Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 9 of 9

Makan nasi kandar pelita di Jalan Padang Lalang, Bukit Mertajam (BM)

Peminat-peminat nasi kandar, mai nak habaq kat hampa semua, ni diaaaaaa nasi kandar pelita Bukit Mertajam...sempoi taktau nak habaq lagu mana....Restoran nasi kandar pelita ni banyak cawangan, merata dok ada satu penang ni...depa ni sdn bhd...tapi makanan depa sempoi walaupun depa banyak cawangan....aku dok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 day and 18 hours ago.

 

Jawatan kosong Bandar Seri Putra

Kerja kosong/Jawatan kosong. Tukang masak (western) Pembantu am Barista di Halal Mart and Cafe, Bandar Seri Putra (belakang Pizza Hut dan Speedmart) yang dimiliki oleh

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 13 hours ago.

 

Live streaming manchester city vs Totenham Hotspur 16.12.2017

Perlawanan yang dijangka sengit, sebab pasukan hotspur nih diantara pasukan yang perform baik musim ini. Sukar juga untuk spur menundukkkan pasukan manchester city ini. Harap ada pasukan yang boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 21 minutes ago.

 

Dapatkan Spotify Premium 3 Bulan Dengan Harga Serendah RM2

Muzik tanpa had dengan spotify, bagi pengemar muzik sudah pasti mengenali jenama terkemuka ini dimana ia adalah salah satu gudang yang mempunyai pelbagai muzik. Gudang muzik atas talian ini dilancarkan pada 7 October tahun 2008 dan pengasas Daniel Ek, Martin Lorentzon. Ketika itu rata-rata sudah mula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
5 days and 7 hours ago.

 

Syura Gagal Ke Peringkat Akhir Gegar Vaganza Empat

Minggu separuh akhir pada malam tadi menyaksikan bahawa hanya 6 orang finalist yang akan ke peringkat akhir Gegar Vaganza. Peserta yang berjaya ke peringkat akhir adalah Aishah sudah pasti, Hazami, Firman, Tia, Liza Hanim dan Lan Solo. Semua keputusan adalah di tangan 4 orang juri untuk peringkat separuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
6 days and 3 hours ago.

 

Diskaun 50% + 20% Jenama Levi's Terhad Sempena Online Revolution

Anda penggemar jenamaLevi's? Kalau anda salah seorang peminat dan penggemar jenama denimLevi's ini, pastikan anda tidak melepaskan peluang untuk dapatkan diskaun Online Revolution 12.12 (sah sehingga 14 Disember) Lazada dengan potongan sehingga hingga 50 % seluruh store, dan nikmati juga 20%...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
4 days and 14 hours ago.

 

Negara-Negara Arab Mendesak A.S. Untuk Berundur

Menteri-menteri luar Arab yang hadir pada perbincangan mendesak Amerika Syarikat untuk meninggalkan keputusannya untuk menjadikan Baitulmuqaddis sebagai ibu negara Israel, dengan mengatakan langkah itu akan The post Negara-Negara Arab Mendesak A.S. Untuk Berundur appeared first on D.T.B.N.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via D.T.B.N
6 days and 14 hours ago.

 

4 Tips Untuk Tingkatkan SEO Blog

Agak lama juga saya tak kongsikan ilmu berkaitan SEO atau Search Engine Optimization ni. Sebenarnya, saya sendiri pun dah merasakan ilmu SEO yang saya ada sudah berkarat, dan menjadi tak berapa relevan dah dengan keadaan semasa sekarang. Banyak perubahan algorithma enjin carian yang tak terkejar oleh saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 days and 2 hours ago.