Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 9

How to control 2 computers with a single Logitech M585 / M590 mouse and use it to copy-paste file...

The Logitech M585 / M590 are multi-device flow wireless mice that can be paired with up to 2 computers at the same time either using the Logitech USB Unifying receiver or using Bluetooth. The main different between them is that M590 is a silent mouse while M585 will still produce click sound like other...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
6 days and 3 hours ago.

 

Shredder Machine Price Under RM2000

Either you work from home or business owner, and you always dealing with customer sensitive information, you in need of reliable and good paper shredder. In recent years, SKMM, a Malaysian body, advice people who frequently use internet to protect themselves from identity theft and sensitive information...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
6 days and 2 hours ago.

 

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 days and 2 hours ago.

 

Keputusan penuh liga epl 10 dan 11 disember 2017

KEputusan penuh perlawanan liga epl yang berlangsung malam semalam dan pagi. Tiga perlawanan sahaja yang berlangsung. iaitu Arsenal vs Southampton, liverpool vs Everton dan Manchester united vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days ago.

 

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri | Mungkin ramai daripada kita yang ada perancangan untuk berhenti kerja makan gaji dan memulakan perniagaan sendiri atau dalam kata yang lebih tepat, bekerja sendiri. Kami dah jumpa ramai yang berjaya mencapai impian mereka,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
5 days and 19 hours ago.

 

Selalu Di Dalam Ingatan.

As Salam and greetings to dear readers. Selalu Di dalam Ingatan.Hari ini 11 Disember, 5 tahun yang lalu, Abah pergi meninggalkan kami sekeluarga dan segala-galanya di dunia ini buat selama-lamanya. Innalillah hiwainna ilaihirojiun [dari Allah kita datang kepadaNYA kita kembali]. Semoga roh arwah Abah Hj...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 18 hours ago.

 

ARAYYAN KIDS BANTU ANAK SIHAT, CERGAS, OTAK KUAT DAN MINDA CERDAS

hai assalammualaikumPilihan saya Vitamin Arayyan KidsVitamin Arayyan Kids Untuk Kanak-kanak - Fariza bila dia lakukan sesuatu mesti dia akan fokus, masa tu otak dia akan berjalan dan menangkap apa yang dia lihat. Sejak usia dia setahun, dia dah minat dengan pen dan kertas. Sekarang, memang suka menulis,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 18 hours ago.

 

BANTAL BUSUK, KOTOR BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE

BANTAL BUSUK, KOTOR BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE. Sapa yang ada anak anak.. Mesti ada bantal busuk kan?Alah.. korang sendiri pun sampai beranak pinak ada bantal busuk lagi. Walaupun namanya bantal busuk tak semestinya tak perlu cuci perlu kekalkan segala peta air liur basi, daki bau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 18 hours ago.

 

Dreams are Brought To Life at Santa’s Toy Factory

Santa’s Toy Factory Gift Bank @ Sunway Putra Mall Hey! get ready to travel all the way to the North Pole as you step into Santa’s Toy Factory @ Sunway Putra Mall this festive season. Wow! this 23-foot Christmas Toy Rack with Santa on top at the main concourse. I am sure you will be transported to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 18 hours ago.

 

MyIPO Lindungi Karya, Idea, Ciptaan Jenama Anda

Tahukah anda bahawa terdapat sebuah badan berkanun yang dapat melindungi harta intelek milik anda? Badan ini sebenarnya telah lama wujud, malah sejak sebelum tahun 1983 lagi. Ianya bertujuan untuk mendaftarkan dan melindungi harta intelek di Malaysia yang merangkumi jenis hasil dari idea atau minda seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
5 days and 17 hours ago.

 

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut.

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut | Urusan pampasan insurans kemalangan dia yang uruskan. Permohonan sijil faraid di mahkamah syariah pun dia yang uruskan itupun sebab syarikat insurans yang arahkan, kalau nak keluarkan pampasan insurans kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
5 days and 17 hours ago.

 

Tonton online drama dia episod 22

Owh minta maaf tertinggal pulak episod malam semalam. Ego puan fatimah masih terlalu tebal. Dia masih enggak menerima cucunya. Adit datang ke rumah ibu mertua, bagitahu kalau tak suka dia , tapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 16 hours ago.

 

Stress! Buat kesilapan yang sama berulang kali

Stress! Buat kesilapan yang sama berulang kali | Assalamualaikum salam sejahtera. Lama dah tak menulis kat sini. Semuanya sebab fokus pada membangunkan blog baru. Yang tujuannya tak lain tak bukan, memberikan pendapatan sampingan dan mungkin 1 hari nanti, memberikan pendapatan utama kepada pemiliknya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 16 hours ago.

 

Sparkling Holidays with The Coffee Bean Tea Leaf®

Sparkling Holidays with The Coffee Bean Tea Leaf®Let’s eat, drink and be merry this festive season with a special selection of treats at Sparkling Holidays with The Coffee Bean Tea Leaf® (CBTL). Omg… I can’t wait to dig in the comforting favourites like the Classic Holiday Log to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 16 hours ago.

 

Caudalie 2017 Holiday Collection Preview

Caudalie 2017 Holiday Collection We had a Grappie time at Caudalie 2017 Holiday Collection Preview at Caudalies Boutique SPA in Bangsar Shopping Centre, Kuala Lumpur. For those who love natural products especially grape do check it out as there are many irresistible Caudalie’s bestsellersand special...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 14 hours ago.

 

Zaman WhatsApp

Zaman WhatsAppZaman sekarang, penggunaan WhatsApp memang sangat meluas dan penting, tambah - tambah ianya free pula. Terpikir juga kalau nanti - nanti WhatsApp mengenakan bayaran untuk setiap mesej, agak - agak korang apa yang jadi nanti ye? hahaha teringat masa zaman - zaman SMS dulu hehe. Infografik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 14 hours ago.

 

Review Filem Tombiruo Penunggu Rimba

Review Sinopsis Filem Tombiruo Penunggu RimbaFilem Tombiruo : Penunggu Rimba sudah ditayangkan di pawagam pada 12 Oktober 2017 yang lalu. Ternyata filem Tombiruo ini mendapat sambutan hangat dari penonton dan rata - ratanya memuji - muji filem ini. Antara Pelakon Filem Tombiruo Penunggu Rimba ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 13 hours ago.

 

BY TERRY Preciosity 2017 Holiday Collection

BY TERRY Preciosity 2017 Holiday CollectionBY TERRY’s holiday collection unveils Holographic waves which bring to life iridescent powders and precious liquids to create a sensual glow inspired by the pure perfection of D-Flawless diamonds. BY TERRY celebrates the festive season with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 12 hours ago.

 

An Effortless Way To Protect Yourself From The Sun

Sun Protection From Inside OutAs you know sun protection is very important especially when you go for your beach holiday. Not only we have to apply sufficient sun protection on our face and body, now we even have sun protection from inside out. That’s even better, the protection from within from...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 8 hours ago.

 

Tonton online dekatkan jarak kita episod 9

Dekatkan jarak kita episod 9: Mak ijah tuh masih lagi nak kenenkan dengan riena. Tapi tasriq tak suka sebenarnya dengan riena tuh. Huhu Mama dah tahu ke belum? Nih laki sofia/alyysa memang giler... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 6 hours ago.