Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 11

Sunday Steak Sandwiches Recipe

Sundays are meant to be easy days. No hard and fast rule about meals. It is also the day that I get to play around in the kitchen a lot more when inspiration hits a note or two. The recent weekend's Sunday Steak Sandwich came along because I was having the urge to clear the fridge and because I craved a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
6 days and 4 hours ago.

 

WANGI SELALU DENGAN HARUMAN ENCHANTEUR STUNNING

hai assalammualaikumHaruman Berpanjangan Enchanteur Stunning - Siapa pengguna Enchanteur sini? Kita geng..hehehe. Nad suka dengan Enchanteur, sebab produk dia wangi dan tahan lama. Keluarga nad sendiri menggunakan produk Enchanteur. Harga pun murah dan mudah diperolehi. Best kan bila barang murah, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
6 days and 4 hours ago.

 

Jambatan gantung 250 meter dihanyut arus

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah DIANGGARKAN 250 penduduk Kampung Botung Narinang, Kota Belud terjejas apabila jambatan gantung yang menghubungkan laluan ke kampung berkenaan runtuh akibat dihanyut banjir, 4.15 petang semalam. Berikutan kejadian itu, 20 penduduk dari Kampung Botung Narinang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 3 hours ago.

 

Faktor Banjir Kilat di Kota Kinabalu dan Sekitarnya

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah TABURAN hujan luar biasa di Pantai Barat menjangkau 86 milimeter (mm) hingga 135 mm sehari faktor berlaku banjir kilat di beberapa kawasan di Sabah sejak semalam. Datuk Bandar Kota Kinabalu, Datuk Yeo Boon Hai berkata, menurut laporan daripada Jabatan Meteorologi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 3 hours ago.

 

Episor Dapat Mengatasi Badan Lemah Letih Dan Cepat Mengantuk

Episor adalah supplement kesihatan semulajadi yang bagus untuk mengatasi badan yang lemah dan cepat letih yang membuatkan kita masih mengantuk walau selepas tidur panjang. Fungsi badan setiap orang akan menurun atau merosot bila usia semakin meningkat. Itu normal. Fitrah hidup. Apa yang malang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
6 days and 2 hours ago.

 

Live streaming Cambodiea vs Philippines sukan sea 15.8.2017

Perlawanan pertama untuk kumpulan B, pasukan vietnam membelasah timor leste 4-0, manakala thailand hanya sekadar seri 1-1 dengan pasukan indonesia . Macam mana keputusan perlawanan malam ini? Jom... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and an hour ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 10

My darling inspektor daniel episod 10. Kesa tengku zack berprofilik tinggi. Fuh kalau ada dalam unsur politik lagilah susah. Apepun inspektor daniel masih lagi menyiasat, mencari bukti untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 23 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
5 days and 22 hours ago.

 

Wise Auto Shutdown - Freeware to schedule automatic Windows shutdown / restart / log off /...

You might be running something in your Windows PC and you want to go for sleep or go outdoor, therefore you need a simple tool to help you shutdown your computer at a scheduled time. In another case, you might just want to automatically restart your Windows PC or server at midnight on daily basis. Well,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
5 days and 21 hours ago.

 

Thailand | Siam Niramit, Persembahan Kebudayaan Yang Hebat!

Thailand | Siam Niramit, Persembahan Kebudayaan Yang Hebat! | Salah satu aktiviti yang ai highly recommend semasa di Phuket ialah menonton persembahan pentas yang hebat ini. Trust me, pasti puas hati.Nak tak... tengok persembahan pentas antara yang terbesar di dunia?Nak tak... menyaksikan persembahan 100...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
5 days and 20 hours ago.

 

Jual air

Mungkin ramai yang pandang rendah pada orang yang jual air. Mungkin itu pandangan anda sebab anda sendiri tak berani nak bancuh air untuk jual di tepi jalan. Orang yang tahu menghargai usaha mencari duit yang halal pasti tahu dan faham mengapa ada orang yang sanggup jual air di tepi jalan. Bagi manusia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 days and 18 hours ago.

 

Hati penuh riang, tapi..

Hati penuh riang, tapi.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberikan kesempatan untuk menulis di blog ini. Nampaknya, perkongsian mengenai Resepi Teh Tarik Dhaka mendapat perkongsian yang memberansangkan daripada pembaca blog mrejoy.com. InsyaAllah, aku akan cuba kongsikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 12 hours ago.

 

Wordless Wednesday #107

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #107Di sebalik kekurangan tersembunyi kelebihan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 11 hours ago.

 

Mr Dakgalbi @ Gurney Plaza, Penang

Korean food lovers now have another option to choose from with the arrival of Mr Dakgalbi at Gurney Plaza! Located on the 3rd floor (next to Kim Gary) the international franchise which has various branches in KL, has finally landed in Penang! We lucked out and got a table fairly quickly, because right after...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
5 days and 11 hours ago.

 

Sam U Claypot Restaurant, PJ State

Sam U Claypot Restaurant in PJ State used to be one of my regular eating spots when I’m in the area as the claypot fish curry is pretty decent. It’s been a while since I went back until two weekends ago, when I met up with a friend for some wine shopping. They are known [] The post Sam U Claypot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
5 days and 10 hours ago.

 

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam. Bercuti ke tempat-tempat peranginan di dalam negara atau pun di luar negara pastinya menjadi keinginan setiap orang. Namun masing-masing mempunyai cara yang tersendiri untuk menghabiskan masa cuti dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
5 days and 9 hours ago.

 

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam. Bercuti ke tempat-tempat peranginan di dalam negara atau pun di luar negara pastinya menjadi keinginan setiap orang. Namun masing-masing mempunyai cara yang tersendiri untuk menghabiskan masa cuti dan berada jauh daripada kesibukan bekerja di tempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Baretta79
5 days and 8 hours ago.

 

Wordless Wednesday Pilihan 16 AUG 2017

Minggu sudah-sudah kasik shoot info pasal bitcoin. Mungkin xminat nak tau pasal buat duit online kot. 😛 Minggu nie kasik gambar2 santai jek laaback to basic org cakap. Layan wordless wednesday versi 16 aug 2017 nie yergambar2 takde laa mantap2 tapi bleh laa buat gelak2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Disini!
5 days and 5 hours ago.

 

SELAMAT DATANG KE HARI YANG PALING COOL DALAM HIDUP ANDA!

MEMPERKENALKAN.. TAHNIAH!! ANDA KINI MEMASUKI FASA PERTAMA UNTUK BERTUKAR MENJADI LEBIH COOL. TERUSKAN MEMBACA! Adakah anda tak segak dan tak cool? Jangan risau, kini anda boleh jadi tak segak TAPI cool dengan adanya CoolBlog! KENAPA COOLBLOG? Sebab jika Coolblog boleh bercakap, pasti ianya akan berkata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
5 days and 5 hours ago.

 

Charlie’s Café KL – The True Spirit of A Malaysian

Charlie’s Café channels the ‘muhibbah’ concept where there is harmony and the sense of togetherness for everyone to dine here regardless of their backgrounds. The menu doesn’t discriminate, offering amazing good tagged with a decent price range that is affordable for all age groups, making this the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kiplepay kiplepay via Kiple
5 days and 4 hours ago.