User Profile: amirnawawi

Show pings in: English | Malay | All

 

amirnawawi

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 18 of 31

Hari-hari ke Web Lazada. Ada Penunggu Ke Ape?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Hari demi hari dah nak habis dah tahun 2015 ni. Sedar tak sedar dah nak masuk 2016 dah. Tu maknanya aku dah semakin tua ooi. Dah nak masuk 25 tahun dah tahun depan ni. Kahwin belum lagi nih. Soal kawin aku tak fikir lagi. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
10th December 2015 5:20pm

 

Bersediakah Anda Dengan 12.12?

Salam sejahtera buat semua pembaca blog amirnawawi.com sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Bulan Disember sudah menjelma dan itu tandanya tahun 2015 sudah sampai ke penghujungnya. Semoga apa yang diimpikan pada tahun ini tercapai jua hendaknya. Baiklah pada entri kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8th December 2015 10:09am

 

Koleksi Jam Tangan G-Shock di ZALORA

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog dikasihi sekalian. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai koleksi jam tangan G-Shock di Zalora. Semua sudah sedia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
7th December 2015 4:45pm

 

Menang Bersama Susu Kambing Baraka

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca yangb udiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera semuanya. Baiklah pada entri kli ini ingin saya kongsikan dengan anda smeua mengenai Susu Kambing baraka. Ya! Ini bukan susu kambing biasa yang saya ingin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1st December 2015 1:07pm

 

Rangkaian Pembersih Muka Terbaru SAFI MEN

SAFI Men diinspirasikan oleh gambaran seorang lelaki yang berjaya. Personaliti yang seimbang dan menyeluruh menjadikan mereka individu yang mudah bergaul, dihormati dan disenangi rakan- rakan. Bagi SAFI Men, keseimbangan dalam lapangan kerjaya, kewangan serta sukan dan rekreasi adalah faktor utama untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
23rd November 2015 6:38pm

 

Majalah Travel 3Sixty AirAsia Sudah Isu ke-100!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai pelancaran isu terbaru majalah travel 3sixty AirAsia yang telah memasuki isu yang ke 100! Itu bermakna sudah beberapa versi yang telah anda baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
21st November 2015 12:48pm

 

Melaka Alive Tarikan Terbaru untuk Negeri Melaka

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian,. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di saming keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin ongsikan dengan anda semua mengenai tarikan terbaru di Melaka iaitu Melaka Alive. Melaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
17th November 2015 3:18pm

 

Realisasikan Majlis Perkahwinan Anda di Kajang Perdana Avenue

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ni ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai satu tempat yang menarik yang bakal menyediakan ruang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
13th November 2015 3:59pm

 

Perempuan di Bilik Air Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai topik perempuan di dalam tandas lelaki. Oh! Ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
12th November 2015 9:25am

 

Macamana Nak Berjimat?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ingin saya tanyakan pendapat anda mengenai penjimatan dalam perbelanjaan harian. Semua sedia maklum akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
30th October 2015 2:54pm

 

Status Halal Chatime Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ignin saya jelaskan kepada anda semua mengenai topik status halal Chatime. Mungkin semua sudah sedia maklum bahawasanya antara penyedia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
28th October 2015 10:02am

 

Bergaya Dengan Jaket untuk Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam ekadaan sihat sentiasa hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya nak kongskan berkenaan jaket. Im really sure semua suka pakai jaket kan? Saya pun selalu juga pakai kalau pergi event...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
23rd October 2015 2:41pm

 

Seleksi Makanan Enak Malaysia di Ten Years Restaurant

For those who love the taste of every country food and no time to visit. Ten Year restaurant was bring you the place where almost signature every country food here. Malaysia is well-known as a food haven, with famous culinary destinations all over the country. From the Char Kuey Teow of Pulau Pinang to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
23rd October 2015 10:11am

 

Tawaran Hebat dari PetsMore untuk Semua

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai promosi terbaru dari PetsMore. Untuk makluman semua. Pada akhir bulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
19th October 2015 3:36pm

 

Kejanggalan Dalam Memori Cinta Suraya

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog yang budiman sekalian. Dah lama rasanya saya tidak menulis bekenaan dunia hiburan dalam blog ini. Tapi kali ini saya tergerak hati nak tulis pasal drama ini. Bukan kerana minat, tapi kerana terpaksa menonton. Terpaksa sebab orang rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
15th October 2015 11:43am

 

Systema 3D Clean Baharu

Dalam kesibukan menjalani kehidupan harian, rutin menggosok gigi sering diambil remeh dan ramai yang tidak melakukan nya dengan betul. Selain daripada menggosok gigi dengan teknik yang  betul, pemilihan berus gigi yang bersesuaian serta tidak mencederakan gusi juga adalah amat penting. Ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
15th October 2015 10:47am

 

Trafik Paling Kencang Blog Denaihati

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blgo yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya.Baiklah pada entri kali ni abang ingin kongsikan dengan anda semua entri yang peling kencang bagi blog denaihati. Sebenarnya dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9th October 2015 12:41pm

 

Meeting Meeting dan Mesyuarat.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ni ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai kerja terbaru saya. Oh! semua sudah sedia maklum yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9th October 2015 9:36am

 

Apa Rahsia di Sebalik #DTopSecret ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pemca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan secara penuh mengenai topik yang saya telah kongsikan di Facebook semalam iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8th October 2015 6:41pm

 

Sebalik Tabir Keadaan di Genting Highland

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai program yang saya sertai beberapa minggu lepas di Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
6th October 2015 8:48am