Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 5 of 9

Cara melombong bitcoin.

Cara melombong bitcoin | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baik, kali ini kami nak kongsikan pula cara nak melombong bitcoin. Ahha! Mesti ramai yang tertunggu tajuk ni kan? Atau kami sahaja yang beriya-iya nak tulis? Hehehe. Baiklah, macamana caranya nak melombong bitcoin ini? Lanjutkan bacaan korang dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Jutawanbitcoin
3 days and 3 hours ago.

 

Warga London Gempar Seketika Langit Bertukar Kuning Disangkakan Kiamat!

Langit di kota London berubah menjadi warna kekuningan pada Isnin (16/7/2017) kesan daripada ribut Ophelia yang membawa debu dari Sahara dan asap dari kebakaran di selatan Eropah sebelum terkena selaran sinaran cahaya matahari. Fenomena langit kuning tersebut bagaimanapun mengejutkan ramai penduduk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 days and 3 hours ago.

 

Kaedah Rawatan Perubatan dalam Islam yang betul

Kaedah Rawatan Perubatan dalam Islam yang betul| Terbit idea untuk menghimpunkan seberapa banyak cara rawatan perubatan dalam islam untuk panduan pembaca supaya mampu membezakan mana satu cara yang digunakan oleh pengamal perubatan tradisional adalah benar-benar mengikut apa yang disarankan dalam Islam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
3 days and an hour ago.

 

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 12/11/2017Nak join boleh Klik Banner diatas ye..Good Luck untuk semua peserta ye..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 21 hours ago.

 

My Father Is Strange - Korean Drama Review

Review Drama Korea - My Father Is StrangeAssalammualaikum..Hari ini aku nak buat Review Drama Korea My Father Is Strange pula, drama ini mempunyai 52 episod dan mula disiarkan pada 4 Mac yang lalu dan tamat pada 27 Ogos 2017. Drama My Father Is Strange ini disiarkan bagi menggantikan drama The Gentleman Of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 20 hours ago.

 

Review Drama Korea - Criminal Minds

Criminal Minds - Korean Drama ReviewHari ini aku nak buat Review Drama Korea yang bertajuk Criminal Minds, drama bersiri 20 episod ini adalah remake Drama Series US yang tajuknya juga adalah sama. Drama ini disiarkan pada 26 Julai 2017 dan tamat pada 28 September yang lalu dan dilakonkan oleh ramai pelakon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 days and 20 hours ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 14

Semalam bukan main sweet, sampai semut pun datang. Hari diaorang bergaduh pulak. Hilman marah betul dengan Intan kali ini sebab nampak intan dengan sepupunya bukan main rapat. Masa shooting rapat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 20 hours ago.

 

Pandan, the new Food Trend and Making Onde-Onde

Have you heard the news about the latest food trend about to hit UK and US? Yup, apparently pandan is set to overtake avocado and matcha, according to Nigella Lawson.A common ingredient in Malaysia, we use pandan to make all sorts of local desserts aka kuih such as kuih ketayap, kuih seri muka and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 days and 19 hours ago.

 

Kenali Kapten Pasukan Piala Belia Kedah

MOHD ASNAWI SONKURNAIN antara pemain yang menonjol dalam aksi semalam. Memakai lilitan dilengan bukanlah tugas mudah namun anak muda berusia 19 tahun ini menunjukkan kepimpinan melalui teladan sebagai kapten pasukan Piala Belia Kedah. Beraksi dibahagian pertahanan bertungkus lumus mematahkan serangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
2 days and 19 hours ago.

 

Peluang digigit dan dicium kelah di Tasik Kenyir sungguh menyeronokkan

KUALA BERANG: Harga sekilo ikan ini yang masih hidup boleh mencecah sehingga RM1,000 sekilogram sementara harga hidangan ikan yang sama di restoran biasanya tidak kurang dari RM100 sekilogram. Itulah nilai ikan kelah yang turut digelar Raja Sungai oleh kebanyakan orang termasuk kaki pancing.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
2 days and 18 hours ago.

