Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 5 of 9

How to identify the symptoms of STD

If you are sexually active, the chances of contracting a Sexually transmitted disease (STD) increase especially if you invariably engage in unprotected sex. Most STDs are asymptomatic at least in the early stages and may be hard to detect without a proper test. It is recommended for sexually active people...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 days and 6 hours ago.

 

3 sukan digugurkan daripada sukan teras

Agak malang bagi atlet sukan sepak takraw, angkat berat dan taekwando apabila ketiga-tiga acara sukan ini digugurkan daripada senarai 19 sukan teras bermula di Sukan Malaysia (SUKMA) 2018 di Perak tahun hadapan. “Sukan angkat berat digugurkan kerana prestasi semakin merosot, atlet-atlet mempunyai masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
3 days and 6 hours ago.

 

Dekatkan jarak kita episod 11

Dekatkan jarak kita episod yang ke 11. Sudah hampir klimaks cerita ini. Untuk episod kali ini segala tindakan ayah kamil akhirnya semua sudah terbongkar, mama ijah pun dah tahu semua kegiatan ayah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 4 hours ago.

 

GBC Paper Shredder : 60X Cross Cut Shredder

Gbc paper shredder GBC® AUTO+60X Cross Cut Shredder GBC is one of many paper shredder manufacturer out there that produce high quality of paper shredder that used by many. GBC product come with environment -friendly packaging so you dont need to use any knife to open the box. What makes this...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
3 days and 4 hours ago.

 

My coffee prince episod 11

Gilerlah tiba2 dani yang macam lelaki , tiba2 dress jadi perempuan. meletup beb. Inilah dani yang kita mahukan. huhu.. Steady ayah abu. More from my siteTonton online my coffee prince episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 4 hours ago.

 

Fakta Menarik Tentang “Travel” – Bhg 1

Masa untuk menenangkan fikiran anda! Dalam merehatkan minda anda, cuba fikir-fikirkan fakta dan trivia berikut. Anda mungkin tersenyum, malah mungkin Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
3 days and 3 hours ago.

 

Live streaming manchester united vs afc bournemouth 14.12.2017

Sekarang sedang berlansung perlawanan epl  manchester united vs afc bournemouth 14 disember 2017. Manchester united leading 1-0 ketika ini. All the best kedua-dua pasukan. ? More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 23 hours ago.

 

Kirin Ichiban x The Table, Isetan Lot 10

Earlier in December, Kirin Ichiban collaborated with The Table in Isetan Lot 10 to specially curate Japanese cuisine using premium and authentic seasonal ingredients to complement Kirin Ichiban and aiming to bring Japan's winter moments to life. The celebration of the finest Japanese beer and cuisine was...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 days and 19 hours ago.

 

Sedih! Wajah gadis cantik ini hilang di akibatkan..

Sedih! Wajah gadis cantik ini hilang di akibatkan..| Dunia ini sebenarnya penuh dengan penipuan. Kenapa? Sebabnya, kita biasa melihat yang cantik sahaja berbanding rupa sebenarnya seseorang. Yelah, mana ada gadis-gadis yang keluar rumah tanpa makeup kan? Kalau ada pun, tersangatlah jarang! Paling tidak pun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
2 days and 18 hours ago.

 

Keputusan liga epl/bpl 14.12.2017

Keputusan penuh liga epl 14.12.2017 jam 3:45 pagi tadi. Rabak aku,dahla terlajak bangun. Target pukul 3 bangkit, sekali bangkit 4:30 lebih dah.. terlepas aku separuh game. Liverpool dan Arsenal gagal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 18 hours ago.

 

Resepi Tradisional Kobis Masak Lemak Putih

Lauk kobis masak lemak putih, resepi tradisional. Selalu dijamu oleh orang-orang yang tinggal dikampung. Ringkas, tapi sangat menyelerakan. Hidangan untuk 5 orang Bahan-bahan yang diperlukan: Setengah biji kobis bulat yang dihiris kasar Setengah batang lobak merah dihiris nipis 1 ketul tauhu yang dipotong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
2 days and 15 hours ago.

