User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 12 of 13

Ulasan Blog Review By Safirul Amar

As Salam and greetings to dear readers.Rasanya masih belum terlambat untuk Mrs. A share apa yang telah diulas oleh blogger Safirul Amar berkenaan my blog my stori. Inilah diaUlasan Blog Mrs.A Dari Segmen Blog Review By Safirul Amar.Ulasan Blog Review By Safirul AmarSegmen Blog Review Safirul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Akibat Solat Di Hujung-Hujung Waktu

As Salam and greetings to dear readers.Akibat Solat Di Hujung-Hujung Waktu. Para Malaikat menyeretnya pergi melalui orang ramai dan menuju ke arah api yang menjulang-julang daripada neraka Jahannam. Dia menjerit dan tertanya-tanya jika ada mana-mana orang yang akan membantunya. Dia menjerit dan menyebutkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

'Graduation Days' Tahun 6

As Salam and greetings to dear readers.Yesterday 23112016 adalah'Graduation Days' Tahun 6 di sekolah Aryssa. Amboi! anak-anak sekarang baru tahun 6 dah merasa pakai topi empat segi dan berjubah bagai. Bukan setakat itu sahaja semalam murid-murid tahun 6 diberi kelonggaran untuk tidak memakai seragam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #94

As Salam and greetings to dear readers.We are the Black Pearl

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Family Days Out : Tengok Dr. Strange

As Salam and greetings to dear readers.Last weekend adalah family days out yang tidak dirancang. Mrs. A ajak pergi Aeon S2 aje makan-makan dan nonton Dr. Strange. Tetapi Mr. A kata nak pergi nonton di Mid Valley la pulok! Mrs. A okay jer... Along dan Adik lagilah suka.Trademark nih! harus wefie time OTW...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 4 weeks ago.

 

Segmen Blog Review Safirul Amar

As Salam and greetings to dear readers.Pagi ini terjumpa satu segmen yang sangat menarik pada pengamatan Mrs. A lalu Mrs. A pun tertarik untuk turut serta.Segmen Blog Review Safirul Amar diberi nama. Apa yang lebih menarik lagi adalah segmen ini tak perlu buat apa-apa pun. Hah! apa!! tak perlu buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.

 

Si Kuning Sudah Di 'Neuter'

As Salam and greetings to dear readers.Si Kuning sudah dineuter dalam bahasa melayunya dimandulkan. Kenapa Mrs. A perlu neuterkan Kuning? Hurmmm... coz dia dah buat perangai jantan sebenar muahhaaaa... Pernah tak dengar orang kata bila kucing jantan dah sampai masa chicky nak mengawan (mating) dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.

 

Kejohanan Silat Terbuka Rembau 2016

As Salam and greetings to dear readers.Kejohanan Silat Terbuka Rembau 2016 tak tahulah macam mana mula asalnya Adik dan Imran cousinnya boleh terjebak dengan event ini. Mrs. A fikirkan kejohanan itu biasa-biasa sahaja tapi bila sampai ke sana di hari kejadian terkejut dibuatnya. Adik!!! ko takde pengalaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Wordless Wednesday #93

As Salam and greetings to dear readers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

KGP Sodap Bona

As Salam and greetings to dear readers.Balik kampung last weekend sempatlah Mrs. A singgah di KGP. Lagipun dah lama tak singgah kat kedai KGP ni biasa beli tapau aje minum kat rumah. KGP apo ko bondo ea tu??? ngeh!ngeh!ngeh! mesti readers tertanya-tanyakan.KGP adalah Kelapo Goncang Panchang aka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Happy Birthday To Along

As Salam and greetings to dear readers.Happy Birthday to Along. Semalam 6 November 2016 genaplah umur Along 14 tahun. Kebetulan hari semalam we all berada di kampung kekdahnya Mrs. A pun buatlah celebration birthday Along tu di kampung. Actually tak planning pun surprise aje Mrs. A buatkan.Kebetulanlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Lilo Hidup Kembali

As Salam and greetings to dear readers.Lilo hidup kembali.Walaupun hakikat sebenarnya bukan begitu tetapi kehadiran anak Koko yang colornya putih bersih seakan Lilo yang dulu tu memang sangat mengujakan we all sekeluarga. Setahun yang lalu Mrs A ada seekor kucing yang diberi nama Lilo tetapi dia dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #92 - Silat

As Salam and greetings to dear readers.Nak tau ceritanya tuh! di SINIKredit Photo : Mega Cemandee

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

GIVEAWAY | Menangi Eyeshadow Palette Morphe Brushes 35O !

As salam and greetings dear readers.GIVEAWAY | Menangi Eyeshadow Palette Morphe Brushes 35O !Click banner for more detailsTarikh Giveaway berlangsung : (27 Oktober 2016) hingga 3 November 2016

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

TPO

As salam and greetings to dear readers.Sebenarnya Mrs. A bukanlah nak cerita pasal TPO (The Prayer Outfit) sangat atau dalam Bahasa kita telekung. Ini lebih kepada rasa ralat apabila TPO Mrs. A diguna oleh orang tanpa memberitahu ataupun meminta kebenaran terlebih dahulu. Walaupun benda ni remeh-temeh but...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #91

As Salam and greetings to dear readers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Balik Kampung

As Salam and greetings to dear readers.Last Saturday Mrs. A balik kampung. Pada mulanya tak confirm lagi nak balik ke tidak pastu tengok Mr. A macam takde apa-apa plan pun. Kekdahnya balik kampung lagi best. Lagipun kids tak sabar nak jumpa cousin teciks depa yang keletah nih!Niece Mrs. A yang keletah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

CPUV - Dreamland Chiro Solutions

As Salam and greetings to dear readers.Masa dah time ngeh!ngeh!ngeh! nak balik kerja dah! Sebelum tu sempat pulak Mrs. A log in ke account Nuffnang tengok-tengok ada satu CPUV lekat hari ini.CPUV baru lekat Dreamland Chiro SolutionsApa ke benda Dreamland Chiro Solutions tu lalu Mrs. A pun menggoogle.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 4 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #90

As Salam and greetings to dear readers.Aitt...!? minum sup pun nak senyumOkay! sekali lagi hiks!Yes!.. lepas ni nak rajin-rajin gi ngajiSituasi di dalam kereta sewaktu ibu fetching dari balik mengaji last Friday.Adik: Ibu... nak tahu tak? Aqil dah naik Al-quran dah bu.Ibu: Hah! yeke? Alhamdulillah baguslah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Sukan Rakyat: Batu Seremban

As Salam and greetings to dear readers.Actually Sukan Rakyat : Batu Seremban ini adalah salah satu permainan yang terdapat di dalam Mini Karnival sukan syarikat tempat kerja Mrs. A baru-baru ini. Mini Karnival sukan ini adalah anjuran Kelab Sukan Rekreasi. Semua ahli kelab yang berminat adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.