User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 67

Live streaming JDT vs Pahang Liga super 3 mac 2017

Liga super hari ini ada satu perlawanan diantara pasukan JDT vs Pahang. Tak pasti macam mana kekuatan diantara kedua-dua pasukan malam ini. Sudah pastinya kita mahukan pasukan pilihan masing-masing... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod 11, tv3

Saksikannya suamiku paling sweet episod yang ke 11. Lakonan dari mawar rashid dan Syafiq Kyle. Selamat menonton video dibawah ini. Sekian terima kasih. Suamiku Paling Sweet Episod 11 by zikrihusaini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Keputusan penuh liga super 1 mac 2017

Keputusan penuh liga super 1 mac 2017. PERAK 2-4 KELANTAN SELANGOR 1-1 KEDAH FELDA UNITED 0-0 T-TEAM MELAKA UNITED 1-1 PENANG Perak tewas dengan kelantan di tempat sendiri. Sejak karl weigang tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming selangor vs kedah liga super 1.3.2017

Bulan baru nih, pertemuan diantara pasukan gergasi musim ini sudah tentunya kedah dilihat menyinar, dengan pasukan legend selangor mahukan yang terbaik biarpun berdepan dengan masalah pengurusan itu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming Perak vs Kelantan liga super 1 mac 2017

Dijangka sengit perlawanan malam ini Perak vs Kelantan liga super pusingan yang ke 7 malam ini di stadium Ipoh perak. Kelantan yang dilihat prestasinya merosot kalah tiga games berturut-turut yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

keputusan liga super 28.2.2017

Perlawanan liga super pusingan yang ketujuh. Hari ini cuma ada dua perlawanan, iaitu JDT vs Sarawak dan Pahang vs PKNS.  Esok baru kita ada 4 perlawanan. Keputusan perlawanan liga super 2017 adalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Harga Rasmi minyak ron 95, 97 dan diesel mac 2017

Mengikut sumber yang dipercayai, harga runcit RON95 dan petrol RON97 pada bulan Mac kekal tidak berubah pada RM2.30 seliter dan RM2.60 seliter. Selepas menyaksikan kenaikan harga bahan api Februari... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod 10,

Apa yang terjadi nih dalam episod kali ini. Suamiku paling sweet episod 10. Jom kita saksikannya dibawah ini. Layan drama .   Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 8,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming JDT vs Sarawak liga super 28 feb 2017

Perjuangan jdt belum terhenti, biarpun jadual agak padat untuk persiapan piala fa, piala afc dan juga liga super. Apa yang penting ialah persiapan yang begitu bagus diperlukan untuk menghadapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod9 ,tv3

Apa sedih sedih pulak nih qisya. Nampaknya apa yang sebenarnya telah berlaku nih. Nak tahu korang kena tengoklah yer. Jom layan drama malam-malam nih. Suamiku Paling Sweet Episod 9 by zikrihusaini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.

 

Tonton live urusan hati cik drama queen episod 16 (akhir)

Hari ini adalah episod last drama urusan hati cik drama queen. Macam mana agaknya episod akhir nih? Saksikanya jam 10 malam ini. Chow.. Jemput baca entri ini jugaMotor kasi repairTahniah, Hafiz Suip... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.

 

Tonton live mentor millenia Minggu 3, tv3 26.2.2017

Jom tonton online live streaming mentor millenia battle yang pertama hazama vs hakim malam ini. Jom kita saksikannya dibawah ini. Minggu lepas hazama memohon maaf kerana dia berpakaian ala2 tentera... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.

 

Keputusan terkini liga super 25.2.2017

Keputusan penuh liga super 25 feb 2017. 6 Perlawanan berlangsung semalam. Semakin menyengat pesaingan dalam liga super nih. PKNS 2-3 SARAWAK FELDA UNITED 2-2 PERAK JDT 3-0 T-TEAM KEDAH 3-1 PENANG... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs T-team liga super 25.2.2017

Perlawanan di stadium larkin tan sri haji yunus malam ini diantara JDT vs T-team malam ini. Mampukah jdt mencari tiga mata penting malam ini. Perlawanan lepas , jdt tumpas 1-2 keatas perak . Nantikan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 4 weeks ago.

 

Live streaming maharajala lawak mega 2017 , minggu ke 2

Persaingan nampaknya di minggu kedua ini untuk maharajalawak mega 2017. Juri tetap, iaitu Datuk Rosyam Nor, Luna Maya, Najib Ali dan Neelofa menjadi tekanan pulak buat peserta MLM 2017 kali ini.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Tonton live Urusan hati cik drama queen episod 12

Urusan hati cik drama queen episod yang ke12. Jom kita saksikannya dibawah ini. Lakonan dari jejaka kacak, aiman redza dan scha Alyahya. Saksikannya dibawah ini. Jemput baca entri ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Tonton live nahu rindu episod4, tv3

Jom layan drama nahu rindu episod 4. lakonan oleh Aeril Zafril dan Ummi Nazeera. Tonton dari dailymotion. Nahu Rindu Episod 3 (HD) by zikrihusaini Jemput baca entri ini jugaTonton live nahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod 8, tv3

Episod lapan sudah, untuk drama suamiku paling sweet episod8. Saksikannya dibawah ini. Nanti ada masa boleh tengok di dailymotion. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku paling sweet... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Urusan hati cik drama queen episod10, astro

Layan  urusan hati cik drama queen episod 10. Jemput baca entri ini jugaKartun Malaysia: Alasan nak ponteng sembahyang jumaatImam muda minggu ke 6Video gol real madrid 4 vs 1 atletico madrid 26 mei... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Tonton live suamiku paling sweet episod 6,tv3

 Suamiku paling sweet episod yang ke 6, saksikannya dibawah ini. Lakonan oleh Shafiq Kylie dan Mawar Rashid. Checkido ut. Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 5,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.