 

Queen's Baton Relay

An honour and definitely an experience of a lifetime to be a participant of the Malaysian leg for the Commonwealth Games Queen’s Baton Relay (QBR) earlier today. Perfect blue skies was definitely a reminder of all my good times in Gold Coast especially when I ran the Gold Coast Airport Marathon for 10km...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
2 days and 18 hours ago.

 

Spesifikasi Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 Mate 10 ProHuawei hadir dengan telefon premium terbaru, siri Huawei Mate 10; iaitu Mate 10 dan Mate 10 Pro. Hadir dengan rekaan bingkai nipis, Huawei masih meneruskan kerjasama bersama Leica sekali lagi memastikan kualiti gambar yang mantap dari lensa kamera peranti ini, selain... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
2 days and 18 hours ago.

 

Mesin Jahit Kecil Yang Murah Lagi Berbaloi

Setelah puas bersabar menjahit bahagian koyak secara manual menggunakan tangan, jadi sudah sampai masanya untuk menaik taraf kepada penggunaan mesin. Seperti biasa dalam fikiran sudah pasti ingin murah, bukan apa jika nak beli mesin jahit yang berkualiti contoh seperti jenama singer dan jika pandang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
2 days and 18 hours ago.

 

REMAX RC-FC2 Letto handphone/GPS/tablet holder mount stand with 3-in-1 magnetic charging cable for...

The REMAX RC-FC2 Letto car holder is apparently an upgraded version of the RC-FC1 holder. It is improved to support 360 degree rotation for easy adjustment of the device's viewing angle. Its nickel metal plate can also lean forward and backward with 90 degree adjustment. It now comes with a 3-in-1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 days and 17 hours ago.

 

Pengalaman Bekam Darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju

Beberapa minggu lepas pergi buat bekam darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju. First time singgah di sini. Terus ambil yang 22 cup. Harga lebih kurang dalam RM100+. Proses bekam bermula. Sakit ke? Takde la, rasa macam kena gigit semut je or dicucuk jarum kecil sekejap. Sekejap je. Bekam di kepala.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eyriqazz eyriqazz via Eyriqazz.com
2 days and 8 hours ago.

 

Superb Cré Arts Asia Performance @ Kuala Lumpur Performing Arts Centre (KLPAC)

Superb Cré Arts Asia Performance @ Kuala Lumpur Performing Arts Centre (KLPAC)It was truly an impressive performance from Cre Arts Asia, where my whole family including the kids enjoyed the other day. If you did not read my pre-event write-up, head here now (Cré Arts Asia Coming Soon @ Kuala Lumpur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 days and 7 hours ago.

 

SPESIS TAKDE LIFE ASYIK BERKEPIT DENGAN FAMILY

SPESIS TAKDE LIFE ASYIK BERKEPIT DENGAN FAMILY. Tu dia.. Bawangnya kau punya tajuk entri kan? Mesti ramai dah ketap bibir ni tahan geram. Dasar blogger mulut jahat katanya. Hello.. saya tak tulis blog pakai mulut saya taip guna jari jemari je ok! So jangan blame my mulut ok! I saman u nanti.. heheheheAmboi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 6 hours ago.

 

Tonton online cinta episod 22

Titian cinta episod yang ke 22. Tan Sri Hakim tidak berputus asa untuk mencari Melissa. Hanya, Datin Sri Nora dan nenek jer yang tahu kisah mereka nih. Kawan melissa pun dah lost contact. 4 tahun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 6 hours ago.

 

Spesifikasi Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 iPhone 8 PlusApple melancarkan telefon pintar generasi baru mereka iaitu iPhone 8. Ia hadir dengan rekaan menggunakan kaca pada bahagian hadapan serta belakang, dan sokongan kalis air dan debu. Ia turut menyokong pengecasan pantas iaitu boleh dicas sehingga 50% dalam masa... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
2 days and 2 hours ago.

 

Bila Beg Laptop Lagi Murah.

Bila beg laptop lebih murah dari beg sekolah maka adalah lebih jimat dan berbaloi beli

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
2 days and 2 hours ago.