergantung kepada jenis plan anda.apa yang anda perlu lakukan ialah dengan merujuk kepada sijil takaful mengenai maklumat lanjut dan manfaat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months and a week ago.

 

Resepi Kek Coklat Moist Gebu

resepi kek coklat gebu dan senangok hari nie kita belajar buat kek coklat plak ye..resepi nie senang je...n yang palig best sedap..bagi sesiapa yang selalu fail buat kek coklat tu..nnti bleh try guna resepi kek coklat moist dan gebu nie..ape yang best tentang resepi kek coklat nie..ialah..kita boleh guna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and a week ago.

 

Umur Berapa Bayi Tumbuh Gigi??

usia berapa bayi tumbuh gigigigi..oh gigi...gigi merupakan salah satu nikmat dari allah kan..klau xde gigi camne nak makan..klau yang dah tua...sanggup buat gigi palsu kan..tapi..soalan yang sering bermain di benak fikiran ibubapa yang baru melahirakan anak ialah..umur berapa bayi tumbuh gigi ye??bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months and a week ago.