Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 9 of 19

(11 FOTO) Ketiak Basah,Baju Lengan Pendek Neelofa Di AME2017 Dikecam Hebat, Ini Responnya

(11 FOTO) Ketiak Basah,Baju Lengan Pendek Neelofa Di AME2017 Dikecam Hebat, Ini Responnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days ago.

 

#NUNomNomNom Food Hunting Adventure @ NU Sentral Kuala Lumpur

#NUNomNomNom is an event at NU Sentral held on April 15th, 2017 in conjunction with the anniversary of their 3rd year operating as the first transumer (transit consumer) lifestyle mall in Malaysia. NU Sentral celebrated their 3rd Year Anniversary by inviting treating the media and bloggers to a whole...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via It's Totally Awesome
2 days ago.

 

#NuNomNomNom Food Hunt @ NU Sentral, Kuala Lumpur

#NUNomNomNom is an event at NU Sentral held on April 15th, 2017 in conjunction with the anniversary of their 3rd year operating as the first transumer (transit consumer) lifestyle mall in Malaysia.... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
2 days ago.

 

BICARA HATI TENTANG HATI SOAL HATI

Didalam perkara agama, peribahasa, pepatah dan bidalan begitu banyak sekali soal hati di terjemahkan dan diperkatakan. Baik hati baiklah segalanya buruk hati musnahlah segalanya. Baik hati indahlah pekerti buruk hati hilang jati diri dan rosaklah segala budi.Nabi Muhammad s.a.w bersabda,"Sesungguhnya dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog akuanakpahang akuanakpahang via AKU ANAK PAHANG
2 days ago.

 

Cara Sekat Iklan di Internet

Bagi anda yang suka browsing jelajahi dunia maya, anda mungkin saban hari disogok dengan pelbagai iklan pada blog atau laman-laman Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima kasih..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
1 day and 23 hours ago.

 

Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut

Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 day and 22 hours ago.

 

SERAM! PELAJAR ASRAMA SEKOLAH PANTAI TIMUR DI LIWAT MAKHLUK HITAM

SERAM! PELAJAR ASRAMA SEKOLAH PANTAI TIMUR DI LIWAT MAKHLUK HITAM. Hari ni hari memburu cerita seram katanya sebab minggu depan banyak entri berilmiah nak kena tulis. Dua tiga hari ni sibuk sikit even orang bercuti.. Sibuk mengumpul bukti katanya.Almaklum la aku ni kadang2 macam detective conan jugak kan..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 21 hours ago.

 

A Koh Lipe Retreat

Travel writer: Melissa Foo It’s a weekday afternoon and you wished you were sipping on a Pina colada overlooking the azure blue ocean whilst digging your toes into the sand – but instead, you’re squinting your eyes at the computer screen trying to make sense of workflows and processes. We may not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 day and 21 hours ago.

 

Colek Buah Yang Sedap

Jom share resipi ni...senang dan mudah...4@5 sudu cuka makan7 sudu gula1 sudu kecil garam1 sudu besar asam jawa (adabi)1 sudu belacanCili api(cabai) potong kecil2 gaul semua..kalau masih cair tambah gula dan garam sedikit.. Untuk pekat kan... Nak lagi sedap tambah udang kering👍👍👍👍kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Nak Makan Apa?
1 day and 19 hours ago.

 

Senarai Peserta Segmen Blogwalking Bloglist By Miss BaNu

Senarai Peserta Segmen Blogwalking Bloglist By Miss...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 day and 17 hours ago.

 

Rezeki Selepas Banjir, Satu Kampung Jadi Kaya-raya Dilimpahi Emas.

Rezeki Selepas Banjir, Satu Kampung Jadi Kaya-raya Dilimpahi Emas.:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 day and 17 hours ago.

 

'Disuruh Goyang, Saya Goyanglah'-Raja Bomoh

Disuruh Goyang, Saya Goyanglah-Raja Bomoh

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 day and 15 hours ago.

 

Tonton online menanti februari episod 11

Arie telah ditemui oleh doktor yang datang ke pedalaman sarawak/sabah (aku tak sure). Doktor tuh cam, ini usahawan yang terkenal tuh yang telah hilang. Tapi dia tengok berjambang, dan dah hilang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 15 hours ago.

 

Menu Untuk Isteri Pantang Bersalin

Menu untuk isteri pantang bersalin. Alhamdulillah, saya dianugerahkan Allah S.W.T untuk menjadi seorang suami yang boleh memasak. Apabila menjadi seorang house husband kerja dari rumah, saya ada waktu untuk asah skill memasak saya. Isteri saya baru sahaja lahirkan anak keempat. Jadi, disebabkan memang saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 day and 14 hours ago.

 

Kanak-Kanak 4 Tahun Hampa Gagal Bertemu Big Bang

Kanak-Kanak 4 Tahun Hampa Gagal Bertemu Big Bang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 day and 14 hours ago.

 

Mahu Contoh Soalan Temuduga Penguasa Kastam?

Jika anda dipanggil untuk hadir temuduga untuk jawatan Penguasa Kastam, maka anda perlu bersedia. Bagaimana nak bersedia? Anda perlu tahu corak dan jenis soalan-soalan yang bakal ditanya semasa temuduga Penguasa Kastam itu nanti.Andai tak prepare, anda mungkin akan sukar untuk lulus dalam temuduga Penguasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
1 day and 14 hours ago.

 

Enam kes bunuh wanita kekal misteri

Kes kehilangan dan pembunuhan Erica Jean, Maria Clariz (gambar kecil kiri) dan Mary Jane (gambar kecil kanan) di Zamboanga City kekal misteri.ZAMBOANGA CITY - FILIPINA. Maria Clariz Faylona, 23, dilaporkan hilang pada 2 April dan mayatnya ditemui dalam keadaan berbogel tujuh hari kemudian manakala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 day and 13 hours ago.

 

Xiaomi Redmi Note 4 dengan 4GB RAM mula dijual – Harga RM949

Xiaomi telah menjual Redmi Note 4sejak bulan Mac lepas, dan hari ini Xiaomi turut mengumumkan mereka akan menawarkan variasi 4GB RAM dengan storan 64GB bermula minggu hadapan. Di Malaysia, model ini akan berharga RM949, iaitu membawakan perbezaan RM150 berbanding model 3GB RAM dan storan 32GB.Xiaomi Redmi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 day and 13 hours ago.

 

Cara Membayar Dam Takhyir Taqdir

Assalamualakum warah matullahi wa barakatuhCara membayar Dam TakhyirTaqdir ini khusus bagi jemaah haji yang telah melakukan perkata-perkara seperti yang tersenarai dibawah (senarai ringkat bagi perkara dam takhyir taqdir).KESALAHAN1) Berburu binatang darat.2) Menebang, memotong, atau mencabut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via wannursyarifah
1 day and 13 hours ago.

 

Ingatkan Taman,Rupanya Istana

Ingatkan Taman,Rupanya Istana

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 day and 7 hours ago.