User Profile: aimanabdullah

Show pings in: English | Malay | All

 

aimanabdullah

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 2

Kehangantan Final UCL dan UEL

UCL and UEL trophy Final UEFA Champions LeagueJuventus Vs Real MadridAhad 4 Jun 20172.45 PagiMillenium Stadium, Cardiff Wales(Waktu Malaysia)Semi FinalReal Madrid 4-2 Atletico Madrid(3-0, 1-2)Juventus 4 - 1 As Monaco(2-0, 2-1)Final UEFA Europa LeagueAjax Amsterdam Vs Manchester UnitedKhamis 25 Mei 20172.45...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months ago.

 

The Flash memilih gadis Sabah

Anda peminatcartoon DC? Anda peminatThe flash the series? Jika ya. Mungkin andajuga kenal dengan pelakonGrant Gustin. Ya, dia merupakan pelakon utama dan membawa watak The Flash dengan nama Barry Allen dalam series tersebut.Menurut dailymail, Grant Gust pelakon The Flash yang kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months ago.

 

Adakah kamu keyboard warrior?

Sekarang ni nak jadiseorang pahlawan ataupun warrior anda tak perlu lagi daftar atau menghadiri kelas-kelas training. Dengah hanya duduk didepan komputer ataupun genggam sebuah smartphone anda berpeluang menjadi seorang warrior. Yang dimaksudkan adalah Keyboard Warrior. KW akan muncul bagai cendawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months ago.

 

Kufi Wednesday #1

Dr. Mohammed Morsi5th President of Egypt

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months and a week ago.

 

Away Kit Manchester United 17/18

Hari ni pihak Adidas telah memperkenalkan kit yang baru untuk team paling power Manchester United untuk season 2017/2018. Kit ini akan digunakan sebagai away kit. Kit ini juga di inspirasi dengan design kit 92. Dibuat Untuk Menyerlah.Pihak Man United juga telah update di official facebook berkaitan kit away...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months and a week ago.

 

Wordless helloaiman #1

Peringatansesama kita

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months and a week ago.

 

Upload gambar di Instagram melalui laptop

Sekarang dah terlalu ramaipenggunayang aktif di media social, dan Instagram merupakan salah satu media yang terkenal dah ramai pengguna aktif. Instagram kini menawarkan aplikasi pada kedua platform terkenal iaitu pada android dan juga iOS, tetapi tidak platform windows ataupun macOS. Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months and a week ago.

 

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Klik banner untuk apa? Untuk join laNi syok kalauberjalandi blog orang lain. Ada je terjumpa Giveaway yang dieorang buat. Aku ni setakat join je boleh la. Tapi memang simpan hajat nak buat juga giveaway nanti. Apa giveawanya semua dah ada dalam otak. Tunggu matang dulu la blognya deh. Sementara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months and a week ago.

 

Kebaikkan ESP Shaklee

Mengikut sejarah, Shaklee merupakan syarikat yang pertama mencipta makanan tambahan protin berasaskan kacang soya di awal 70-an. ESP Shaklee dengan kata singkatan daripada Energizing Soy Protein mempunyai dan memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilakan. Tambahan pula, kacang soya yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
7 months and a week ago.