Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 3 of 9

First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 10 November 2017Nak join boleh Klik Banner di atas ye..Good Luck untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 days and 22 hours ago.

 

Sam Ro Thai Cuisine, Damansara Jaya

Sam Ro Thai Cuisine, Damansara Jaya You know I can eat Thai food anytime of the day be it breakfast, lunch, dinner or supper. Recently we discovered a new Thai restaurant, Sam Ro Thai Cuisine that tucked in Damansara Jaya neighborhood. They served authentic Thai cuisine that slightly improvised to suit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 days and 21 hours ago.

 

Playing The Controversial / Banned Game ‘Fight Of Gods’

Managed to get my hands on the Controversial and Banned Indie game Fight Of Gods which is a fighting game involving, well Gods! It was banned in Malaysia and the reason is due to its controversial genre/theme. Understood. I purchased the game before it got banned, hence it is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog extremesh extremesh via Mesh Talkz
4 days and 20 hours ago.

 

Finalis AF Megastar 2017

Finalis Akademi Fantasia Megastar 2017Hari ini nak bercerita tentang Akademi Fantasia Megastar 2017 atau AF Megastar. Diam tak diam dah masuk semi final dah pertandingan nyanyian ini, yang menghimpunkan semula bintang - bintang Akademi Fantasia semua musim yang terpilih dan berentap semula. Ahad depan dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 days and 20 hours ago.

 

Jangan beli BMW sebelum anda baca ini

Saya pasti ada pemilik kereta BMW pernah alami perkara yang sama saya tempuhi di pusat servis BMW baru-baru ini. Ketika dibeli 3 tahun yang sudah kereta BMW F30 kami diberi waranti selama setahun dan servis termasuk alat ganti percuma selama 3 tahun atau 60,000 km yang mana terdahulu. Tiada sebarang isu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 days and 19 hours ago.

 

Bahaya Menyimpan Mainan Anak Patung Di Rumah

Patung mainan adalah kesukaan kanak-kanak terutama bagi wanita, tapi kini patung bukan sahaja sering dihadiahkan kepada anak kecil malahan yang dewasa pun turut masih diberi hadiah seperti anak patung beruang. Jika didalam agama islam, amatlah dilarang sama sekali untuk memiliki patung mainan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
4 days and 19 hours ago.

 

5D4N Trip to Kansai Region, Japan

** Still updating ** Day 1 Kyoto Visit Fushimi Inari Shrine Fushimi Inari Shrine (伏見稲荷大社, Fushimi Inari Taisha), a UNESCO World Heritage Site is an important Shinto shrine in Fushimi-ku, Kyoto. It is famed for its torii gates amounting in thousands and also trails up the sacred Mount...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
4 days and 19 hours ago.

 

Keputusan penuh separuh akhir pertama piala malaysia 15.10.2017

Boleh tahan perlawanan pertama dalam saingan piala malaysia separuh akhir pertama malam tadi. KEDAH 1-1 FELDA UNITED Jaringan : Sandro 60 Hadin Azman 87 JDT 1-1 PERAK Mohamad Hasbullah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 19 hours ago.

 

Bidadari by Zarol Zarif Dr Irma Skincare Cosmetics

Bidadari by Zarol Zarif Dr Irma Skincare Cosmetics The first time I get to know about Dr Irma Skincare Cosmetics was at the recently launch of Bidadari, single album of Zarol Zarif; managed by Dr Irma Entertainment aka D.I. Entertainment. The event was held in Berjaya Times Square Hotel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 days and 18 hours ago.

 

Peserta yang tersingkir dan yang ke final af megastar minggu ke 7 (semi final) 2017

Semua peserta af megastar sudah beri yang terbaik dalam minggu yang ke 7 iaitu separuh akhir. Diakhir rancangan seperti biasa, sudah tentunya mendebarkan buat semua peserta. Apabila Pak Nil... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 18 hours ago.

