Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 4 of 9

Ciri-Ciri Fizikal Cara Kenal Durian Musang King

"Ciri Durian Musang King"Musang king adalah raja buah durian. Buah durian sendiri adalah raja buah, tetapi musang king boleh dianggap maharaja buah.Dengan harga yang mampu mencecah harga ratusan ringgit untuk sebiji, sukar untuk tandingi buah tempatan ini.Ciri Fizikal Durian Musang KingKlon durian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
3 days and 18 hours ago.

 

My coffee prince episod 10

My coffee prince episod yang ke 10. Apa cita nih? Saksikannya. More from my siteTonton online my coffee prince episod8My coffee prince episod 9Tonton online my coffee prince episod 4Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 17 hours ago.

 

Tanggang moden! Sisihkan bapa kandung lepas dapat harta jutaan ringgit!

Tanggang moden! Sisihkan bapa kandung lepas dapat harta jutaan ringgit! | Hati bapa mana yang tidak hancur bilamana anak-anak sendiri menyisihkan dirinya setelah mendapat kesemua harta yang ada. Benarlah, harta kekayaan mampu membalikkan hati manusia dan menghancurkan hubungan kekeluarga yang telah lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 days and 17 hours ago.

 

MASAKAN PERANAKKAN YANG MERECIK HAWAU DI RESTORAN BABA NYONYA KOTA LAKSAMANA

MASAKAN PERANAKKAN YANG MERECIK HAWAU DI RESTORAN BABA NYONYA KOTA LAKSAMANA. Sesekali lekatlekit guna bahasa hipster ala2 melaka gitu. Ambik kau hawau katanya. Orang melaka kan dah sinonim dengan perkataan hawau.. Bukan dia nak maki hamun hangpa tapi tu cara depa beramah mesra. Kalau macam den orang kedah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 17 hours ago.

 

Christmas Surprise! Freebies Worth RM1,800 For You!

It’s the season of giving, Mr. Claus from Jumix has prepared something for all our amazing customers, that’s right, You! Professional Facebook Ads Management Service Enjoy 1-month Free Management Fee Save up to RM1,800 Promotion page: https://jumixdesign.com/christmas2017/ This special Christmas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
3 days and 17 hours ago.

 

6 Mitos Perkembangan Anak Ramai Ibu Bapa Amalkan

Saya dan isteri, nak kata kami ni ibu bapa moden ... taklah juga .. huhu .. nak kata ibu bapa pemikiran kolot pun tak juga. Kami lebih kepada golongan ibu bapa edisi pertengahan, ada teori dan ada gunakan pengalaman orang lain. Banyak perkara dalam hal pendidikan perkembangan anak, terutama anak sulong ..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 days and 16 hours ago.

 

10+ Gambar Video Abam Bocik Bernikah Kahwin

Gambar dan Video Abam Bocik Bernikah. Seronok saya lihat beberapa gambar dan juga video perkahwinan Abam Bocik yang tular di media sosial. Alhamdulillah, dah nikah dah si Abam. Jodoh pertemuan ni adalah ketentuan Allah. Sesiapa sahaja boleh bernikah kahwin, asalkan tahu menjemput rezeki nikah kahwin ini ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 days and 15 hours ago.

 

Harga Pakej Promosi Menara Taming Sari, Melaka

Dah lama saya dan keluarga tidak pergi bercuti ke negeri Melaka, sebuah negeri yang sangat baik untuk belajar mengenai sejarah Melayu. Kali terakhir saya ke Melaka, semasa bercuti bersama adik ipar dan menginap di Gold Coast International Malacca. Uhh kira menumpang bilik apartment yang agak selesa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 days and 14 hours ago.

 

Ti Chen, The Saujana Hotel Kuala Lumpur

Ti Chen at The Saujana Hotel Kuala Lumpur offers a pleasant view of the lake as well as lush landscaping as you tuck into your meal during the day. I’ve admittedly shied away from Chinese restaurants in hotels because the food tends to be similar, but I was impressed with what Ti Chen had to [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 days and 13 hours ago.

