User Profile: amirnawawi

Show pings in: English | Malay | All

 

amirnawawi

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 18 of 33

Ekspedisi Meneroka Keindahan Royal Belum Rainforest

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blgo yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam ekadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongiskan dengan anda semua mengenai trip kami ke Royal Belum Rainforest di Perak. Untuk makluman semua, trip ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4th April 2016 3:03pm

 

White Water Rafting di Sungai Kampar Meriah!

Meriah! Why I use that word? Before that, as usual, Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan pengalaman saya berakit di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3rd April 2016 6:19pm

 

Wangian Berkekalan Dengan De’Xandra

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog amirnawawi yang budiman. Semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua, satu wangian yang tengah mendapat tempat di hati rakyat Malaysia iaitu DeXandra.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2nd April 2016 12:31pm

 

Cititel Express Ipoh- Hotel di Bandar Ipoh, Jimat dan Smart

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda hotel yang smart, bersih dan ringkas di Ipoh Perak. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1st April 2016 10:10pm

 

KubUltra Trail Run 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai KubUltra Trail Run 2016. Untuk makluman semua, KubUltra Trail Run 2016 telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1st April 2016 4:50pm

 

SPH Food Festival di Sunway Putra Hotel

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan kemeriahan sambutan SPH Food Festival yang berlangsung pada 17 Mac 2016 di Sunway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
21st March 2016 2:42am

 

Sushi King ke-100 di AEON Mall Shah Alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping family tercinta hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua tentang pembukaan cawangan Sushi King yang ke 100 di AEON Mall...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
20th March 2016 2:00am

 

Betul Ke Azanis Scar Serum Ni Boleh Hilangkan Parut?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai Azanis Scar Serum. Alkisahnya begini, saya ni nak kata muda tu tidak la. Tapi dah menginjak ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
17th March 2016 2:41am

 

Jom Ke Lost World Hot Spring Spa

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Oh! lama tak bawa anda semua meneroka dan jelajah ke Malaysia ni kan? Biasanya saya bawa anda besama saya menjelajah mimpi sahaja. Tapi kali ini saya ingin membawa anda semua ke utra tanah air iaitu Ipoh. Kalau berbicara tentang Ipoh saya pasti semua akan teringat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
15th March 2016 1:47am

 

Tulis Entri Itu Senang?

Tulis Entri itu Senang? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini, saya ingin kongsikan perihal hal ehwal semasa blog. Maklumlah tak nak jadikan blog saya ini sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
12th March 2016 3:23am

 

Jualan Hebat Semperna Ulangtahun ke-4 Lazada

Happy Birthday Lazada! Hi! Salam sejahtera buat semua para pembaca sekalian. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan kepada anda semua apa yang menarik di Lazada. Semua sudah tahun bahawasanya Lazada membawa satu impak yang baharu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
10th March 2016 3:25am

 

Tempat Kahwin Menarik di Putrajaya

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budimman sekalian. Smeoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai tempat perkahwinan yang menarik di Putrajaya. Semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8th March 2016 3:44am

 

Tukar Theme, Trafik Jatuh 3 Kali Ganda

Assalmualaikum dan salam sejahtera baut smeua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah kali ini saya ingin kongsikan sesuatu mengenai blog saya ingin. Untuk makluman beberapa hari lepas adalah ulangtahun ke-5...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8th March 2016 2:59am

 

Tiada Jiwa Dalam Menulis Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai perihal blog dan blogger pula. Tadi ketika saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4th March 2016 2:15am

 

PatentMall, Pusat Sehenti Patent Anda

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai PatentMall. Pertama sekali bila dengar perkataan mall...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1st March 2016 6:18pm

 

Tripda Bakal Ditamatkan Pada 4 Mac 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera baut smeua pembaca lbog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sjehatera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai penamatan perkhidmatan Tripda. Masih tidak tahu apa itu Tripda? Dah nak tutup dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1st March 2016 11:29am

 

GREDAC – Konferen Yang Patut Dihadiri Pemain Hartanah

Assalamualaikum dan salam sjeahtera buat semua pembaca blog yang budiman. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai GREDAC ataupun Global Real Estate and Developer Agent Conference. GREDAC ini bakal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
29th February 2016 8:52am

 

Trendi, Revolusi Terbaru Untuk Para Traveler

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua beada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai Trendi, salah satu teknologi terbaru yang dibangunkan untuk memasuki industri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
29th February 2016 3:46am

 

Chiba Sweet Potato Telah Datang ke Malaysia

Assalamualaikum dan slaam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan mengenai salah satu ubi dari Jepun yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
23rd February 2016 3:54am

 

Majlis Pelancaran Karnival Peaceyall, Komik Skoolastik dan Aplikasi DAC Peaceyall

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan Pelancaran 3 perkara iaitu Karnival peaceyall Komik skoolastik oleh Kartunis Ubi Permainan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
23rd February 2016 3:08am