 

Thailand | Mudahnya mendapatkan makanan halal di Phuket

Mudahnya mendapatkan makanan halal di Phuket | Ogos lalu aku ke Phuket tetapi tak explore mencari restoran makanan halal di sana. Oktober sekali lagi ke sana dan kali ini puaslah juga berjalan mendapatkan lebih banyak maklumat untuk dikongsi bersama.Base kami di Patong Beach kerana malam yang lebih lively...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
4 days and 18 hours ago.

 

Top 5 Akademi Fantasia Megastar 2017

Top 5 dan Finalis AF MegastarAssalammualaikum..Selesai sudah Konsert Separuh Akhir AF Megastar ini dan keputusan mengenai Finalis / Top 5 turut diketahui umum serta menyaksikan Amir dan Amir Jahari tersingkir. Finalis AF MEGASTAR 2017 adalah Idayu, Bob, Marsha, Syamel dan Shahir. Separuh Akhir Konsert AF...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 days and 15 hours ago.

 

Tak Pandai Masak Nasi Briyani Boleh Cuba Produk Baru Ayamas Ready-To-Eat Ni

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha akui memang tak pandai nak masak Nasi Briyani tambah-tambah yang Johor atau yang Bukhara ini. Dia orang kata banyak sangat petua dan kaedah nak kena ikut kalau salah dah tak jadi pulak tu tak sedap.Rugi masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
4 days and 10 hours ago.

 

DNA or OLAY? Biggest Breakthrough in Olay's Regenerist, White Radiance Total Effects

DNA or OLAY? Biggest Breakthrough in Olay’s Regenerist, White Radiance and Total EffectsRecently OLAY announced it new breakthrough science reveals that we don’t need the luck of good genes to have younger looking skin. The secret is in how we treat your skin that matters most. It is the biggest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 days and 8 hours ago.

 

11 Jenis Durian Popular dan Laris Di Malaysia

"Durian Malaysia"Bagi negara yang beriklim tropika seperti Malaysia semestinya tiada musim-musim yang selalu terjadi di negara-negara yang semakin hampir dengan kutub bumi.Musim panas, bunga, luruh dan sejuk memang tidak akan Malaysia alami. Namun, negara kita pun ada musim-musimnya, musim buah, musim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
4 days and 8 hours ago.

 

Kelebihan mereka yang berdarah O

Kelebihan mereka yang berdarah O | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, kembali menulis setelah bercuti 3 hari. Apa khabar rakan-rakan semua. Semoga dengan cuti sekolah ini dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan sesama kita ya, insyaAllah. baik! Siapa yang berdarah O? Jika korang berdarah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 days and 7 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 20

Tiba-tiba aisy jatuh rebah masa ryan nak kejar dia dekat tepi pantai. Mujurlah tiba-tiba harris datang. Ish tiba-tiba sampai terengganu nih. Magik betullah. Sekali kena debik satu kali muka ryan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 6 hours ago.

 

5 Bintang Ke Final Akademi Fantasia Megastar Minggu Depan

Tahniah kepada 5 bintang yang memang selayaknya untuk pergi ke peringkat akhir AF Megastar minggu hadapan. Bagi dua yang tersingkir pada peringkat separuh akhir ini iaitu Amir J dan Amir mungkin diluar sana masih banyak peluang untuk anda kerana usia anda masih muda.Bagi peserta yang layak iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 days and 3 hours ago.

 

PENYANYI WANITA PALING BERJAYA DI MALAYSIA SEPANJANG ZAMAN (1920's-2010's)

Mari kita lihat siapakah Penyanyi Wanita Paling Berjaya di Malaysia sehingga berjaya menciptakan satu fenomena yang sangat hebat dan gemilang di dalam industri muzik kita.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------PENYANYI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
4 days and 2 hours ago.

 

KEPUASAN SEORANG SURIRUMAH

hai assalammualaikumKepuasan Seorang Suri Rumah - Ye awak, saya ni seorang surirumah. Surirumah ni bukan calang-calang orang tau. Kerja surirumah lagi banyak dari kerja dekat pejabat tu. Tak berhenti dari pagi sampai la ke malam. Kalau takda anak, lepas tu jadi surirumah,adalah juga masa berehatnya, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 days and an hour ago.