 

PENGALAMAN MINUM AIR GULA

hai assalammualaikumAir gula Ibu MengandungMinum Air Gula Untuk Ibu MengandungPengalaman Minum Air Gula - Masa mengandungkan Fariza, tak kena pun minum air gula. Jadi rasa selamatla kan sebab ramai kata air gula tak sedap, muntahla. Tapi mengandung anak kedua ni, memang tak boleh lari, kena juga minum air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 12 hours ago.

 

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas | Selepas isu sekolah tahfiz yang dibakar atas perbuatan khianat, terkini, sebuah pusat jagaan warga emas, Pusat Jagaan Novel Care Home Centre terbakar awal pagi tadi dan mengorbankan 4 warga emas. KAJANG - Empat warga emas maut dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 days and 12 hours ago.

 

Menikmati kelazatan cendol di Ansari Famous Cendol Taiping Perak

Satu lagicendol sempoi di Taiping selain Cendol Bismillah. Ansari Famous Cendol yang terletak berdekatan je dengan Cendol Bismillah. Ada macam-macam jenis cendol, cendol biasa, cendol kacang, cendol pulut, cendol jagung....Biasanya akan ada ramai orang yang datang sini. Meja sentiasa penuh, ikut nasib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 days and 11 hours ago.

 

Ramalan ekonomi MALAYSIA 2018

Kita sudah berada di hujung tahun 2017. Biasanya kita akan dapatkan ramalan2 yang akan berlaku dalam ekonomi negara kita malaysia 2018. apakah yang akan terjadi nanti?? ramai orang cakap negara kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 11 hours ago.

 

Giveaway Bulan Cinta by Dilah

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 31 Disember 2017Nak Join boleh Klik Banner di atas yer..Good Luck untuk semua ye..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 10 hours ago.

 

Popia basah yang famous di Taiping (medan selera Larut Matang)

Salah satu lagi tarikan makanan yang sedap di Taiping ni adalah popia basah di medan selera Larut Matang. Gerai ni di bahagian hujung sekali berhadapan dengan gerai jual satay. Aku dah banyak kali beli popia basah ni...memang resepi turun-temurun tak sama cam yang jual di pasar malam. Nak beli ni pun kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 days and 10 hours ago.

 

Five Of Us Gathered At Old Man, Ipoh

A FEW OF US EX-SCHOOLMATES gathered for a dinner to celebrate the November "babies" ... Yes, I know I posted a post on a dinner with my ex-es recently at Lanna Thai restaurant. That is a different group... LOL... and on this evening, it is another group whom I also mix with. Well, I guess I am a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
3 days and 10 hours ago.

 

Steamed Seafood King @ Restoran Kari Kepala Ikan Tiga, Puchong

If you are in Puchong looking for something unique to try, I would recommend Restoran Kari Kepala Ikan Tiga. They are the creator of this steamed fish dish called Specialty Steamed Seafood King thats also topped with sea prawns, clams and squid. The taste is very similar to Siong Tong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 days and 9 hours ago.

 

KUATNYA SEORANG IBU MENGANDUNG

hai assalammualaikumKuatnya Ibu Mengandung9 bulan Takkan Semua Orang Paham - Ya, sebelum nad rasa apa itu mengandung, tak tau pun macam rasanya bila mengandung. Tak tau apa sakitnya, alahan dan sebagainya. Lepas dah rasa tu, baru nad paham, macam ni bawak zuriat dalam perut selama 9 bulan. Zuriat yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 8 hours ago.

 

JUAL BAYI SECARA ONLINE..PARAH DAH SEKARANG

hai assalammualaikumJual Bayi Secara OnlineBerita Bayi Dijual Secara Online Telah Diselamatkan - Semalam nad tengok berita TV3. Lama dah tak tengok berita ni. Lepas tu, ternampak berita tentang jual bayi secara online atau di laman talian. Bayi yang ditunjukkan muka dan ditulis " twin for let her go...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 7 hours ago.

 

Learning to swim: a skill that lasts a lifetime and good for our bodies – Infographic

Swimming is one of the best hobbies that anybody could take up. It is also good for our health. It’s a skill that can be learned at any age and at your own pace, and it’s one that will do wonders for your self-confidence. It’s a hobby through which you could make lifelong friends with a shared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 days and 7 hours ago.