User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 7

STARBUCKS® BOTOL KOLEKSI TEH FRAPPUCCINO Boleh Didapati Di Malaysia

Starbucks Malaysia memperkenalkan dua Botol Frappuccino® minuman baharu yang berasaskan teh - Botol Matcha Tea Frappuccino® dan Botol Black Tea Frappuccino®. Minuman kategori ‘ready-to- go’ boleh didapati di bahagian botol minuman dalam pasar raya premium, petrol marts dan kedai serbaneka utama di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 4 days ago.

 

Dapatkan Kit Undi Negaraku

Tak lama lagi kita dah nak mengundi kan. Sejujurnya kali ni baru kali ke 2 mama nak mengundi. Rasanya mama pun dah lupa cara mengundi macam mana. Hahaha yer lah 5 tahun sekali kan macam-macam boleh lupa yer tak. Hehehe. Ok minggu lepas mama perasan blogger Marou Apple Hijau dia ada update pasal Kit Undi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

Luangkan Cuti Sekolah Di KidZania Go! @ Quill City Mall Kuala Lumpur

Cuti sekolah kali ni memang mama takder planning pergi mana. Rasa macam nak habiskan cuti sekolah kat rumah jer. Sempena birthday Iqbal yang ke 9 tahun mama dah promise nak bawak dia pergi KidZania Go di Quill City Mall Kuala Lumpur. InsyaAllah satu hari nanti mama akan bawa anak-anak pergi ke KidZania yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

Selamat Ulang Tahun Yang Ke 125 Johnson's Baby!

Selamat Ulang Tahun Yang Ke 125 Johnson's Baby! | Ramai yang dapat surprise dari Johnson's Malaysia. Tapi mama tak dapat pun huhuhu sedih ingatkan tak tersenarai. Petang selasa dapat panggilan tanya ada kat rumah ker tak. Sekali surprise dari Johnson's Malaysia. Wowww terus tersenyum tengok nama mama dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 6 days ago.

 

UV Porcelain+ SOS | Penyelesaian Kulit Kusam Dari Sinaran UV

UV Porcelain+ SOS | Penyelesaian Kulit Kusam Dari Sinaran UV - Untuk memiliki kulit yang cerah memang menjadi idaman bagi wanita di luar sana. Tapi bukanlah cerah putih sangat cuma kalau dapat cerah dari parut jerawat pun syukur sangat tau. Memang untuk merawat parut hitam yang degil memang mengambil masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 6 days ago.

 

Pengalaman Spa Di Rumah Dengan Lulur ScrubTerbaru dari ASIANIC

Bila kali terakhir mama Lulur Scrub di SPA? Hahh memang lama dah tak pergi SPA buat scrub ni memang takder masa. Almaklum la ada anak ni lagilah tak sempat nak ke SPA. Teringin juga sebenarnya nak rasa orang scrubkan badan mama. Tapi demi anak-anak tak apa lah mama scrub jer kat rumah sendiri. Korang tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

EUCERIN Pro Acne Solution | Kulit Bebas Jerawat Dalam Masa 14 Hari

Berhadapan masalah dengan jerawat ni bukan masalah lagi bagi kaum wanita sahaja malah kaum lelaki pun punyai masalah yang sama, Oleh itu, mama sendiri akan mencuba pelbagai produk untuk menghapuskannya. Tapi kalau salah produk boleh mengakibatkan kulit menjadi kering dan gatal. Bagi mengatasi masalah ini,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and a day ago.

 

Yogurt FERNLEAF | Sarapan Sihat Yang Rendah Lemak Kurang Manis

Mulakan hari anda dengan sihat dan ceria bersama Yogurt Fernleaf baharu, diperbuat daripada 100% susu dari New Zealand untuk memberikan kebaikan tenusu kepada warga Malaysia yang sentiasa sibuk pada waktu pagi!Yogurt Fernleaf merupakan keluaran terbaharu dari jenama tenusu ini, yang mempunyai warisan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Nugget Nasi Ayam

Dalam family mama ada sorang anak bertuah yang tak makan nasi. Mama is haru jugak la. Orang lain makan nasi tapi dia tak makan nasi. Bikin ribut nak bagi dia besar. Tapi dia makan jer benda lain macam western food macam tu. Nak buat macam mana kan Allah nak bagi anak yang tak makan nasi. Hahaha.. mama is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Funmaii Lancarkan Kedai Serbaneka Tanpa Tunai

Funmaii, sebuah kedai serbaneka urusniaga tanpa tunai, hari ini secara rasminya mengumumkan pelancarannya ke arah menjadi salah satu daripada peneraju utama dalam ekosistem peruncitan tanpa tunai. Pengumuman ini dibuat sempena pembukaan kedai Funmaii di Bandar Puteri, Puchong pada 18 Mac iaitu kedai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Guardian Malaysia Perkenal HELLO KITTY HELLO CONFIDENCE! Sempena Hari Wanita Sedunia

