Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 10

Cara elak anak dirogol dicabul bapa

Cara elak anak dirogol dicabul bapa| Nampak kasar pada tajuk entri ini tetapi inilah realiti yang sedang berlaku pada zaman ini. Anak dirogol bapa kandung, anak bawah umur dirogol bapa tiri, anak dirogol bapa tiri. Semuanya jelas telah berlaku dan mungkin berlaku lagi pada masa hadapan. Tips elak anak jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
6 days and 7 hours ago.

 

Apa yang menarik di Jeju island? 9 perkara ini pasti buat anda tak sabar nak ke sana!

Apa yang menarik di Jeju island? 9 lokasi ini pasti buat anda tak sabar nak ke sana! | Assalamualaikum salam sejahtera. Baru-baru ini, Airasia X telah melancarkan penerbangan terus ke Jeju island yang terletak di Korea selatan. Namun ada beberapa persoalan dalam minda Mrejoy, antaranya adalah, Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 days and 5 hours ago.

 

Cuba

Cuba dari apps andriod More from my siteKartun malaysia: Lepas SPM dapat tawaran sambung belajar ke?? Lee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Chelsea juara EPL musim... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 5 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 18

Harris mula menyiasat. Danial tertekan kerana berasakan ada seseorang sering mengekorinya. Aisy menemani ibunya yang masih terkejut dengan kematian suami di kampung. Rayyan muncul dan memarahi Aisy... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 4 hours ago.

 

Flavours of Diwali: Most Creative Largest Kolam @ Pavilion KL

Most Creative Largest Kolam This Deepavali @ Pavilion KL It’s the time of the year again to celebrate the Festival of Lights. Pavilion KL celebrates Flavours of Diwali, inspired by the symbols which reflect the true essence of Deepavali. This year Pavilion KL showcase the most creative and largest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days and 3 hours ago.

 

Live streaming tmj responsbile for everything malamini

Ini yang aku salute dengan DYMM Tengku Mahkota Johor. Biarpun kena kecam kerana kekalahan pasukan harimau malaya dengan pasukan hongkong 0-2 semalam .. Beliau tetapi steady dan tenang dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 3 hours ago.

 

FB Copywriting Generator (Trik Copywriting Raja Kamil)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Ada berita baik untuk pembaca blog Coretan Anuar!Anda masih ingat lagi tak tentang Raja Kamil Pakar CopyWryting terkenal tu?BACA NI -Siapa Raja Kamil? (Usahawan Internet yang WAJIB anda kenali)Kali ni beliau buat hal lagi!!Hasilkan Produk yang SUper Power untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
6 days and an hour ago.

 

Penapis Air Purifier Ceramic Boleh Dimiliki Oleh Semua Golongan

Ingin beli sesuatu produk haruslah ukur kemampuan poket sendiri, jangan dengar A terus beli walaupun diluar kemampuan. Tak kan inginkan air yang bersih sanggup berhutang pula, amalan berhutang kan tidak bagus bagi umat muslim pula tu dikenakan bunga kepada pelangan. Cerita tentang berhutang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
6 days and an hour ago.

 

Live streaming final piala belia 2017 SSMP 17 vs Kedah 11.10.2017

Final piala belia 2017 hari ini diantara pasukan SSPM 17 vs Kedah 11 oktober 2017. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga super 22 julai 2017Tonton online mentor minggu ke 12(semi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days ago.

 

Neubodi Bra Drive 2017

Bin Your Unwanted Bras at Neubodis Bra BanksHey Neubodi Bra Drive is back, let’s “DONATE. SUPPORT. RECYCLE” to raise funds and awareness for Breast Cancer Welfare Association Malaysia’s “Hospital Angels” initiative in conjunction with the International Breast Cancer Awareness month until 5...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days ago.

 

Tonton online titian cinta episod 19

Satu episod sebelum kita akan berehat ke minggu depan tunggu hari ini untuk episod yang seterusnya. Sejak kematian Ayah Aisy dia sangat berasa sedih dan bersalah kerana tidak sempat memberitahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 23 hours ago.

