User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 87

Live streaming terengganu vs sarawak piala malaysia 2017

Terengganu vs Sarawak hari ini dalam pertembungan piala malaysia dalam kumpulan D. Kedua-dua pasukan memang dah tak layak untuk mara, tetapi perlawnana harus diteruskan demi bola sepak. Cewwaahh..... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming perak vs felda united piala malaysia 9.9.2017

Perak vs Felda united. Agak tough team perlawanan malam ini perak vs felda united untuk perlawanan terakhir untuk kumpulan B. Kedua-dua pasukan sudah layak ke suku akhir. Jom layan live streaming... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming melaka united vs uitm 9.9.2017

Pertembungan terakhir dalam kumpulan C diantara pasukan melaka united vs uitm 2017. More from my siteLive streaming melaka united vs kedah liga super 11.7.2017Live streaming melaka united vs kelantan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming kedah vs kelantan piala malaysia 9.9.2017

Perlawanan yang terakhir dalam kempen piala malaysia kumpulan C. Kedah tangga pertama sudah layak ke suku akhir dalam kempen piala malaysia 2017. Apakah perlawanan yang terakhir kali ini kelantan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming jdt vs selangor piala malaysia 9.9.2017

Hari ini perlawanan yang penting untuk kempen piala malaysia 2017. Setelah sebulan berehat untuk bagi laluan sukan sea kuala lumpur 2017. Inilah masanya untuk pasukan malaysia beraksi dalam liga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming malaysia vs timor leste aff u18 8.9.2017

Live streaming perlawanan malaysia vs timor leste piala u18 2017 hari ini jumaat 8 september 2017. Mampukah pasukan malaysia untuk mendapatkan tiga mata penting sebentar sahaja lagi. thailand baru... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 4

Apakah marwah tidak akan berputus asa untuk merapati tengku aka bos dia tuh.. Huhu.. Niat tak betul sebenarnya tuh.. huhu More from my siteTonton online duda pujaan dara episod 2Tonton online duda... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming indonesia vs philippines aff u18 7 september 2017

Motif letak ref nih?? Ya udah perlawanan yang ditunggu-tunggu untuk peminat timnas indonesia hari ini bikin gempar aja. Pasukan timnas Indonesia akan bertemu dengan pasukan Philippines. Ini adalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Video gol highlights malaysia 1-1 hong kong 5.9.2017

Perlawanan berakhir dengan 1-1. Malaysia seri dengan Hong Kong. Ada sedikit kontroversi masa last minit.  Secara keseluruhannya, pasukan malaysia banyak lagi yang perlu diperbaiki. Corak permainan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Biodata pengadil yang bikin panas malam tadi,MALAYSIA VS HONG KONG VIRALKAN!!

Last minit, dapat pulak penalti. Dha minit ke 93 tuh. Tapi sebab bola sudah berada di kawasan malaysia pulak tuh. Rasa nak gugur jantung bila dapat penalti. Memang suwey lah rasanya malam tadi. Reff... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Ulasan penuh malaysia 1-1 Hong Kong kelayakkan piala asia 5.9.2017

Keputusan penuh : Malaysia 1-1 Hong Kong. Jaringan oleh : Sandro 53 Syazwan Zainon 56 Bolehlah menarik nafas lega untuk penalti last tuh. Mujur tidak gol. Tetapi apa keputusan pengadil... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 2

Bila si tengku dah ambil dua pekerja nih. Mulalah nak jadi gedik si marwah tuh. Ada peluang nak dekat dengan tengku aka bos. Hurm.. lantak lah dia.. huhu More from my siteTonton online duda pujaan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming thailand vs australia kelayakkan piala dunia 2018,

Perlawanan dalam kumpulan B, thailand vs australia hari ini 5 september 2017. Pasukan thailand terbawah sekali. Tetapi pengalaman yang thailand dapat, bukan seperti pasukan malaysia .. mereka lebih... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming malaysia vs hong kong kelayakkan piala asia 2018

Perlawanan ini sangat penting buat pasukan kita. Perlu menang untuk kita memberikan saingan dalam kumpulan ini. Pasukan malaysia tercorot sekarang ini. Kita mahukan keputusan yang positif tiga mata... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 1

Duda pujaan dara episod yang pertama. Menggantikan drama my darling inspektor daniel yang dah habis minggu lepas. Dah jom layan.. Huhu.. Lakonan Zahirah Macwilson dan Kamal Adli. Biar betul nak yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming thailand u18 vs timor leste u18 aff u18 championship 4.9.2017

AFF U18 THALAND VS TIMOR LESTE Misi seterusnya untuk perlawanan bola sepak bawah 18 tahun. Pasukan malaysia akan berlawan esok menentang laos. Hari ini thailand vs timor leste. Harap pasukan kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Syobon Action online – Free Game

Source: Syobon Action online Free Game More from my siteKeputusan terkini JDT vs Selangor Piala Sumbangsih 13.2.2016Gambar supermoon 2016Keputusan terkini Malaysia u23 vs Bangladesh u23... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online air zam-zam untuk mak tv3

SINOPSIS AIR ZAM-ZAM UNTUK MAK (TV3) Sempena Hari Raya Aidiladha, Alfanazra Productions Sdn Bhd telah menerbitkan drama yang berjudul Air Zam-Zam Untuk Mak.  Wan maimunah macam mana agaknya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 20(akhir)

Siapa yang menjadi pilihan inspektor daniel dalam episod last kali ini. Maya atau Inspektor Hannah?? Hai pening macam dalam masalah negara pulak. Huhu.. More from my siteTonton online my darling... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming perarakan hari kebangsaan 31.8.2017

Hari ini adalah hari yang sangat bermakna buat rakyat malaysia, kita yang ada masa berada di dataran merdeka untuk melihat perarakan semua penjawat awam dari kelas bawah, hinggalah kelas atasan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.