User Profile: Kaklongchan

Show pings in: English | Malay | All

 

Kaklongchan

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 10

Pencuci Muka Terbaik

Hai..Kulit muka Kaklong tak ada la masalah sangat .Cuma satu je.Resdung.Silap makan sikit, gatal muka.Silap makan , naik jerawat.KAang-kadang jerawat halus, kadang-kadang jerawat besar yang merah menyala dan pedih bila tak disentuh. Kalo sentuh lagi pedih..Paling tak syok bila kene infection, dia pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
28th August 2016 10:50am

 

Cara Pendekkan url dan Jana Pendapatan dengan LYNK.MY

Hai.Korang tau tak macam mana nak pendekkan link?Contohnya link ni :http://asma-felt-box.com/index.php?route=product/productpath=63product_id=54Dan jadikan pendek macam ni :http://lynk.my/3AeeCuba klik kedua-dua link tu, tengok sama tak tempat dia..Don't worry Kaklong tak buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
27th August 2016 12:16pm

 

Pengalaman Jual Emas kat Ar Rahnu Express

Hai.Baru-baru ni beberapa barang niaga Kaklong telah abes secara mengejut sebab kene borong.Dan dan tu nak restock, tapi tak cukup pulak duit (borong kene banyak, bayar pun kene banyak la jugak jawabnya.. T__T)Takde duit punya pasal, Kaklong decide nak gadaikan emas simpanan Kaklong..gold coin 3 kepinggold...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
25th August 2016 8:19pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 11

Hai.Patutnya harini balik kampung.Tapi saket punya pasal, Kaklong tak balik la..Abang balik sorang naik bas..Sebenarnya abang takde lesen kete dan tak pandai bawak kete.Balik kampung Kaklong la yang drive sorang.10 jam pulak tu, Kaklong pun bukan bawak laju sangat, biasa2 je la..Jadi kali ni Kaklong betul2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
25th August 2016 11:47am

 

Tukar ATM card CIMB kepada MyDEBIT

Hai.Korang dah tukar kad ATM kepada MyDebit?Kaklong baru tukar yang CIMB punya..Maybank punya belom lagi..Abang gi amik duit Selasa pagi, nampak lengang je bank kitorang terus isi borang nak tukar kad.Kejap je prosesnya..Cuma tunggu giliran tu je la yang slow sket.Depan kami ada 4 orang lagi..Lepas dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
24th August 2016 9:12pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 10

Hai.Ingatkan harini ulser ni dah kebah, rupanya sama jugak macam semalam..Cuma saket kepala dah kurang dalam 2 bar camtu..Harini naik 200gTOTAL LOSS 10 HARI = 2.3kgHari ke 10 masih takleh makan seperti biasa..Masih kene makanan lembut..Kenapa? Kenapa time ni jadi begini..?Eh, takleh merungut. Setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
24th August 2016 6:03pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 9

HaiHari ke-9 Kaklong diserang sakit kepala yang teramat sangat..Mula dari bangun tido sampai malam pun tak bole tido akibat sakit yang berdenyut2 macam apa je ni..Puncanya ulser Kaklong ni la..Takleh bercakap, takleh buka mulut.Aktiviti memberus gigi pun disertai dengan linangan air mata..Serius, makan pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
23rd August 2016 8:03pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 8

Hai.Kite buat jogaton tau..Dah beberapa hari tinggal ni..Hari ke-8 ni Kaklong peyod.. Yay!Last peyod dua hari sebelom puasa haritu..Uuuu, lama kan.. Tu la hormon tak stabil..Setahu Kaklong time peyod ni berat badan badan akan statik atau naik.Dan memang betul pun!Hari ke-8 naik 500g.. Hahaha..Takpe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
23rd August 2016 7:29pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day7

Hai.Update Pengembaraan Mencari Kurus tergendala kerana laptop rosak, pastu Kaklong diserang ulser lidah menyebabkan kepala berdenyut tak bole buat keje (tak bole makan juga)Jadi ni quick update utk hari ke-7 :Penurunan berta badan = TIADA.. (wooooo T__T)Menu pulak:Sarapan:- Jemput bilis 6 ketul- Sos cili-...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
23rd August 2016 6:43pm

 

Laptop Rosak

Salam.Semalam laptop Kaklong rosak.Masa on tu dia tulis "The RCP Server is Not Available"PAstu klik ok, dia suruh masukkan password. Password apa? Mana ada set password.Masa taip pun huruf tak keluar.Google jugak cara, tapi tak faham..Pastu abang balik, godek2 tak dapat jugak..Abang cakap, dia kene explore...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
22nd August 2016 2:34pm

 

Kitosis

Hai.Sambung citer pagi tadi.Semalam lepas dapat Ketone Strips tu, cepat-cepat Kaklong buat test.Dan resultnya..Result ketone Kaklong = 8OMG!Dalam entry Ketone Strip semalam tahap optimal (selamat) ialah 1.0-3.0 kan..Dalam diet atkins ni tahap yang ok ialah 4.0 kerana kita tak amik langsung karbohidrat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
20th August 2016 10:45pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 6

Hai.Alamak, lupa nak update..Kaklong baru je online ni. Harini buat banyak keje sebab semangat lain macam. Hohoho..Berat harini turun 300gram.Uuuu.. suka suka.. Ingatkan naik..Ok jom proceed..Menu diet hari ke-6Sarapan:- Sarapan paling boring. Hari-hari makan 2 biji telur separuh masak- Secawan green...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
20th August 2016 7:53pm

 

Ketone Strips

Hai.Dah beberapa hari Kaklong cari ketone strips, tapi tak jumpa pulak.PAstu farmasi pulak tutup, katanya tutup setiap Selasa..Semua farmasi tutup hari Selasa ke..Tak sabar punya pasal Kaklong cari online je.Jumpa satu kat Shopee terus beli.Petang tadi sampai.. Yay!Dapat free pen. Haha..Memandangkan Kaklong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
19th August 2016 8:56pm

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 5

Hai..Berita happy..Berat harini turun sebanyak 500gram. Yay!Erm... semalam Kaklong bersenam pagi 20 minit dan petang 20 minit..Senamrobik, arm workout dan leg workout.PAstu makan pulak..Sarapan- Telur tak berapa masak 2 biji - prepare guna alat telur separuh masak tu; tapi jadi lembik pulak..Erm.. tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
19th August 2016 7:42am

 

Pengembaraan Mencari Kurus Day 4

Hai..Dah masuk hari ke-5.Macam cepat je kan..Tapi kan berat naik 300g.. Huwaaaaaa T___TKenapa? Kenapa?Adakah kerana tak bersenam?Okay, takpe2.. relax relax..Kita proceed ke kronologi kejadian hari k-4.Sarapan:Semalam selepas subuh perut Kaklong lapar giler..Dah muak dah makan telur separuh masak, naik loya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
18th August 2016 9:04am

 

Shopping Time : From SHOPEE

Hai.Uuuuuu..Barang dari shopee dah sampai..Jom unboxing!Set Brush Make-up Hello Kitty dan 5-in 1 Facial MassagerUntuk pengetahuan korang Kaklong tak pandai mekap okay.Tapi sejak follow blogger yang cun cun ni teringin pulak nak mekap.Tengok tutorial banyak guna brush, maka Kaklong order la brush 1 set.Ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
17th August 2016 8:36pm

 

« Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10