 

Ketahui Bilakah Kita Patut Tukar Absober Kenderaan

Setelah beberapa kali aku melalui jalan pantai timur yang penuh dengan lencongan maklumlah masih kena lalui jalan-jalan kampung sebelum tiba di lebuhraya baru pantai timur tu. Sebenarnya masih ramai pemilik kenderaan tidak memandang serius akan tentang absorber, kerana yang dia tahu asalkan boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
5 days and 23 hours ago.

 

Hari Kedua Di Kota Kinabalu

The post Hari Kedua Di Kota Kinabalu by ctfand appeared first on ctfand.com - ctfand.com Susulan dari entri ini Kerja Luar Di Kota Kinabalu, Lahad Datu dan Tawau, Jalan Terus! The Klagan Hotel Lokasi hotel ni sangat strategik. Senang nak berjalan-jalan ke kawasan tumpuan di sekitar Bandar KK. Cuma rate...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
5 days and 23 hours ago.

 

BEG NOHOO2U, BEG KANAK-KANAK YANG COMEL, TAHAN DAN KALIS AIR

hai assalammualaikumBeg Nohoo2u Selamat Untuk Kanak-Kanak - Selalunya, kalau nak cari beg untuk anak ni, mestilah tengok yang comel, yang ada gambar kartun, sebab budak-budak suka macam tu..hehee. Faktor lain, mak ayah akan tengok ketahanan beg tu, lasak ke tak. Yang paling penting kualiti beg tu sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 23 hours ago.

 

Whittaker’s Chocolate from New Zealand Indulgence Tour Experience

Whittaker’s Chocolate from New Zealand Indulgence Tour Experience Happiness is chocolate! Life is like chocolate, you should enjoy it piece for piece and let it slowly melt on your tongue. So do we have chocolate lovers here? Recently we were privilege to attend Whittaker’s Chocolate from New...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 20 hours ago.

 

Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov Dec 2017

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 31/10/2017Nak join boleh Klik Banner diatas ye..Good Luck untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 18 hours ago.

 

What Happen To Uday Chopra?

What Happen To Uday Chopra?Minggu ini agak viral dengan kisah dan gambar pelakon Bollywood iaitu Uday Chopra, rasanya ramai yang kenal Uday Chopra ni kan. Aku gerenti ramai yang terkejut dengan gambar dan penampilan Uday Chopra sekarang. Yela dia dulu kan terkenal dengan aksi lakonannya yang happy go lucky...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 18 hours ago.

 

RM6K PENDAPATAN SEHARI JUAL PASANG FAKE BRACES, MEMANG KAYA TAPI SAYANGNYA TAK BERJAYA

RM6K PENDAPATANSEHARIJUAL PASANG FAKE BRACES, MEMANG KAYA TAPI SAYANGNYA TAK BERJAYA. Telan air liur hakak baca laporan dari The Star Online ni dik.. Memang income kau doktor gigi pun tak mampu lawan. Betul la kalau income macam tu memang kau layak jadi orang kaya dah dik. heheheheMesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 13 hours ago.

 

Impian Mrejoy dalam dunia blog.

Impian Mrejoy dalam dunia blog | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, hari ini, terasa macam nak berkongsikan apakah impian Mrejoy dalam dunia blog. Ada banyak sebenarnya. Ada yang dah berjaya capai, dan ada yang masih dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 13 hours ago.

 

Handphone Fidget Spinner K188 Pertama Di Dunia Keluaran Chilli

"Fidget Spinner Phone"Bulan Mei 2017 dunia dikejutkan dengan fenomena permainan yang hanya dikhususkan untuk mereka yang memiliki masalah ADHD atau autisme.1st Spinner Phone in The WorldFidget spinner memenuhi setiap pasaran dunia termasuk Malaysia. Satu gajet mainan yang berasaskan bebola 'bearing' yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
5 days and 13 hours ago.