Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 6 of 9

Resorts World Genting to Host World Class eSport Tournament in 2018

ESL, the worlds largest esports company, will kick-off the new year with an event from its flagship series ESL One powered by Intel, once again bringing the world class esports competition to the Arena of Stars at Resorts World Genting, Malaysia. ESL One Genting 2018 will take place on January 23-28,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
2 days and an hour ago.

 

16 Fakta Pemasaran Instagram Yang And Patut Tahu Untuk Berjaya Dalam Bisnes Instagram

saniyunus.com saniyunus.com - Info Bisnes Online Instagram telah menjadi media sosial kedua terbesar selepas Facebook. Ini menjadikan ia sebagai salah satu pilihan usahawan untuk menjadikannya sebagai medium untuk pemasaran bisnes mereka. Berikut ada adalah 9 fakta berkenaan pemasaran Instagram yang anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Sunnyxmate Sunnyxmate via saniyunus.com
2 days and an hour ago.

 

Royal Kashmir Indian Restaurant, Aboyne, Scotland

Aboyne is a village in Aberdeenshire and it was the last stop we made during one of our road trips. They have a really nice play park at The Green so the kids amused themselves until it was dinner time.We decided to have dinner at Royal Kashmir Indian Restaurant. Indian is one of our favorite cuisine to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 day and 21 hours ago.

 

Is Chartering a Private Jet Likely to Overtake Business Class Travel as the Most Popular Method of...

Chartering your own plane for business use seems so very extravagant, and very ‘Howard Hughes’ doesn’t it?And perhaps it was just 10 years ago, but not today. More and more businesses are finding that chartering their own flight just makes ‘plane’ sense (apologies, that was awful) and here’s...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 20 hours ago.

 

Three Affordable Fun Hobbies to Encourage Your Children to Participate in

Three Affordable Fun Hobbies to Encourage Your Children to Participate inWhilst children are growing and discovering what their interests are, it can be daunting to get them involved in hobbies as they often come with lots of added costs. However, there are plenty of ways to help your child develop...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 19 hours ago.

 

Ultras Sankt Pauli : Adakah Pemain Kamu Benar-Benar Berjuang Demi Maruah Dan Lencana Di Dada.

Penyokong, pemain dan pegawai kelab perlu sama-sama mempertahankan maruah dan menjaga nama baik kelab. Masing-masing mempunyai tugasan tersediri. The post Ultras Sankt Pauli : Adakah Pemain Kamu Benar-Benar Berjuang Demi Maruah Dan Lencana Di Dada. appeared first on Bola Daily.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wandisini wandisini via Bola Daily
1 day and 19 hours ago.

 

Rekabentuk Kapal Layar bagi Stesen Projek Rel Berkelajuan Tinggi (HSR) di Melaka

Mungkin ramai yang dah tau tentang Melaka bakal menjadi lokasi persinggahan projek Rel Berkelajuan Tinggi (HSR) yang menghubungkan Kuala Lumpur ke Singapura. HSR yang dijangka akan memberi manfaat kepada negeri Melaka ini dijangka akan dibina dalam kawasan Durian Tunggal. Impak pembinaan HSR ini pasti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
1 day and 18 hours ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 15

Awak suka saya tak episod 15. Hilman dah hilang ingatan. Dia dah jadi Damien. Dia dah lupa agamanya. huhu.. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 14Tonton online awak suka saya tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 18 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 23

Cubaan untuk melanggar aisy, Daniel tidak sanggup lakukannya kerana dia rasa tak sedap hati. Peluang sudah ada tapi dia tak sampai hati.So Sofea yang harus lakukannya, tapi dia bukan daniel.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 10 hours ago.

 

Pilih Kasut Baru Di Hypershoe Cawangan KIP Mall Bangi

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Nak kata raya dah lama lepas tapi mungkin tahun baru nak juga dapat kasut baru betul tak. Jadi mana selalu korang pilih untuk beli kasut baru dekat bundel atau supermarket? Semua tu tak menjamin kepuasan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
1 day and 10 hours ago.

 

Marc Marquez Lean Angle 68° adalah Rekod 'Konar Baring' yang Terbaik Pernah Dilakukan

"Konar Paling Baring"Salah satu mengapa MotoGP adalah sukan permotoran kegemaran utama penulis adalah cara kendalian jentera.Jika formula one, banyak bergantung kepada faktor aerodinamik dan hukum fizik dan rakan pasukan. MotoGP memiliki aura lain bukan aurat, aura.Salah satu aura yang ada pada motoGP...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
1 day and 8 hours ago.

 

SWEET ROYALE STEVIA HALAL PEMANIS MINUMAN TAPI BUKAN GULA

SWEET ROYALE STEVIA HALAL PEMANIS MINUMAN TAPI BUKAN GULA. Alahai.. sweetnya kan tajuk entri ni. Manis macam tuan blog kedaung juga hehehehe. Sila muntah tepi tepi yer.. tengah2 kang susah nak cuci. Alolo.. gurau sikit pun dah morning sickness.Bukan nak cerita pasal kemanisan tuan punya blog tapi hari ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 8 hours ago.

 

5 Tips to Help Your Child Stop Stuttering

5 Tips to Help Your Child Stop StutteringSome children stutter when they are young and grow out of it with speech therapy in school. Others grow out of the stutter with time and age while others may still have stuttering no matter what assistance they are provided in and outside of school. There are many...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 8 hours ago.

 

Cikgu Suruh Letak Bendera Malaysia Dalam Kereta.

Pagi tadi ketika hantar anak-anak ke rumah pengasuh boleh pula abang Haq bawa bendera katanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 day and 7 hours ago.

 

Bianco Mimosa Runway Show in International Fashion Week Dubai

Bianco Mimosa Runway Show in International Fashion Week DubaiA Tale of Tongkang Yard by Bianco Mimosa and Modern Rangoli by the Dache will be revealed soon at International Fashion Week Dubai (IFWD) this 21st 22ndOctober, 2017 at Sofitel The Palms. Congratulations and all the best to Dato Ida Suraya the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 7 hours ago.

 

Baby Malu.

Beberapa minggu yang lepas atau secara tepatnya minggu pertama bulan Oktober kami ke Klinik Putramedic

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 day and 6 hours ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 16(akhir)

Apakah ada sinar harapan buat intan zulaikha menggembalikan Hilman yang dulu? ,ibu hilman mengingatkan supaya intan lupakan saja hilman sebab sekarang dia ialah Damien. Sukar buat intan melupakannya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 5 hours ago.

 

Best Credit Card for Petrol in Malaysia

Traveling with cars is very common for most of the Malaysians, as the current public transport infrastructure does not allow us to commute conveniently as compare to driving our own car. Hence, the amount of money spent on petrol has a significant value and we all wish to save more money on our monthly...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Petrol Price Malaysia
1 day and 5 hours ago.

 

Keselamatan anak-anak bersama pembantu rumah

Keselamatan anak-anak bersama pembantu rumah| Masa telah berlalu manakala isu penderaan pembantu rumah sudah reda kembali. Namun tidak mustahil isu penderaan kanak-kanak oleh pembantu rumah terutamanya akan kembali meragut emosi masyarakat pada masa hadapan. Apabila tersebarnya video penderaan kanak-kanak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 day and 2 hours ago.

 

Hypershoe New Outlet in KipMall Bangi

Shoes are one of my favourite accessories in this world, apart from handbags. A good shoe, one that fits you The post Hypershoe New Outlet in KipMall Bangi appeared first on ENVEEUS.COM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via ENVEEUS.COM
1 day and 2 hours ago.