User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 12 of 15

SEGMEN REVIEW BLOG BY SYAHIRAHVALIANT.COM

As Salam and greetings to dear readers. Segmen review blog by Syahirahvaliant.com. Di pagi Isnin yang Mrs. A rasa perasaan macam-macam ada ini, ntah tak tahu apsal perasaan bercampur-baur macam nih! so nak menceriakan hati sendiri adalah lebih baik join segmen yang guarantee menang cenggini.KLIK BANNERLagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies

As Salam and greetings to dear readers. Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies. Alhamdulillah a milllion thanks Mrs. A ucapkan buat rakan blogger Anies kerana sudi bagi souvenir nun jauh dari London gitew.Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger AniesMrs. A rasa terharu sangat, thanks Anies.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Salam Jumaat : Mimpi Doa Seekor Kucing

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat : Mimpi Doa Seekor KucingAniLin FleaMimpi doa seekor kucing. Ibu seorang pemuda dirawat di hospital. Ibunya dirawat di ICU. Beberapa hari kemudian doktor berterus-terang kepadanya. Keadaan ibunya tiada harapan sembuh dan boleh meninggal bila-bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Hi-Tea Bersama Tok Mat

As Salam and greetings to dear readers. Hi-Tea bersama Tok Mat. Tok Mat adalah gelaran mesra rakyat Negeri Sembilan kepada YABDSU Haji Mohamad bin Haji Hasan, Menteri Besar Negeri Sembilan dan juga merupakan Pengerusi Syarikat tempat Mrs. A bekerja.Actually majlis Hi-Tea ini telah berlangsung dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 4 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #97

As Salam and greetings to dear readers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 4 weeks ago.

 

Pertandingan Silat Olahraga Mega Cemandee

As Salam and greetings to dear readers. Pertandingan silat olahraga Mega Cemandee. Ini adalah aktiviti Adik last Saturday iaitu pergi selection silat olahraga anjuran persatuan silat Mega Cemandee iaitu persatuan silat yang Adik serta sepupu-sepapatnya joined ahli tu. Sebelum ini Adik dah pernah turut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Selamat Pengantin Baru To My Cousin

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru To My Cousin hahhahaaa... tajuk melayu campur omputih. Lantaklah janji catchy bak hang. Cikgu bahasa tolong jangan kecam Mrs. A ya...Actually tarikh kejadian adalah last weekend iaitu pada 05022017 tapi biasalah orang rajin up-date blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Salam Jumaat : Kisah Lelaki Sombong

As Salam and greetings to dear readers. Kisah Lelaki Sombong.Seorang lelaki kaya yang sombong berjalan di keramaian pasar. Seorang wanita separuh baya penjual minyak samin, dengan kendi di atas kepala sambil membawa ember ditangan kanan, melintas dihadapannya.Lelaki sombong itu bertanya: "Wahai wanita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Selamat Bercuti Sempena Hari Thaipusam 2017

As Salam and greetings to dear readers. Selamat bercuti sempena Hari Thaipusam 2017 kepada rakan-rakan blogger dan juga readers Mrs. A ucapkan. Bagi yang beragama hindu selamat hari Thaipusam diucapakn. Rasanya baru aje cuti panjang sempena CNY ni cuti lagi. Haish! bestnya jadi rakyat Malaysia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Instagram: Menang Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka

As Salam and greetings to dear readers. Instagram: Menang Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka actually ini adalah pertama kali Mrs. A menang giveaway melalui platform Instagram. Macam mana perasaan menang tu..? Alhamdulillah mestilah suka ngeh! ngeh! ngeh! suka sangat.Mrs. A tertarik nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and a week ago.

 

Wordless Wednesday #96

As Salam and greetings to dear readers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and a week ago.

 

Cerita Cuti Tahun Baru Cina 2017

As Salam and greetings to dear readers. Sebelum bercuti sempena cuti tahun baru cina last week Mrs. A dah bagitau nak pergi wedding invitation. Alhamdulillah planning nak pergi kedua-dua invitation itu dimakbulkan olehNYA. Ini nak shared cerita cuti tahun baru cina 2017 Mrs. A and family.Actually kedua-dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 2 weeks ago.

 

Selamat Tahun Baru Cina 2017

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Tahun Baru Cina diucapkan buat kaum Tionghua yang jatuh pada 28 Januari 2017. Selamat bercuti buat readers blog dan juga rakan-rakan blogger. Bercuti ke mana tu? Berhati-hati di jalan raya ya!Sempena cutiSelamat Tahun Baru Cina 2017 ini Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 2 weeks ago.

 

1st Giveaway By Bajetciputselerabesar

As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A dah baca berkenaan 1st Giveaway By Bajetciputselerabesar ini sedari awal ianya di post cuma waktu di awal-awal tu tak berkesempatan nak join.Yezza... finally today dapat jugak join cos masih belum sampai closing date lagiks! Ucapan untuk diri sendiri "semoga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 2 weeks ago.

 

Velocifero MAD

As Salam and greetings to dear readers. Velocifero MAD!! apo ko bondo ea tu? Itulah persoalan yang keluar dari mulut Mrs. A apabila Adik sebut nak beli benda tuh! Rupanya benda tu adalah electric scooter, "tengah trending sekarang ibu katanya". Hurm... sorrylah Dik ibu tak layanz... Haish! anak-anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 3 weeks ago.

 

Salam Jumaat : Rahsia Rezeki

As Salam and greetings to dear readers. Rahsia rezeki. Mrs. A dapat message ini dari WhatsApp terpanggil pula untuk share di blog.Hakikatnya krisis kenaikan harga barang telah berlaku ke atas manusia sejak pada zaman Rasullullah S.A.W lagi, dan ia telah direkodkan dalam hadis sahih.Google ImageDari Anas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 3 weeks ago.

 

Menang Giveaway Planner 2017 By @Paperplanner

As Salam and greetings to dear readers. Yeay!!! Alhamdulillah Mrs. A menang lagi.... Giveaway.Kali ini Mrs. A menang Giveaway Planner 2017 By@Paperplannerterima kasih berbanyak-banyak buat pemilik blogWhatever Apa-Apa Sahajakerana telah menganjurkan GA ini.Meh! sini nak tunjuk camne...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 4 weeks ago.

 

R.I.P : Comot

As Salam and greetings to dear readers. Akhirnya Comot pergi juga. Rest in peace dear Comot. Bak kata emak Mrs. A "dah sampai hukumnya mungkin mati itu adalah yang terbaik buat dia." Lagipun ko kan dah usaha ubatkan sakit buasir Comot tu".Itulah Comot dah cergas selepas surgery buasir [SINI] dia tu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months ago.

 

Bercuti Ke Langkawi : Permulaan Yang Cuai

As Salam and greetings to dear readers. Sebelum ini Mrs. A dah share homestay tempat Mrs. A sekeluarga tinggal sepanjang empat hari bercuti ke Langkawi tu. [SINI]Okay sambung lagi kisahBercuti Ke Langkawi : Permulaan Yang Cuai. Ha! apa kes sampai boleh jadi macam tu? Ini semua salah Ah Jib eh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months ago.

 

Karnival Sukan

As Salam and greetings to dear readers. Actually nak post entry Bercuti di Langkawi tapi yang up karnival sukan UMNO DUN Kota lah pulok! Mungkin sebab karnival sukan ini baru jer berlangsung semalam itu pasal kehangatan nak menulis tu lancar dan laju kot.Mrs. A terjebak didalam karnival sukan UMNO DUN Kota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months ago.