User Profile: amirnawawi

Show pings in: English | Malay | All

 

amirnawawi

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 19 of 33

Country Club Fitness FTX Telah Dilancarkan Di Malaysia

Assalamualaikum dan slam sejahtera baut semua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai pusat kesihatan baru dibuka di Malaysia iaitu Country...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
22nd February 2016 1:57am

 

Ninja Van, Angkat Telefon Anda Jika Mahu Barang Anda Dihantar

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah kali ini saya ingin kongsikan pengalaman bersama Ninja Van. Semua sedia maklum yang negara kita terdapat banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
21st February 2016 2:59am

 

Dilema Seorang Penganggur

Assalamualaikum dan salam sejahtera baut semua pembaca blog yang budiman. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan masalah yang dihadapi oleh jobless atau penganggur seperti saya. Oh! Semua sedia maklum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
19th February 2016 11:39am

 

Gambar Konvokesyen ke-10 Universiti Malaysia Pahang

Assalamualikum dan salam sejahtera baut semua pembaca blog yang budiman. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan beberapa foto dari fotografer rasmi majlis graduasi Universiti Malaysia Pahang yang ke-10 pada Oktober 2015 yang lepas. Not bad juga sentuhan daripada Prestige Studio ni. Apapen abang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
13th February 2016 2:52am

 

Red Planet Hotel Palembang Indonesia

Assalamualaikum dna slaam sejahtera buat semua yang membaca blog saya ini. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai salah satu hotel yang saya inap semasa berkunjung ke Indonesia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3rd February 2016 2:28am

 

Tempat Perkahwinan di Kajang, Kajang Perdana Avenue Menjadi Pilihan

Assalamualaikum dan salam sehjatera buat seua pembaca blog yang budiman sekalian. Pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua tempat yang menarik untuk anda kunjungi. Ops! kali ini bukan tempat pelancongan ya, tapi tempat untuk anda adakan majlis-majlis anda yang indah. Majlis apa ya?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
29th January 2016 1:19am

 

Seleksi Pembersih Muka DASHING

Asslamualaikum dan slaam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ngin saya kongsikan dengan anda semua mengenai rangkaian produk terbaru dari DASHING untuk jejaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
11th January 2016 11:56am

 

Realisasikan Perkahwinan Anda Di Felda Villa

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai tempat perkhawinan yang menarik dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8th January 2016 2:54pm

 

Kepuasan Berblogging atas Individu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan apa yang saya rasa selama ini apabila menceburi bidang berblogging ini. Semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
7th January 2016 3:41pm

 

Azam Tahun Baru 2016

Oh! Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini jom kita berazam. Sedar tak sedar dah masuk tahun 2016. Cepat je hoi masa belalu. Aku pun dah masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
6th January 2016 10:28am

 

Dalam Rezeki Kita, Ada Hak Orang Lain- Jom Berzakat!

Asaalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca blog yang budiman. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai pembayaran zakat. Kenapa dok sibuk pasal zakat pulak ni? Kita memang kena sibuk pasal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
30th December 2015 4:03pm

 

Citarasa Asli Indonesia di Bumbu Desa

Citarasa Asli Indonesia di Bumbu Desa Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya berkongsi dengan anda semua tempat makan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
30th December 2015 10:51am

 

Cek Dari Nuffnang dan Churp-Churp

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai cek dari Nuffnang dan Churp-churp. Semua sedia maklum bahawasanya cek dari Nuffnang dan churp-churp ini akan dihantar setelah 2 bulan terakhir kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
22nd December 2015 9:18am

 

Pedas dan Panas? Relaks La Bro..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya ceritakan pengalaman saya makan makanan yang super duper pedas. Mungkin semua sudah mengikuti Instagram dan Facebook saya telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
19th December 2015 12:35pm

 

Antara Scam yang Diterima Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah sudah lama rasanya aku tak berkongsikan hal-hal berkaitan blogging dalam entri kau. Jadi kali ini aku kembali berkongsi mengenai scam yang pernah diterima blogger. Aku pun pernah juga ken beberapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
15th December 2015 10:39am

 

Hari-hari ke Web Lazada. Ada Penunggu Ke Ape?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Hari demi hari dah nak habis dah tahun 2015 ni. Sedar tak sedar dah nak masuk 2016 dah. Tu maknanya aku dah semakin tua ooi. Dah nak masuk 25 tahun dah tahun depan ni. Kahwin belum lagi nih. Soal kawin aku tak fikir lagi. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
10th December 2015 5:20pm

 

Bersediakah Anda Dengan 12.12?

Salam sejahtera buat semua pembaca blog amirnawawi.com sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Bulan Disember sudah menjelma dan itu tandanya tahun 2015 sudah sampai ke penghujungnya. Semoga apa yang diimpikan pada tahun ini tercapai jua hendaknya. Baiklah pada entri kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8th December 2015 10:09am

 

Koleksi Jam Tangan G-Shock di ZALORA

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog dikasihi sekalian. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai koleksi jam tangan G-Shock di Zalora. Semua sudah sedia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
7th December 2015 4:45pm

 

Menang Bersama Susu Kambing Baraka

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca yangb udiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera semuanya. Baiklah pada entri kli ini ingin saya kongsikan dengan anda smeua mengenai Susu Kambing baraka. Ya! Ini bukan susu kambing biasa yang saya ingin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1st December 2015 1:07pm

 

Rangkaian Pembersih Muka Terbaru SAFI MEN

SAFI Men diinspirasikan oleh gambaran seorang lelaki yang berjaya. Personaliti yang seimbang dan menyeluruh menjadikan mereka individu yang mudah bergaul, dihormati dan disenangi rakan- rakan. Bagi SAFI Men, keseimbangan dalam lapangan kerjaya, kewangan serta sukan dan rekreasi adalah faktor utama untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
23rd November 2015 6:38pm