Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 5 of 15

Khas Untuk Warga Segamat Bufet Ramadan Bertemakan Selara Al-Mubarak Di VIP Hotel

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu Maha cite pasal tempat buka puasa area KL jer kan tapi kali ni Maha nak bawa korang nun jauh di selatan tanah air untuk orang-orang Johor berbuka puasa. Kali ni kita travel sikit sampai ker Segamat Johor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 days and 12 hours ago.

 

RESEPI ROTI BUTTER GOLOK VIRAL

RESEPI ROTI BUTTER GOLOK VIRALramai yg minta kami open untuk jualan roti nie..tapi sempat share resepi jea...Bahan-bahan1 Cawan air suam1 Peket yis4 Sudu gula2 Sudu susu pekat2 sudu planta3 1/2 cawan tepung1 biji telurCara²nya1. Campurkan yis dan air, biarkan yis rehat dan berbuih2. Telur dipukul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Nak Makan Apa?
3 days and 12 hours ago.

 

Tembak isteri: Inspektor mungkin kahwini janda secara rahsia

Tembak isteri: Inspektor mungkin kahwini janda secara rahsia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 12 hours ago.

 

Novel Hero Seorang Cinderella ( Baca Online )

Baca Online Novel Hero Seorang Cinderella (Drama Adaptasi Novel)Assalammualaikum..Dah banyak Novel karya novelis Anjell telah diadaptasikan menjadi drama bersiri antaranya adalah Eksperimen Cinta, Tundukkan Playboy Itu dan Suamiku Paling Sweet. Terbaru sekali Novel Hero Seorang Cinderella akan dijadikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 12 hours ago.

 

Juara AF Ke-8, Shahrir Sedia Kahwini Erra Fazira

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENYANYI yang juga juara Akademi Fantasia musim ke-8, Shahir Zawawi mengakui dia dan bintang terkenal, Erra Fazira kini berkawan rapat. Bahkan jejaka berusia 29 tahun ini juga bersedia untuk menamatkan zaman bujangnya secepat mungkin. Apa yang boleh saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 days and 11 hours ago.

 

'Bergembiralah, anda tidak tahu berapa lama lagi masa anda yang tinggal' - status terakhir sebelum...

'Bergembiralah, anda tidak tahu berapa lama lagi masa anda yang tinggal' - status terakhir sebelum ditembak suami (Inspektor) | Polis berjaya menahan seorang lelaki yang juga anggota polis di depan sebuah pasar raya di Matang Jaya malam tadi, yang melarikan diri selepas menembak mati isterinya yang hamil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
3 days and 10 hours ago.

 

MILIKI WAJAH MEMPERSONA DENGAN VOQQ SKINCARE

hai assalammualaikumLagi beberapa hari nak puasa, lepas tu raya. Raya pulak mestilah nak cantik, putih dan lembut je muka. Bila datang beraya, orang tegur, "wah cantikknya muka awak, pakai apa "..hah gitu kan..Tersenyum lebar kita bila orang tegur kita cantik kan...hehee..Hah!!, nak cantik, nak wajah yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 9 hours ago.

 

Resepi Sicilian Orange Cake

resepi kek orange gebu dan moistwow...ramadhan or puasa just around the corner..kejap je masa berlalu.dah nak masuk bulan puasa kan..klau bulan puasa mesti yuk teringat kuih muih or dessert..huhu..biasa lar...klau bulan buasa mesti nak makan benda manis2 time berbuka puasa kan..lagipun sunnah kan klau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 days and 9 hours ago.

 

Cartoon DC Super Hero Girls Bakal Dilancarkan Di Malaysia

Woot… woot… Siapa suka tengok cerita cartoon? Kanak-kanak sudah semestinya penggemar cerita cartoon. Yang dewasa ni pon suka jugak tengok cerita cartoon kan. Mengaku jer lah sebab saya pon layan jugak cerita cartoon ni. Sebenarnya nak share dengan korang semua. Siri cartoon DC Super Hero Girls nih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
3 days and 9 hours ago.

