User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 15

Idea kreatif Dekorasi Pejabat Di Rumah

Idea kreatif Dekorasi Pejabat Di Rumah | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca cerita mengenai Mangsa ragut masuk lokap langgar peragut sampai mati? Kali ini kita ubah suasana pula. Aku nak kongsikan beberapa dekorasi pejabat di rumah. Yang sebenarnya, aku dah sediakan bilik khas dirumah aku tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 5 days ago.

 

Mangsa ragut masuk lokap langgar peragut sampai mati!

Mangsa ragut masuk lokap langgar peragut sampai mati! | Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis hari ini. Dah baca tips untuk elakkan demam selepas cabut gigi geraham? Oklah, hari ini nak menulis mengenai Mangsa ragut yang masuk lokap selepas melanggar mati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 5 days ago.

 

#6 Tips Confirm Tak demam lepas cabut gigi geraham bongsu!

#6 Tips Confirm Tak demam lepas cabut gigi geraham bongsu! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. 2-3 hari lepas aku melalui pengalaman yang mungkin mengerikan buat sesetengah orang. Cabut gigi geraham bongsu!! Waa! Tak kiralah lelaki atau perempuan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and a day ago.

 

HANYA UNTUK MEREKA YANG BERANI! KFC ZINGER DOUBLE DOWN!

HANYA UNTUK MEREKA YANG BERANI! KFC ZINGER DOUBLE DOWN! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Semalam aku berkesempatan untuk mencuba menu terbaru daripada KFC Malaysia, KFC DOUBLE DOWN! Sebagai seorang peminat “tegar” KFC daripada aku kecik, bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 5 days ago.

 

6 Fakta Menarik mengenai kucing Bengal.

Sumber google6 Fakta Menarik mengenai kucing Bengal | Kucing Bengal tidak seperti kebanyakkan kucing lain. Ini adalah kerana, kucing ini termasuk di dalam kategori haiwan istimewa. Dan atas alasan itulah, kenapa ramai yang mencari baka kucing dari jenis Bengal. Spesis ini juga termasuk di dalam senarai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
4 weeks and 2 days ago.

 

Main buih sabun di Pantai klebang, Melaka

Main buih sabun di Pantai klebang, Melaka | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi. Dah baca ke cerita mengenai cincin dalam drama Seramedi terbaru TV3, Jangan Ikut Aku? Baiklah, hari ini aku nak cerita sedikit mengenai aktiviti hujung minggu aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 weeks and 2 days ago.

 

Cerita mengenai cincin dalam Drama Jangan Ikut Aku.

Cerita mengenai cincin dalam Drama Jangan Ikut Aku | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca cerita mengenai Apa itu rabies dan kesannya kepada manusia? Semoga kita semua akan dijauhkan dari segala perkara yang tidak kita semua ingini. Baik! Dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

Apa itu rabies dan kesannya kepada manusia.

Apa itu rabies dan kesannya kepada manusia | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk aku menulis. Dah baca cerita sebelum ini mengenai Jangan jadikan income Lynk.my sebagai income bulanan? Baiklah, hari ini aku nak kongsikan mengenai 1 wabak/situasi yang setakat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

Jangan jadikan income Lynk.my Sebagai income bulanan.

Jangan jadikan income Lynk.my Sebagai income bulanan | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke cerita mengenai #7 Tips berhenti kerja dan memulakan perniagaan sendiri? Kali ini aku nak kongsikan pula cerita mengenai salah satu cara buat duit online menggunakan Lynk.my. Mungkin ramai yang dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

#7 Tips berhenti kerja dan memulakan perniagaan sendiri. #3 Sangat penting!

#7 Tips berhenti kerja dan memulakan perniagaan sendiri. #3 Sangat penting! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Hari ini, aku nak menulis pula mengenai Tips Berhenti Bekerja Dan Berniaga. Sudah pasti mereka yang sudah lama makan gaji samada bekerja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

Jana income USD dengan media sosial

Jana income USD dengan media sosial | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis di sini. Dah baca ke cerita mengenai seorang rakan blogger yang kekurangan dana untuk kes beliau? Semoga Alllah membantu beliau dalam semua hal yang diperlukan ya. Baiklah, hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Dapat upah lipat sejadah di masjid

Dapat upah lipat sejadah di masjid | Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulilah masih di berikan kesempatan untuk menulis. Kali ini aku nak ceritakan pengalaman aku sewaktu sekolah dulu. Waktu itu, memang tak rasa nak cari duit pun, Cuma suka-suka je. Tapi dapat RM3 waktu itu pun dah cukup seronok dah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Kalau dulu 70jam sebulan, sekarang nak dapat 1 jam pun susah..

Kalau dulu 70jam sebulan, sekarang nak dapat 1 jam pun susah.. | Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulilah, hari ini diberikan kesempatan untuk menulis sedikit di blog mrejoy.com. Lama juga rasanya “bercuti” daripada menulis ni. Semuanya disebabkan kesibukan pada perniagaan online. Alhamdulilah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and a week ago.

 

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya..

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya.. | Kalau sebelum ini ramai yang update status di laman sosial mengenai gambar poster gadis shell yang dikatakan sering memeranjatkan pelangan shell, tapi kini, ianya menjadi viral sekali lagi, tapi bukan kerana terperanjat, sebaliknya dicabul! Ahha!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Indahnya beraya di desa.

Indahnya beraya di desa | Bila sebut hari raya aidilfitri, sudah pastinya ianya amat terkesan pada anak-anak perantauan seperti aku. Maklumlah, aku hanya berkesempatan untuk pulang ke kampung waktu musim perayaan panjang macam cuti hari raya aidilfitri ni. Kalau nak balik hari-hari biasa rasa tak best pula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Kembali menulis di blog Mrejoy.com.

Kembali menulis di blog Mrejoy.com | Alhamdulilah. Setelah bercuti lebih kurang 11 hari atau lebih! Hari ini, aku berkesempatan menulis kembali di blog ini. Ramai juga bertanya pada aku (ramai ke? J) apa sudah jadi dengan blog sebelum ini, kenapa dah hilang dari radar? Jawapannya mudah sahaja, kerana ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Makan-makan di Mee Tarik Warisan Asli, Mydin Pulau Sebang Melaka.

Makan-makan di Mee Tarik Warisan Asli, Mydin Pulau Sebang Melaka | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Tinggal beberapa hari sahaja lagi, bulan Ramadhan 2017 akan meninggalkan kita. Sesungguhnya ianya adalah berita yang menyedihkan bagi ramai umat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 4 weeks ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
2 months ago.

 

9 langkah yang kalau kita ikut, confirm jadi jutawan!

9 langkah yang kalau kita ikut, confirm jadi jutawan! | Lama juga tak menulis mengenai motivasi kewangan ini. Kalau sebelum ini, blog ini lebih banyak berkongsi tips-tips kewangan, tetapi sekarang lebih kepada cerita diri dan semasa. Ok lah, hari ini, aku nak kongsikan tips yang aku baca dari sebuah laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months ago.