 

Kenali Goltz Syndrome, penyakit yang tersangat jarang berlaku di malaysia!

Kenali Goltz Syndrome, penyakit yang tersangat jarang berlaku di malaysia! | Dilahirkan dengan keadaan kurang sempurna, anak syurga ini lahir tanpa bebola mata, 3 lubang di jantung serta kesan terbakar pada tubuh badannya. Goltz Syndrome merupakan sejenis penyakit genetic yang cukup jarang berlaku di sini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
2 days and 13 hours ago.

 

PELUANG BERIKLAN SERENDAH RM10 DI BLOG MRHANAFI

PELUANG BERIKLAN SERENDAH RM10 DI BLOG MRHANAFI. Mana nak dapat sekarang ni iklan dengan harga RM10.. Jarang2 blogger buat offer macam ni. Tapi di sebabkan keprihatinan blogger MrHanafi terhadap nasib seorang blogger yang kena saman RM3juta maka dia bukan peluang beriklan di blog beliau dengan nilai Slot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 13 hours ago.

 

林明的美丽与悲歌

全球锡矿业的没落,曾令林明矿工引以为傲的林明锡矿场锁上大门,地下锡矿隧道被封闭,滚滚红尘将锡矿场的历史古迹埋藏了。...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog GengIndustry GengIndustry via 庚 Geng Industry
2 days and 8 hours ago.

 

Review Drama Korea - Black

Black - Korean Drama ReviewAku baru saja selesai menonton Korean Drama Black ini, dan disebabkan ada request untuk aku buat Review Drama Black ini, jadi aku review drama ini lebih awal dari drama lain. Drama Korea Black ini mempunyai 18 episod dan mula disiarkan pada 14 Oktober 2017 dan tamat pada 10...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 7 hours ago.

 

Percutian Ke Sabah - Pasar Malam Krismas 2017 Di Padang Bandaran

Percutian Ke Sabah - Pasar Malam Krismas 2017 Di Padang Bandaran .. Benda dalam gambar kat atas tu adalah pokok Krismas yang berdiri di Padang Merdeka juga dikenali sebagai Pandai Bandaran, Kota Kinabalu yang terletak sebelahan Dreamtel Hotel. Untunglah siapa yang menginap kat Dreamtel sebab pasar malam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
2 days and 6 hours ago.

 

Majlis Pelancaran Trailer Filem Makrifat Cinta

Filem pertama Malaysia yang mengadakan majlis pelancaran trailer bersama media dan juga barisan pelakon. Itu yang diungkapkan oleh pengarah muda Syamsul Yusof merupakan salah seorang pelakon utama dalam Filem Makrifat Cinta . Beliau berkata begitu dihadapan hampir 100 orang yang hadir dalam jemputan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 days and 4 hours ago.

 

Tarikh Bayaran Khas 2017 Bayaran Khas Aidilfitri 2018 Kakitangan Awam

Sukacita dimaklumkan, khasnya untuk semua kakitangan dan penjawat awam, bahawa pihak Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) telah mengeluarkan surat pekeliling berkaitan tarikh pembayaran Bayaran Khas 2017 dan juga tarikh Bayaran Khas Aidilfitri 2018 sepertimana diumumkan dalam pembentangan Bajet 2018. Di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
2 days and 3 hours ago.

 

Bagaimana Cara Untuk Jadikan Blog Mesra SEO?

Tetiba saya didatangkan dengan idea untuk berkongsi ilmu berkaitan tips blogging dan tips SEO (Search Engine Optimization). Sebelum datang idea ini iaitu cara nak jadikan blog mesra SEO, saya dah ceritakan agak panjang lebar mengenai tips untuk tingkatkan kekuatan SEO sesebuah blog - ramai nampaknya di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
2 days and an hour ago.

 

Sendiri Masak Terung Panggang Berdaging Dengan Menggunakan Lingham's Sos Cili

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Yer sempena dengan cuti sekolah yang panjang dan juga cuti hujung tahun ada ibubapa ambil kesempatan untuk bercuti dirumah bersama keluarga. Juga ada yang jalan-jalan bawa anak-anak balik kampung atau bergi makan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 day and 21 hours ago.