Koleksi aksesori edisi terhad Hello Kitty yang bergaya – beg tote, beg makan tengah hari, beg kosmetik dan sarung komputer riba, kini menjadi bualan hangat para pelanggan Guardian dan peminat kucing paling comel di dunia!Boleh didapati dalam warna ceria ungu dan merah jambu, koleksi itu membawa mesej...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Resepi Masak Lemak Cili Padi Ikan Sardin

Resepi Masak Lemak Cili Padi Ikan Sardin | Hari tu duk nampak Dato Siti Nurhaliza dia mengidam tempoh hari nak makan masak lemak cili padi sardin yang dimasak oleh Kak Long anak Zahid Hamidi kot. Hahah kot sebab mama tak kenai. Tengok macam sedap pulak. yer lah tak pernah buat kan. Padahal kita masak sardin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Penyelamat Tayar Pancit Kereta Dengan KRONOS FlatNoMore Tyre Sealant Inflator

Penyelamat Tayar Pancit Kereta Dengan KRONOS FlatNoMore Tyre Sealant Inflator - Selama ni kalau tayar kereta pancit jer mama mesti nagis kat tepi jalan. Kofkofkof.. giler sebab nak suruh mama tukar tayar spare memang tak reti!. nak pulas screw pun boleh nagis. Dah la tayar spare kat bawah kereta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Samsonite Malaysia Making Wishes Come True

Samsonite (Malaysia) Sdn. Bhd., the world's largest and most recognised designers and distributors in the luggage industry is collaborating with Make-A- Wish Malaysia to create life- changing wishes come true for children with critical illnesses through its “Luggage Trade-In Programme”happening from 15...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Jom ke KidZania GO! Di Quill City Mall Kuala Lumpur

Korang minggu depan kan dah start cuti sekolah. Mesti anak-anak paling tak sabar nak bercuti dari sekolah kan. Bukan jer anak-anak tak sabar tapi mama pun tak sabar nak cuti jugak. Dah cuti sekolah pasti ibu bapa akan bawa anak-anak pergi bercuti kan. Bagi yang tidak pergi bercuti ke mana tu apa kata korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

NARINAR T-Series | Minyak Terapi Bayi Yang Selamat Semulajadi

NARINAR T-Series | Minyak Terapi Bayi Yang Selamat Semulajadi - Anak-anak yang sihat memang satu kebahagiaan buat mama dan papa. Tapi sekali mereka tak sihat mulalah hati seorang ibu akan gundah gulana sampaikan mama sendiri tak akan tidur malam fikirkan kesihatan anak. Yang paling kerap anak kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Laksaamana Damansara Uptown | Pelbagai Laksa Yang Menarik Harus Dicuba

Laksaamana Damansara Uptown | Pelbagai Laksa Yang Menarik Harus Dicuba - Laksa merupakan makanan paling popular bagi masyarakat Malaysia tidak kira kaum Melayu, Cina dan India. Oleh itu, dengan hanya menu Laksa sahaja boleh mengakrabkan kaum di Malaysia. Pasti nak tahu kan di mana yang boleh makan laksa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

KAD PEDULI SIHAT | Rawatan Klinik Secara Percuma

KAD PEDULI SIHAT | Rawatan Klinik Secara Percuma - Mungkin ramai yang tahu pasal kad Peduli Sihat yang diperkenalkan oleh Kerajaan Negeri Selangor bagi meringankan beban kos sara hidup golongan berpendapatan rendah. Mama tahu dah lama dah pasal ni tapi masa tu mama kerja lagi dan memang tak layak untuk isi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

D'Vanda Weightless Essence Foundation | Menutup Cela Parut Di Wajah Dengan Sempurna

D'Vanda Weightless Essence Foundation | Menutup Cela Parut Di Wajah Dengan Sempurna- Foundation merupakan alas bedak yang berfungsi untuk menutup kekurangan kecil pada wajah dan di samping itu dapat meratakan tona kulit wajah dengan sempurna serta membuatkan kulit wajah glowing sepanjang hari.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

Majlis Pelancaran Pembukaan Restoran grEAT Di 1 Utama Shopping Centre Oleh Datuk Dr Chef Wan

Zaman sekarang sangat susah nak cari makanan "fast food" dalam kategori yang sihat. Tambah pula sekarang semua sibuk dengan arus kemodenan sehingga kita sebagai manusia tidak ada masa untuk masak makanan yang berkhasiat untuk diri sendiri dan juga keluarga. Korang tahu ada sebuah restoran yang menghidangkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 2 weeks ago.