 

Monthly Recap : April 2017

April oh April. Ini artikel "Monthly Recap" yang ke-2 di blog Iday. So, iday akan update apa yang berlaku sepanjang bulan April.Expenses/PembelanjaanHighlight pembelanjaan untuk bulan ni adalah Adidas NMD. Iday sebenarnya dah lama nak kasut NMD, akhirnya beli jugak. Sebenarnya Iday nak NMD Merah Biru,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday - Malaysian Blogger
3 days and 8 hours ago.

 

Zheng Ji Restaurant, Cheras

Cheras Business Centre isn’t an area I would have thought of exploring for food, but a friend took me to Zheng Ji for dinner a couple of months back and I liked what we ate. Jien and I returned again for dinner with the family last weekend and since there were 10 of us, we [] The post Zheng Ji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 days and 7 hours ago.

 

Ulasan Filem : Alien Covenant

Salam.Artikel ni ada spoiler yang berlambak-lambak.Kali ni Kaklong tak pink-kan spoiler.Sinopsis Alien ConvenantMengisahkan sebuah kapal yang bawa satu koloni besar termasuk sebuah/seorang android untuk ke planet lain untuk meneruskan hidup. Satu kemalangan telah berlaku yang telah membangunkan anak kapal.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
3 days and 7 hours ago.

 

Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya

Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 7 hours ago.

 

Lelaki Sakit Kanser Kahwin Kekasih Dalam Masa 24 Jam

Lelaki Sakit Kanser Kahwin Kekasih Dalam Masa 24 Jam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 6 hours ago.

 

Curry House Coco Ichibanya @ Kyoto

On day 5 of our Japan trip in Kyoto, we wanted to try Inoichi but it was closed. Without a backup plan we roamed the few streets nearby and finally settled on curry rice for dinner at Curry House Coco Ichibanya. Turns out Curry House Coco Ichibanya is a famous curry rice restaurant chain in Japan.... Click...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Messy Witchen
3 days and 6 hours ago.

 

20 tanda yang menunjukkan korang dah terkena sihir pemisah

20 tanda yang menunjukkan korang dah terkena sihir pemisah! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk terus menulis. Hari ini aku nak kongsikan dengan semua pembaca, di antara tanda-tanda yang menunjukkan seseorang itu atau diri kita sendiri dah terkena sihir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 6 hours ago.

 

Isteri Cantik Muatnaik Status Terakhir Sebelum Di Tembak Suami

Isteri Cantik Muatnaik Status Terakhir Sebelum Di Tembak Suami

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 5 hours ago.

 

BANGGA SEBAB TETAP BAHAGIA WALAU KAHWIN TANPA RESTU IBU BAPA

BANGGA SEBAB TETAP BAHAGIA WALAU KAHWIN TANPA RESTU IBU BAPA.Ala.. sapa kata orang kahwin dengan restu je boleh bahagia? Tanpa restu pun bahagia jugak. Saling cinta menyintai.. Lomentik lomentik lagi. So, restu ibu bapa tu bukan la penentu kebahagian sangat.. Mitos je tu kata restu ibu bapa tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 5 hours ago.

 

Big Bad Wolf Box Sale KEMBALI LAGI!!!

Iyer uolls... Big Bad Wolf Box Sale kembali menyerang bandaraya Kuala Lumpur. Bezanya... Korang cuma bayar untuk harga kotak sahaja. Kenduri buku lah macam ni. Timing pulak memang terbaik sebab semua dah dapat gaji kan. Pandai serigala jahat ni pilih tarikh kan.Detail nya korang tengok lah dekat gambar tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
3 days and 5 hours ago.

 

Bau Wangi Dari Kubur Cina..Pengalaman Seram Pemandu UBER

Bau Wangi Dari Kubur Cina..Pengalaman Seram Pemandu UBER

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 4 hours ago.