Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 7 of 13

Malaysia Belasah Indonesia Futsal Sukan SEA 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Futsal Sukan SEA 2017. Selain acara bolasepak, acara futsal turut menjadi tumpuan dalam temasya Sukan Sea Kuala Lumpur 2017. Dalam edisi kali ini hanya 5 pasukan menyertai dengan penentuan pingat berdasarkan kedudukan liga selepas tamat empat perlawanan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
1 day and 16 hours ago.

 

GIMIK MELETOP SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017 YANG EPIK

Perasmian Sukan SEA KL 2017 tahun ini boleh dikatakan adalah paling terbaik sepanjang penganjuran sukan SEA pernah diadakan selama ini. Banyak gimik hebat yang dilakukan demi memastikan perasmian kali ini menjadi sangat menarik dan meriah. Antara yang menarik ialah kesan khas grafik yang sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
1 day and 15 hours ago.

 

Kebaikan Shaklee ESP

Kebaikan Shaklee ESP ada banyak: 1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 day and 15 hours ago.

 

Sterilizer My Dear

Sampai jugak akhirnya4 days tunggu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 day and 15 hours ago.

 

The Speedy Jantan Tamatkan Penantian 14 Tahun

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari The Speedy Jantan Tamatkan Penantian 14 Tahun. Khairul Hafiz Jantan atau gelaranya The Speedy Jantan menamatkan penantian emas 14 tahun buat Malaysia dalam acara pecut 100 meter di temasya Sukan SEA 2017 apabila memenangi pingat emas di Stadium Nasional...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
1 day and 14 hours ago.

 

Tahniah, KHAIRUL HAFIZ JANTAN,100M emas SEA GAMES 2017 (video)

Tahniah buat khairul hafiz Jantan juara 100 meter lelaki Baru je 19 tahun beb. Buat pertama kali, kita tak fikir pasal bola sepak. Buat pertama kali juga, kita rasa macam acara pecut 100m... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 14 hours ago.

 

Intan Payung Semata

Saje tengok old piccas no 1 n 2. Then banding dgn no 3 n 4. Nyawa Lebih kurang je kan.. except si no 2 ada lari2 sikitla acuannye hihi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 day and 14 hours ago.

 

Babies

Petang2 gini lahtak kat bilik tido..kat ruang tamu pun jalanjanji lena kan.. Syok kan mak korang tengah cuti pantang nipulun tido Berjemaah tido Time ni kdg mak tido sekali..kdg layan kerja rumah.. hp ke..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 day and 13 hours ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs Laos u23 sukan sea games 23.8.2017

Ini merupakan perlawanan yang terakhir dalam saingan kumpulan A . Perlawanan hari ini kita akan dapat tahu pasukan manakah yang akan berada dalam kedudukan pertama atau kedua ? Malaysia hanya perlu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 12 hours ago.

 

Simpanan Emas Jadi Penyelamat Kejatuhan Ekonomi

Simpanan dalam bentuk emas mampu menjadi penyelamat apabila berlaku perkara-perkara seperti kejatuhan matawang,kenaikan inflasi,kegawatan ekonomi dan masalah-masalah lain yang luar jangka seperti kehilangan perkerjaan secara tiba-tiba,sakit,dan beberapa perkara yang timbul kesan tempias daripada kejatuhan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog syedhussein syedhussein via Perunding Emas
1 day and 12 hours ago.

 

2 rakaat selepas solat fardhu

Ini adalah kisah untuk ambil iktibar untuk melihat betapa tinggi harga solat kita berbanding harta dunia. Selalunya sukar untuk kita solat sunat kerana tak nampak harganya oleh itu berat nak buat hanya tumpu buat fardhu sahaja. Yang sunat tu nampak tak penting. Sebenarnya sunat pun penting sebab belum tentu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 day and 7 hours ago.

 

Pandan Apam Balik @ Taman Bukit Maluri Pasar Malam

Taman Bukit Maluris pasar malam convenes every Sunday evening on the street next to Kuan Yin Ting temple. It is small but functioning with sufficient number of food, fresh produce, seafood, clothes and accessories stalls. You can easily buy a simple meal or stock up your weekly groceries here. Among...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
1 day and 7 hours ago.

 

Berita Syria Perkembangan Terkini 2017

Konflik peperangan terkini di Syria masih belum menunjukan tanda-tanda akan reda.Terbaru,beberapa hari lepas,Pasukan mujahidin Faylaq ar-Rahman mengeluarkan notis kepada Jaish al-Islam agar berhenti daripada menceroboh dan memulangkan semula 60 tan persenjataan bekalan ketenteraan.Wilayah Syria yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via wannursyarifah
1 day and 7 hours ago.

 

SPRM Sabah Kesan Seorang Saksi

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) cawangan Sabah memohon kerjasama orang ramai untuk mengesan seorang saksi. Pegawai Penyiasat SPRM Penguasa Abd Muntaqim Abdul Aziz berkata, saksi adalah seorang wanita bernama Melati Sahia, 34, yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 day and 6 hours ago.

 

Robataya, Publika

Robatayaki (炉端焼き) stands for fireside-cooking in Japan, a method where food on skewers are slow-grilled over hot charcoal. Robataya in Publika is known for its Robatayaki on top of an extensive offering of sakes and Japanese beers. Expect to hear the staff call out “Irasshai!” as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 day and 5 hours ago.

 

Kali kedua Kena prank dengan Google adsense!

Kali kedua Kena prank dengan Google adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah. Masih diberikan kesempatan untuk menulis. Aku ada tulis cerita mengenai benda ni sebelum ni, dan hari ini waktu bukak email, hati sekali lagi riang kerana aku dapat email kedua yang mengatakan Goggle adsense...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 day and 5 hours ago.

 

Pak Ya Homestay Seri Iskandar dan Restoran Pak Ya Nasi Pandan di Google Map

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Selain daripada mengiklankan perniagaan secara percuma melalui blog, dengan cara meletakkan perniagaan kita di google Map juga sangat membantu untuk mempromosikan perniagaan di internet.Saya bercerita berdasarkan pengalaman saya sendiri. Lihat pada gambar di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 day and 5 hours ago.

 

RAWAT JERAWAT DENGAN HIRUSCAR ANTI ACNE DALAM MASA DUA, HARI

hai assalammualaikumLihat Hasil Hiruscar Anti Acne Spot Gel Pada Jerawat Dalam 2 Hari- Kebanyakan orang, pernah mengalami masalah jerawat di muka. Masalah jerawat yang serius mampu memberikan tekanan perasaan dan mental kepada mereka yang menghadapinya.Lagi sedih bila muka yang teruk berbintik-bintik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 4 hours ago.

 

Sebesar Istana

Ia sebesar istana, tetapi lebih ringan daripada udara? Apakah ia? Jom cuba banyak lagi Teka Teki. The post Sebesar Istana appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
1 day and 2 hours ago.

 

Kenapa Pandikar Bertemu Presiden Filipina ?

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Pertemuan di antara Yang Dipertua Dewan Rakyat, Tan Sri Pandikar Amin Mulia dengan Presiden Filipina, Rodrigo Duterte di Istana Malacañang, kediaman rasmi presiden Filipina itu mencetuskan tanda tanya di kalangan pengguna media sosial hari ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 day and an hour ago.